Kirik Cikik Haberleri

Bazı kuş türleri için av sezonu kapandı

İç Anadolu Bölgesinde avlanabilen bazı kuş türlerinin av döneminin son bulduğu bildirildi.Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “İç Anadolu Bölgesinde av hayvanlarından 3’ncü grup avlanabilen kuşlardan; sakar meke, sakarca kazı, yeşilbaş, fiyu, kirik, macar ördeği, tepeli patka, kaya güvercini, tahtalı, öter ardıç, kaşıkgaga ve çulluk avı ile 4’ncü grup avlanabilen kuşlardan; alakarga, küçük karga, ekin kargası, leş kargası, karabatak ve saksağan türlerinin 7 Mart 2021 Pazar günü av dönemi sona erecektir" ifadelerine yer verildi.Açıklamada, av ve yaban hayvanlarının eş tutma, üreme, yavru büyütme ve erginleşme dönemlerine girdiği hatırlatılarak, şu uyarılar yapıldı: "Av ve yaban hayvanlarının yavru ve yumurtalarının toplanmaması; toplumun tüm kesimlerinin doğal ortamlara girerken daha hassas hareket etmesi hususu sürdürülebilir bir yaban hayatı ve çocuklarımızın geleceği için elzemdir.

Yurthaber 2021-03-07 14:35:06

Trenin çarptığı kadın öldü

  MERSİN'in Tarsus ilçesinde hemzemin geçitten yolun karşısına geçerken trenin çarptığı Elife Kirik (47), yaşamını yitirdi.

Haber 2020-01-12 21:05:05

Trenin çarptığı kadın öldü

MERSİN'in Tarsus ilçesinde hemzemin geçitten yolun karşısına geçerken trenin çarptığı Elife Kirik (47), yaşamını yitirdi.

Haber 2020-01-12 18:11:36

Ana ligde filenin dadaşları turladı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü Gençlik ve Spor Bakanlı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği Ana Lig Voleybol Maçlarında temsil eden Aşkaleli voleybolcular, Rize’de tarih yazdı.Rize de yapılan Anadolu Yıldızları (Ana Lig) Grup müsabakalarında Ordu, Artvin ve Erzincan takımlarını 3- 0 yenerek hiç set vermeden şampiyon olan Erzurum Çeyrek Finallere yükseldi.ANTRENÖR KIRIK BÜYÜK ROL OYNADIErzurum’u yıllardır Ana Ligde temsil eden voleybol takımının antrenörlüğünü yapan Mehmet Kırık, Erzurum ekibini bir kez daha Rize’deki grup müsabakalarında başarıya taşıdı.Antrenör Mehmet Kırık yönetimindeki Erzurum ekibi, Erzincan’da oynanacak çeyrek finallerine katılma başarısı gösterdi.RAKİPLERİNE SET VERMEDİRize’de Ordu’yu 3-0 mağlup ettikten sonra Artvin’i de 3-0’lık sonuçla geçen Dadaşların temsilcisi, antrenör Mehmet Kırık nezaretinde çıktığı Erzincan maçını da 3-0 kazandı.

Yurthaber 2019-12-16 11:00:40

Milletvekili Aydemir: ‘ Allah dağına göre kar verir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ovit Tüneli’nin yalnız bölge için değil ülke için bir vizyon ve tarihi yatırım olduğuna işaret ederek, Kırık Tünelinin projenin ayrılmaz bir parçası olduğunu ve mutlaka gerçekleştirileceğini belirtti.AYDEMİR’DEN KIRIK TÜNELİ ELEŞTİRİSİNE TEPKİMilletvekili Aydemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2020 Yılı Bütçesi görüşmelerinde, muhalefet partisine mensup bir milletvekilinin Kırık Tüneli için “Günde üç beş arabanın geçeceği yol.” sözlerine tepki göstererek, ‘Kırık Tüneli, Ovit’i fonksiyonel hâle getirecek bir tünel, mutlaka yapılması lazımdır’ dedi.MUHALEFETİN YAKLAŞIMIMuhalefet milletvekillerinin Bakanlığa yönelik eleştirilerine cevap veren Milletvekili Aydemir,Bir muhalefet milletvekilinin “Bakanlığınız Erzurum Aşkale-İspir Devlet yolu için 940 milyonluk davet usulüyle bir çağrı yapıyor.

Yurthaber 29-11-19 10:27

Yolun ortasında yatan köpeği ezen sürücü kaçtı (2)

ÖN SOL AYAĞINDA KIRIK VAR Antalya'nın Kepez ilçesinde yolun ortasında yattığı sırada otomobilin altında kalarak yaralanan sokak köpeğinin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Haber 26-10-19 12:30

AYAĞI KIRIK ATLA HURDA TOPLAYAN KİŞİYE VATANDAŞ TEPKİSİ

Haber-Kamera: Ozan Ural-Ertan KILIÇ / İstanbul DHA Küçükçekmece'de ayağı kırık atla hurda toplayan kişiye vatandaşlardan tepki geldi.

