Khalid Bin Abdulaziz Al Falih Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Şeyh Al Sani ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 2024-04-15 20:29:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Haber 2024-01-14 15:41:18

'Al-sat' yaptığı videolarla adını duyuran fenomene 700 bin liralık kötü haber: Allah yardım eder inşallah

Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi. Vergi Dairesi’nin 700 bin lira vergi cezası kestiği Metehan Meşe, “Al-sat yapmaya devam edeceğim” dedi.

Finans 2024-01-13 09:38:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE ile kritik temas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, bölgede kalıcı ateşkesi sağlama çabaları, Türkiye’nin Filistinlilere insani yardım ulaştırma gayretleri ve barışı sağlamak için atılan adımlar ele alındı.

Haber 2023-12-15 21:07:14

Uyuşturucu finansörünün Beyrut-Cidde-İstanbul üçgenindeki rotası deşifre oldu

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Al Oqlah, Suudi Arabistan’a iade edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Şüphelinin Cidde Limanı’nda ele geçirilen 6 milyon 480 bin uyuşturucu hap sebebiyle arandığı öğrenildi.

Haber 13-12-23 18:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü! 12 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’ın başkenti Doha’da resmi törenle karşılanmasının ardından Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan ve Al Thani, baş başa gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına katıldı. Erdoğan, Al Sani ile görüşmesinde Gazze'ye insani yardımların yeterli derecede ulaştırılması için Türkiye'nin çabalarının artarak devam ettiğini belirtti. İki ülke arasında 12 işbirliği anlaşması da imzalandı.

Haber 04-12-23 20:49

Al Hilal başkanı soyunma odasına indi, oyuncular sevinçten çıldırdı!

Suudi Arabistan Pro Lig karşılaşmasında Al-Hilal evinde konuk ettiği Al-Nassr'ı 3-0 yendi. Alınan galibiyet sonrası kulüp başkanı soyunma odasına inerek oyuncularını tebrik etti. Al Hilal oyuncuları, Al-Nassr galibiyeti sonrası 100 bin bonus istedi. Oyuncuların bu isteğini kırmayan kulüp başkanı soyunma odasında müthiş anlar yaşattı.

Spor 03-12-23 13:05

Katar Emiri ile Almanya Cumhurbaşkanı bir araya geldi! Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti... Dakikalarca öylece bekledi

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'ndeki gelişmeleri ele almak için bir araya geldi. İkilinin görüşmesinin başlangıcında ilginç anlar yaşandı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier karşısında yetkili göremeyince uçaktan inmeyi reddetti. Almanya Cumhurbaşkanı kendisini karşılayacak bir kişinin gelişini uçağın kapısının önünde dakikalarca bekledi.

Trend 30-11-23 09:22

2. el araç al-sat videoları gündem olmuş, ceza kesilmişti! Yine gündem gelmeyi başardı... Aracına benzin yerine su koyunca olanlar oldu

Sosyal medyada “6ilerimetehan” ismiyle otomobil al-sat içerikleri üreten Metehan Meşe geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından 300 bin lira idari para cezasına çarptırılmıştı. Fenomen isim ise şimdilerde yine ilginç bir deneyle sosyal medyanın gündemini meşgul etmeyi başardı. Meşe, aracına benzin yerine su koyunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Trend 28-11-23 15:35

Bakan Şimşek Körfez ziyareti sonrası duyurdu! Suudi Arabistan'la mutabakat imzalandı: Mali politikalar, iş birliği ve yatırım fırsatları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez bölgesine düzenlediği ziyaretlerinin son durağı Riyad'da Suudi Arabistan Maliye Bakanı Mohammed Al-Jadaan, Yatırım Bakanı Halid El-Falih ve yatırımcılarla bir araya geldi. Bakan Şimşek görüşme sonrasında Türkiye ile Suudi Arabistan arasında "Mali Alanda İş Birliği Mutabakat Zaptı"nın imzalandığını açıkladı.

Finans 25-10-23 18:18

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına bir süre ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, Türkiye'nin bölgede çatışmaların son bulması ve bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini ifade etti. Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 09-10-23 18:49

Bakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı ile görüştü!

Bakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ile görüştü

Haber 23-09-23 01:11

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli şahıs hakkında suç duyurusu! Bakan Yerlikaya sözde yazar diyerek duyurdu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret dolu paylaşımlarda bulunan Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih hakkında Türkiye suç duyurusunda bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Haber 20-09-23 14:17

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih Atatürk'ü hedef aldı, tepkiler peş peşe geldi: 'Ülkeye girişi yasaklansın'

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, hakaret dolu sözlerle hedef aldı. Söz konusu paylaşıma peş peşe tepkiler geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Rumaih'i Türkiye'de istemediklerini ifade ederken, Memleket Partisi ise Rumaih'in ülkeye girişinin yasaklanmasını istedi.

