Keskin Nişancı Haberleri

İzmir'de keskin nişancı paniği! O parka gidenleri hedef alıyor: 5 kişi ve 2 köpek vuruldu...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde halk arasında 'Korsan Park' olarak bilinen bir parkta keskin nişancı kabusu yaşanıyor. Sevgi Tevşi isimli bir kişi parka telefonla konuşmak için gitti ve bacağından vuruldu. İki ay içerisinde parkta 5 kişi ve 2 köpek, keskin nişancı tarafından vuruldu.

Haber 23-11-2023 20:15

Bir zamanlar dünya rekoru sahibi olan keskin nişancı, rekorunun ardındaki gerçeği açıkladı!

İngiliz keskin nişancı Craig Harrison, bir zamanlar en uzak mesafeden keskin nişancı ateşiyle insan öldürme rekoruna sahipti. Harrison bu rekoru, 2009'da bir Talibanlı teröristi 2475 metreden vurarak elde etmişti. Merminin hedefi bulmasının ne kadar sürdüğü de dahil olmak üzere birçok konuda konuşan Craig Harrison, 2009 yılında, o zamanki dünya rekorunu kırmasının ardındaki gerçeği açıkladı.

Trend 06-11-2023 10:48

Ukrayna ordusuna katılan Brezilyalı model Thalita do Valla, Rus füzelerinin saldırısında hayatını kaybetti

24 Şubat’ta başlayan Rusya’nın Ukrayna’yı işgali hâlâ devam ediyor. İki ülke arasındaki savaşta Ukrayna cephelerinde yer almak için dünyanın pek çok ülkesinden gönüllü ve paralı askerler gelmişti. Gönüllü olarak Rusya-Ukrayna savaşına katılan kişilerden biri de eski manken ve oyuncu Brezilyalı Thalito do Valle’ydı. Ukrayna ordusuna keskin nişancı olarak katılan Valle, Rus füzelerinin saldırısı sonucunda hayatını kaybetti.

Trend 06-07-2022 11:07

Son dakika: Ukraynalı keskin nişancı konuştu! Anlattıkları dehşete düşürdü…

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali devam ederken Ukraynalı keskin nişancı Olena’nın yaptığı açıklamalar dehşete düşürdü. Olena açıklamasında insanların çıplak elleriyle düşmanı yok edebilecek kadar öfkeli olduklarını belirterek ‘İki ülkenin savaş halinde olduğu bir Üçüncü Dünya Savaşı var’ dedi. Olena ayrıca Putin için de ‘Dünyayı nükleer düğmeye sahip bir manyaktan koruyoruz’ ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-2022 09:52

İstanbul'da rehine krizi! Keskin nişancı, dehşet saçan saldırganı uzaktan etkisiz hale getirdi

İstanbul'da yaşanan olay akıllara durgun verdi. Elinde silahıyla kayınvalidesinin yaşadığı evi basmak isteyen saldırgan kapı açılmayınca üst komşuyu rehin aldı. Etrafa tehditler savuran saldırgan keskin nişancı tarafından uzaktan vurularak etkisiz hale getirildi. Yaşanan dehşet verici anlar saniye saniye kameralara yansırken ağır yaralanan silahlı saldırgan da hastaneye kaldırıldı.

Haber 23-02-2022 19:48

Bir gecede 3 Rus askerini öldürmüştü... Kadın keskin nişancı, Putin'e meydan okudu

Ukrayna ile Rusya arasında gerilimin yaşandığı Donbas bölgesinde bir gecede 3 Rus askerini öldürerek ün kazanan Ukraynalı 42 yaşındaki keskin nişancı Olena Bilozerska, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e meydan okudu. Keskin nişancı Bilozerska, "Silahlı düşman askeri, bir insan değil, bir hedeftir. Anavatanıma saldıran düşmanlar ölmeyi hak ediyor. Tüfeğim hazır, bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 06-02-2022 16:28

Dünyanın en yaşlı keskin nişancısı oldu! Torunlarıyla beraber atış kursuna dahil olduktan sonra tüm hayatı değişti

Hindistan’da çocukları ve torunlarıyla sıradan bir hayat süren Chandro Tomar’ın hayatı 65 yaşındayken tamamen değişti. 6 ve 15 yaşındaki torunlarının atış poligonuna kayıt olmasıyla Tomar, dünyanın en yaşlı keskin nişancısı olmaya karar verdi.

Trend 23-06-2021 11:18

Mardin'de terör operasyonu! Keskin nişancı tüfeği ele geçirildi

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sözde Kerboran kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda, bölücü terör örgütüne ait olduğu belirlenen depo kullanılamaz hale getirilirken 1 adet keskin nişancı tüfeği ve mühimmat ele geçirildi.

