Kirtasiye Seti Haberleri

ŞOK'a dikey süpürge ve mop seti geliyor! 3 Nisan 2024 tarihli ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK markette bu hafta yok yok! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirleri arasında yer alan ŞOK'un 3 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğu yayınlandı. 9 Nisan'a kadar geçerli olan ürünlerdeki indirimleri merak ediyorsanız ŞOK Aktüel listelerini içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 2024-04-03 10:22:51

Marvel tutkunlarına hediye edebileceğiniz koleksiyonluk sette kaçırılmayacak fırsat

İster kendiniz ister sevdikleriniz için boş zamanlarda eğlenceli ve yaratıcı aktivite deneyimi sunacak bir ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Bahar Fırsatları'na özel LEGO ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Marvel Nano Eldiven Yapım seti de günün fırsat ürünü oldu. Sizin için ürünü inceledik ve kullanıcı yorumlarını derledik. İşte detaylar!

Haber 2024-03-18 11:50:32

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 2024-03-12 17:02:14

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 2024-02-23 20:53:12

Diğer Haber Etiketleri

Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok haftanın fırsatları şok katalog şok market mağazalar şok market aktüel şok mağaza LEGO lego karakter lego marvel lego marvel avengers lego marvel super heroes lego setleri lego oyunu Gaziantep Tekstil valiz valiz seti orta boy valiz kabin boy valiz büyük boy valiz philips tıraş tıraş makinesi erkek tıraş makinesi philips tıraş makinesi vücut tıraş makinesi ele İbrahim Tatlıses karakteri Kadir İnanır Vizontele filmi erkek parfüm avon erkek parfüm erkek parfüm önerileri parfüm erkek Özcan Deniz sosyal medya Özgür Demirtaş Gazze yeni dogan bebek kabin valizi giyim Mardin yaşında eczacıbaşı ferhat akbaş maçı maçın vakıfban VakıfBank vakıfbank kadın voleybol takımı voleybol takımı Zehra Güneş son dakika Voleybol metro İstanbul boxer boxer erkek karaca blender blender seti Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı de haak verildi isabelle haak Bergüzar Korel Oyuncu söyledi mop mop çeşitleri mop paspas mop seti mop temizlik seti vileda mop silva mop parex mop Bim bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri Atlet erkek atlet pierre cardin çatal bıçak takımı 12 kişilik çatal bıçak takımı karaca çatal bıçak takımı kırtasiye yardımı jack jones çorap lego star wars Star Wars the book of boba fett mutfak robotu karaca mutfak robotu boncuk Siirt höyük anneler günü anneler günü hediyesi leziz yiyecekler granit granit tava granit tava seti sahan sahan seti birce Birce Akalay birce akalay ibrahim çelikkol kuş uçuşu doğukan güngör Müjde Uzman döküm döküm tava tornavida tornavida seti mağaza indirim çeyiz uzay Dünya uzaylı kovid-19 İskoçya magazin Alperen Duymaz Melisa Aslı Pamuk Bursa tencere seti çelik tencere seti tencere takımı karaca tencere seti market klavye mouse set kablosuz klavye mouse mouse Klavye

Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak! Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve dayanıklılığıyla öne çıkan Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti %40 indirimle sizi bekliyor. Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valiz seti, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Günün Fırsatları'ndan şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 06-02-24 14:21

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-24 17:17

'Vizontele'nin 'Rıfat'ı Mesut Çakarlı yeni mesleğiyle şaşırttı! Gözlerden uzak yaşayan oyuncu zâkir oldu

Çocukken Kadir İnanır, Banu Alkan ve İhsan Yüce ile aynı seti paylaşan 'Vizontele'nin 'Rıfat' karakteri olarak hafızalara kazınan Mesut Çakarlı'nın son hali ve yaşantısı gündem oldu. 'Vizontele'nın 'Rıfat' karakteri Mesut Çakarlı, zâkir oldu.

Magazin 04-02-24 10:41

Kişisel bakımına önem veren stil sahibi beylere özel parfüm setleri

Stil sahibi beyler, kişisel bakım rutinlerinde hiçbir detayı atlamaz. Siz de karizmatikliğinizi, şıklığınızı bir adım ileriye taşıyarak girdiğiniz ortamlarda fark edilmek istemez misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise sizin için seçtiğimiz, ister kendinize isterseniz de babanıza, kardeşinize, arkadaşınıza hediye edebileceğiniz parfüm setlerini keşfetmeye ne dersiniz? Cazibeli ve etkileyici kokulara sahip parfüm setleriyle kişisel bakımda fark yaratmak çok basit. İşte erkeklere özel 10 parfüm seti!

