Kirikkale Ticaret Ve Sanayi Odasi Baskani Ahmet Varli Haberleri

Tanoğlu deprem yardım malzemesi toplama merkezini ziyaret etti

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, yardım malzemesi toplama merkezini ziyaret etti.

Yurthaber 2023-02-10 12:17:14

Trabzonspor-Antalyaspor maçında dikkat çeken kare! Bakan Soylu, Bakan Varank, Bakan Muş ve Bakan Karaismailoğlu maçı birlikte izledi... Yanlarında İYİ Partili isimler de vardı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta maçında Fraport TAV Antalyaspor ile Medical Park Stadı’nda karşılaştı. Trabzonspor-Antalyaspor maçından dikkat çeken bir kare geldi. Mücadeleyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte izledi. Maçı izleyenler arasında İYİ Partili isimler de vardı.

Haber 2022-04-30 22:35:49

Hafıza Odası nedir? Hafıza Odası sergisi kime ait, nerede?

Hafıza Odası, 16 Ekim'de Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde Keçi Burcu'nda açılan sergidir. Bu sergide yakın yüz yılımızda yaşanan katliamlar işleniyor. Ahmet Güneştekin tarafından yapılan çalışmalarda “Kayıp Alfabe”, “Analar Duvarı”, “Yoktunuz”, “Hafıza Tepesi”, “Çürüme” ve “5 No’lu Koridor” başlıklı eserler yer alıyor. İşte detaylar...

Haber 2021-10-20 19:13:18

Erzincan TSO heyetinden Ankara çıkarması

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, TOBB yönetim kurulu üyelerini, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı, Ticaret Bakanlığı Müsteşar eski Yardımcısı İsmail Yücel’i ziyaret ettiler.Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şengül ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Akbaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulunu ve Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ettiler.

Yurthaber 2021-04-07 13:44:06

Kocasinan ihaleden 17 milyon gelir sağladı

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 9 adet konut arsası, 3 villa arsası, 6 sanayi ve ticaret arsası, 1 işyeri ve 1 adet akaryakıt istasyonu arsası yüzde 20 peşin ve 15 ay taksit seçeneği ile satışa sundu.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başkanlığında Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.Açık ve kapalı teklif usulü ihale ile satışa sunulan taşınmazlardan Erkilet Dere, Erkilet General Emir, Yenidoğan, Karpuzatan ve Saraybosna Mahallelerinde bulunan konut arsalarından 6 tanesi alıcı buldu.

Yurthaber 06-04-21 17:59

12’inci GAPTARIM fuarı törenle açıldı

12’inci Tarım, tarım teknolojileri ve hayvancılık fuarı’nın (GAPTARIM) açılış töreni, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katılımları ile gerçekleştirildi.Tarım ve Orman Bakanlığı’nın himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve KOSGEB’in destekleriyle düzenlenen 12’inci Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı, (GAPTARIM) Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) ziyaretçilere açıldı.Açılış törenine, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ayşe Ayşin Işıkgece, Mehmet Hadi Tunç, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Adnan Keçeci, Irak’ın Gaziantep Başkonsolosu Hasan Abdulwahid Majeed, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, kurum müdürleri ve protokol üyeleri katıldı.“Gaziantep’e 915 milyon liralık 9 proje müjdesi ile geldik”Fuarın açılışında yaptığı konuşmada Gaziantep’in, güçlü tarım ve hayvancılık potansiyeli sayesinde tarım sektörüne büyük katkısı olduğunu vurgulayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli “Son 19 yılda Gaziantep’in tarımsal üretiminde önemli artışlar yaşandı.

Yurthaber 06-04-21 13:41

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatırım yapan kazanır

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 9 adet konut arsası, 3 villa arsası, 6 sanayi ve ticaret arsası, 1 işyeri ve 1 adet akaryakıt istasyonu arsası yüzde 20 peşin ve 15 ay taksit seçeneği ile 6 Nisan Salı günü düzenlenecek ihale ile satışa sunacak.Yeni Kocasinan için ilçede büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşandığına dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatırım yapan herkesin kazançlı çıkacağını belirterek, gerçekleştirilecek ihaleye yatırımcıları davet etti.Yapılan yatırımlarla Kocasinan’ın cazibesini ve prestijini artırmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ’Yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak ve Kocasinan’ı Kayseri’nin yeni yüzü yapmak’ için aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarına vurgu yaparak "İhalelerden elde ettiğimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına vesile olacaktır.

