Kim Jong-Un Haberleri

Kuzey Kore'den savaş sinyali: Dev tatbikat görüntülendi... ABD ve Güney Kore'ye rest: Ağır bedel ödeyecekler!

Güney Kore ile ABD arasındaki stratejik iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesi, bölgedeki diğer devletleri de hareketlendirdi. Özellikle Kuzey Kore cephesinden önemli hamleler geliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, orduya savaş hazırlıklarını artırma emri verdikten sonra ilk görüntüler geldi. Görüntüler uluslararası kamuoyunda büyük endişe yaratırken Kuzey Kore lideri Kim, ABD ve Güney Kore'nin "ağır bedel" ödeyeceği uyarısında bulundu.

Haber 08-03-2024 09:29

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 20-02-2024 09:49

Kuzey Kore lideri Kim Jon Un, doğum oranı düşerken Kuzey Koreli kadınlara gözyaşları içinde daha fazla çocuk sahibi olmaları için yalvardı

Kuzey Kore lideri Kim Jon Un, ülkesinin düşen doğum oranlarını dengelemek için kadınlara seslenerek daha fazla çocuk sahibi olmaları konusunda gözyaşları içinde yalvardı. Kuzey Kore devlet televizyonuna yansıyan görüntülerde Kim'in konuşması sırasında duygulanarak gözyaşlarını sildiği anlar gündem yarattı.

Trend 06-12-2023 13:17

Kuzey Kore lideri Kim'den kadınlara çağrı: Çocuk yapın!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un ülke genelinde düşen doğum oranlarına önlem amacıyla kadınların daha fazla çocuk sahibi olması gerektiğini belirterek çağrıda bulundu. Kim, doğum oranlarındaki düşüşün durdurulmasının, "kadınların görevi" olduğunu ifade etti.

Trend 04-12-2023 14:59

Kuzey Kore'nin Sizi izliyoruz mesajına ABD'den ilginç yanıt! Kim Jong-un'un eline geçtiği öne sürülen fotoğraflar ses getirmişti

Kuzey Kore'nin uzaya gönderdiği casus uyduyla ABD'de Beyaz Saray'ı ve Pentagon'u görüntülediği iddiası geniş yankı uyandırmıştı. Pyongyang'ın "Sizi izliyoruz" mesajının ardından ABD'den ilginç bir yanıt geldi. ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder o fotoğrafların internette bulunduğunu ima etti.

Haber 29-11-2023 10:22

Dünya bunu konuşuyor... ABD basınından bomba iddia! Kuzey Kore ile Rusya arasında silah sevkiyatı başladı

ABD basını, Rus lider Putin ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un arasında 13 Eylül'de gerçekleştirilen görüşme sonrası imzalanan silah anlaşmasının devreye girdiğini iddia etti. Çıkan haberlerde, 'Kuzey Kore'nin Rusya'ya silah tedarik etmeye başladığı' iddia edildi. ABD basınında çıkan iddialar dünya gündemine bomba gibi düştü.

Haber 06-10-2023 11:59

Kim Jong-un'u gören Putin sevincini gizlemedi! 'Silah pazarlığı' iddiaları gölgesinde kritik görüşme: Zamanlamasına dikkat çekti

Ülkesinden şaşaalı bir törenle ayrılıp zırhlı tren yolculuğuyla Rusya'ya gelen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Vladimir Putin ile bir araya geldi. Rusya'yı yıllardır ziyaret etmeyen Kim'i gören Putin sevincini gizlemedi. Dünyanın takip ettiği görüşmenin silah pazarlığı için gerçekleştiği iddiaları konuşuluyor! Görüşme öncesi ABD'den de ses getiren bir çağrı gelmişti.

Haber 13-09-2023 09:26

Yasaklar ülkesi Kuzey Kore'den şoke eden bir yasak daha! 'Sosyalist görgü kuralları' denilerek yasaklandı...