Haber 14-01-24 03:10

RTÜK inceleme başlatmış, set durdurulmuştu! Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar yorumu olay oldu! 'Devam etmesi lazım'

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bölümüyle tepkilerin hedefi olan Kızıl Goncalar dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle büyük alkış topladı. RTÜK'ün inceleme başlattığı ve seti ikinci kez durdurulan dizi hakkında Ekonomist Özgür Demirtaş'tan da yorum gecikmedi.

Magazin 26-12-23 11:15

Kocaeli'de kursiyerler Filistinliler için 300 yeni doğan seti hazırladı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kursiyerlerin İsrail'in saldırdığı Gazze'de yeni doğan bebekler için hazırladığı 300 giyim seti, bölgeye ulaştırılacak.

Yurthaber 22-12-23 13:46

Bir valiz fiyatına üç valize sahip olun! Çok satan valiz setini sizin için inceledik

Seyahatlerinizde sizi yarı yolda bırakmayacak kaliteli bir valize ihtiyacınız varsa harika bir öneriyle karşınızdayız: Cambridge Polo Club Abs Tokyo 3'lü Bavul Seti, Amazon'un Prime üyelerine özel fırsatları kapsamında indirime girdi! 1000 TL üzeri indirimle satışa sunulan set, çok satanlar listesinde de birinci sırada! Beklemeden, hemen harekete geçin ve kaliteli bir valiz setine indirimli sahip olmanın keyfini yaşayın!

Haber 20-12-23 16:48

Mardin'de dikiş makineleri Gazze'deki kadın ve çocuklar için çalışıyor

Mardin'de halk eğitimi merkezinde faaliyet yürüten usta öğreticiler ve kursiyerler ile gönüllü kadınlar, İsrail'in saldırılarının hedefi olan Gazze'deki kadın ve çocuklar için battaniye, polar içlik, iç çamaşırı, yenidoğan seti, eşofman takımı ve maske dikiyor.

Yurthaber 18-12-23 11:32

Eczacıbaşı antrenörü Ferhat Akbaş kimdir, kaç yaşında? Eczacıbaşı baş antrenörü Ferhat Akbaş aslen nereli?

Eczacıbaşı Dynavit ile VB arasında oynanan FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası finali müthiş heyecana sahne oldu. İki Türk takımının mücadelesinde şampiyonu final seti belirledi. Nefes kesen mücadelenin kazananı ise Eczacıbaşı Dynavit oldu. Peki, Eczacıbaşı antrenörü Ferhat Akbaş kimdir, kaç yaşında? Eczacıbaşı baş antrenörü Ferhat Akbaş aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

Spor 17-12-23 16:53

Sosyal medyanın en çok konuşulanı yine o oldu! Zehra Güneş Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki 3-0'lık galibiyete adeta damga vurdu... Türk seti Zehra

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu ilk maçında Sport Center 1 ile karşılaşan temsilcimiz Vakıfbank sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılırken milli oyuncu Zehra Güneş performansıyla mücadeleye damga vurdu. Güneş'in bu performansı sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Spor 13-12-23 12:22

Metroda unutulan eşyalar 'yok artık' dedirtti! Solunum cihazı, tekerlekli sandalye, dj seti...

İstanbul'da 2023 yılında metrolarda 55 bin eşya unutuldu. Unutulan eşyalar arasında solunum cihazı, tekerlekli sandalye, bilgisayar monitörleri bile var. Konuyla ilgili konuşan Metro İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Aylin Erol, "Tekerlekli sandalyesini unutmuş bir yolcumuz. Biz çok merak ediyoruz sonrasında nasıl yolculuğuna devam etti" dedi.

Haber 08-12-23 16:59

Fiyatı 269 TL'ye düştü! Cilt dostu pamuklu boxer setinde kaçırılmayacak fırsat

İç giyimde ilk tercihiniz rahatlıksa Exclusive 3 Adet Pamuklu Esnek Boxer Seti tam size göre! Kısa süreliğine indirimde olan bu boxer seti, kullanıcılarının gözdesi! Bir kez alanın adeta stoklamak istediği bu seti gelin birlikte inceleyelim.

