Kinali El Haberleri

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 2024-04-16 12:05:55

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 2024-04-16 08:16:45

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-15 14:04:16

CHP’li Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ederek görevine başladı

Bolu'da 2019 yılında yapılan mahalli idareler genel seçiminde belediye başkanı seçildikten sonra Kur’an-ı Kerim’i öperek göreve başlayan CHP’li Tanju Özcan, yeni döneminin ilk belediye meclis toplantısında da Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

Haber 2024-04-13 19:39:22

İran'dan bardağı taşıracak hamle! İsrailli milyarderin gemisine el kondu

İran ile İsrail arasındaki tansiyon artık patlama noktasına geldi. 1 Nisan tarihinde İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'daki İran konsolosluğunu hedef alması sonrası İran'dan 'cezalandıracağız' mesajı gelmişti. İki ülke arasında savaşın her an patlak vermesi bekleniyor. Son olarak İran'dan bardağı taşıracak bir hamle geldi.

Haber 13-04-24 13:40

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat! O hastalığın habercisi olabilir

Nöroloji Uzmanı Dr. Güven Arslan, Parkinson hastalığının detaylı inceleme ile teşhisinin erken konulabileceğini belirterek, “Hastalığın en erken bulguları arasında koku kaybı ve kabızlığın olduğu biliniyor. El titremesi de yine erken bulguların başında geliyor” dedi.

Haber 13-04-24 07:30

Dilenci kadının üzerinden çıkan para dudak uçuklattı! Hepsine el konuldu

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların manevi duygularını sömürerek kazanç sağlamaya çalışanlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptığı uygulamada, dilenci kadının üzerinden yaklaşık 23 bin TL çıktı. Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konuldu. Kadın hakkında da cezai işlem uygulandı.

Haber 10-04-24 12:09

Bir ilde gündem oldu! MHP'li yeni başkan AK Parti'den devraldığı borçları afişle duyurdu: Kasada para kalmamış

31 Mart seçimlerinde birçok belediye el değiştirdi. Bunlardan biri de Afyonkarahisar'ın Bolvadin Belediyesi oldu. Cumhur İttifakı üyelerinin yarıştığı seçimi MHP'nin adayı Derviş Aynacı kazandı. Aynacı'nın ilk işi belediyenin borçlarını afiş yaptırmak oldu. İşte Bolvadin'de gündem olan o afiş...

Haber 10-04-24 10:57

2023 model sıfır araçlar tükendi, 2024’ün yanına yaklaşılmıyor: 3-5 derken her ay zam geliyordu… İkinci el araba almak isteyenler dikkat!

Otomobil satışlarında her bahar olduğu gibi bu sene de hareketlilik başladı. Krediye ulaşamayan ve elinde nakit parası olmayan sıfır araba hayalinden vazgeçerek ikinci el araçlara yöneldi. Ancak orada da 3 ayda yüzde 15’lik zam söz konusu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Sektör temsilcileri ikinci el araç almak isteyenleri uyardı, “Bu fiyat artışı devam edecek” dedi. İşte detaylar…

Finans 10-04-24 09:05

İkinci el araba fiyatlarında 'sinyal' geldi! Araç almak isteyenler dikkat, taşlar yerine oturuyor: Renault, Fiat, Ford, Opel... Bir yılda yüzde 30 zam

Yüksek fiyattan araç alanlar ikinci el araç fiyatları düşünce beklemeye geçmişti. Ocak ayından bu yana ikinci el araba fiyatları yüzde 12-15 civarında artınca, aracını elinde tutanlar şimdi satışa koymaya başladı. Yeni yılın ilk çeyreğinin ardından ise piyasada taşların yerine oturmaya başladığına yönelik sinyaller gelmeye başladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan sektör temsilcilerinden Hüsamettin Yalçın, “Bir dönem olduğu gibi fahiş biçimde artmıyor ama dengesini buldu diyebiliriz" dedi.

Finans 08-04-24 10:30

Bakanların seçim karnesi ortaya çıktı: Hemen hepsi memleketlerinde tek tek kaybetti

AK Parti'de seçim yenilgisi masaya yatırılmaya başlarken ilginç bir tablo daha ortaya çıktı. Seçim sürecinde özellikle İBB adayı Murat Kurum'a açıktan verdikleri desteklerle çok konuşulan bakanların hemen hepsinin memleketinde AK Parti kayıp yaşadı. Kimi belediyeler el değiştirirken kimilerinde de oy kaybı gözlendi.