Kuzey Kore 'kapitalist moda' olarak nitelendirerek kadınların şort giymesini yasakladı. Yabancı ve kapitalist olarak itham edilip yasaklanan şort, artık Kuzey Kore kadınları tarafından giyilemiyor. Fakat erkekler şort giyme konusunda serbest bırakıldı.

Haber 16-08-2023 11:17

O ülkede 'ciddi' kıtlık felaketi iddiaları gündeme bomba gibi düştü! İnsanlar evlerinde açlıktan ölmüş halde bulunuyor...

İngiliz yayın organı BBC, Kuzey Kore'nin 'ciddi' bir kıtlık felaketiyle karşı karşıya olduğunu iddia etti. İddialara göre Kuzey Kore'deki durum çok kritik. Yerel kaynakların aktardığına göre ülkede yaşanan gıda sorunu yüzünden yüz binlerce kişi hayatını kaybedebilir...

Haber 15-06-2023 12:54

Kuzey Kore lider Kim Jong-Un'dan Putin'e Ukrayna işgali için tam destek!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le stratejik işbirliği konusunda anlaşma sağladı. Anlaşmada 'güçlü bir ülke inşa etme' ortak hedeflerinde stratejik birliktelik iması yer alırken Rusya'nın Ukrayna'yı işgali savunuldu.

Haber 12-06-2023 10:40

'Ölümcül saldırı...' Kuzey Kore'den tedirgin eden bir hamle daha! Hedefi tsunamiyi tetikleyip...

Kuzey Kore, insansız sualtı nükleer saldırı aracı Haeil-2’nin başarıyla test edildiğini ve denemeyle sistemin ölümcül saldırı yeteneğinin kanıtlandığını açıkladı. Ülke, Haeil-2'nin ilk testini de 21-23 Mart arasında yapmış, süreci ülke lideri Kim Jong-un bizzat takip etmişti. Bu sistemin hedefinin de nükleer tsunamiyi tetikleyerek düşman donanmasını ve ana limanlarını yok etmek olduğu açıklanmıştı.

Haber 08-04-2023 10:11

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un’a benzerliğiyle ün saldı! Antalya'da yaşayan iş adamı Tunç: Yurt dışından çok teklif alıyorum

Antalya'da iş adamı Cihat Tunç, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un’a benzerliği ile dikkat çekiyor. Tunç, "Almanya’dan Fransa’dan özellikle Kuzey ve Güney Kore’den gelen misafirlerimiz daha çok. Hem hayranlık ile geliyorlar hem de lezzet için geliyorlar. Hayranlarımız çok, beni Kim Jong-un’a çok benzetiyorlar" dedi.

Haber 18-01-2023 14:40

İlk kez babasıyla görüntülendi! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kızı ortaya çıktı: İsmi açıklanmıyor

Kameralardan uzak yaşamı hakkında ortaya atılan iddialarla sık sık gündem olan Kuzey Kore lideri dün ilk kez sır gibi sakladığı kızıyla objektiflere yansıdı. Dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip eden babasına ismi açıklanmayan kızı eşlik etti. ABD'li basketbolcu Dennis Rodman ise ülkeye gerçekleştirdiği bir ziyarette Kim ile eşinin bir bebeği olduğu bilgisini paylaşarak adından söz etmişti.

Haber 19-11-2022 09:41

Kuzey Kore lideri Kim'in yeni hedefi tüm dünyayı şaşırttı! Bu kez füze değil... 'Fidye istiyorlar'

38 yaşındaki Kim Jong-Un, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kore İşçi Partisi lideri Kim, peş peşe ateşlediği füzelerle hem Güney Kore'ye hem de ABD'ye mesaj göndermeye devam ediyor. Kim'in yeni hedefi tüm dünya tarafından 'ilginç' olarak nitelendirildi. Kim, bu kez füzeleri ateşlemek yerine siber saldırı planladı.