Yurthaber 04-04-21 14:05

Erzincan TSO’dan esnaf ziyareti

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Taştan ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak talepleri dinlediler.Tanoğlu ziyaret kapsamında yaptığı açıklama, “Bizleri güler yüzle karşılayan, nezaketle uğurlayan bütün esnafımıza, tüccarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum.

Yurthaber 02-04-21 20:02

Erzincan TSO Başkanı Tanoğlu: “Milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ederim”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ederim” dedi.Tanoğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:“11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Yurthaber 26-03-21 11:27

Erzincan TSO Başkanı Tanoğlu: “Çanakkale şehitleri asla unutulmayacak”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Çanakkale şehitleri asla unutulmayacak” dedi.18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106.

Yurthaber 17-03-21 11:16

Tanoğlu: “İlimizde yaşanan depremlerden ötürü depremlere karşı her an hazırlıklı olmamız gerekli kılınmaktadır”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 13 Mart Erzincan Depreminin 29.

Yurthaber 12-03-21 10:38

Elazığ TSO’nun yaptığı çalışmalar değerlendirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmalar detaylı olarak değerlendirildi, başarılı çalışmalara imza atan 33 meslek komitesi üyesine hizmetleri nedeniyle plaket verildi.Elazığ TSO Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yurthaber 11-03-21 18:12

Başkan Tanoğlu: Miraç kulun Allah’a yönelmesi, yükselmesi ve rabbinin de kuluna kapılarını açmasıdır

Erzincan Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Miraç kulun Allah’a yönelmesi, yükselmesi ve rabbinin de kuluna kapılarını açmasıdır" dedi.Tanoğlu, Miraç’ın bir yükseliş olduğunu belirterek, “Miraç Kandilinin, manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına ve artmasına vesile olacağına inanıyor, bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.Tanoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;“Sevgili Peygamberimizin, miraç yolculuğu Allah’ın izni ve keremiyle takdir buyurulan bir zaman diliminde önce Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da rabbimizin sonsuz kudret ve ayetlerini müşahede etmek için semaya yaptığı, içerisinde pek çok ilahi lütuf, ihsan ve bereketi barındıran hikmet, hediye ve müjdelerle dolu manevi bir yolculuktur.Miraç kulun Allah’a yönelmesi, yükselmesi ve rabbinin de kuluna kapılarını açmasıdır.

Yurthaber 09-03-21 13:43

Vali Sezer; Kırıkkale Silah İhtisas OSB’nin cazibe merkezi olmasını hedefliyoruz

Türkiye’de ilk olan Silah İhtisas OSB’de yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi.Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE Kurumu Genel Müdürü Yasin Akdere, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ve Silah OSB’de faaliyet gösteren firma yetkilileri katıldı.Toplantının açılışında konuşan ve Kırıkkale’de MKE Kurumu dışında alternatifleri çoğaltmak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Vali Sezer "Savunma Sanayi alanında kümelenme potansiyeline sahip ilimizde, Türkiye’nin ilk ve tek Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi bulunuyor.

Yurthaber 17-02-21 17:33

Tanoğlu’ndan Regaib Kandili mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Regaib Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.Başkan Tanoğlu mesajında, mübarek günler ve gecelerin, Müslümanlar için kendilerini denetleme ve iç dünyaları ile hesaplaşma vesilesi olduğunu belirterek yapılan hatalardan dönülmesi için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Yurthaber 16-02-21 22:38

Ahmet Tanoğlu: Hain terör örgütü emellerine ulaşamayacak

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, ”Terör örgütü PKK tarafından alı konulan 13 asker ve polisimiz haince şehit edilmiştir.

Yurthaber 15-02-21 16:49

Tanoğlu’ndan 13 Şubat mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103.