Haber 07-04-24 16:05

El değiştiren belediyede 'jakuzi' iddiası gerilim yarattı! Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin: Önceki başkan lüks banyo yaptırmış

AK Parti'den CHP'ye geçtikten sonra 'jakuzi' iddiasıyla gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin yeni başkanı Alper Yeğin'den iddiaya ilişkin açıklama geldi. Son seçimde belediye başkanlığını kaybeden Şeyma Döğücü, jakuzi iddiasını çok sert bir dille reddetmişti. Yeğin, "jakuzi meselesi çok değersiz kalır" diyerek belediyenin batırıldığını öne sürdü.

Haber 07-04-24 11:22

İkinci el piyasasında hareketlilik başlayacak! Uzman isim tarih verdi: O gün satışlar ciddi bir şekilde artacak!”

Mart ayından otomobil satışları rekor kırdı. İkinci el otomobil piyasasında da hareketlilik başladı. Bayram öncesi ikinci el araç piyasasında son durum ne? Fiyatlar düşecek mi?

Finans 07-04-24 07:30

55 yaşındaki Rafet El Roman'ın ilginç dans performansı olay oldu! O nasıl hareketler

Açıklamaları ve yüzündeki değişimle gündemden düşmeyen Rafet El Roman'ın ilginç dans performansı gündem oldu. Hayranları şarkıcının paylaşımına beğeni ve yorum yağdırdı.

Magazin 06-04-24 11:50

Mustafa Ceceli saç ektirdi! Son hali şaşırttı

Son dönemde erkek sanatçılarda saç ekimi ile başlayan furya estetiği de yansıdı. Rafet El Roman, Cenk Eren gibi isimler değişimleriyle konuşulurken Mustafa Ceceli saç ektirdi. Ünlü popçunun yeni hali herkesi şaşırttı.

Magazin 05-04-24 11:08

Uyuşturucudan silahlara neler çıktı neler! İstanbul'da Mahzen-25 ile yakalandılar

İstanbul'da 12 iş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüpheliler Mahzen-25 operasyonlarında yakalandı. Operasyonlar kapsamında uyuşturucudan çeşitli silahlara çok sayıda nesneye de el kondu.

Haber 05-04-24 08:20

1000 yıllık el yazması! Operasyon düzenlendi... Araçta bulundu

Ağrı’da jandarma ekiplerince yapılan operasyonda 800-1000 yıllık olduğu değerlendirilen 1 adet el yazması kitap ele geçirildi.

Haber 04-04-24 17:10

Ağrı'da 1000 yıllık İbranice kitap ele geçirildi

Ağrı'nın Hamur ilçesinde düzenlenen operasyonda, 1000 yıllık olduğu değerlendirilen İbranice el yazması kitap ele geçirildi.

Yurthaber 04-04-24 16:01

Uzman isimden önemli uyarı! 'El ve ayak uyuşması o hastalığın belirtisi olabilir'

Diyabet hastalığı hakkında uyarılarda bulunan Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Tutal, “Susuzluk, çok su içme ve sık idrara çıkma, kilo kaybı, tekrarlayan enfeksiyonlar, el ve ayaklarda uyuşma ve daha ciddi vakalarda koma, diyabetin başlıca belirtileridir” dedi.

Haber 04-04-24 15:50

Ne evinizde ne aracınızda tek bir toz ve tüy kalmayacak! Çok satan Greenote el süpürgesi indirime girdi

Evinizde ve aracınızda temizlik yaparken pratik ve etkili bir çözüm arıyorsanız Greenote GCH01 Akülü 3'ü 1 Arada Araç El Süpürgesi tam size göre! Tek dokunuşta toz ve tüyleri yok eden bu süpürge bugüne özel indirime girdi. Temizlik işlerinizi kolaylaştıracak bu güçlü ve kompakt cihazı hemen satın alarak temizliğin keyfini çıkarmaya ne dersiniz?