Haber 05-12-23 12:16

Her mutfakta olmalı! Karaca Profoodmix 1000W 3'lü Blender Seti indirimde

Her mutfakta olması gereken, son teknoloji ürünü harika bir blender setiyle karşınızdayız! Günün fırsatlarına özel kısa süreliğine indirimde olan bu seti sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 01-12-23 14:01

Milli Banliyö Tren Seti 2024'te kullanılmaya başlanacak

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi AŞ (TÜRASAŞ) tarafından tasarım ve prototip çalışmaları devam eden "Milli Banliyö Tren Seti"nin gelecek yıl tamamlanması ve ilk setlerin Gaziray Projesi'nde kullanılması planlanıyor.

Yurthaber 16-11-23 11:28

Maçın oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a matkap seti hediye ettiler! Kamera şakası zannetti ama gerçek çıktı

Bir dönem ülkemizde VakıfBank'da oynayan ve şimdilerde İtalyan ekibi Imoco Conegliano'da forma giyen Isabelle Haak'a maçın oyuncusu ödülü olarak matkap seti hediye edildi.

Spor 15-11-23 15:03

ŞOK Market'ten çarşamba indirimi! 6'lı güveç seti 999 TL, tencere 599 TL! 15 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün (15 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla haftanın indirime giren ürünleri belli oldu. Şok aktüel ürünler kataloğuna göre 10 yıl garantili çatal bıçak seti 899 TL, tak çıkar kulplu 2'li tava 599 TL, 13 parça kahvaltılık takımı 299 TL, cam kapaklı çelik tencere 599 TL, 6 parça güveç seti ise 999 TL olacak. İşte 15 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Finans 15-11-23 07:29

Meme ameliyatı olup 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel'in fit görünümü dikkat çekti... İşte sırrı

‘Düğüm’ dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yoğun olduğunu söylediği seti bitirip Londra'ya dönen Korel verdiği kilolarla dikkat çekti. Oyuncunun zayıflama sırrı merak edildi.

Magazin 07-11-23 14:11

ŞOK Market'ten fırsat! 68 yemek seti 5.999 TL, 5 parça tencere seti 5.949 TL! 1 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler indirimli ürünler listesi

ŞOK aktüel ürünler kataloğu merak edildi. ŞOK aktüel ürünler kataloğuna göre bugün otomatik doğrama ve öğütücü makinesi 1099 TL, akıllı yürüyüş bandı 5999 TL'den satışa sunulacak. 68 parça çatal, bıçak, kaşık seti 5.999 TL; 5 parça tencere seti 5.949 TL'ye raflarda yerini alacak. Peki, ŞOK aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte, 1 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Finans 01-11-23 08:27

Temizliği pratikleştiren en iyi mop temizlik setleri

Ev temizliğini yorulmadan yapmak istiyor ve bunun için uygun yardımcıları arıyorsanız doğru yerdesiniz! Zemin temizliğini iyi bir mop seti yardımıyla hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir, zamandan kazanabilirsiniz. Ev temizliğine ayırdığınız enerji ve zamanı azaltacak, bir yandan da keyif almanızı sağlayacak en iyi mop temizlik seti önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 30-10-23 16:58

BİM'den pastırma sıcaklarına özel fırsat! Olta seti 499 TL, balıkçı çantası 179 TL! 27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu bugün (27 Ekim 2023 Cuma) haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından inceleniyor. Olta seti 499 TL, balıkçı çantası 179 TL'ye satışa sunuldu. Katalogda pastırma sıcaklarına özel fırsatlar yer aldı. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte, 27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 27-10-23 09:18

BİM'den balık tutmayı sevenler için kaçırılmayacak fırsat! Olta seti 499 TL! 24-27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu bugün haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından merak edildi. Pastırma sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte olta sehpası, olta seti, balıkçılık malzemeleri gibi ürünler markette yerini aldı. Peki, 24 Ekim Salı BİM'de hangi ürünler indirimde? İşte 24 Ekim - 27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 24-10-23 08:37