Haber 08-11-2022 11:18

Son dakika | ABD'den dünyayı sarsacak 'savaş' iddiası! Önemli miktarda diyerek açıkladılar: Kim Jong-un'u öfkelendirecek sözler

Son dakika haberi: ABD'den Kuzey Kore'nin Rusya-Ukrayna savaşında gerçekleştirdiğini öne sürdükleri hamleye dair sarsıcı bir iddia ortaya atıldı. Savaşın başlarında konumunu Rusya'dan yana belirten ancak desteklediği iddialarını yalanlayan Kuzey Kore, Beyaz Saray'dan ortaya atılan iddiaya göre savaşın seyrine etki edebilecek bir hamleye imza attı.

Haber 02-11-2022 17:17

Kim Jong-Un'dan Putin’e doğum günü mesajı! 'Seçkin liderliğiniz ve güçlü iradeniz...'

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e doğum günü mesajı gönderdi. Kim Jong-Un mesajında "Rusya, devletin itibarını ve temel çıkarlarını ABD’nin ve ona bağlı güçlerin tehditlerine karşı güçlü bir şekilde savunuyor. Böyle bir gerçek, seçkin liderliğiniz ve güçlü iradeniz olmadan düşünülemez" ifadelerini kullandı. İşte Kim Jong-Un'un Putin'e yönelik dikkat çeken o sözleri...

Haber 07-10-2022 10:10

SON DAKİKA: Nabızlar yükseliyor! Kim Jong-Un'un başı bu kez dertte! Kıpırdadığı an vuracaklar

Reuters dünyaya son dakika olarak duyurdu! Uzun yıllardır devam eden Kuzey Kore - Güney Kore gerginliği tırmanışa geçti. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un balistik füzeye düşkünlüğü biliniyor. Kim'in emriyle Kuzey Kore tarafından Güney Kore'ye balistik füze gönderilmişti. Güney Kore ve ABD ordusu buna yanıt verdi! İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Trend 05-10-2022 07:39

Dünya bu iddiayı konuşuyor! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un kızı mı?

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un dünyanın en çok konuştuğu isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda verdiği kilolarla sağlık sorunları yaşadığı iddia edilen Kuzey Kore lideri bu kez de özle hayatıyla gündeme gelmeyi başardı. Kuzey Kore Devlet Televizyonu’nda yayınlanan bir gösteride yer alan küçük kızın, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un kızı olabileceği iddia edildi.

Trend 27-09-2022 16:14

Kim Jong-un'un en yakınında! 'Gizemli kadın' merak konusu oldu... Dünya medyası onun peşinde

Dünyanın en 'kapalı kutu' ülkelerinden olan ve demir yumrukla yönetilen Kuzey Kore'den son gelen görüntüler merak uyandırdı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un son dönemde yanında sıklıkla görünen 'gizemli kadın'ın kimliği sırrını koruyor. Sade koyu bir takım elbise tercih eden ve el çantasıtyla birlikte sürekli Kim Jong-un'la aynı kareye giren 'gizemli kadını' dünya medyasında da geniş yer buldu.

Haber 16-09-2022 08:28

SON DAKİKA | Tüm dünyayı endişelendiren karar! Uçaklar, tanklar ve binlerce asker... ABD-Kuzey Kore gerilimi: 'İşgal provası' mı?

Son dakika haberi: Daha önce Ukrayna üzerinden Rusya'yla; Tayvan ziyareti sebebiyle de Çin'le gerilim yaşayan ABD, bu kez Kuzey Kore'ye karşı harekete geçiyor. Güney Kore-ABD ortaklığında gerçekleşecek askeri tatbikat, son yılların en büyüğü olacak. Bölgede tansiyonu yükseltecek karar sonrası Kuzey Kore'nin nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu. İşte bölgede gerilimi yükseltecek askeri tatbikatla ilgili son detaylar...

Haber 16-08-2022 11:23

Putin'den Kim Jong-un'a mektup! Kuzey Kore liderinin yanıtı dikkat çekti

Kuzey Kore ile Rusya arasındaki sıkı bağlar, Rusya'nın başlattığı Ukrayna işgali süresince de devam etti. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un her fırsatta Rusya'ya olan desteğini dile getirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Kim Jong-un'u özel günde unutmadı. Putin'in Kore Kurtuluş Günü dolayısıyla kaleme aldığı mektuba Kim Jong-un'un verdiği yanıtla dostluk pekişti. İki lider arasındaki mektuplaşmada siyasi açıdan önemli mesajlar yer aldı.

