Kız Haberleri

Döndüğünde en güzel kız hangisi olacak? Seçiminiz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

Bir insanın güzelliği, sadece dış görünüşünden çok daha fazlasını kapsar. Bu testte seçtiğiniz en güzel kız aslında iç dünyanız hakkında da bir şeyler söylüyor. Arkası dönük 5 kızdan oluşan bu teste göre döndüğünde en güzel kızın hangisi olacağını düşünüyorsanız karakter özellikleriniz de o kıza göre değişim gösteriyor.

Kadin 09-03-2024 08:39

Erzurum'da eski karısı ile kızını bıçaklayarak öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Erzurum'da boşandıktan sonra dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı eski eşiyle kızını bıçaklayarak öldüren sanık Erdal Kızıl, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.

Yurthaber 08-03-2024 14:56

Bilecikli futbolcu kızlar, bu branşta kariyer yapmak için ter döküyor

Bilecik Valiliği tarafından kızların futbol oynamasına imkan sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan kursa yoğun ilgi var.

Yurthaber 14-11-2023 11:02

Kars'ta 4'üncü kattan düşen lise öğrencisi öldü

Kars'ta dün 4'üncü kattan düşerek ağır yaralanan 15 yaşındaki kız yaşamını yitirdi.

Yurthaber 08-11-2023 10:39

Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Duygu Nebioğlu'dan ilk açıklama

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu isminde bir kızının olduğu ortaya çıktı. Gizlilik kararı bulunan ve bugün sonuçlanan davada DNA testleriyle Nebioğlu'nun Akpınar'ın kızı olduğu netleşti. Kararın ardından gözyaşlarına boğulan Nebioğlu, "1,5 aydır uyumuyordum, ben bu haberi bir sindireyim" dedi.

Magazin 13-10-2023 00:05

Kastamonu'nda 1 aydır kayıplara karışmıştı! Elif'ten güzel haber geldi

Kastamonu'da evrak çıkarmak için iş yerinden ayrıldıktan sonra 1 aydır haber alınamayan 17 yaşındaki Elif Kocadere'den güzel haber geldi. Kocadere, İstanbul'da bulundu.

Haber 06-10-2023 19:33

Aralarında 16 yıllık yaş farkı var ama görenler kardeş zannediyor! “Hangisi anne hangisi kızı?”

TikTok’tan paylaşım yapan bir anne ve kızı aralarındaki 16 yıllık yaş farkına rağmen anne-kız olduklarına inanmadıklarını söyleyerek viral olmayı başardı. Heather isimli anne kızı Jordyn yan yana gördüklerinde kardeş olduklarının zannedildiğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcıları ikilinin TikTok paylaşımındaki “Hangisi anne hangisi kızı ben anlamadım” yorumunda adeta birleşti.

Trend 26-07-2023 10:59

Herkes onları abla-kardeş zannediyor! Sosyal medyada gündem oldular... “Hangisi anne hangisi kızı?”

40 yaşındaki Carly Johnson genç görüntüsü sayesinde kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Yaşıtlarına meydan okuyan kusursuz fiziği sayesinde sıklıkla kızıyla kardeş zannedildiklerini söyleyen Johnson, “Kızımın bu durum bazen hoşuna gitmiyor. Erkeklerle flört etmemden çok hoşlanmıyor” dedi.

Trend 06-07-2023 10:29

Kızının kazancını öğrendikten sonra annesi de katıldı! Anne ve kızı birlikte müstehcen pozlarını satarak servet kazanıyor

Sosyal medyada Melanie kullanıcı adını kullanarak müstehcen pozlarını satan bir fenomen annesinin yıllık kazancını öğrendikten sonra OnlyFans’a katıldığını açıkladı. Annesinin “Bayan Wood” kullanıcı adıyla sosyal medyada müstehcen pozlarını sattığını ifade eden Melanie, annesiyle birlikte poz vermenin kendisini daha güvende hissettirdiğini söyledi.

Trend 07-06-2023 08:30

Kız öğrencilerin saç saça baş başa kavgası... Birbirlerine girdiler! Gülüşler ve küfürlerle kaydettiler

İzmir’in Bornova ilçesinde öğrenci kızlar henüz bilinmeyen sebepten saç saça baş başa kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, gülüşler ve küfürler eşliğinde kayda alınan görüntüler tepki topladı.

Haber 31-05-2023 11:23

Döndüğünde en güzel kız hangisi olacak? Seçiminiz bilmediğiniz karakter özelliklerinizi açıklıyor

Seçimlerimiz bilmediğimiz karakter özelliklerimiz hakkında ipucu verebiliyor. Karakter özelliklerini öğrenmek için çok çeşitli testler bulunuyor. Bu testler şaşırtıcı sonuçlar verebiliyor. Aşağıda yer alan testte döndüğünde en güzel kızın hangisi olacağını düşünüyorsanız karakter özellikleriniz de o kıza göre değişim gösteriyor.

Kadin 15-05-2023 10:58

Anne ve kızın yaşadığı değişim görenleri hayrete düşürüyor! Doğum belgesi istiyorlar

Makyaj bambaşka bir görünüm sağlayabiliyor. Profesyonel makyajlar ile adeta sanat eseri yaratılıyor. Güzelliğine güzellik katmak isteyen kadınlar makyaj sanatından yararlanıyorlar. TikTok'ta anne ve kızın yayınladığı makyaj videosunda yaşanan değişim görenleri hayrete düşürdü. Birçok sosyal medya kullanıcısı videodakilerin aynı kişi olduğuna inanamadı.

