Kim In Ryong Haberleri

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi?

Haber 2024-03-28 12:25:18

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimi kim kazanacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 2024-03-28 12:07:46

A101'e iPhone ve Samsung akıllı telefonlar geliyor! İşte 28 Mart Perşembe A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş listesindeki ihtiyaçları uygun fiyatlarla almanın yollarını araştıranları sevindirecek A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da her ihtiyaca uygun onlarca ürünü cazip fiyatlarla alışveriş severlerle buluşturan A101'in 28 Mart Perşembe tarihli online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-03-28 12:06:35

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde yerel seçimin kazananı kim olacak? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 2024-03-28 12:01:19

Diğer Haber Etiketleri

Beyoğlu Yerel seçim Seçim 2024 seçim sonuçları Avcılar a101 a101 açılış a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 buzdolabı a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Beylikdüzü İstanbul yerel secim sonuclari Arnavutköy Adalar Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster ele sosyal medya Kim Kardashian Gülşen ünlü şarkıcı bayram doğukan güngör Sıla Türkoğlu doğru yaşında erçel Hülya Avşar kadınları Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel Deniz Zeyrek iftar hediye 10 atan EuroLeague iyet Anadolu Efes Basketbol son dakika Kayseri estetik Hatay Mehmet Öntürk Ramazan Davulcu ak Bakan maçı maçın Yılmaz Tunç fenerbahçe Trabzonspor da, ekipleri son dü süper li Süper Lig maskeli Mert Hakan Yandaş Derbi dna testi tecavüz müstehcen antalya s lig UEFA verildi konferans ligi Kuzey Kore Güney Kore abd tank Kanye West Demet Evgar ecem Oyuncu ünlü oyuncu bahar seçim anketi ligi şampiyonlar ligi arsenal napoli barcelona Devler Ligi cinayet dava Sanık Şarkıcı hakemlik şampiyonluklar trabzonspor, ünlüler oscar eva l gecesi Oscar ödülleri Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı süper ligi Aziz Yıldırım Murat Kurum Ekrem İmamoğlu aktan Cem Yılmaz sevgilisi jbl kulak üstü kulaklık jbl kulaklık jbl kulaklık bluetooth jbl kulaklık kablosuz Kim Jong-un meryem muhteşem yüzyıl Meryem Uzerli Fahriye Evcen Katy Perry kelebe Kendall Jenner Cüneyt Özdemir emekli maaşı

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de seçimi kim kazanacak: Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-24 11:30

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar'da seçimi kim önde: Uğur Sina Şen mı Ali Ercan Akpolat?

Türkiye sandık başında! Bir süredir devam seçim maratonu 31 Mart tarihinin gelmesiyle birlikte bugün sonlanıyor. İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek?

Haber 28-03-24 11:09

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL kazandı! Berk Göktaş'ın eline geçecek parayı Ozan Bingöl açıkladı

Berk Göktaş adlı yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı. Vergi uzmanı Ozan Bingöl ise yarışmacının eline geçecek parayı açıkladı.

Magazin 27-03-24 07:28

Kürklü tarzı olay oldu! Kim Kardashian eski eşi olan Kanye West'in yeni eşine benzetildi: Kim Censori

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü ismin kürküyle yaptığı paylaşım olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları Kim Kardashian'ı Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'ye benzetti..

Magazin 26-03-24 12:45

Paraya para demeyecekler! Hangi sanatçı nerede sahne alacak? İşte starların servet değerindeki bayram tarifeleri!

Bayrama sayılı günler kaldı. Ramazan Bayramı'nda konser anlaşmalarını tamamlayan ünlü şarkıcıların alacağı ücretler ortaya çıktı. Peki, kim, nerede sahne alacak, o organizasyonlardan hangi sanatçılar ne kadar kazanacaklar? İşte detaylar...

Magazin 26-03-24 11:37

Öpüşme krizi gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner ile ilk poz

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'i canlandıran Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün özel hayatlarında yaşadıkları sorunların sete de yansıdığı iddia ediliyordu. Öpüşme krizi gündemdeyken Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri bakın kim oldu!