Haber 30-04-2021 09:45

Milli Savunma Bakanlığı'ndan keskin nişancı paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin korkulu rüyası keskin nişancıların eğitimlerinin 'tek atışta imha' parolasıyla devam ettiğini bildirdi.

Haber 19-04-2021 14:33

Şanlıurfa merkezli uyuşturucu operasyonunda 38 şüpheli gözaltına alındı

JÖH timleri ve keskin nişancıların da katıldığı operasyonda çok miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Yurthaber 31-03-2021 09:30

Avustralya'da 5 binin üzerinde deve itlaf edildi!

Avustralya'nın kontrol altına alınamayan yangınlardan ve kuraklıktan etkilenen Güney Avustralya eyaletinde, su kaynaklarını tükettiği gerekçesiyle yaklaşık 5 binin üzerinde yabani deve helikopterlerden keskin nişancıların açtığı ateşle itlaf edildi.

Haber 15-01-2020 10:03

Keskin nişancılar milli silahla yarıştı

Jandarma Genel Komutanlığınca Foça'da düzenlenen yarışmada 86 keskin nişancı, tamamen yerli, milli silah ve mühimmatla atış yaptı

Haber 26-11-2019 11:28

Canlı yayında keskin nişancı tüfeği atışı! İşte o anlar

Barış Pınarı Harekatı ikinci gününde devam ederken, Suriye tarafından Türkiye tarafına keskin nişancı atışları yapıldı. Teröristler tarafından yapılan atışlar, o sırada canlı yayında olan Habertürk TV tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber 10-10-2019 15:18

Keskin nişancı ile fotoğraf çektirmek için yarıştılar

Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Erzurum'da düzenlenen törene kamuflaj kıyafetiyle katılan keskin nişancı, ilgi odağı oldu. Törene katılanlar, keskin nişancı ile fotoğraf çektirmek için yarıştı.

Trend 14-06-2019 13:56

Gelmiş geçmiş en iyi keskin nişancı: “Beyaz Ölüm” Simo Hayha

Modifiyeli bir Mosin-Nagant kullanan Hayha, bir savaşta onaylanmış en yüksek sayıda düşman askeri öldürme rekorunun sahibidir. Bir ölüm makinesi olarak nam salan ve hayat hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Simo Hayha, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi keskin nişancısıdır.

Trend 17-04-2019 14:12

Brezilya'da keskin nişancı polisler için soruşturma talebi

Rio de Janeiro Temsilciler Meclisi İnsan Hakları Komitesi Başkanı Renata Souza, Vali Wilson Witzel'in polis operasyonlarında keskin nişancıların kullanıldığına dair sözlerinin ardından konu hakkında soruşturma açılması çağrısı yaptı

Haber 01-04-2019 22:39

Bu fotoğraflara dikkatli bakın

Bu fotoğrafta gizlenen keskin nişancıyı gördünüz mü?

Haber 30-07-2018 11:23

Gazze'nin cesur oğlu şehit oldu

İsrail askerlerinin şehit ettiği 15 yaşındaki Osman'ın ninesi Zekiye Hallas: "İsrail tüfeklerinin kadın, erkek, yaşlı, çocuk, sivil, asker ayrımı yapmadan herkesi hedef aldığını söyledim. Osman ise 'Nine nasıl gitmeyeyim. Gitmemiz gerekiyor. Bu bizim görevimiz' dedi" - Filistinli yaşlı kadın, torununun, "Şehit olarak öleceğim, işgalciye karşı vatan toprağını savunurken ölmekten korkmuyorum" dediğini aktardı

Haber 26-07-2018 12:19

Filistinli keskin nişancılar bir İsrail askerini öldürdü

Bu akşam saatlerinde Gazze'ye büyük bir saldırı başlatan ve 4 Filistinliyi şehit eden İsrail askerlerine karşılık veren Hamas'a bağlı Kassam Tugayları, keskin nişancı artışında bir İsrail askerini öldürdü.

Haber 20-07-2018 23:18

BM koordinatöründen İsrail'e çocuklara ateş etmeme çağrısı

BM Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Nickolay Mladenov: - "İsrailli keskin nişancıları çocuklara ateş etmemeye davet ediyorum"

Haber 15-07-2018 17:54

İsrail keskin nişancısı gönüllü doktor Razan Eşref en-Neccar'ı Gazze sınırında şehit etti

21 yaşındaki Filistinli doktor Razan Eşref en-Neccar, Gazze sınırındaki Han Yunus mülteci kampında yaralı ve hastalara yardım ederken İsrail keskin nişancısının açtığı ateş sonucu şehit oldu.