Pierre Cardin Atlet ve Boxer Takım Set indirime girdi

Hassas cildinize iyi gelecek, uzun süre kullanımda bile solma, yıpranma yapmayacak, pamuklu kumaşı sayesinde sağlığınızı koruyacak kaliteli bir atlet ve boxer seti arayanlar buraya! Moda dünyasında sarsılmaz bir yer edinmiş Pierre Cardin'in sevilen iç çamaşır setinde kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 13-10-23 14:03

Yaptığınız leziz yemeklerin yanına yakışacak en iyi çatal kaşık bıçak setleri

Sofraların olmazsa olmaz aksesuarlarından çatal bıçak kaşık setleri ışıl ışıl görünümleriyle yemek masanızı ön plana çıkarıyor. Kalitesiyle uzun yıllar kullanım garantisi veren bir set almak istiyor ancak karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizleri zarafeti ve şıklığıyla davet sofralarında kullanabileceğiniz en özel ve sağlam çatal kaşık bıçak seti önerilerinden oluşan liste ile baş başa bırakıyoruz.

Haber 19-09-23 15:43

E-DEVLET KIRTASİYE YARDIMI 2023 BAŞVURUSU: Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir, ne kadar veriliyor?

Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Binlerce öğrenci ve veli 2023 - 2024 eğitim - öğretim dönemi yaklaşırken konuya ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir? Kırtasiye yardımı ne kadar, kaç TL?

Finans 28-08-23 10:37

Rahat, şık, kaliteli, uygun fiyatlı... Kullanıcılarından tam not alan boxer setini sizin için inceledik

Şimdiye kadar denediğiniz tüm boxerları unutun! Karşınızda çok satanlarda ilk sırada yer alan, kullanıcılarının öve öve bitiremediği bir boxer seti var: Anthony Jackson 6'lı Kutu Premıum Boxer Quinn 447 C! Konforlu bir giyim deneyimi yaşamak ve tarzınızı bir adım öne taşımak isterseniz bu boxer setiyle mutlaka tanışmalısınız.

Haber 07-08-23 12:07

Fiyatı 676 TL'ye düştü! Jack Jones boxer ve çorap setinde %57 indirim

İç giyimde rahatlığa önem veren beyler buraya! Sizi hem rahat hissettirecek hem de tarzınızı tamamlayacak Jack Jones boxer seti kısa süreliğine %57 indirimle satışta! Stil sahibi bir görünümün yanı sıra sağlam, kaliteli ve rahat bir iç giyim deneyimi yaşamanızı sağlamak üzere tasarlanan bu set, gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olacak. İşte detaylar!

Haber 31-07-23 11:11

Fiyatı 1463 TL'ye düştü! LEGO Star Wars yapım setinde kaçırılmayacak fırsat

Star Wars hayranları ve LEGO meraklıları için harika bir haberle karşınızdayız. LEGO® Star Wars: Boba Fett’in Kitabı Mandalorian’ın N-1 Starfighter™’ı kaçırılmayacak bir indirimle satışta! Bu harika LEGO seti, hem efsanevi Star Wars evrenine bir yolculuk yapmanıza hem de en sevilen karakterlerden biri olan Boba Fett ile heyecan dolu maceralara katılmanıza olanak sağlıyor. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 27-07-23 15:42

Fiyatı 2144 TL'ye düştü! Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirimde

Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirime girdi! Paslanmaz çelik bıçakları, güçlü motoru ve 10 farklı aparatı ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak bu ürüne bir şans verip yemek yapmayı kolay hale getirmeye ne dersiniz? Kısa süreli Karaca indirimlerini keşfetmek için acele edin.

Haber 08-06-23 18:02

Fiyatı 1496 TL'ye düştü! LEGO Star Wars Yapım Seti'nde kısa süreliğine kaçırılmayacak indirim

Star Wars Yapım Seti ile epik bir maceraya atılmaya hazır mısınız? Darth Vader'in ikonik kaskının tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Bu inanılmaz yapım setinin hayranları, sevdikleri Star Wars filmlerinin karakterlerini canlandırarak ya da kendi yaratıcı fikirlerini hayal ederek sonsuz saatler boyunca eğlenceli vakit geçirebilirler. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 08-06-23 12:33

Heyecanlandıran keşif! Dünyanın en eski boncukları Siirt’te Türbe Höyük’te bulundu