Magazin 25-03-24 13:40

Berk Göktaş 5 milyon TL'lik soruyu doğru bildi! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon lira kazanan ilk yarışmacı oldu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. 19 yaşındaki başarılı yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki 'TBMM' ile ilgili soruyu doğru yanıtlamasının ardından 5 milyon TL'lik soruya geldi. Berk Göktaş, soruyu doğru yanıtlayınca yarışma tarihinde ilk kez 5 milyon liralık ödülü kazanan kişi oldu.

Magazin 24-03-24 21:56

Hülya Avşar'a bomba partner! Saplantılı aşığı bakın kim olacak

Hülya Avşar, yıllar sonra sinemaya dönmeye karar verdi. Son dönemde YouTube'da yaptığı programla adından söz ettiren Avşar iddialara göre imkansız aşk konulu bir filmde rol alacak ve saplantılı bir gencin aşığı rolünde oynayacak. Hülya Avşar'ın partneri ise bakın kim olacak.

Magazin 23-03-24 09:54

Özgür Özel'in 'darbe' sözleri gündem olmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt: 'Tüm Türkiye'ye bir özür borcu vardır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'darbe' açıklamalarıyla ilgili olarak "CHP'nin Genel Başkanı darbe sever çıktı. Kafaya bak ya... Türkiye'de darbeler dönemi artık kapanmıştır. Her kim milletin iradesine kast ederse karşısında bizi bulur. Özgür efendinin tüm Türkiye'ye bir özür borcu vardır" dedi.

Haber 22-03-24 17:24

İmamoğlu'na 2028'in önünü açtı! Penaltıyı atar, kazanırız Özgür Özel, Deniz Zeyrek'in sözlerini duyunca gerginlik yaşandı

CHP'nin 31 Mart'ta kazanma konusunda en iddialı olduğu büyükşehirlerden Ankara ve İstanbul'a ilişkin masasındaki son anketleri Özgür Özel açıkladı. Özel, hem Mansur Yavaş hem de Ekrem İmamoğlu için büyük bir farka işaret etti. Canlı yayında gazeteci Deniz Zeyrek ile 'genel başkanlık' tartışması yaşayan Özel ayrıca CHP'nin sıradaki cumhurbaşkanı adayıyla ilgili soruya yanıtlarken verdiği '90. dakikada penaltı' örneğiyle dikkat çekti.

Haber 22-03-24 08:45

Iftara giderken ne hediye alınır? İftara giderken ne götürülür?

Ramazan ayının icra edilmeye başlamasıyla birlikte manevi coşku tüm Müslümanları sarmalamaktadır. İftar saatinde ve misafirken edilen duaların kabul edileceğinin söylendiği bu mübarek ay ile ilgili Peygamberimiz “Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından da hiçbir şey eksilmez." buyurmuştur. Peki, iftar davetine giderken ne alınır?

Haber 21-03-24 23:42

Anadolu Efes, ALBA Berlin'i 85-84 mağlup ederek play-in umutlarını korudu

THY EuroLeague 31. haftasında Anadolu Efes, ALBA Berlin ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz zorlu mücadelede rakibini 85-84 mağlup etti. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 23:01

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber 20-03-24 19:09

Cumhur İttifakı'nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Öntürk'ten suç duyurusu

Cumhur İttifakı'nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, basına ve sosyal medyaya yansıyan, "ne yöntemle ve ne şekilde hazırlandığı bilinmeyen gerçek dışı kayıtların" Türkiye İşçi Partisine ve bir televizyon kanalına kim veya kimler tarafından gönderildiğinin belirlenmesi amacıyla suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Yurthaber 20-03-24 13:39

Ramazan davulcusu ne kadar kazanıyor? Ramazan davulcularının parasını kim veriyor? Ramazan davulcusu maaşı

Her Ramazan mahallelerde dolaşıp davul çalarak sahur vaktinin geldiğini duyuran ramazan davulcularına ödenen net bir maaş yoktur. Bu da maniler veya türküler eşliğinde davul çalarak 11 ayın sultanına renk katan ramazan davulcularının ne kadar kazandığının sıkça sorgulanmasının temel sebebidir. Ancak ramazan davulcusunun ne kadar kazandığını belirleyen birden fazla unsur vardır.