Haber 15-08-2022 11:39

Tanımlanamıyor! Kuzey Kore'de gizemli hastalık paniği: Kim Jong-un'dan karantina emri geldi

Kim Jong-un liderliğindeki Kuzey Kore'deki gizemli yeni salgın hastalık dünyayı tedirgin ediyor. Dünya çapında düşüş eğilimine giren koronavirüs ile mücadele ettiğini kabul eden, daha sonra tanımlanamayan bir mide hastalığı salgınıyla uğraşmaya başlayan ülkeden çarpıcı bir haber geldi. Kim Jong-un'un, bazı sağlık uzmanlarının kolera veya tifo olabileceğini düşündüğü yeni hastalığı denemek ve kontrol altına almak için karantina uygulanmasını emrettiği bildirildi.

Haber 20-06-2022 16:53

Kuzey Kore'de bir ilk! Kim Jong-un'un yakın kurmayı...

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yakın kurmayı Choe Son-hui, ülkenin ilk kadın dışişleri bakanı oldu. Böylece Kuzey Kore tarihinde ilk kez bir kadın, dışişleri bakanı olarak göreve geldi.

Haber 12-06-2022 12:00

Kim, 2. Elizabeth'in tahta çıkışının yıl dönümünü kutladı! Bir ilk yaşandı

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un, 96 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahta çıkışının 70'inci yılını tebrik etti. Mesajın, Kim Jong-un'un 'Kraliçe'ye gönderdiği ilk halka açık mesaj' olduğu belirtiliyor.

Haber 03-06-2022 11:00

Kuzey Kore lideri Kim Joung-un’u daha önce böyle görmediniz! Gözyaşları içinde elleriyle mezara toprak attı

Son dönemde Kuzey Kore, dünya manşetlerinde koronavirüs haberleriyle yerini aldı. Yaklaşık 3 milyon kişinin koronavirüse yakalandığı Kuzey Kore’de Kuzey Koreli üst düzey general Hyon Chol Hae'nin cenaze töreni için binlerce kişi Pyongyang sokaklarını doldurdu. Kuzey Kore lideri binlerce kişiyle beraber siyasi kariyerinin kilit noktalarından olan Hyon Chol Hae'nin cenaze törenine katıldı. Oldukça duygusal anlar yaşayan Kuzey Kore liderinin törende maske takmayan tek kişi olması dikkatleri çekti.

Trend 23-05-2022 15:25

Kuzey Kore liderinden pes dedirten hareket! Kovid-19 toplantısında öyle bir şey yaptı ki...

Uzun bir süredir koronavirüs vakası rapor edilmeyen, son günlerde ise koronavirüs vaka sayısının 2 milyona yaklaştığı Kuzey Kore'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkesindeki koronavirüs salgınının gidişatına ilişkin düzenlenen toplantıda sigara içti. İşte dikkat çeken haberin detayları...

Haber 18-05-2022 16:15

Kuzey Kore'de Covid alarmı: 1 milyondan fazla kişi koronavirüse yakalanmış olabilir

Kuzey Kore'de koronavirüs vakaları artmaya devam ederken devlete bağlı haber kanalları, lider Kim Jong-un'un devlet yetkililerini ilaç dağıtımında beceriksizlikle suçladığını aktardı. Kim Jong-un salgınla mücadele etmek için orduyu hareketlendirdi.

Haber 16-05-2022 14:02

Kuzey Kore’de Ordu COVID-19 İçin Devrede

Kuzey Kore lideri Kim, COVID-19 salgınıyla mücadele için orduyu göreve çağırdı. Corona virüsü salgının başlangıcından bu yana ülkesinde salgının yayılmadığını iddia eden Kim, devlete ait ilaçların dağıtımı konusunda eczanelerin geç kaldığı uyarısında bulundu.