Yurthaber 11-02-21 11:15

Vali Yunus Sezer: Silah OSB cazibe haline gelecek

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin cazibe merkezi olması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Yunus Sezer, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) dışında alternatiflerin çoğalması gerektiğini ifade ederek, Silah İhtisas OSB’nin bir cazibe merkezi olması için çalıştıklarını aktardı.Vali Sezer, yaptığı ziyaret sırasında Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’nın katılımıyla, Silah İhtisas OSB Müdürü İbrahim Erol’dan yatırımlar hakkında bilgi aldı.Silah Sanayi İhtisas OSB’de tahsisleri yapılan arsa sahipleri ile yapılan toplantıda, sanayicilerin istek ve taleplerini dinleyen Sezer, toplantının ardından OSB’de faaliyet gösteren bir fabrikayı da ziyaret ederek üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 10-02-21 13:04

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayramer, Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Bayramer, Aydın Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.Aydın Ticaret Borsası’na gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer’i, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz karşıladı.Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer’in gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Bayramer’e yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, gerçekleşen ziyarette Aydın Ticaret Borsası hizmet standartları ve faaliyetleri hakkında Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer’e bilgilendirmede bulundu.

Yurthaber 03-02-21 17:56

Tanoğlu, Erzincan TSO’nun taleplerini Yıldırım’a iletti

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, odanın taleplerini “Erzincan Buluşması İstişare Toplantısında” Binali Yıldırım’a iletti.Binali Yıldırım’ın katılımıyla “Erzincan Buluşması İstişare Toplantısı” yapıldı.

Yurthaber 29-01-21 11:58

Adıyaman il istihdam kurulu toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2021 yılı birinci toplantısı Vali Mahmut Çuhadar Başkanlığında yapıldı.Adıyaman’da işgücünün istihdam edilebilirliğini artırmaya yönelik olarak aktif işgücü programlarını uygulamak, geliştirmek, yaygınlaştırmak ve etkinliğini artırmak amacıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2021 yılı birinci toplantısı Vali Mahmut Çuhadar Başkanlığında yapıldı.Adıyaman’ın işgücü istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla Valilik toplantı salonunda toplantı düzenlendi.Toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Çalışma ve İşkurumu İl Müdürü Mehmet Emin Yücekaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Hacı Daştan, Ticaret İl Müdürü Ömer Uslu, ATSO Başkanı Mustafa Uslu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.Toplantıda bir sunum gerçekleştiren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Emin Yücekaya, 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilen program ve projeler hakkında kurul üyelerine bilgi vererek, 2021 yılı için hazırlanan eğitim planı ile istihdamın korunması ve artırılmasına yönelik uygulanacak programlara dair Vali Mahmut Çuhadar ve kurul üyelerini bilgilendirdi.Toplantıda konuşan Vali Mahmut Çuhadar, “İşgücünün istihdam edilebilirliğini artırmaya yönelik işgücü yetiştirme ve mesleki eğitim programları kapsamında 2020 yılında toplam 933 mesleki eğitim kursu, İşbaşı Eğitim Programı ve Toplum Yararına Program açılmış bu programlara 6.206 kadın ve 4.808 erkek olmak üzere toplam 11.014 kişi katılmıştır.

Yurthaber 27-01-21 15:23

Pandemiye rağmen Eskişehir ekonomisi iyi bir performans sergiledi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’in limanlara bağlanmasının sanayi geleceği için kritik öneme sahip olduğunun altını çizdi.Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) ‘Türkiye Ekonomiyi Konuşuyor’ etkinliğinde, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Akgün Altuğ ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca da hazır bulundu.Moderatörlüğünü EGD Başkanı Celal Toprak ve EGD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uluğtürkan’ın birlikte gerçekleştirdikleri toplantıda Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, pandemiye rağmen Eskişehir ekonomisinin iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Yurthaber 25-01-21 12:51