Finans 20-03-24 12:52

Son dakika | Maçtaki skandallara karışanların kim oldukları tek tek belirlendi! Futbolculara soruşturma yok

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, pazar günkü Fenerbahçe-Trabzonspor maçında olayla karışan 38 kişinin kimliğinin belirlendiğini duyurdu.

Spor 19-03-24 16:45

Trabzonspor Fenerbahçe maçında ilk olarak sahaya atlayan herkesin merak ettiği maskeli taraftarın kim olduğu ortaya çıktı! Maçtan önce sinyali vermiş...

Süper Lig'de Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarda, tribünden atlayıp, yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.'nin (20), yurt dışından kente gelerek stadyuma girdiği ortaya çıktı. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 12 kişinin adliyeye sevki beklenirken, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler de Trabzon'a gelerek incelemelere başladı.

Spor 19-03-24 16:13

Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter! Cüneyd'in babası geliyor: Sakal uzatacağı için...

NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan ‘Kızıl Goncalar" dizisinin sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 18-03-24 17:45

1 milyon TL'lik ödüle ulaştı! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı: Tüylerim diken diken oldu

Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan dolu anlar yaşandı. Berk Göktaş isimli genç yarışmacı 1 milyon TL'lik ödüle ulaşırken büyük ödül sorusunu görmeye hak kazandı. O anlarda Kenan İmirzalıoğlu ise kendini tutamadı.

Magazin 18-03-24 08:13

Mert Hakan Yandaş'ı gölgesi gibi takip ediyor! 'Kim bu gizemli adam?' Derbide de sahadaydı

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Trabzonspor maçı kafilesine dahil edilmeyen Mert Hakan Yandaş, sakatlığına rağmen Trabzon'a gelirken maç öncesi çimlere çıkmayı da ihmal etmedi. Başarılı oyuncu karşılaşma öncesi atmosferi koklarken yanındaki isim merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 20:59

Kim Kardashian'ın ilginç tarzı sosyal medyanın diline düştü! Bakan bir daha baktı

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü isim Instagram hesabından ilginç tarzıyla verdiği pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 16-03-24 09:51

Çocuklarına DNA testi yaptırdı, dünyası başına yıkıldı! 'Benim evimde, benim yatağımda, 12 yıl boyunca...'

Antalya'da 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi. Hüseyin A.'nın tecavüz ve müstehcen fotoğraf açıklaması da dikkat çekti.

Haber 14-03-24 11:59

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri netleşiyor! Seri başı detayı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu akşam Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Fenerbahçe'nin turu geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-lacivertli taraftarlar ise şimdiden muhtemel rakiplerinin kim olacağını merak etmiş durumda. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri...

Spor 14-03-24 10:42

ABD ile Güney Kore'ye yeni misilleme: Kuzey Kore düşmanın başkentini hedef gösterdi!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un "dünyanın en güçlüleri" arasında olarak nitelediği ve yeni geliştirilen tank kamuoyuna tanıtıldı. Tanklarla gerçek atış tatbikatı gerçekleştirildiği bildirilirken, hedef olarak "düşmanın başkenti" gösterildi.

Haber 14-03-24 10:34

Kanye West'in eski ve yeni karısı yan yana! Kim Kardashian ve Bianca Censori'yi görenler şaştı kaldı

Kim Kardashian ve Bianca Censori Kanye West için bir araya geldi. Eski ve yeni eşin birlikte görüntülenmesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-24 08:07

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-24 23:14

Kafa kafaya deniyordu... 9 anket şirketi tek tek açıkladı: İşte İstanbul seçim anketinde son durum! İmamoğlu mu, Kurum mu önde?

