Kilyos Haberleri

Tansu Çiller'in Kilyos'taki arsasına avantaj sağlandığı iddialarına ilişkin açıklama

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in avukatı Berslan Duman, müvekkilinin Kilyos'taki arsasına avantaj sağlandığı iddialarına ilişkin, "Bu arsanın 4 Mart 2024 tarihli Bakanlık oluruyla 'Nitelikli Koruma Alanı'ndan çıkartılarak, 'Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı'na dönüştürülerek avantaj sağlandığı iddiası tamamen gerçek dışı ve hukuka aykırıdır." açıklamasında bulundu.

Yurthaber 15-03-2024 14:52

Kilyos açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Kilyos açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Yurthaber 19-09-2022 19:42

Kilyos açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı

Kilyos açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı

Yurthaber 18-09-2022 01:05

GRAFİKLİ - İstanbul'un Karadeniz'e açılan sahillerindeki tehlike: Rip akıntısı

Kentte yaz aylarında sıkça deniz girilen Kilyos ve Şile plajları başta olmak üzere tüm Karadeniz kıyılarında görülen akıntının, boğulma vakalarının yaklaşık yüzde 70'ine sebep olduğu belirtiliyor - İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Beji: - "'Kapıldık, gidiyoruz, geri dönmeye çabalayalım' dediğimiz anda bu imkansız. Bu direnmeyi yaptığımız zaman yoruluyoruz. Yorulursak da sonuçta su üzerinde duramaz hale geliyoruz ve boğulma meydana geliyor. Burada yapılacak ilk iş direnme değil, akıntıyla beraber gitmek ve su üzerinde durmaya çalışmak"

Yurthaber 11-08-2022 11:02

Kilyos

Kilyos Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kilyos Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tarkan'dan duyarsız insanlara isyan: Bu nedir ya? Çok ayıp!

Tarkan bir süre önce çıkardığı "Yap Bi Güzellik" şarkısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bugün Kilyos plajına inen Megastar Tarkan, çöplerini sahilde bırakıp giden insanlara tepki gösterdi. "Temizlik imandan gelir gibi büyük laflar eden bir milletiz ama sonuca baktığımda her yer çöp içinde" diyen Tarkan'ın söz konusu paylaşımı gündem oldu.

Magazin 30-07-2022 19:50

Kilyos plajında korku dolu anlar! Çocuğunu öyle görünce şoka giren kadını defalarca tokatladı

Sarıyer'deki Kilyos plajında korku dolu anlar yaşandı. Denize giren 5 yaşındaki çocuk boğulma tehlikesi geçirdi. Denizden çıkarılan çocuğa kalp masajı yapıldığını gören annesi sinir krizi geçirerek şoka girdi. Anneyi o halde gören başka bir kadın defalarda tokat atıp kendine getirmeye çalışırken, çocuk ise hayata döndürülerek hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-07-2022 09:43

İstanbul'da isyan ettiren uygulama! Ücret ödemeyen plajlara giremiyor

Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar tatil bölgelerine giderken, İstanbul'da kalanlar da en yakın sahillere kendini atmaya başladı. Mega kentte denize girmek ve ve güneşlenmek için birçok plaj bulunurken, bunların başında ise Kilyos'taki yerler geliyor. Ancak sahillerin kamu malı olmasına rağmen işletmeler, plaja girmek için bile ücret talep ediyor ve ödeme yapmayanı içeriye almıyor...

Haber 18-06-2022 08:59

Kilyos açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Kilyos açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Yurthaber 17-06-2022 08:21

Kilyos açıklarında makine arızası yapan tekne kurtarıldı

Kilyos açıklarında makine arızası yapan tekne kurtarıldı

Yurthaber 28-05-2022 13:46

Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler: Bluzunu ben yırtmadım, fermuarı kapalıydı

2016 yılında İstanbul Kilyos'ta model sevgiliye cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen T.K hakim karşısına çıktı. Miss Turkey yarışmasına da katılan 25 yaşındaki model Dilara Kurşun'a cinsel saldırıda bulunmadığı, saçının teline bile dokunmadığını söyleyen T.K. ''Hiçbir şekilde 'Sen bana aitsin' demedim. Bluzunu ben yırtmadım. Ceketi kalın, fermuarı kapalıydı. Aynı evde birlikte yaşıyoruz. Cinsel saldırıda bulunmam hayatın olağan akışına aykırı'' diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Haber 19-01-2022 13:16

Kilyos Sahili'nde kayalıklarda mahsur kalan 2 kadın kurtarıldı

Sarıyer Kilyos Sahili'nde gezintiye çıkan ancak deniz kenarındaki kayalıklarda mahsur kalan 2 kadın, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Mahsur kalanların kurtarılma anları, kameralara yansıdı.

Haber 29-05-2021 07:36

Sarıyer'de kayalıklarda mahsur kalan iki kişi kurtarıldı

Sarıyer'de kayalıklarda mahsur kalan iki kişi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Haber 29-05-2021 05:40