Haber 16-05-2022 12:02

Kuzey Kore duyurdu! Pandeminin başından bu yana bir ilk

Koronavirüs pandemisinin başlangıcından bu zamana kadara ülkede salgının yayılmadığını iddia eden Kuzey Kore'de ilk kez Kovid-19 vakası tespit edildiği bildirildi. Ülkede vaka başkent Pyongyang'da görüldü. Kaç vakanın tespit edildiği bilgisi paylaşılmazken vakaların Omicron'un "BA.2" olarak bilinen alt varyantı olduğu ifade edildi.

Haber 12-05-2022 09:34

Kuzey Kore'de dar kesim pantolon giymek yasaklandı! Kim Jong Un'un kararı dünya basınında gündem oldu

Kuzey Kore'den gelen yeni 'yasak' haberi şaşkına döndürdü. Getirdiği kısıtlamalarla dünya basınında geniş yer bulan Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, aldığı yeni kararla bir kez daha gündem oldu. Kim Jong Un, ülkede dar kesim pantolonun giyilmesini yasakladı.

Haber 06-05-2022 14:38

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’dan endişe veren sözler! Nükleer programımızı hızlandıracağız

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Kuzey Kore Silahlı Kuvvetleri'nin kuruluşunun 90'ıncı yıldönümünü kutlamak için katıldığı törende ülkesinin nükleer programına hız vereceklerini açıkladı. Nükleer silahların caydırıcı bir unsur olduğunu ancak saldırı durumunda bunları kullanmaktan çekinmeyeceklerini söyledi.

Haber 26-04-2022 15:01

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un: Nükleer programımızı hızlandıracağız

Kuzey Kore Silahlı Kuvvetleri'nin kuruluşunun 90'ıncı yıldönümü için düzenlenen törende konuşan Kim "Ülkemizin nükleer kapasitesini artırmak için mümkün olan en hızlı şekilde adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber 26-04-2022 09:54

Beklenen oldu! Kim Jong Un bizzat katıldı

Kuzey Kore'nin kurucu lideri Kim Il Sung'un 110. doğum günü nedeniyle yeni bir füze denemesi gerçekleştirmesi beklenen Pyonyang yönetimi, yeni tip taktik güdümlü füze fırlattı. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un gözetiminde gerçekleştirilen füze denemesinin başarılı bir şekilde gerçekleştiği aktarıldı.

Haber 17-04-2022 10:54

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong kimdir? Kim Yo Jong kaç yaşında?

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Amerika Birleşik Devletleri ile Güney Kore liderleri için sert konuşan Kim Yo Jong, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Kuzey Kore lideri Kim Jong Un kız kardeşi Kim Yo Jong kimdir? İşte detaylar...

Haber 05-04-2022 12:15

SON DAKİKA | Kuzey Kore'den Güney Kore'ye 'nükleer silah' tehdidi: Korkunç saldırılar başlayacak

Son dakika haberi: Kuzey Kore-Güney Kore gerilimi giderek tırmanıyor. Güney Kore Savunma Bakanı Suh Wook’un "ön alıcı saldırı" sözleri sonrası Kuzey Kore'den tüm dünyayı tedirgin eden bir açıklama geldi. Kuzey Kore liderinin kız kardeşi Kim Yo Jong, savaş halinde korkunç saldırılar başlayacağını belirtirken, "Nükleer saldırı güçlerimiz kaçınılmaz olarak görevlerini yerine getirecektir" diye konuştu.

Haber 05-04-2022 08:02

İlk kez denendi! Kim Jong-Un yönetti: Büyük bir zafer

Kuzey Kore yeni bir füze denemesinde bulundu. Kuzey Kore'den ABD'nin herhangi bir noktasına kadar ulaşılabilecek füze denemesini bizzat yöneten Kim Jong-Un, "Bu yeni stratejik silah, gücümüzü tüm dünyaya bir kere daha gösterdi" dedi. Füze denemesi sırasında Kuzey Kore liderinin kameralar karşısına deri ceket ve güneş gözlüğüyle çıkması dikkat çekti.