Yerel seçimler için artık kritik viraja girilirken özellikle İstanbul'daki yarışta ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kafa kafaya bir yarışın geçtiği belirtilen İstanbul'da son seçim anketleri de peş peşe açıklanıyor. İstanbul'da kim önde? Hangi aday kazanacak? sorularına yanıt aranırken, son bir ayda 9 anket şirketi tarafından yapılan anket sonuçları dikkat çekti. İşte İstanbul seçim anketlerinde son durum ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 13-03-24 09:58

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Arsenal Porto'yu penaltılarla devirerek 14 yıl sonra ilki yaşadı, Barcelona Napoli karşısında hata yapmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan son 16 turu rövanş karşılaşmaları ile sürdü. 1-0'ın rövanşında Arsenal sahasında Porto'yu konuk ederken, 1-1'in rövanşında Barcelona sahasında Napoli ile karşı karşıya geldi. Arsenal-Porto mücadelesi ilk maç ile aynı skorla sonuçlanırken penaltı atışları sonrası turlayan İngiliz ekibi oldu. Barcelona-Napoli eşleşmesinde ise kazanan 3-1'lik skorla Katalan devi olurken adını da bir üst tura yazdıran taraf İspanyollar oldu. İşte detaylar...

Spor 13-03-24 08:00

Sancaktepe'de ormanlık alanda bir kişinin cesedinin bulunmasına ilişkin davaya devam edildi

Sancaktepe'deki ormanlık alanda Semih Sevim'in cesedinin bulunmasına ilişkin baba ve kızının yargılandığı davada alınan adli tıp raporunda, "boğulma sonucu ölen maktuldeki yaraların kim veya kimler tarafından oluşturulduğu konusunda tıbben ayrım yapılamadığı" belirtildi.

Yurthaber 12-03-24 11:53

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklama! ''Başkalarından medet ummayacaksın''

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, bordo-mavili takımın Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. “Şampiyonun kim olacağı, kendi hedefleri doğrultusunda mertçe ve emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un umurunda değil” diyen Saral, Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki’nin Trabzonspor maçına yönelik ifadelerine de tepki gösterdi.

Spor 11-03-24 15:06

Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran ‘Ayet’ sorusu! Kenan İmirzalıoğlu’nun açıklamasına bakın yarışmacı ne yanıt verdi

Pazar akşamları ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının karşısına ayet sorusu çıktı. Yarışmacı sorunun doğru cevabını bilemezken, Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı eleyen ayet sorusunun cevabını detaylı bir şekilde açıkladı.

Magazin 11-03-24 10:30

Oscar 2024 bitti! Vanity Fair Party'sinde öne çıkan ünlüler... Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Salma Hayek ve dahası

2024 Oscar Ödül Töreni’ne en iyi film dahil yedi dalda ödül kazanan Oppenheimer damga vurdu. Gece sona ererken ünlüler için oldukça önemli olan Vanity Fair Party'si başladı. İşte kırmızı halıdan gelen ilk fotoğraflar...

Magazin 11-03-24 08:17

Oscar 2024 geldi! Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlardan hazırlık pozları

Oscar 2024 nihayet geldi. Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlar, Hollywood'un en büyük gecesi olan 96. geleneksel Akademi Ödülleri'ne hazırlanmak için güzellik bakımlarını paylaştı.

Magazin 10-03-24 20:20

Bakan Yerlikaya duyurdu: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi. Yerlikaya ayrıca, "Kaç terörist kaldığını ben hiç vermiyorum ama şunu söyleyeyim, artık son evreleri olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 21:11

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe için açıklama! ''Başarısını istemeyen şerefsizdir''

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımın başarısı için konuşan Yıldırım, "Kim Fenerbahçe'nin başarısını istemezse, 'onlar yok, ben varım' bilmem ne derse, onlar şerefsizdir." dedi.

Spor 09-03-24 17:03

Türkiye'nin gözü İstanbul'da! CHP'nin masasındaki son anket açıklandı: Fark daha fazlaydı

31 Mart seçim akşamı herkesin gözü Megakent İstanbul'da olacak. 16 milyon nüfusuyla tüm vatandaşlar büyükşehirin yeni başkanının kim olacağını merak ederken anket sonuçlarına ilgi de arttı. En çok araştırma yapılan il özelliğini koruyan İstanbul'la ilgili CHP'nin masasındaki anket de ortaya çıktı. İmamoğlu mu önde Kurum mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Haber 09-03-24 15:03

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil'den 'Gönderme yaptı yorumuna bomba yanıt!