Malatya TSO’dan iş birliği anlaşması

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin nakit akışını kolaylaştırmak ve tedarik zincirinde tahsilat riskini ortadan kaldırmak amacıyla Halk Bankası Malatya Bölge Koordinatörlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.MTSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Boyraz, Mesut Özdemir, Özcan Dündar ve Zekeriya Çelebi, Halk Bankası Malatya Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz, Halk Bankası Ticari ve KOBİ Pazarlama Müdürü Ahmet Turan Başer, Halk Bankası Malatya Şube Müdürleri Hürriyet Tekin, Faruk Dadaş, Ahmet Turan Akgüneş ve Kenan Gündoğdu katıldı.Sadıkoğlu: “Üyelerimize finansmana erişimde imkanlar oluşturuyoruz”Pandemi sürecinin olumsuzluklarını en aza indirip üyelerinin işlerini kolaylaştıracak iş birliklerini sürdürdüklerini belirten MTSO Başkanı Sadıkoğlu, pandemi sürecinin olumsuzluklarını en aza indirip üyelere işlerini kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Yurthaber 18-01-21 16:04

OSB’deki su kuyularının yeni değişiyor

Samsun’un Çarşamba ilçesine kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanı içerisinde yer alan derin su kuyuları ve taşıyıcı su borularının yerinin değiştirilmesi için OSB ve Çarşamba Şeker Fabrikası arasında protokol imzalandı.Çarşamba Şeker Fabrikası yanında kurulacak olan Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi alanı içerisinde yer alan derin su kuyuları ve taşıyıcı su boruları Şeker Fabrikası ve Organize Sanayi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol ile deplase edilecek.Arazi içerisinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz bilgiler verdi.

Yurthaber 11-01-21 12:31

Tanoğlu, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.Dün gece saatlerinde göğüs ağrısı şikâyeti üzerine Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, kalp rahatsızlığı geçirdiği belirlendi.

Yurthaber 11-01-21 09:53

Başkan Tanoğlu: “Demokrasinin kilometre taşlarından biri olan basın, halkın haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Tanoğlu mesajında “Demokrasinin kilometre taşlarından biri olan basın, halkın haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Yurthaber 08-01-21 15:42

ATSO ile Halkbank arasında protokol imzalandı

Tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere hayata geçirilen proje kapsamında Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Bankası Adıyaman Şubesi arasında protokol imzalandı.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Halk Bankası arasında üst protokolü imzalanan, tedarik zinciri içinde yer alan alıcı ve satıcı firmaların ticari hayatlarını kolaylaştırarak esnek vade ve taksit imkânlarıyla güvenli ticaret sistemi ve tahsilat olanağı sağlayan Paraf Kobi kredi kartı güvenli tedarik zinciri finansmanı protokolü Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında imzalandı.ATSO’da yapılan imza töreni, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Günay, Halkbank Bölge Koordinatörü Metin Yediyıldız, Bölge Pazarlama Müdürü Rukiye Tanrıkulu Yapsan, Halkbank Adıyaman Şube Müdürü Mehmet Yunus Selçuk, Bulvar Şubesi Müdürü Hayrettin Teknal, Küçük Sanayi Sitesi Şubesi Müdürü Ümit Karakuş’un katılımıyla gerçekleştirildi.İmza töreninde konuşan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, yaşanan pandeminin herşeyi olduğu gibi ticari yaşantıyı da olumsuz etkilediği bu günlerde tedarik zinciri içindeki ticaretin güvenli biçimde sürdürülmesi için TOBB öncülüğünde bu kez de Halkbank ile güvenli tedarik zinciri finansmanı çalışması başlatıldığı bilgisini verdi.Başkan Uslu, uygulama ile ATSO üyesi olan ve tedarik zinciri içinde yer alan firmaların alım-satım işlemlerinin 540 güne kadar esnek vade, eşit taksit gibi olanaklarla Halk Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi ve böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riskinin sıfıra indirilmesinin amaçlandığını dile getirdi.

Yurthaber 06-01-21 13:38

Erzincan TSO Başkanı Tanoğlu’dan yeni yıl mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (Erzincan TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında 2021’in insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.Başkan Tanoğlu mesajında, dünya ve Türkiye için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, sevinçlerin, mutlulukların ve ümitlerin yeniden yeşereceği yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir.

