Kirsty Weston Haberleri

Şiddetli baş ağrıları ve dejavu yaşayan kadın soluğu hastanede aldı! Hayatının şokunu yaşadı

39 yaşındaki Kirsty Connell, korkunç baş ağrıları ve sık sık dejavu (sanki daha önce bir durum yaşamışsınız gibi hissetme olgusu) vakaları yaşadıktan sonra doktoruna başvurdu.

Kadin 2024-03-29 11:47:07

Aynı adamın aldattığı iki kadın birlikte hareket etti, üçüncü kadın ortaya çıktı! Üçü arkadaş oldu, Yeşilçam filmlerini aratmadı

Chloe (24) ve Kirsty (36) adlarındaki iki kadın, Paul Sandow'a (35) ilk görüşte aşık oldular. Sandow gizli gizli iki kadınla birden ilişki yürüttü. Birbirlerinden uzun süre habersiz olan kadınlar gerçeğin farkına varınca birlikte hareket edip Paul'un başını yaktılar. Ancak bilmeden Paul'un bir maskesini daha düşürmüş oldular! Ortaya üçüncü bir kadın daha çıktı. İngiltere'de geçse de Yeşilçam filmlerini aratmayan olay duyanları hayrete düşürdü.

Trend 2023-12-04 09:25:57

İngiltere’nin en zengin boşanmasını yaptı! Yeni aşka yelken açtı... Sevgilisini böyle tanıttı

Eski İngiltere güzellik kraliçesi 52 yaşındaki Kirsty Bertarelli, 2021 yılında milyarder iş insanı kocası Ernesto Bertarelli’den 350 milyon sterlinlik (11 milyar 990 milyon 371 bin TL) tazminatla gündem yaratan bir boşanmaya imza atmıştı. Rekor boşanma tazminatından iki yıl sonra Kirsty yeni bir aşka yelken açtı ve yeni sevgilisini böyle tanıttı.

Trend 2023-07-15 14:44:43

Komedyen Daisy May Cooper resmen eridi! Keto diyeti yapmıştı

Komedyen Daisy May Cooper son görüntüsüyle dünya basınında gündemde. 36 yaşındaki oyuncu ve komedyen uzun süredir birlikte olduğu Will Weston ile boşandıktan sonra bir hayli zayıflayarak dikkat çekti.

Magazin 2023-02-26 14:24:05

Dünya Kupası'nda ilginçlikler her geçen gün devam ediyor! ABD'nin yıldızı McKennie'nin hareketi çok konuşuldu

ABD'nin yıldız oyuncusu Weston McKennie'den ilginç bir hareket geldi. İngiltere ile karşı karşıya geldikleri maçın ilk yarısında taç kullanmak için topu alan McKennie, saha kenarında bulunan foto muhabirlerine doğru yürüdü. O anlarda kimse McKennie'nin ne yapmak istediğini anlamadı. Elini foto muhabirinin yeleğine silen yıldız oyuncu sonrasında taç atışını kullandı.

Spor 25-11-22 23:02

Sosyal medya ilanı Poppy'nin kaderini değiştirdi! Artık Zonguldak'ta barınakta değil, Londra'da

Zonguldak'ta barınakta yaşayan sokak köpeği, sosyal medya ilanı sayesinde artık Londra'da yaşamaya başladı. Poppy adlı köpeğin sahibi Kirsty Lucas, ''Sahiplenilmese yaşama şansı olmayacak bir köpeği kurtarmak istedim. Onu , Zonguldak’tan Londra’ya getirmek için yaklaşık 2 bin sterlin harcadım. O, pahalı bir sokak köpeği. Burada diğer köpeklerin arkadaşlığından memnun. Güneş varken arabaların altında uyumayı çok seviyor, çok mutlu'' ifadelerini kullandı.