Haber 04-04-24 14:41

Sıfır otomobilde bir dönem sona erdi, ikinci el arabada kaos! Hesap makineleri bile şaşırdı, 400 bin liralık araca 1 milyon TL ödeme… ‘Kredi vermemek için yarış içindeler’

Nisan ayının gelmesi ile sıfır otomobil fiyat listeleri güncellendi. Pek çok marka 2023 ve 2024 modellerinden fiyat artışına gitti. Araç almak isteyenler için geçtiğimiz yıl başlatılan indirim kampanyaları Nisan ayı itibarıyla sona erdi. Sektör temsilcileri tüketicilerin bankalara başvurduğunda sıfır kilometre veya ikinci el araçta BDDK'nın getirmiş olduğu vade ve tutar kısıtları nedeniyle almak istedikleri otomobil için istedikleri krediyi alamadığına dikkat çekti.

Finans 03-04-24 08:21

Başakşehir’de bombalı saldırıda hasar gören iş yerleri görüntülendi

Başakşehir’de el bombasıyle düzenlenen saldırıda hasar alan iş yerleri görüntülendi.

Yurthaber 02-04-24 15:47

Eski eşi hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği akrabasını sırtından vurarak öldürdü

Antalya’nın Kepez ilçesinde İ.S, eski eşi hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği akrabası Cihan Akın Güler’i parkta tabanca ile 5 el ateş ederek öldürdü.

Yurthaber 02-04-24 15:02

Seçilir seçilmez heyecanlandıran maaş çağrısı! 20 yıl sonra el değiştiren belediyede ilk gündem personel maaşları: Beklemeden yapılsın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey'in öncelikli gündemi personel maaşları oldu. Doğup büyüdüğü köyde coşkuyla karşılanan Bozbey'in maaş çağrısı heyecan yarattı.

Finans 02-04-24 13:37

Kan donduran cinayet! Polis memuru silahını çekip kurşun yağdırdı

Gaziantep'te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Polis memuru Yusuf Kenan Saygılı (51), tartıştığı eniştesi Doğan Saygılı'yı (50) beylik tabancası ile 6 el ateş ederek öldürdü. Yusuf Kenan Saygılı gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 11:59

Geceleri artan kaşıntılarınız varsa bu hastalığa dikkat! Dünyada 300 milyon kişiyi etkisi altına alıyor

Dünyada 300 milyon kişinin uyuz hastalığına yakalandığını belirten Prof. Dr. Filiz Topaloğlu Demir “Soğuk ortamda uyuz parazitinin daha uzun süre hayatta kalabilmesi ve yazın terdeki antimikrobiyal peptidlere duyarlı olmaları sebebiyle sonbahar ve kış aylarında görülme sıklığı artar. Uyuz hastalığı kişiden kişiye 15-20 dakika arasında uzun temaslarda bulaşır. Şikâyetler genelde el parmak araları, el bileğinin iç kısmı, koltuk altları, bel, kalça, ayak ve ayak bileğinde daha şiddetlidir." dedi.

Haber 02-04-24 10:56

Seçim bitti, sıra maaşlara geldi! Belediye başkanlarının 2024 maaşları? Muhtarlar kaç TL alacak? 31 Mart sonrası merak konusu oldu, tek tek hesaplandı

Yerel seçimlerin ardından birçok belediye el değiştirirken, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başlamaya hazırlanıyor. Özellikle mazbatalarını aldıktan sonra devir teslim töreni sonrası göreve başlayacak olan belediye başkanlarının 2024 maaşları merak konusu oldu. Peki belediye başkanlarının maaşları ne kadar? Muhtar maaşları kaç TL? İşte 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yöneticilerin maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 02-04-24 10:02

Başakşehir'de düzenlenen el bombalı saldırıda iş yerleri hasar gördü

Saldırı anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Yurthaber 02-04-24 07:47

Başakşehir'de el bombalı saldırı! Kameralara yansıdı, polis peşlerine düştü

İstanbul Başakşehir'de motosikletli ve kar maskeli iki kişi, Hint restoranı ile iki iş yerinin önüne el bombası atarak kaçtı. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, saldırı anı ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Haber 02-04-24 07:29

Çocuklar kültür dostu okulda geleneksel oyunları öğreniyor

Giresun'da, "Kültür Dostu Okul Projesi" kapsamında oluşturulan sınıf dışı mekanlarda anaokulu öğrencilerine geleneksel oyunlar anlatılıyor, el yapımı oyuncaklarla oynamaları teşvik ediliyor.