Haber 01-06-2018 21:26

İsrail'in şehit ettiği Filistinli çocuğun kaybı ailesini yasa boğdu

İsrail askerleri tarafından geçen cuma Büyük Dönüş Yürüyüşü sırasında şehit edilen 14 yaşındaki Muhammed geride büyük bir hüzün bıraktı - "Anneme ondan izinsiz gittiğim için üzgün olduğumu söylersin. Tam bir saat sonra döneceğim" diyerek evden ayrılan Muhammed, İsrailli keskin nişancının hedefi oldu - Babası İbrahim: "Her güne Muhammed'le şakalaşarak başlardık. Beş çocuğum içinde bana en yakını oydu" "Başta çocuklar olmak üzere Filistinliler aleyhinde işlediği suçlar hakkında İsrail'e dava açacağım" - Annesi Raide: "Muhammed'in en çok arzu ettiği şey, beni mutlu etmek için bu sene okulunu üstün dereceyle tamamlamaktı" - Ağabeyi Eyüb: "Onunla geçirdiğim vakitleri şimdi kabrinin başında geçiriyorum. Kardeşimin başından vurulduğu an aklımdan çıkmıyor"

Haber 25-04-2018 14:26

Ağrı Dağı'nda PKK'ya büyük şok! Kritik isim öldürüldü

Ağrı'da 2 askerin şehit olduğu Ağrı Dağı bölgesinde sürdürülen operasyonda etkisiz hale getirilen PKK’lı teröristlerden çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Öldürülen 15 teröristten birinin Cizre ve Sur’da eylemlere katılan PKK’nın sniperi (keskin nişancı) olduğu belirlendi.

Haber 16-04-2018 17:38

İsrailli eski generalden İsrail ordusuna eleştiri

Eski General Eiland: "İsrail ordusunun dünyanın en ahlaklı ordusu olduğunu iddia edenlerin bunu ispatlaması gerek. Bu iddia asılsız"

Haber 11-04-2018 11:45

İsrail, Filistinli genci vuran keskin nişancıya madalya verdi

İsrail Savunma Bakanı, skandal bir karara imza atarak, dün gece yayınlanan videoda Filistinli bir genci vurup sonra da kahkahalar attığı görülen keskin nişancıya madalya verdi.

Haber 10-04-2018 23:15

İsrail keskin nişancısı, Filistinli göstericiyi böyle vurdu

Filistinli sivillerin "Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü"nü kana bulayan İsrailli keskin nişancılardan birinin, bir sivili vurma anına ait görüntüler ortaya çıktı. İsrail askerinin, Filistinliyi vurduktan sonra sevinç çığlıkları attığı duyuluyor.

Haber 09-04-2018 20:31

İsrail askerleri Filistinli gazeteciyi öldürdü

Gazze'de düzenlenen 'Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü takip eden Filistinli gazeteci Yaser Murtaja'nın, İsrail keskin nişancıları tarafından vurulduğu ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.

Haber 07-04-2018 13:04

YPG'nin keskin nişancısı Amerikan askeri çıktı: 'Hayat acıdır'

YPG'nin keskin nişancısı ABD'li eski asker çıktı! Daha önce Amerikan askeri olarak görev yapan Kevin Howard, Rakka'da terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG saflarında terör örgütü IŞİD'e (DEAŞ) karşı savaşırken görüntüledi. Rakka'da görüntülenen Howard dövmeleriyle dikkat çekiyor. Howard'ın vücudunda dövme olarak, "Hayat acıdır, aşk, kayıp" gibi sözler bulunuyor.

Haber 09-08-2017 14:52

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande konuşurken keskin nişancının silahı ateş aldı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın konuşma yaptığı sırada, keskin nişancı bir polisin silahı yanlışlıkla ateş aldığı bildirildi. Olayda 2 kişi yaralandı.

Haber 28-02-2017 21:13

DEAŞ'ın tek gözlü keskin nişancısı kıraathanede yakalanmış

DEAŞ'ın tek gözlü keskin nişancısı İsmail Mahlı'nın Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde bir kıraathaneye yapılan operasyonda yakalandığı ortaya çıktı.