Yurthaber 30-12-20 11:17

DTSO olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında video konferans yolu ile gerçekleştirildi.Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, yılın son toplantısını yüz yüze yapmak istediklerini fakat pandemi tedbirleri gereğince video konferans olarak yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Yurthaber 28-12-20 14:09

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasından öğrencilere tablet desteği

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası, pandemi döneminde uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla Erzincan genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaçlı öğrencilere verilmek üzere toplam 65 adet tablet hediye etti.Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu tarafından, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ile imzalanan protokol ile takdim edildi.

Yurthaber 24-12-20 12:49

ATSO’dan tablet desteği

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Covid-19’un etkisini gösterdiği ve uzaktan eğitimin devam ettiği süreç içerisinde yardıma ihtiyacı olan öğrencilerin yanında olabilmek adına Milli Eğitim Müdürlüğüne tablet teslim etti.ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Pektaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Çınar’dan oluşan ATSO heyeti, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret ederek tabletleri teslim etti.Konu hakkında açıklamada bulunan ATSO Başkanı Göktaş, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ülkemiz genelinde başlatmış olduğu ve 365 oda, borsamızın katılım gösterdiği tablet yardımı kapsamında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak tabletlerimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik.

Yurthaber 21-12-20 16:43

FKA’dan “Yeni Nesil Kooperatif Girişimciliği” eğitimi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Malatya’da bulunan kadın ve tarım kooperatiflerine yönelik “Yeni Nesil Kooperatif Girişimciliği” eğitimi verildi.Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) toplantı salonunda düzenlenen eğitim programına, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, kadın ve tarım kooperatifleri başkanları ile ortakları katıldı.

Yurthaber 21-12-20 16:31

Kurumlar arası iletişim ve iş birliği güçleniyor

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetimi, Eskişehir’de hizmet veren kurum ve kuruluşları ile bir araya gelmeyi sürdürerek kurumlar arası iletişim ve iş birliğini güçlendiriyor.Ziyaretlerde kurumlarla istişare toplantıları da yapan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu, Fatih Düş ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Albayrak bu kapsamda Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü ve TSE Eskişehir Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca ile bir araya geldi.Toplantılarda hem ESO’nun hem de kurumların yürüttüğü çalışmalar ile sanayicilere yönelik verilen hizmetler değerlendirilirken geliştirilebilecek yeni iş birlikleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.Ziyaretler hakkında konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Şehrimiz için hizmet veren tüm kurumlarımız ile bir araya gelerek birlikte yapılabilecekleri değerlendiriyoruz.

Yurthaber 21-12-20 16:14

Erzincan TSO ile Ziraat Bankası arasında iş birliği protokolü imzalandı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için Ziraat Bankasının “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için iş birliği protokolü imzaladı.İmza töreninde, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu “İşletmelerimiz zor bir süreçten geçiyor.

Yurthaber 17-12-20 14:39

Tanoğlu: “Erzincan bir değerini kaybetti”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, hayatını kaybeden Prof.

Yurthaber 16-12-20 15:27

Erzincan TSO Başkanı Tanoğlu: “Yerel esnafa sahip çık”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Tanoğlu, pandemi sürecinde yerel esnafa sahip çıkılması çağrısında bulundu.Tanoğlu, düzenlediği basın toplantısında şu açıklamayı yaptı:“Bildiğiniz üzere tüm dünyada ülkemizin de içinde bulunduğu büyük bir salgın yaşıyoruz.

Yurthaber 09-12-20 16:37

Damızlık Düve Merkezinin ilk düveleri İsviçre’den geldi

Erzincan’da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yapılan, 500 Başlık Düve Üretim Merkezinin soğuk iklime uyumlu ilk parti Simental cinsi düveleri İsviçre’den geldi.İlk düvelerin gelmesi nedeniyle Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faruk Günay, birlik üyeleri ve basın mensupları inşaatı tamamlanan ve canlı hayvan alımının ilk partisi gerçekleştirilen Erzincan Damızlık Düve Merkezini ziyaret ettiler.Konuyla ilgili bilgi veren Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, "Son yıllarda giderek artan damızlık talepleri karşısında ülkemizde damızlık amaçlı işletmelerin kurularak sektörde yatırım yapmak isteyen yatırımcıların ihtiyacı olan damızlıkların sağlanması önemli bir ihtiyaç haline geldi.