Yurthaber 01-04-24 11:56

Seçimler sonrası canlı yayında çarpıcı 'Mehmet Şimşek' kulisi! Bu işin sorumlusu sensin' denilmiş

Yerel seçim maratonu sürprizlerle sona erdi. 7 ilde belediye el değiştirirken CHP ülke genelinde birinci parti olarak çıktı. Seçimler sonrası AK Parti kulisleri de hareketlendi. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti kurmaylarının dün akşam toplantı yaptığını belirtirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili de önemli iddiaları paylaştı.

Finans 01-04-24 10:57

Merkezde güven tazeleyen Ercengiz, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yaptı

Burdur’da seçim sonuçları belli oldu, 4 ilçede yönetim el değiştirdi.

Yurthaber 01-04-24 08:04

CANLI ESKİŞEHİR seçim sonuçları! Eskişehir'de seçimi kim kazandı? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye sandık başında! Seçmenler 1 yıl sonra bir kez daha sandıkla buluştu. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak? İşte tüm detaylar...

Finans 31-03-24 20:36

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! 7 ilde belediye el değiştirdi: CHP ülke genelinde 1. parti... İşte o iller

2024 seçimlerinde sandıktan 'sürpriz' çıktı. 81 ilde yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına giderken, açıklanan ilk seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. Eskişehir, Manisa, Kilis, Adıyaman, Afyonkarahisar, Giresun ve Amasya'dan gelen ilk sonuçlar dikkat çekti. İşte 2024 seçim sonuçlarıyla ilgili detaylar...

Finans 31-03-24 20:30

Fatih Altaylı'dan olay hareket! Turgut Özal örneğinden bahsederken bu hareketi yaptı

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında yaptığı Teke Tek Seçim Özel canlı yayınında sıradışı anlar yaşandı. Altaylı Turgut Özal ile ilgili bir konuda konuştuğu sırada el hareketi yaptı. İzleyenlerin şaşkına döndüğü anlarda Altaylı 'kapak' işareti yaptı.

Finans 31-03-24 19:51

Çiğdem Batur ve Gökhan Keser el ele yakalandı! Aşk bacayı sarmış

Çiğdem Batur ve Gökhan Keser aşklarıyla gündeme geldi. İkili oyuncu eğlence çıkışı el ele görüntülenince hızlı adımlarla kameralardan uzaklaştı. Çift bir açıklama yapmadı.

Magazin 31-03-24 12:33

Canlı Pendik seçim sonuçları! Pendik'te heyecan dorukta! Yerel seçimi Ahmet Cin mi Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da en fazla merak edilen ilçelerden biri de Pendik. Pendik'te yerel seçimin son ana kadar nefes nefese gitmesi bekleniyor. Peki Pendik'te belediye başkanlığı koltuğu el değiştirecek mi? AK Parti'nin adayı mevcut başkan Ahmet Cin mi yoksa CHP'nin adayı Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak? İşte Pendik yerel seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler ve tüm detaylar...

Haber 30-03-24 22:22

MASAK inceleme başlatmıştı! Fenomenlere ait 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu! 'Verilen mesaj çok büyüktü'

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat'ın mal varlıklarına el konulmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle birlikte diğer sosyal medya fenomenleri hakkında da soruşturma başlatıldı. MASAK tarafından yapılan incelemeler sonucu fenomenlere ait tam tamına 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu.

Magazin 30-03-24 15:44

Galatasaray'da sezon bitmeden ayrılık kararı! Nelsson, Avrupa deviyle el sıkıştı

Galatasaray'ın 25 yaşındaki yıldız stoperi Victor Nelsson'un yeni adresini duyurdular. Bir süredir takımdan ayrılmak istediği bilinen Nelsson'un Avrupa devi ile el sıkıştığı ifade edildi.

Spor 30-03-24 10:08

Canlı Eskişehir seçim sonuçları! Eskişehir yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi?