Haber 14-10-19 02:03

DHA YURT BÜLTENİ-12

1)BATMAN'DA BULUNAN KABUĞU KIRIK KAPLUMBAĞAYA İSTANBUL'DA TEDAVİ BATMAN'da öğretim görevlisi Saygın Koray Doğaner, yolda bulduğu kabuğu kırık kaplumbağanın tedavisi için sosyal medyada paylaşım yaptı.

Haber 29-04-19 16:05

DHA YURT - (ÖZEL) Yaşlı kadına yaya geçidinde otomobil çarpma anı kamerada 

KAHRAMANMARAŞ'ta yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Emine Kirik, (83) otomobilin çarpmasıyla yol kenarına savrularak yaralandı.

Haber 23-03-19 19:07

Yaya geçidinde otomobil çarpan yaşlı kadın yaralandı

KAHRAMANMARAŞ'ta yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Emine Kirik, (83) otomobilin çarpmasıyla yol kenarına savrularak yaralandı.

Haber 23-03-19 19:05

Yaya geçidinde otomobil çarpan yaşlı kadın yaralandı

KAHRAMANMARAŞ'ta yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Emine Kirik, (83) otomobilin çarpmasıyla yol kenarına savrularak yaralandı.

Haber 23-03-19 18:45

İki kardeşin öldüğü yangınla ilgili davada yine beraat kararı

İZMİR'in Buca ilçesindeki evde, yaklaşık 3 yıl önce çıkan yangında, çocukları Helin (9) ve Emir'in (1) ölümlerine neden oldukları iddiasıyla tutuksuz yargılanan Arife- Ferhat Çelen çifti ile tutuklu Kaan Kadir Kirik hakkında verilen beraat kararı, Bölge Adliye Mahkemesi'nce bozuldu.

Haber 09-10-18 17:46

Kalbi Delikti Ameliyat Oldu, Yatalak Kaldı

Adana’da, doğuştan kalbi delik olan 6 yaşındaki Suriyeli Muhammed Kirik, sağlığına kavuşmak için ameliyat olduğu...

Yurthaber 28-06-17 10:46

Dha Ankara - Başbakan Binali Yıldırım: Bu Halk Oylamasının Kaybedeni Yoktur Kazanan Türkiye Ve Aziz Milletimdir (2)

KİMSENİN KALBİ KIRIK OLMASIN KİMSE MAHZUN OLMASIN Başbakan Binali Yıldırım balkon konuşmasında, "Kimsenin kalbi kırık olmasın kimse mahzun olmasın. Kahraman Kazan'da

Yurthaber 16-04-17 22:26

Bakan Özhaseki, Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti (2)

ÖZHASEKİ: MARMARA AÇIKLARINDA 5 KIRIK FAY HATTI BULUNUYOR Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ömer Halisdemir Üniversitesinde Türkiye Gençlik Vakfı Bakan

Yurthaber 03-03-17 18:23

Karlıova'da Ayağı Kırık Köpek Yavrusunun Iç Acıtan Dramı

KARLIOVA'DA AYAĞI KIRIK KÖPEK YAVRUSUNUN İÇ ACITAN DRAMI BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi'nde ayağı kırılmış ve üzerine yapışkan bir madde dökülmüş köpek yavrusunun

Yurthaber 16-11-16 16:08

Yargıtay, Kız Arkadaşının Ölümüne Neden Olan Sürücüye Verilen Cezayı Az Buldu

Salih ÜÇTEPE/ADANA, Pazarlamacılık yapan arkadaşı 29 yaşındaki Zeliha Gezgin ile 27 Nisan 2013'te alkol alan Cumali Kirik, 01 DJ 053

Yurthaber 10-09-15 12:09

GÖZTEPE'YE DİYADİN'DEN KIRIK NOT

Onur ATIŞ/İZMİR, İlk yarıda oynanan tempolu oyunu ikinci yarıya yansıtamadıklarını belirten Diyadin, "Kazanmak elbette çok önemli. Ancak takımda fiziksel olarak bir düşüş

Yurthaber 24-11-14 16:13

Kayseri Minik Temacılar Gözlem Kutularına Kavuştu

Melikşah, Erciyes ve Nuh Naci Yazgan üniversitelerinin Genç TEMA Kulübü temsilcileri, Talas TOKİ Şehit Osman Kirik Anaokulunda öğrencilere çevre eğitimi

Yurthaber 18-05-13 15:00

Minik Tema 2. Koordinasyon Ve Bilgilendirme Toplantısı

TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği, Minik Tema 2. Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısı'nı Toki Şehit Osman Kirik Anaokulu'nda gerçekleştirdi.

Yurthaber 24-01-13 11:20

Ticaret Meslek Öğrencileri, Yaşar Üniversitesi Ve Dyo Fabrikasını Gezdi

Ödemiş Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrencileri, alan şefi Fatih Kirik, bilgisayar öğretmeni Murat Aslan...

Yurthaber 17-01-13 15:38