Haber 25-03-2022 15:56

Son dakika: Putin, Kim Jong Un'u cesaretlendirdi! Kuzey Kore, yerel saatle 08.58'de füzeyi ateşledi

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşını tüm dünya yakından takip ederken, Kuzey Kore'den yine gerilimi artıracak bir hamle geldi. Japonya hükümeti, Kuzey Kore’nin balistik füze olduğu düşünülen yeni bir silah denemesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nükleer tehdidinin dünyada korkuya neden olmasının, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’u cesaretlendirdiği belirtiliyor.

Haber 05-03-2022 07:34

3. Dünya savaşı talimatı veren Kim Jong-un kimdir? Kim Jong-un evli mi eşi kim?

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla 3. Dünya savaşı söylentileri dilden dile dolaşmaya başladı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un; İşçi Partisi üyelerini; güçlü müttefiklerinin korkutan düşünceleri ortaya çıktı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, komutanlarına ''3. Dünya Savaşı'na hazır olun" talimatı verdi. 3. Dünya savaşı talimatı veren Kim Jong-un gündem konusu oldu. İşte Kim Jong-un hakkında detaylar!

Haber 03-03-2022 13:13

Son dakika | Kim Jong-un'dan Kuzey Koreli komutanlara korkutan talimat: 3. Dünya Savaşı'na hazır olun

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşında yaşananlar tüm dünyada endişeyle takip edilirken, "3. Dünya Savaşı" iddiaları iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı. Rusya'nın 'Nükleer Savaş' çıkışı sonrası Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, askeri komutanlarına ''3. Dünya Savaşı'na hazır olun" talimatı verdi. İşte tüm dünyayı korkutan gelişmenin detayları...

Haber 02-03-2022 15:18

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un: Geri dönülemez sonuçlar doğuracaktır

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un iktidardaki İşçi Partisi yetkililerine yaptığı konuşmada, "toplumun ideolojik bilincinin dönüştürülmesi" yönünde çağrıda bulundu. Ekonomik ilişkilerdeki olumsuzluğun telafi edilebileceği söyleyen Kim Jon Un "Ancak insanların eğitimindeki durgunluk ve gerileme geri dönülemez sonuçlar doğuracaktır." ifadesini kullandı.

Haber 01-03-2022 11:12

Son dakika: Fenerbahçe tribünlerinde görülmemiş olay! Güney Koreli taraftarlar Kuzey Kore'ye küfretti!

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe Süper Lig'in 26. haftasında Hatayspor'u konuk etti. Sarı-lacivertli taraftarlardan maça ilgi çok azdı. Tribünlerin büyük çoğunluğu maçta boş kaldı. Sarı-lacivertlilerin Güney Koreli futbolcusu Kim Min Jae'yi desteklemek için ülkelerinden gelen Güney Kore'li taraftarlar Fenerbahçe forması giyerek tribünde yer aldı. Türk taraftarlarla söyledikleri beste sosyal medyada gündem oldu. Kuzey Kore'ye hep bir ağızdan küfreden taraftarlar tıklanma rekoru kırdı.

Spor 20-02-2022 20:28

Herkes onu merak ediyordu! Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un eşi Ri Sol-ju 5 ay aradan sonra görüntülendi

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un eşi Ri Sol-ju 5 ay aradan sonra ilk kez Çin Yeni Yılı kutlamalarında görüntülendi. Kim ve Ri, katıldıkları konserin ardından şarkıcılar ve izleyicilerle fotoğraf çektirdi.