Yurthaber 04-12-20 12:09

Ünal: Pandemi birçok vatandaşımızı engelli yaptı

Beyaz Ay Derneği Kozan Şube Başkanı Ahmet Ünal, pandemi döneminde birçok vatandaşın iç hastalıklardan dolayı engelli durumuna düştüğünü söyledi.Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Organize Sanayi Müdürü Fatih Aydin, Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli Çakıcılı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Beyaz Ay Derneği Kozan Şube Başkanı Ahmet Ünal ve dernek üyelerini ziyaret ederek üye kayıtlarını yaptılar engelliler gününü kutladılar.Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, sağlıklı her bireyin yarının engelli adayı olduğunu vurgulayarak, "Biz her gün engellilerin yanındayız.

Yurthaber 04-12-20 11:33

Sadıkoğlu, TOBB Orman Ürünleri Meclis toplantısına başkanlık yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Orman Ürünleri Meclisi toplantısı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısına TOBB Orman Ürünleri Meclis Başkanı Haluk Yıldız, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü İşletme Daire Başkanı Ahmet Aydın ve meclis üyeleri katıldı.

Yurthaber 04-12-20 11:25

Kozan’ın kalkınması için Ankara’dalar

Adana’nın Kozan ilçesinin kalkınmada öncelikli kent konumuna gelebilmesi için çalışmalar sürüyor.Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Organize Sanayi Bölge Müdürü Fatih Aydın ve Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ettiler.

Yurthaber 25-11-20 16:03

Tanoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Tanoğlu mesajında “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, öğretmenler toplumun en özverili ve saygıdeğer öğeleridir.

Yurthaber 23-11-20 14:22

Korona virüs tedavisi gören iş adamı hayatını kaybetti

AK Parti İl Başkanı Yardımcısı ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Toprak, Korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Hacı Fadıloğulları Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Toprak, Bir süreden Kilis Devlet Hastanesinde korona virüs tedavisi görüyordu.

Yurthaber 19-11-20 12:21

Vali Makas’tan baro, Erzincan TSO ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iade-i ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas baro, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iade-i ziyarette bulundu.Vali Makas, Erzincan Baro Başkanı Avukat Adem Aktürk’ten baronun yürütmüş olduğu faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.Vali Makas yaptığı görüşmede; avukatların, savunma hakkının temsilcileri olduğunu dile getirerek, toplumda hukuka, eşitliğe ve adalete duyulan güvenin yüksek olmasında avukatlık mesleğinin önemli bir yeri olduğunu kaydetti.Erzincan Baro Başkanı Avukat Adem Aktürk ise Vali Mehmet Makas’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Vali Makas, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Yurthaber 18-11-20 09:48

Başkan Tanoğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 82.

Yurthaber 09-11-20 10:04

DTSO Meclis ve Toplu Komite toplantısı gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan Meclis Toplantısı ve hemen sonrasında da yılda iki kez yapılması gereken Toplu Komite Toplantısı, video konferans yolu ile gerçekleştirildi.Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, “Bildiğiniz üzere vergiler ve diğer yasal ödemeler konusunda devletimizin bir hazırlığı var.