Siirt’teki Türbe Höyük’te yapılan kazı çalışmalarında heyecanlandıran bir keşfe imza atıldı. Daha önce dünyanın figürlü en eski taş oyun seti bulunan höyükte bu kez de dünyanın en en eski boncukları bulundu. Kazı çalışmalarında bulunan porselen boncukların, yapılan karbon testi sonucu 5 bin yıllık olduğu tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 06-06-23 09:40

BİM'den Anneler Günü'ne özel indirim! Düdüklü tencere seti 449,00 TL, robot süpürge 189.999,00 TL! 12 Mayıs 2023 BİM aktüel ürünleri

BİM aktüel ürünler kataloğu; Anneler Günü yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 12 Mayıs 2023 BİM aktüel ürünler kataloğunda Anneler Günü sebebiyle birçok üründe indirim yapıldığı görüldü. Düdüklü tencere seti 449,00 TL, robot süpürge 189.999,00 TL'ye raflarda yerini alacak. İşte 12 Mayıs 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 08-05-23 10:34

Yemek yaparken yapışmamasını isteyenler için en iyi granit sahanlar

Granit sahanlar yanmaz ve yapışmaz yüzeyleri sayesinde yaptığınız yemeklerin lezzetini korur ve çok daha sağlıklı beslenmenize yardımcı olur. Siz de sevdiklerinize lezzetli yemekler hazırlarken kullanabileceğiniz kaliteli ve kullanışlı granit sahan önerisi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kolayca temizlenebilen, çizilmelere karşı dayanıklı, uzun süre kullanılabilen en iyi granit sahan önerilerini sizler için derledik. Gelin, granit sahan seti tavsiyelerinden oluşan listeyi beraber inceleyelim.

Yemek 24-04-23 17:25

İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu dizisinde yaptığı hareketle tepki çekti! Ekip saatlerce bekledi...

Birce Akalay ise başrolde oynayan İbrahim Çelikkol dizi setinde yaptığı hareketle tepki çekti. Sette rahatsızlanan yakışıklı oyuncu uzun süre uyuyup uyanınca da seti yapamayacağını söyledi. Bu durum setteki herkesi sinirlendirdi.

Magazin 17-04-23 11:36

Kızılcık Şerbeti’nin seti durdu! Ekip haftalarca para alamayacak

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK, kadına şiddet sahnesi nedeniyle 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdi. Dizinin yayınlanamaması tüm ekibi zarara soktu.

Magazin 17-04-23 07:02

Uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi döküm sahan setleri

Döküm sahan setleri, son derece lezzetli yemekler pişirmeye yardım eder. Siz de kaliteli, kullanışlı bir döküm sahan seti arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kullananların beğenisini kazanan en iyi döküm sahan markalarını sizin için listeledik. Gelin, mutfağınıza çok yakışacak birbirinden kullanışlı ve kaliteli modelleri birlikte inceleyelim.

Yemek 11-04-23 16:03

İstediğiniz yemeği yapmanızı sağlayacak en iyi sahan setleri

Yeni evlenecekler ve mutfak gereçlerini yenilemek isteyenler birbirinden şık ve kullanışlı sahan setlerini arıyor. Siz de sevdiklerinize lezzetli yemekler hazırlarken kullanabileceğiniz kaliteli sahan seti önerisi istiyorsanız çok şanslısınız. En iyi sahan seti yorumlarından hareketle harika bir liste yaptık. Gelin, listedeki ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 28-03-23 14:36

Her türlü tamiratı ya da kurulumu yapabileceğiniz en kaliteli tornavida setleri

Evde veya ofiste sık sık eşyalarınız bozuluyor ve siz de tamir etme ihtiyacı mı duyuyorsunuz? Peki, ya elinizin altında düzgün bir tornavida seti yoksa? İşte o zaman ya işinizi yapamaz ya da yapmaya çalışırken kendinizi heder edersiniz. Böyle zamanlarda zorlanmamanız için tamirat ve kurulum işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz en ideal setleri bir araya getirdik. Haydi gelin, seçeneklere bir göz atalım.

Haber 21-03-23 17:23

BİM 24 Şubat kataloğu yayınlandı! Çeyiz paketinde fırsat: Tost, çay, kahve makinesi ve blender seti 2.799 TL!

BİM mağazalarında yer alacak aktüel ürünlerin kataloğu yayınlandı. Katalogda nevresimden beyaz eşyaya, elektronik ev aletlerinden tekstil giyim ürünlerine kadar birçok ürün yer aldı. İndirim 24 Şubat itibarıyla geçerli olacak. İşte BİM 24 Şubat indirimli ürünler kataloğu...