Trend 02-02-2022 13:47

Son dakika | Kim Jong-un yine yaptı yapacağını! 2017'den bu yana böylesi olmamıştı... Kuzey Kore füzeden çekilen fotoğrafları servis etti

Son dakika haberi: Kuzey Kore, bu yıl 7. füze denemesini gerçekleştirdi. Ocak ayına adeta fırtına gibi giren Kim Jong-un liderliğindeki Kuzey Kore, gelen tepkilere aldırış etmiyor. Öyle ki Kim, hafta sonu 2017'den bu yanaki en büyük denemesine imza attı. Yerel saatle 07.52'de fırlatılan füzedeki savaş başlığına takılan bir fotoğraf makinesi ise tüm dünyada ilk haber oldu. Resmi haber ajansının servis ettiği kareler büyük ses getirirken, 30 dakika havada kalan füzenin türü de açıklandı.

Haber 31-01-2022 07:30

Kuzey Kore'den ABD'ye misilleme! Füze denemeleri yeniden başlıyor

Kuzey Kore yönetimi, eski ABD Başkanı Donald Trump yönetimiyle gerçekleştirilen görüşmeler sonucu askıya alınan tüm faaliyetlerin yeniden başlatılması konusunda karar aldı. ABD'nin "düşmanca" politikalarına karşı alınan bu kararlar, Kuzey Kore'nin askıya aldığı "nükleer ve uzun menzilli füzelerin testlerine yeniden başlayacağı" şeklinde yorumlandı.

Haber 20-01-2022 13:33

ABD'den Kuzey Kore'ye sert çıkış! Dikkat çekmeye çalışıyor

Balistik füze denemelerinin ardından ABD'den Kuzey Kore'ye sert bir çıkış geldi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Kuzey Kore’nin art arda balistik füze denemeleri hakkında yaptığı açıklama yaptı. Blinken açıklamasında "Kuzey Kore’nin dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum" dedi.

Haber 14-01-2022 00:06

Son dakika: Kuzey Kore-ABD gerilimi tırmanıyor! Füzeler peş peşe ateşlendi, karşı hamle geldi

Son dakika haberi: Kuzey Kore'nin gerçekleştirdiği bir dizi füze denemesi sonrası ABD'den karşı hamle geldi. Kuzey Kore'nin silah programlarına ilişkin ilk yaptırımları uygulamaya alınırken, ABD Hazine Bakanlığı yaptırımların hem Kuzey Kore'nin silah programının gelişmesini hem de silah teknolojisinin ilerlemesini engellemeyi amaçladığını açıkladı.

Haber 13-01-2022 09:02

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un günden güne eriyor! Eski halinden eser kalmadı

25 milyon nüfusuyla Covid-19 sınırlamaları ve yaptırımlar nedeniyle gıda kıtlığı yaşanan Kuzey Kore'de lider Kim Jong-un zayıflığıyla dikkat çekiyor. Devlet medyası tarafından yayınlanan yeni fotoğraflarda her zamankinden daha zayıf görünen Kim, son olarak yeni yıl toplantısında görüntülendi. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, açlık çeken halkına 2025 yılına kadar daha az yemelerini emrettikten sonra olay olmuş, bu ifadeleri dünya basınında gündem olmuştu.

Haber 30-12-2021 09:53

Güney Koreli Kim, Kuzey Koreli lider Kim'i taklit etti, ortalık karıştı! Ölüm tehditleri alıyor

Kuzey Kore devlet başkanı Kim Jong-un'a benzerliğiyle dikkat çeken bir Güney Koreli, ölüm tehditleri alıyor. Kim Ming-yong adındaki Güney Koreli ''Kuzey'den sık sık ''Liderimizle alay edemezsin şeklinde ölüm tehditleri alıyorum ancak biraz gülmek onlara iyi gelecektir'' diyor.

Haber 25-12-2021 09:13

Kuzey Kore'de yas! Ülkede 11 gün boyunca gülmek bile yasak

Kuzey Kore'de bugün eski lider Kim Jong-il'in ölümünün 10. yıldönümünü nedeniyle, vatandaşlar 11 günlük yas döneminin bir parçası olarak katı kurallara uymak zorunda kalacak. Ülkede 11 gün boyunca alkol alınmayacak, alışveriş yapılmayacak hatta gülünmeyecek.

Haber 17-12-2021 09:15