Yurthaber 28-10-20 16:57

Kadın Kooperatiflerine proje yazma eğitimi

Fırat Kalkınma Ajansı Kırsal Kalkınma Birimi tarafından Malatya’da faaliyet gösteren Kadın Kooperatifleri ve Mali Müşavirlerden oluşan 56 kişilik katılımcı gruba proje yazma eğitimi verildi.Malatya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen eğitim programına, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Malatya Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, kadın kooperatifleri başkanları, ortakları ve mali müşavirler katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, ajans olarak Malatya’da ve ajansın görev alanındaki diğer illerde Kırsal Kalkınmayı desteklemek üzere insan kaynağı ve bilgi başta olmak üzere tüm unsurları ile kooperatiflerin yanında olduklarını belirterek, ajans içerisindeki yeni yapılanmada da bunu öngörerek Kırsal Kalkınma Birimi oluşturduklarını ifade etti.Yoğunlu, kooperatifçiliğin, güven, dayanışma ve katılımcı bir anlayışa dayandığını vurgulayarak, kooperatifler konusunda ajansın çalışma nedeninin bölgede tarımsal üretimde verim ve katma değeri artırma hedefinden kaynaklandığını söyledi.Malatya’da kadın kooperatifçiliğinin gelişimi ve sürdürülebilirliği için gerekli çalışmaları önlerindeki 3 yıl boyunca çeşitli alanlarda yürüteceklerini dile getiren Yoğunlu, kooperatiflere ajansın kapısının sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.Kooperatifçiliğin bu coğrafyadaki kadınların geninde olduğunu belirten Malatya Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ se Malatya’nın Türkiye’de kadın kooperatifçiliği konusunda önde gelen illerden biri olduğunu söyledi.Her ilçede bir kadın kooperatifi hedefleri ile yola çıktıklarını ve şuan 11 adet kadın kooperatifinin kurulduğunu ifade eden Demirbağ, ayrıca kooperatiflerin sürdürülebilir güçlü yapılara dönüşmeleri için gayret göstermeleri gerektiğini ve zamanla birleşerek Kooperatifler Birliğinin kurulmasının yararlı olacağını kaydetti.Açılış konuşmalarının ardından Fırat Kalkınma Ajansı Kırsal Kalkınma Birimi Başkanı Fatih Çan, katılımcılara proje yazma eğitimini gerçekleştirdi.Eğitim katılımcıların devlet desteklerine başvuru yapabilme kabiliyetini geliştirmenin yanı sıra olaylara projeci bakış açısı ile yaklaşma ve çözmeyi öğretmeye katkı sağladı.

Yurthaber 22-10-20 11:59

Sağlık Bakanı Koca’ya bilgi verdiler

Kütaya Valisi Ali Çelik, milletvekilleri Ahmet Tan ve Ceyda Çetin Erenler ile AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek, yapımı devam eden şehir hastanesi inşaatıyla alakalı bilgi sundular.Hastanelerin durumu, sağlık yatırımları ile Covid-19 mücadelesinde yürütülen çalışmaların istişare edildiği ziyarette, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer ve Simav Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Şener Kazcıoğlu da eşlik etti.Kütahya’nın taleplerini ve ihtiyaçlarını paylaşan heyet, Bakan Koca’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yurthaber 22-10-20 11:06

Alpaslan’a Kütahya’nın zenginliklerini anlattılar

Kütahya heyeti, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı ziyaret etti.Kültür ve turizm alanında yapılan, yapılması planlanan ve talep edilen yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunulan ziyarette Vali Çelik’e AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, Ahmet Tan, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Simav Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Şener Kazcıoğlu eşlik etti.Kütahya’nın tarihi, kültürü, doğası ve birçok özelliğiyle önemli potansiyeli olan bir şehir olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Bu değerleri koruyarak görünür hale getirme gayretindeyiz” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alpaslan, Kütahya heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yurthaber 22-10-20 10:59

ETSO’dan üyelerine ücretsiz dezenfektan dağıtımı

Pandemi süreci boyunca Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Valiliği tarafından üretimi yaptırılan dezenfektanların üyelerine ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştiriyor.Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özalp üye ziyaretlerinde salgından korunmak için Covid-19, maske, mesafe ve hijyen konularında bilgilendirme sağlamanın yanı sıra , Edirne Valiliği tarafından üretimi yaptırılan dezenfektan dağıtımını da gerçekleştirdi.Dezenfektanları daha hızlı temin etmek isteyen üyelerin, mesai saatleri içinde odayı ziyaret edebilecekleri, bilgi almak isteyen üyelerin ise 0284 225 10 14 -127 telefon numarası üzerinden irtibata geçebilecekleri bildirildi.

Yurthaber 12-10-20 15:55