Cem Yılmaz'ın gizemli yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Yılmaz'ın gönlünü Necla Karahalil'e kaptırdığı öğrenildi. Karahalil, sosyal medya hesabından 8 Mart Kadınlar Günü'yle ilgili hazırladığı özel bir video paylaştı. Karahalil'in videoda kullandığı sözlerin Erşan Kuneri dizisine gönderme olduğu söylendi.

Magazin 08-03-24 16:51

A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki uygun fiyatlı JBL kablosuz kulaklığı sizin için inceledik

A101'in 7 Mart Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kataloğunda uygun fiyatıyla dikkat çeken ürünlerden biri de JBL Tune 520BT Kablosuz Kulaklık olarak karşımıza çıktı. a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında satışta olan ürünü bu içeriğimizde sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 08-03-24 14:52

Kuzey Kore'den savaş sinyali: Dev tatbikat görüntülendi... ABD ve Güney Kore'ye rest: Ağır bedel ödeyecekler!

Güney Kore ile ABD arasındaki stratejik iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesi, bölgedeki diğer devletleri de hareketlendirdi. Özellikle Kuzey Kore cephesinden önemli hamleler geliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, orduya savaş hazırlıklarını artırma emri verdikten sonra ilk görüntüler geldi. Görüntüler uluslararası kamuoyunda büyük endişe yaratırken Kuzey Kore lideri Kim, ABD ve Güney Kore'nin "ağır bedel" ödeyeceği uyarısında bulundu.

Haber 08-03-24 09:29

Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı aslında bakın kim olacakmış! İlk teklif ona gitmiş...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili yıllar sonra ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Halit Ergenç'in 'Kanuni Sultan Süleyman' karakterini canlandırdığı dizide Hürrem Sultan'a Meryem Uzerli hayat vermişti. Hürrem Sultan aslında bakın kim olacakmış. İlk teklif ona gitmiş...

Magazin 07-03-24 17:36

Katy Perry ne yaptın? Arkasını dönünce olanlar oldu... Gözlerim kanadı

Billboard Woman in Music Ödülleri'ne katıla ünlü şarkıcı Katy Perry kırmızı kıyafetiyle herkesin önüne geçti. Katy Perry arkasını dönünce haline bir bakan bir daha baktı. Şarkıcıya gelen yorumların ardı arkası da kesilmedi.

Magazin 07-03-24 15:28

Kendall Jenner bu sefer minik bikinisiyle poz verdi! Bu teşhircilik

Sütyensiz tarzı yüzünden sık sık eleştirilen model Kendall Jenner minicik bikinisiyle poz verince sosyal medyada tepki çekti. Kendall Jenner 'in pozunu görenler "Bu teşhircilik" yorumlarında bulundu.

Magazin 06-03-24 11:18

Cüneyt Özdemir'den ses getiren emekli maaşı çıkışı: 'Bu dediğimi unutmayın' dedi rakam vererek tepki gösterdi: Atıyor, sallıyor

Emekli maaşları gündem olmaya devam ediyor. 2024 yılının emekli maaşlarının belli olmasından bu yana kimi emekliler ek zam istiyor kimi seyyanen zam istiyor. Konu geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemindeydi. Sadece hükümet değil yerel seçim vaatleri arasında da emekli vaatleri dikkat çekiyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir'de emekli maaşlarına değinerek, "Kim çıkıp ona 10.000 lira vereceğim buna 5.000 lira vereceğim derse gerçekçi değil, atıyor" dedi.

Finans 05-03-24 10:14

Müstehcen kıyafetleri dikkat çekiyordu! Kanye West'in eşi Bianca Censori bu defa cezadan korktu... Giyinik haliyle şaşırttı

Ünlü rapçi Kanye West’in, Kim Kardashian’dan boşanır boşanmaz evlendiği eşi Bianca Censori, aylardır müstehcen tarzıyla dikkat çekiyordu. Toplum içinde neredeyse yarı çıplak dolaşan Bianca Censori bu defa giyinik haliyle şaşırttı.

Magazin 05-03-24 10:07