Haber 18-09-23 14:20

Beachler'iyle ünlü Çeşme'de 'havlunu al da gel' eylemi! Plajda bir gün geçirmek 10 bin lirayı buluyor

İzmir'in popüler turizm merkezi ilçesi Çeşme'de bir araya gelen çevre ve yaşam alanları koruma platformu temsilcileri, 'Havlunu al da gel' çağrısı yaparak sahillerin özel işletmelere devredilmesini protesto etti. Platform üyeleri ücretli bir plajın önünde basın açıklaması yaptıktan sonra sahile havlu serip oturma eylemi yaptı. Platform sözcüsü Ahmet Güler, "4 kişilik bir ailenin temiz bir plajda gün geçirmesi 10 bin lirayı buluyor. Bu kabul edilemez" dedi.

Haber 12-08-23 19:51

Maribor maçı kadrosuna dahil edilmemişti! Fenerbahçeli Serdar Dursun da Arap rüzgarına katıldı, ayrılıyor...

Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Serdar Dursun için Suudi Arabistan ekibi Al Raed devreye girdi. Serdar Dursun transferi için Arap ekibi Fenerbahçe'ye 500 bin euro'luk teklifte bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-08-23 09:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı'na taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan’ı telefonla arayarak kardeşinin vefatına ilişkin taziyelerini iletti.

Haber 27-07-23 22:08

Beşiktaş'tan ayrılır ayrılmaz Şenol Güneş'e adeta ateş püskürdü! ''Güvenilmez birisi, her şey onun yüzünden''

Beşiktaş, Faslı stoper Romain Saiss'ın 2.5 milyon Euro karşılığında Al-Saad'a transfer olduğunu açıkladı. Tecrübeli oyuncunun satışında şartlara bağlı olarak 300 bin Euro da opsiyon bulunuyor. Faslı stoper Romain Saiss, ayrılığı ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 24-07-23 16:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Sani'ye Togg hediye etti! Messi detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, körfez ülkelerine ziyaretinin ikinci ayağı olan Katar'da resmi törenle karşılandı. Görüşmeler başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'ye, Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'u hediye etti. Katar Emiri Al Thani de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Katar’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası Finali’nde Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’nin imzaladığı topu gösterdi.

Haber 18-07-23 20:05

Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinde iş birliği çağrısı! Gayrimenkul, turizm, sanayi, tarım ve gıda...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'da temaslarda bulundu. Bakan Bolat, "Biz daha fazla Suudi yatırımcıların ve şirketlerin ülkemizin sunduğu fırsatlardan yararlanmalarını önemsiyoruz ve onları Türkiye'ye bekliyoruz." dedi. Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Halid bin Abdulaziz el-Falih ise iki ülkede karşılıklı büyük fırsatlar olduğunu belirterek gayrimenkul, turizm, sanayi, tarım ve gıda gibi alanlarda iş birliği çağrısı yaptı.

Finans 17-07-23 22:45

Erdoğan'ın ziyaretinden günler önce 'Katar' teması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek, Al Thani ile görüştü: 'Özellikle savunma sanayi ve enerji alanlarında...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkeleri turundan günler önce Katar'a çalışma ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile görüştü. Cevdet Yılmaz'dan görüşmeyle ilgili açıklama geldi. Buna göre; ekonomik iş birliği imkanlarının ele alındığı görüşmede özellikle savunma sanayi ve enerji alanlarında iş birliğinin derinleştirilmesi hedefi vurgulandı.

Haber 09-07-23 13:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Al Sani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 27-06-23 14:47

Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi kulübü satmaya karar verdi! Premier Lig'de dengeler değişecek

İngiliz devi Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi takımın satılmasına onay verdi. Katar Şeyhi, Jassim bin Hamad Al-Thani'ye satılması onaylanan kulübün el değiştirmesi Premier Lig'de tüm dengeleri değiştirecek.

Spor 13-06-23 17:06

Dünyanın gözü İstanbul'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan maçı o isimlerle takip etti

Dünya, İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi final maçını yakından takip etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da maçı izlemek için Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki yerini aldı. Erdoğan maçı BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Macaristan Başbakanı Victor Orban, Slovenya Başbakanı Robert Golob, Ürdün Başbakanı Bişer Al-Hasavneh, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe, Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic ve İtalya Meclis Başkanı Ignazio la Russa ile birlikte takip etti.