Haber 20-05-22 10:45

Düğünde sağdıcın konuşması gelini utandırdı! Cinsellik anılarını anlatınca davetliler şaşkınlığını gizleyemedi

İskoçya’da bir düğünde kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Gary ve Kirsty çiftinin düğün töreninde ikili tebrik etmek için damadın sağdıcının yaptığı konuşma herkesi şaşırttı. Gelin ve damadın evlenmeden önce evlerinde cinsel ilişkiye girerken yakalandıklarını dile getiren sağdıcın sözleri salonda soğuk duş etkisi yarattı. Sağdıcın konuşması sırada gelin utancından başını öğe eğdi.

Trend 12-03-22 11:59

Sevgililer Günü’ne isyan etti! Yasaklanması için kampanya başlattığını duyurdu! “Bekarken aşağılayıcı...”

Rich Kids Go Skint şovuna katıldıktan sonra popülerliğini arttıran Jodie Weston, Şubat ayının gelmesiyle beraber Sevgililer Günü’nü anımsatan renklerin ve şekillerin ortaya çıkmaya başlamasından şikayet etti. Özellikle bekarlar için durumun küçümseyici olduğunu dile getiren Weston, Sevgililer Günü’nün yasaklanması için kampanya başlattı.

Trend 04-02-22 11:07

Sedef hastalığı ile mücadele eden kadın cildinden utanıyor: Bana iğrenç diyorlar

Worcestershire’de yaşayan 29 yaşındaki Kirsty Jennings isimli kadın sedef hastalığı nedeniyle olumsuz eleştiriler aldığını itiraf etti. Günlük aktivitelerini yapmakta dahi zorlandığını dile getiren Jennings, dış görüntüsü nedeniyle toplumdan dışlandığını söyledi.

Trend 22-10-21 10:50

Eski güzellik kraliçesi Kirsty Bertarelli’nin boşanması tarihe geçti! Artık Kraliçe Elizabeth’ten daha zengin

İngiltere’nin eski güzellik kraliçesi Kirsty Bertarelli ile İsviçreli insanı eşi Ernesto Bertanilli 21 yıllık evliliklerini noktaladı. Kirsty Bertarelli, boşanma tazminatıyla dünya gündemine oturdu. Eski güzellik kraliçesi boşanırken 350 milyon sterlin (yaklaşık 4 milyar 224 milyon TL) tazminat alarak Kraliçe Elizabeth’ten daha zengin bir kişi haline geldi.

Trend 07-10-21 14:50

Sosyal medya fenomeni kendisini damgalayanlara sert cevap verdi

‘Rich Kids Go Skint’ programında ünlendikten sonra sosyal medyada fenomene dönüşen Jodie Weston, kendisini damgalayanlara sert cevap verdi. Instagram’da 117 bin takipçisi bulunan Weston, geçtiğimiz yıllarda DJ olmak için girişimde bulunduğu ancak insanların onu yeteneksiz olarak nitelendirdiğini söyledi.

Trend 27-08-21 13:51

Juventus Teknik Direktörü Pirlo, Kovid-19 salgınına rağmen ev partisi yapan 3 oyuncusunu kadro dışı bıraktı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un teknik direktörü Andrea Pirlo, ev partisi yapan Weston McKennie, Arthur, Paulo Dybala'nın Torino ile yarın yapacakları maçın kadrosuna almadığını söyledi.

Spor 02-04-21 19:32

Transfer Haberleri: Juventus Weston McKennie'yi renklerine bağladı

Juventus, Weston McKennie'nin bonservisi Schalke'den aldı.

Spor 03-03-21 16:43

Can Yaman'ı çılgına çevirecek olay! Juventus'un yıldızı Diletta Leotta’yı taciz etti

Juventus’un genç yıldızı Weston McKennie, Can Yaman’ın sevgilisi Diletta Leotta’nın kalçalarına bakarken objektiflere yakalandı. Genç futbolcunun Can Yaman'ın sevgilisini bakışlarıyla taciz etmesi İtalya'da gündem oldu.