Finans 24-02-23 17:26

Gezici Kütüphane deprem bölgesinde çocukların hizmetinde

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde depremden etkilenen çocukların afet psikolojisini üzerinden atmaları için içerisinde çok sayıda kitap, boyama seti ve oyuncağın bulunduğu gezici kütüphane hizmet vermeye başladı.

Yurthaber 23-02-23 13:00

Hazırlıksız olacağız uyarısı! Kovid-19 pandemisini örnek gösterdi: Başsız tavuklar gibi olurduk

İskoçya'daki St. Andrews Üniversitesi'nde kısa süre önce açılan SETI Sonrası Tespit Merkezi'ndeki bilim insanlarının önündeki ilginç görev göz korkutuyor. Bilim insanlarının önündeki bu görev, Dünya dışı zeki bir uygarlıkla temas kuracak olursak ne yapacağımızı bulmaktan oluşuyor. Onlar, uzaylılar yarın bizle temasa geçerlerse, ne yazık ki hazırlıksız olacağımız konusunda uyarıyor. Hatta koronavirüs pandemisini örnek göstererek "Temas kursak başsız tavuklar gibi olurduk" diyorlar.

Haber 20-01-23 17:58

Alperen Duymaz'dan bomba Melisa Aslı Pamuk açıklaması! ''Bana küfrederek seti terk etti''

Fox Tv'nin yeni projesi EGO dizisinde partner olan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk arasında sette gerginlik yaşandığı haberleri gündeme gelmişti. Bu haberlerin magazin gündemine yansımasının ardından Alperen Duymaz'dan setteki gerginlik sonrası ilk açıklama geldi. Duymaz, partneri Melisa Aslı Pamuk'a adeta ateş püskürdü....

Magazin 11-01-23 14:24

Gençlerden 'insanlık ölmemiş' dedirten hareket! Yolda bulup polise teslim ettiler... Para ve ziynet dolu

Bursa'da meydana gelen olayda içinde 100 TL, 100 Dolar, 700 Euro, 2 çeyrek altın, 10 gram altın, 2 yarım gram altın, 1 küpe ve kolye seti, 2 altın yüzük ve 1 çocuk künyesi olan cüzdan sahibine teslim edildi. Biri çocuk, diğerleri 18 yaşındaki iki gencin bulduğu cüzdanı teslim alan Kadriye Acar, ''Herkese örmek olsun bu çocuklar. Cüzdanın içinde 60 bin TL değerinde altın ve para vardı. Bulunduğu için çok mutluyuz'' derken, cüzdanı bulan genç, 'İnsan olan herkesin yapması gereken bir şeydi' dedi.

Haber 03-12-22 12:06

Hem çeyiz olarak hem de normal kullanım için en iyi tencere setleri

Mutfağın en önemli eşyalarından biri olan tencereler, son dönemde birbirinden farklı modellerdeki modern tasarımları ile göz dolduruyor. Özellikle yeni evlenecekler için birçok farklı modele sahip olan çeyiz tencere seti sıklıkla tercih ediliyor. Sizin için modern ve şık görünümleri ile tencere seti modellerini araştırdık ve bir liste hâline getirdik. İşte detaylar...

Haber 15-11-22 17:36

BİM 1 - 4 Kasım aktüel ürün kataloğu yayınlandı! Mont, televizyon, tuvalet kağıdı...

BİM mağazalarında geçerli olacak 1 - 4 Kasım aktüel ürün kataloğu ayrı ayrı yayınladı. 1 Kasım itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünlerde gıda ürünleri yer alırken 4 Kasım itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda mont, nevresim seti, televizyon gibi ürünler yer aldı.

Finans 31-10-22 10:06

Hem iş seyahatinde hem tatillerde kullanabileceğiniz en uygun ve iyi valiz setleri

Hem iş seyahatlerinde hem tatillerinizde kullanabileceğiniz dayanıklı ve uzun ömürlü bir valiz setine mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Valiz seti ikili modellerden dörtlü setlere, kumaş tasarımlardan ABS materyalden üretilen seçeneklere kadar birçok modelle karşınızdayız! İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun ürünü bulmak için listelediğimiz valiz setlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 28-10-22 16:29