Haber 10-06-23 23:01

Dolar yükseldi, birer birer iptal ettiler: Dikkat, sizin de başınıza gelebilir! 5 günde 12 bin TL zam gelince…

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. “Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" diyeceğini belirten uzmanlar kanunları işaret ederek vatandaşları uyardı.

Finans 10-06-23 11:52

Cristiano Ronaldo bin pişman etti! Kulüp Başkanı'ndan olay sözler: Hayatımda iki kez dolandırıldım, biri Ronaldo

Suudi Arabistan'ın köklü kulüplerinden Al Nassr'a transferiyle tüm dünyada büyük ses getiren Cristiano Ronaldo buradaki performansıyla tartışmaların bir numaralı ismi olurken, performansı beklentilerin hayli uzağında kaldı. Kulüp Başkanı Al Muammar bu transfere dair yaptığı açıklamada pişmanlığını dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 28-04-23 07:41

ATOM otobüsü vatandaşlara atık karşılığında 749 bin 780 TL ödedi

Samsun’un İlkadım Belediyesi "Getir Atığını, Al Harçlığı" projesi çerçevesinde hayata geçirdiği Atık Toplama Merkezi (ATOM) otobüsü ile 8 ayda 373 bin 395 kilogram atık karşılığında vatandaşlara 749 bin 780 TL ödedi.

Yurthaber 07-04-23 13:47

Bakan Çavuşoğlu, BAE'li mevkidaşı Al Nahyan ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayid Al Nahyan ile telefonda görüşerek iki ülkenin diplomatik ilişkilerinin tesisinin 50. yıl dönümünü ele aldı.

Haber 22-03-23 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye'ye gelen Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi kabul etti. Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye’yi ziyaret eden ilk lider oldu.

Haber 12-02-23 15:00

SON DAKİKA |Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani Erdoğan'la görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberi: Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye’ye geliyor.

Haber 12-02-23 11:18

Cristiano Ronaldo Portekiz'deki lüks villası için ayda 102 bin TL karşılığında şef arıyor! Tek bir şartı var...

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın yolunu tutan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo yeni ülkesine adapte olmak isterken, ülkesi Portekiz'de de lüks bir villa yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Çiftin yeni evleri için ayda 5 bin euro karşılığında bir şef aradığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 22-01-23 22:55

Messi karşısında, 45 dakikada Ronaldo şov! Dostluk maçı demeye bin şahit lazım...

Son dakika... Messi'li PSG ve Ronaldo'lu Al-Nassr/Al Hilal takımı karmasında yıldızlar topluluğu karşı karşıya geldi. Belki de Ronaldo ve Messi ikilisinin son karşılaşmasında Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo mücadelenin ilk 45 dakikasındaki performansıyla adeta şov yaptı. İşte detaylar...

Spor 19-01-23 21:30

Uzmandan satılık doçent makalesi! Sonunda bu da oldu! Pazarlığa 40 bin liradan başlıyorlar…

İnternette artık ‘parasını ver, makaleni al’ dönemi başladı. Doçentlik belgesi almak isteyenler internet üzerinden anlaştıkları kişilere yasadışı olarak para karşılığında makale yazdırmaya başladı. Gerçekten akademik kariyeri için yıllarca dirsek çürüten insanlara çok büyük bir haksızlık olarak görülen bu kirli tezgahla ilgili çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Makale ücretlerinde pazarlık 40 bin liradan başlıyor.

Haber 18-01-23 08:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-CAN" ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetine icabetle 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni'ne katılmak üzere Doha'ya geldi.

Haber 18-12-22 17:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış törenine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış törenine katılacak.

Spor 17-12-22 17:20

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası kapanış töreni için Katar'a gidecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın kapanış törenine katılacak.

Haber 17-12-22 16:47

Fransa - Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası yarı final Fransa - Fas maçında 11'ler!

Fransa ile Fas, 2022 Dünya Kupası yarı final maçında karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz gün, Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanan 2022 Dünya Kupası yarı final maçında kazanan taraf 3-0 skorla Arjantin olmuştu. Şimdi gözler, 60 bin seyirci kapasiteli Al Bayt Stadyumu'ndaki maça çevrildi. Fransa Fas maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 14-12-22 22:47

KATAR SENEGAL MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Katar Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Katar ile Senegal 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında kozlarını paylaşacak. Maç, Katar'ın Doha kentindeki 44 bin 400 seyirci kapasiteli Al Thumama Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu olurken birçok kişi "Katar Senegal maçı canlı izle ekranı" için internette araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Dünya Kupası Katar Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçı yayın saati ve kanalı...

Spor 25-11-22 13:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış törenine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış törenine katılacak.