Magazin 03-03-21 15:23

Juventus'lu McKennie, Diletta Leotta'nın kalçalarına bakarken yakalandı

Juventus'un genç futbolcusu Weston McKennie, fena yakalandı. 22 yaşındaki futbolcu Juventus-Verona maçı esnasında yedek kulübesinden güzel spiker Diletta Leotta'nın kalçalarına bakarken görüntülendi.

Spor 02-03-21 16:34

Çakmak boyunda! Onlar dünyanın en küçük kedileri

Kirsty Flann, kedisinin dünyanın en küçük yavrularını doğurduğunu iddia ediyor. Bir hafta önce doğan kedilerin her birinin ağırlığı 25 gram uzunlukları ise 8 santimetreye yakın.

Trend 15-12-20 12:30

İnternetten tanıştığı adamla buluşunca olanlar oldu!

Instagram ile ünlenen fenomen ve model Jodie Weston, yaşadığı hoş olmayan tecrübeleri anlattı. İşte o vahim olaylar...

Trend 23-09-19 10:06

Sokaktan topladı, ekmek kapısı oldu!

Kirsty Elson, karaya vurmuş ağaç parçalarını ve diğer buluntu malzemeleri kullanarak sahil evleri, hayvan heykelleri ve çeşitli minyatür objeler yapıyor.

Trend 03-09-19 14:44

10 yıl boyunca tutsak kaldığı 'Dehşet Evi'ni anlattı

Tamara Breeden, 2011 yılında kendisi dahil 4 kişiyle birlikte Philadelphia'daki 'Dehşet Evi'nde tutsaktı. 10 yıl boyunca bodrum katında zincirlerle yaşayan Breeden, cinsel tacize uğradı, hamile kaldı ve işkence gördü. Tamara'yı kaçıran Linda Ann Weston 2015 yılında 80 yıl hapis cezası aldı. Şimdilerde 36 yaşında olan Tamara, Dehşet Evi'nde yaşadıklarını anlattı.

Haber 15-11-18 14:07

Kanada'dan bilim dünyasına önemli katkı

Kanada Bilim Bakanı Kirsty Duncan, CERN'de yürütülen bilimsel çalışmalara katkıda bulunmak üzere yeni bir süper derin dondurucu ürettiklerini açıkladı - 10 milyon dolarlık yatırımla üretilen süper derin dondurucu, Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'nın performansını yükseltmeye yardımcı olacak

Haber 26-06-18 06:20

Ekranlarda dikkat çeken güzel: Kirsty Gallacher

Güzel sunucu Kirsty Gallacher, sadece spor sunuculuğu yapmıyor. Gallacher, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Spor 03-01-18 09:04

8 aylık hamile olduğunu sanıyordu! Meğer 'bebeğini yemiş'

22 yaşındaki Kirty Butler, 8 aylık hamile olduğunu düşünüyordu. Ultrasona giren kadın öğrendiği gerçek sonrası hayatının şokunu yaşadı. İngiltere'de yaşayan Kirsty Butler ve erkek arkadaşı Celern çifti ilk başta aldıkları haberler büyük sevinç ve beklenti içerisine girmişlerdi. Genç çift, bir bebek bekliyordu... Fakat Butler'ın karnında büyüyen şey maalesef bir bebek değildi.

Haber 08-09-17 14:41

Nicolas Cage'ye şok! Cezaevine girebilir...

Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage, zor bir kararın eşiğinde...

Magazin 30-08-17 15:18

Saçını boyatmak istedi ancak hayatı kabusa döndü!

İngiltere'nin St. Albans şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Kirsty Weston, saçlarının rengini değiştirmeye karar verdi ancak hayatı kabusa döndü. Kahverengi olan saçlarını unicorn saç rengine boyamak isteyen Weston, önce saçlarını açmak için 5 sterline (yaklaşık 24 lira) aldığı beyazlatıcıyı saçlarına uyguladı. Ancak yaptığı bu uygulama, üç haftasını hastanede geçirmesine neden oldu.