Haber 25-01-2017 13:57

DAEŞ'in keskin nişancısı Kilis'te yakalanınca kuzuya döndü

Rakka'da silahlarıyla verdiği pozlarla gündeme gelen DAEŞ'in keskin nişancısı İsmail Mahlı'nın, Kilis'te jandarma ekipleri tarafından çekilen fotoğraflarındaki şaşkınlığı gözlerden kaçmadı

Haber 25-01-2017 09:50

DAEŞ üyesi keskin nişancı Kilis'te yakalandı

Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde düzenlenen operasyonda DAEŞ üyesi olduğu belirlenen keskin nişancı gözaltına alındı

Haber 24-01-2017 14:55

Kilis'te, IŞİD'in keskin nişancısı yakalandı

Kilis'te, jandarma tarafından yapılan operasyonda terör örgütü IŞİD içerisinde keskin nişancı olarak görev yapan bir terörist yakalandı.

Haber 24-01-2017 13:45

Onu görebildiniz mi?

Şimdi dikkatlice bakın. Hala göremediniz mi? Aslında tam karşınızda kendini başarıyla saklamış bir keskin nişancı var...

Haber 14-10-2016 10:25

Keskin nişancıyı Ateşkes durduracak

HAVELSAN, kritik tesislerin keskin nişancı tehdidine karşı korunması amacıyla Akustik Tabanlı Uzaktan Silahlı Ateş Algılama Sistemleri (ATEŞKES) adı verilen tespit sistemi geliştirdi.

Haber 28-09-2016 14:32

Gitarcı olarak bilinen keskin nişancı etkisiz hale getirildi

Teröristlerin Yüksekova'dan kaçmasını engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, aralarında bir keskin nişancının da bulunduğu 13 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 12-04-2016 10:00

İdil'de 1 asker şehit oldu

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde güvenlik güçlerinin operasyonları devam ederken 1 asker şehit oldu.

Haber 06-03-2016 15:12

PKK'nın keskin nişancısı kadın çıktı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde etkisiz hale getirilen keskin nişancının "Şilan" kod adlı kadın terörist olduğu belirlendi.

Haber 13-02-2016 06:24

PKK'nın 5 keskin nişancısı vuruldu

Diyarbakır'ın Sur ve Şırnak'ın Cizre ilçelerinde yürütülen operasyonlarda güvenlik güçleri için keskin nişancılar büyük risk oluyor. Bu konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Haber 22-01-2016 08:37

Siirt'te keskin nişancı tüfeğiyle üs bölgesine silahlı saldırı

Genelkurmay Başkanlığı'nın Siirt'in Eruh İlçesi'nde askerin bulunduğu üs bölgesine PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeğiyle silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Haber 24-06-2015 17:31

IŞİD keskin nişancısının kan donduran cinayetleri

IŞİD'in son yayınladığı video yine kan dondurdu. Suriye'nin doğusunda çekildiği düşünülen görüntülerde bu sefer keskin nişancı cinayetleri yer alıyor.

Haber 25-02-2015 16:16

Öldürülüp yüzünün derisi yüzülen kişi Suriyeli çıktı

Mersin'de boğazı kesilerek öldürülüp tanınmaması için de yüzünün derisi yüzülen kişinin El Nusra'da keskin nişancı olan Suriye uyruklu 40 yaşındaki Muhammed Al Ahras olduğu öğrenildi.

Haber 12-01-2015 18:00

Kafasına gelen mermiden böyle kurtuldu

Suriye askeri keskin nişancının mermisinden şans eseri kurtuldu. O anlar bir kamera tarafından böyle kaydedildi.

Haber 31-12-2014 11:34

İşte IŞİD'in yeni ölüm makinesi: 3 metrelik sniper

IŞİD Kobani'den dehşete düşürecek bir fotoğraf daha yayınladı. Fotoğrafta bir militan yaklaşık 3 metrelik keskin nişancı tüfeğini kullanırken görülüyor.

Haber 04-12-2014 10:50

Keskin nişancı polis şefini vurdu

Mısır’ın başkenti Kahire’de, Gize Polis Şefi Nebil Farak bir keskin nişancı ateşiyle vurularak hayatını kaybetti.

Haber 20-09-2013 14:54

Mısır'da keskin nişancı böyle ateş açtı

Keskin nişancıların hedef gözetmeksizin ateş açması da kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Haber 14-08-2013 11:14

Keskin nişancı kendini vurdu

Sosyal medyada dolaşan bir video izleyenleri şaşkına çevirdi.

Trend 23-05-2013 15:18

Suriyeli anne keskin nişancı oldu!

Suriye’deki iç savaş çocukları Esad güçleri tarafından öldürülen bir anneyi de savaşın ortasına çekti.

Haber 06-02-2013 10:53

Keskin nişancı, silahlı saldırıda öldü

Irak'ta 150'den fazla direnişçiyi öldüren Kyle, poligonda ölü bulundu.

Haber 03-02-2013 12:06