Kına Gecesi Haberleri

Sosyal medya bu kına gecesini konuşuyor! Duygulanan gelin hüngür hüngür ağladı yetmedi ağlamaktan fenalaştı... Cenaze mi düğün mü?

Bir kına gecesinde çekilerek paylaşılan görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Gelininin duygusallaşarak annesine sarıldığı anlarda hüngür hüngür ağladığı görüldü. Gelinin ağlamaktan fenalaştığı görüntüsü ise sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 13-12-2023 09:43

Kına gecesinde kaftan giyip nedimelerin arasına daldı! O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı

Sosyal medyada paylaşılan bir kına gecesine ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde bir adamın kaftan giyerek nedimelerin arasında dans ettiği anlar gündem yarattı.

Trend 12-12-2023 07:34

Böylesi görülmedi! Atlar için önce kına gecesi, sonra da davullu zurnalı düğün! Halay çektiler, takı taktılar...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir binicilik kulübü, görenleri şaşkına çeviren bir organizasyona imza attı. Kulübün dişi atlarından ‘Rapunzel’ ile erkek atlarından ‘Miltekin’ için önce kına gecesi, sonra da davullu zurnalı düğün yapıldı. Rapunzel’e duvak, Miltekin’e ise kurdeleden yapılan papyon takılan düğünde, davetliler atlarla birlikte halay çekip, atlara takı taktı. İşte renkli görüntülere sahne olan düğün organizasyonunun detayları...

Haber 17-01-2023 12:46

Bursa'da düğünlerdeki tavuk alma geleneği sürdürülüyor

Düğünlerde kına gecelerinin ardından önce kız tarafı damadın babaevine, sonra erkek tarafı gelinin ailesinin evine giderek ikramda bulunuyor - Gemlik Yeniköy Mahallesi sakinlerinden Fatma Eken: - "Tavuğu kızartırız, pilavın üstüne koyarız. Meyve falan koyarlar ve gelin tarafı gelince verilir ama kız tarafı oğlana sadece içecek ve baklava verir"

Yurthaber 11-06-2022 12:09

Kına Gecesi

Kına Gecesi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kına Gecesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

6 aylık hamile Demet Evgar’dan kına gecesi! Karnı burnunda göbek attı

Son olarak 'Alev Alev' adlı dizide 'Cemre' karakterini canlandıran ve bir süredir ekranlardan uzak olan Demet Evgar, işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile altı senedir devam eden birlikteliklerini 17 Mart'ta evlilikle taçlandırmıştı. İlk bebeğine hamile olan Demet Evgar, geçen günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yaparak gündem olmuştu. 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu şimdi ise kına gecesi yaptı. Karnı burnunda göbek atan Demet Evgar'ın son hali de çok konuşuldu.

Magazin 17-05-2022 08:11

İstanbul’da korkunç cinayet! Kızının kına gecesinde çıkan kavgada öldürüldü

Kasımpaşa’da bir parkta kızının kınasını yapan şahıs, evinin altındaki lokalın işletmecileriyle aralarında çıkan gürültü kavgasında silahla vurularak öldürüldü. Taş ve şişelerle basılan lokalin savaş alanına döndüğü olayda, ölen adamın yakını bir kadın da yaralandı. Polise teslim olan saldırgan ve mekanda yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 24-09-2021 11:46

Kına gecesi çekimine tazminat! Görüntüleri izleyince şoke oldular

Kayseri’de kına gecesinde müziğin ritmine kendisini kaptırarak hareketli çekim yapan kameraman ile iş yeri sahibi, yargılandığı davada maddi ve manevi tazminata mahkum edildi.

Haber 21-09-2021 18:41

Amasyalı damadın başına gelmeyen kalmadı! Bulaşık deterjanıyla 3 kere yıkandım

Amasya’da dünyaevine giren damadın başına gelmeyen kalmadı. Kına gecesi eğlencesinde önce arkadaşlarının yumurtalı saldırısına uğradı. Sonrasında da un dökülen başından aşağı sirke, su, zeytinyağı ve ayçiçeği yağı aktarıldı.

Haber 21-09-2021 09:53

Dehşet gecesi! Damat ve annesine bıçakla saldırdı

Çorum'da kına gecesinde çıkan kavgada dayısı E.E. (46) tarafından bıçaklanan damat Kürşat Y. (23) ve annesi Ayşegül Y. (43), yaralandı. Saldırgan E.E, gözaltına alındı.

Haber 29-08-2021 12:20

1 temmuz sonrası düğünler saat kaçta bitecek? Nikah ve kına geceleri nasıl olacak?

İçişleri Bakanlığı, 1 Temmuz itibariyle başlayacak olan normalleşme dönemi için yeni genelge yayınlandı. 1 Temmuz sonrası için düğün tarihi alanlar, düğünlerin saat kaçta biteceğini ve kişi sayı sınırı yasağının kalkıp kalkmadığını merak ederken, genelge ile nişan, nikah, kına gecesi ve düğünlerin nasıl olacağı netlik kazandı.

Haber 28-06-2021 08:44

Pandemi sürecinde eğlence! Bekarlığa veda partisi nasıl yapılır?

Kadınlar nişan, kına gecesi, düğün gibi etkinliklere çok önem verir. Pandemi döneminde kalabalık bir kına gecesi yapmak size riskli geliyor olabilir. Peki yakın arkadaşlarınızla mini bir kutlama organize etmeye ne dersiniz?

Kadin 24-05-2021 14:00

Nikahlar, kınalar ve düğünler yapılacak mı? Düğünler ne zaman yapılacak?

17 gündür devam eden tam kapanma uygulaması 17 Mayıs itibariyle sona ermiş olacak. Vatandaşlar merakla normalleşme dönemi kararlarını beklerken, tam kapanma döneminin bitişiyle beraber geçilecek olan 'kademeli normalleşme' kararları da yayınlanan yeni genelge ile belli oldu. Peki nikahlar, kınalar ve düğünler yapılacak mı? Düğünler ne zaman yapılacak? İşte yanıtı...

Haber 16-05-2021 17:33

Kısa abiye giyerken nelere dikkat edilmeli? Zarif gözükmek için önemli püf noktaları

Düğün, kına ve davet gibi özel günlerin vazgeçilmezi olan abiye elbise seçimi şık bir görüntüye kavuşmak için oldukça kritik bir noktadır. Vücut tipine uygun olmayan bir abiye felaket sonuçlar doğurabilir. Moda tasarımcısı Pınar Ay da tüm bu unsurlara değindi ve bakın neler söyledi.

Kadin 03-05-2021 17:28

Meşhur türkünün hikayesinden çok etkileneceksiniz

Ülkemizde her yörenin bir türküsü var, bazı türküler sadece o yörede bilinirken bazıları yıllar boyunca herkes tarafından marş gibi söylenebiliyor. Kına gecelerinde kadınların hep bir ağızdan söylediği 'Yüksek Yüksek Tepelere' türküsünü bilmeyen yoktur, kına gecelerinin olmazsa olmazı bu derin türkünün hikayesini sizin için araştırdık.

Trend 12-04-2021 12:19