Haber 04-08-17 08:55

Banksy'nin anti kapitalist sergisi 20 milyon sterlin kazandırdı

Dünyaca ünlü İngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin İngiltere'de açtığı Dismaland isimli süreli sergi, bulunduğu Weston-super-Mare kasabasına 20 milyon sterlin (yaklaşık 90 milyon TL) gelir getirdi.

Haber 25-09-15 23:45

Banksy'nin Dismaland'i, Disneyland'in Kabus Gibi Bir Versiyonu

Dismaland size de Disneyland'in biraz karanlık ve korkutucu hali gibi geldi mi? Herkesin konuştuğu park Banksy isimli bir sokak sanatçısının işi. Perşembe günü açılan bu gizli proje Weston-super-Mare'deki Tropicana isimli yüzme kompleksinde yer alıyor. Sadece üç hafta boyunca açık kalacak "Dismaland"e giriş ücreti 3 pound.

Trend 21-08-15 14:15

Banksy terk edilmiş binayı sergiye çevirdi

Dünyanın en ünlü sokak sanatçılarından Banksy, İngiltere'de terk edilmiş bir spor merkezini sergi alanına çevirdi. İngiliz sanatçının Weston-super-Mare adlı tatil kasabasında açtığı Dismaland adlı sergi, 6 hafta açık kalacak.

Haber 20-08-15 15:15

Beckham Türk Tasarımcıyı Tercih Etti

Moda tasarımcısı Zeynep Kartal, David Beckham Derneği adına situsambiguus hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty...

Yurthaber 12-10-14 11:53

Bu gelinlik için dört beden küçüldü

Galler’in Bridgend kasabasında yaşayan Kirsty Thomas isimli genç kadın, istediği gelinliğin içine sığabilmek için dokuz ayda tam dört beden birden küçüldü.

Haber 18-09-14 10:18

Teşhis konuldu ertesi gün hayatını kaybetti

Kirsty Allen'a Çarşamba günü akciğer kanseri olduğu söylendi ve talihsiz kadın Perşembe günü kemoterapiye başlayamadan hayatını kaybetti.

Haber 13-04-13 13:51

Son dileği gerçekleşiyor

İngiltere'de 22 yaşında böbrek kanserine yakalanan Kirsty Ferris isimli genç kız, ölmeden önce evlilik telaşı yaşıyor.

Haber 23-07-10 08:45

Kamyon şoförüydü ama...

45 yaşındaki iki çocuk babası kamyon şoförü Nigel Weston “Küçüklüğümden beri kız kardeşim gibi olmak istiyordum” dedi ve cinsiyet değiştirdi.

Haber 26-10-09 16:18

Kamyon şoförüydü kadın oldu

Nigel Weston iri yarı bir kamyon şoförüydü. Birgün "Artık bana Nikki-Jane deyin" dedi ve şoför arkadaşlarını şoke etti.

Haber 26-10-09 08:42
Haber 06-04-04 06:35
Haber 01-03-04 13:01
Haber 01-03-04 02:00
Haber 28-02-04 11:26
Haber 27-02-04 11:34
Haber 12-12-02 06:31
Haber 04-09-02 15:44

11 Eylül'ün anlaşılması uzun yıllar alacak

İngiltere'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Thomas Weston, yeni filmi "Azap Yolu"nun promosyonu için geldiği Fransa'nın Normandy sahillerinde 11 Eylül saldırılarının kötü sonuçlarını değerlendirdi.

Haber 02-09-02 15:03

ABD ve Rusya, Kıbrıs'ı görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığı Kıbrıs Özel Koordinatörü Thomas Weston ve Rusya Kıbrıs Özel Temsilcisi Viladimir Pilgrim, Moskova'da biraraya gelerek Kıbrıs sorununu görüştüler.

Haber 27-07-02 11:32