Türkiye sandık başında! Seçmen bir yıl sonra bu kez de yerel seçimler için oy kullanacak. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:10

Hafızalardan silinmeyecek acı kare! Eşini öldürdü, başında beklediği cesede kimseyi yaklaştırmadı

Türkiye bir kadın cinayetine daha sahne oldu! Acı olayın adresi bu kez Muğla Ortaca ilçesi... Vedat G. ile boşanma aşamasında eşi Neşe G. sokak ortasında tartışmaya başladı. Ardından Vedat G., Neşe G.'yi başına 1 el ateş ederek katletti. 4 çocuk annesi talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Cani ise, cesedin başında bekleyerek kimseyi yaklaştırmadı.

Haber 29-03-24 06:57

El uyuşması neden olur? El uyuşmasına ne iyi gelir?

El uyuşması sıklıkla ihmal edilen ancak yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilen bir durumdur. Birçok kişi zaman zaman el uyuşması yaşar ve bu genellikle geçici bir durum olarak kabul edilir. Ancak, bazı durumlarda el uyuşması ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. El uyuşması genellikle başka semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Bunlar arasında karıncalanma, his kaybı, güçsüzlük veya ağrı bulunabilir.

Haber 28-03-24 14:49

Hatay'da son seçim anketi! GENAR yayımladı... CHP ve Lütfü Savaş'a kötü haber: İşte adayların aldığı oy oranları

Hatay seçim sonuçları şimdiden merak edilirken, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 3 gün kala son seçim anketi paylaşıldı. GENAR Araştırma tarafından yapılan ankete göre, 6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da, belediye el değiştiriyor. İşte Hatay seçim anketinin sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 28-03-24 09:03

İkinci el araç piyasasında tablo terse dönüyor! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar ani şekilde yükselecek!

İkinci el piyasasında bir süredir yaşanan durgunluk sonrası fiyat tablosu terse dönüyor. Sektör temsilcileri seçimler sonrası işaret ederek ikinci el araçlarda da ani fiyat artışlarının yaşanacağını kaydetti.

Finans 27-03-24 11:30

Su sızıntısı yüzünden komşusuna 5 el ateş eden şüpheliye müebbet hapis talebi

Pendik’te lüks bir sitede oturan komşular arasında ‘su sızıntısı’ yüzünden tartışma çıktı.

Yurthaber 27-03-24 10:27

Fatih Portakal 'Yanlış duymadınız' dedi, seçime 4 gün kala tek tek saydı! İşte sürpriz beklenilen iller...

Yerel seçimlere son 4 gün kala gazeteci Fatih Portakal, sürpriz beklediği illeri açıkladı. 31 Mart akşamının sürpriz sonuçlara gebe olduğunu savunan Portakal, 'Yanlış duymadınız' diyerek el değiştirmesini beklediği illeri tek tek saydı. İstanbul ve Ankara'daki seçim yarışını da değerlendiren Portakal'ın "Farkla kazanacağı konuşuluyor" ifadesi dikkat çekti.

Haber 27-03-24 06:40

Polis, kazaya karışan yaşlı adamın gözündeki sorun nedeniyle ehliyetine el koydu

Karaman’da hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 26-03-24 14:31

Yabancı el sendromu (Alien Hand Sendromu) nedir, nasıl anlaşılır? Yabancı el sendromu belirtileri ve tedavisi

Yabancı El Sendromu, nörolojik bir bozukluk olarak tanımlanan, oldukça nadir görülen bir durumdur. Bu sendromda, bir kişinin kendi uzuvu sanki bir başkasına aitmiş gibi algılanır ve kontrol dışı davranışlar sergileyebilir. Yabancı El Sendromu genellikle beyin yapısında meydana gelen bir hasar sonucunda ortaya çıkar. Bu sendromun tedavisi oldukça zordur ve genellikle semptomları hafifletmek veya yönetmek için çeşitli terapi yöntemleri kullanılır.

Haber 26-03-24 11:23

BDDK'dan taşıt kredisi kararı sonrası piyasa nasıl etkilenecek? 'Sıfır ve ikinci el araçlarda...'

Krediyle araç alacakları ilgilendiren düzenleme geldi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, elektrikli araç kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. Taşıt kredisi kararı piyasaları nasıl etkiler? İşte detaylar...

Finans 24-03-24 08:27