Haber 20-11-22 01:03

Son dakika: Küme düşüyor! Anthony Nwakaeme bin pişman! Trabzonspor'la sözleşme yenilemeyen, Galatasaray'la ise anlaşamayan Nijeryalı yıldız neye uğradığını şaşırdı...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da elde edilen büyük zaferin mimarlarından olan Anthony Nwakaeme, bordo - mavili ekiple sona eren sözleşmesini yenilememişti. Galatasaray'la da görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Nijeryalı futbolcunun hangi takıma gideceği merak ediliyordu. Yıldız isim en sonunda Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Fayha'ya imza atmıştı. Nwakaeme, bu transfere bin pişman oldu...

Spor 18-10-22 16:29

Putin'in hareketi gündem oldu! BAE liderine montunu verdi

Ukrayna'ya başlattığı savaş sonrası her hareketi daha da dikkat çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir kez daha haberlere konu oldu. Devlet kanalında yayınlanan görüntülerde, ziyaretler kapsamında St. Petersburg'da bulunan Birleşik Arap Emirlikleri Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın üşüdüğü ve Putin'in de ona montunu verdiği dikkat çekti.

Haber 12-10-22 14:00

Suudi iş insanı konuşma yaparken yere yığıldı! Ölüm anı kameralara yansırken, sosyal medyada çok konuşuldu

Suudi Arabistan’lı iş insanı Mohammed bin Nasser bin Wazan Al-Qahtani ölümü şoke etti. Konferansta konuşma yapan iş insanı Al-Qahtani bir anda yere yığıldı. Kimsenin ne olduğunu anlayamadığı olayda Suudi iş insanının öldüğü açıklandı. O anlar ise kameraya yansırken, söz konusu görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Haber 10-08-22 09:42

Prenslerin buluşmasında dikkat çeken kare! Dünyanın gündemine oturacak görüntü

Suudi Arabistan'da düzenlenen, ABD Başkanı Joe Biden'ın da katıldığı Cidde Güvenlik ve Kalkınma Zirvesi için ülkesine gelen liderleri Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman karşıladı. Prens Selman ile Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakanı Selman bin Hamed bin İsa Al Halife'nin buluştuğu andan kameralara tüm dünyanın gündemine oturacak bir kare yansıdı.

Haber 16-07-22 17:02

Dünya izliyor! Suudi Arabistan Kralı Selman ile ABD Başkanı Biden görüştü

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile ABD Başkanı Joe Biden ikili ilişkileri güçlendirmenin yollarını ele aldı. Biden, Riyad yönetiminin hava sahasını İsrail'e açma kararının ardından Tel Aviv'den doğrudan Suudi Arabistan'a gelen ilk ABD Başkanı oldu.

Haber 15-07-22 22:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.

Haber 13-07-22 22:18

Katar prensi Abdülaziz bin Halide Al Sani’nin eski eşinin gizemli ölümü! “Eski kocam çocuklarımı taciz ediyor” demişti

Katar prensi Abdülaziz bin Halife Al Sani'nin eski eşi Kasia Gallanio, İspanya'nın Marbella kentinde ölü bulundu. Ölümünden kısa bir süre önce Gallanio, eski eşi Sani’nin çocuklarını taciz ettiğini iddia etmişti. Eski Katar Prensesi'nin ani bir şekilde gelen ölümü şüpheleri arttırdı.

Trend 01-06-22 09:36

Erzurum'da yaşlı adam gördüğü reklama kapıldı, elindeki maaşından oldu: 2 gündür çadır kurdum

Erzurum'da 72 yaşındaki adam özel bir bankaya maaşını taşıdıktan sonra çektiği kredinin sigorta parasının ve faizinin yüksek olması nedeniyle banka önüne çadır kurarak eyleme başladı. Batmaz, '' ‘Maaşını bankaya al 3 bin TL’yi al’ diye bir reklam vardı. 3 bin TL’ye kapıldık emekli maaşımızı buraya aktardık. Bir ay sonra o parayı geri aldılar. Emekli maaşımız yetmediğinden dolayı kredi kullandık. Mağdur olduk, 2 gündür çadır kurdum. Adamlar kanun bile tanımıyor'' diyerek yaşadığı durumu anlattı.

Haber 24-05-22 09:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Eski Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan’ın vefatı nedeniyle taziye ziyareti amacıyla Abu Dabi’ye geldi. Ziyaretin ardından Erdoğan Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından havalimanından uğurlandı.

Haber 17-05-22 17:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın vefatı nedeniyle taziye için "TUR" uçağı ile Abu Dabi'ye gitti.

Haber 17-05-22 11:50