Kadin 12-05-2023 16:28

Baba canlı yayını izleyince şok geçirdi! 7 yaşındaki kızıyla sevgilisinin duşta olduğunu söylediğini duydu… Eski eşinden şikayetçi oldu

Velayeti boşandığı eşinde olan 7 yaşındaki kızıyla ilgili sosyal medyadaki canlı yayını izleyen baba şok geçirdi ve suç duyurusunda bulundu. Antalya'da M.A. kısa süre önce boşandığı eşinin, sevgilisiyle 7 yaşındaki kızının birlikte duşta olduğunu belirttiği görüntüleri izleyince eski eşi ve sevgilisi hakkında şikayetçi oldu. Görüntülerde, çocuğun yanında alkol alındığını da gördüklerini belirten baba, Şırnak'ta görevde olduğundan şikayeti nişanlısı yaptı. İşte detaylar...

Haber 04-05-2023 10:30

30 yaşında 9 çocuğu olan dünyanın en doğurgan annesi! Kız çocuk istediğim için bencil olduğumu söylüyorlar

Günümüzde evliliklerin ileri yaşlarda gerçekleşmesi ve zararlı alışkanlıklar nedeniyle çocuk sahibi olmak çok daha zor duruma geldi. Birçok çift çocuğu olsun diye tüp bebek gibi çeşitli tedavilere başvuruyor. Ancak bazı kişilerin oldukça doğurgan olduğu görülüyor. Amerika'da yaşayan 30 yaşındaki bir kadın 10. çocuğuna sahip olmak istediğini açıkladığı için bencil ilan edildi.

Kadin 25-04-2023 14:07

Böbrek taşı sandı doğum sancısı çıktı! Genç kız hamile olduğunu doğum sırasında öğrendi

Anne adayları hamilelik süreci boyunca hem fiziksel hem de psikolojik olarak birçok değişim yaşayabiliyor. Ancak bazı kadınlar bu süreci en az etkili şekilde geçirebiliyor. 18 yaşındaki BriAnna Blanton, böbrek taşı ağrısı sandığı sağlık sorunlarının doğum sancısı olduğunu öğrendi. Genç anne doğum sırasında öğrendiği hamileliği sebebiyle yaşadığı şoku anlattı.

Kadin 05-04-2023 11:36

İran'ın 6 eyaletinde daha görüldü! Kız öğrenciler toplu olarak zehirleniyor…

İran’da kız öğrencilerin toplu olarak zehirlenmeleri ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. İran’ın Huzistan eyaletinde şimdiye kadar 700 öğrenci zehirlendi, söz konusu öğrencilerden 200'ü müşahede altına alındı. İran’ın çeşitli eyaletlerindeki okullarda yaklaşık 3 aydır görülen toplu zehirlenme vakalarıyla ilgili araştırmalar sürerken birçok şehirde onlarca kız öğrencinin daha zehirlendiği bildirildi.

Trend 06-03-2023 08:00

6 yaşındaki küçük kızının saçını boyadığı için eleştirilerin hedefi oldu! Aldığı tepkilerden sonra gerçeği açıkladı

Saçların rengini değiştirmek ve beyazları kapatmak için saç boyatma işlemi uygulanıyor. Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların sağlığı riske attığı paylaşılıyor. Instagram hesabında 6 yaşındaki küçük kızının saçını boyadığı anları paylaşan bir anne oldukça fazla eleştiri aldı.

Kadin 24-02-2023 10:37

Hataylı baba ile kızının depremden bir hafta sonra duygulandıran buluşması

Hatay'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan bir binanın enkazından kurtarılan baba ile kızı, Adana'da gözyaşları içinde kavuştu.

Yurthaber 13-02-2023 14:52

Ağrılı beşiz kızlar ilk karnelerini aldı

Ağrı'da okula yeni başlayan beşiz kızlara, ilk karneleri verildi.

Yurthaber 20-01-2023 10:44

Manisa'daki trafik kazasında ölen anne, baba ve kızının cenazesi defnedildi

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren anne, baba ve kızının cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 09-01-2023 15:09

Konya'da iki kızını öldüren baba tutuklandı

Konya'da iki kızını bıçaklayarak öldürdüğünü belirterek polise teslim olan baba tutuklandı.

Yurthaber 26-12-2022 07:41

Anne-kızın yolculuğu kötü bitti! İki araca çarptılar... 'Şoktayım hala'

Kaza, İstanbul Ataşehir’de meydana geldi. Anne-kız, seyir halindeyken bir anda araç kontrolden çıktı. Otomobil önce servis minibüsüne ardından hafif ticari araca çarptı. Kazada sürücü D.Ç. ile yanındaki koltukta oturan kızı yaralandı. Hafif ticari aracın sürücüsü olay sonrası yaptığı açıklamada "Anlayamadım ben yani. Şoktayım hala" dedi.

Haber 01-12-2022 21:49

Ortaokul öğrencisi kızların saç saça kavgası kamerada! 'Çek bana da at'

Antalya'da ortaokul öğrencisi kızlar, okul çıkışı saç saça kavga etti. Kızların birbirlerine tekme ve yumruk attığı kavga, cep telefonuyla görüntülendi. Bir erkek öğrencinin "Hilal dayak diyor", "Irmak, Irmak" diye bağırdığı, bir başkanın ise "Çek bana da at" dediği kayıtlara yansıdı.

Haber 08-11-2022 15:15

Kocaeli'nde uyuşturucu bir aileyi daha parçaladı! Dumandan etkilenen baba ve 4 yaşındaki kızı hayatını kaybetti...

Kocaeli Darıca'da İbrahim K. isimli şahıs, evde düzenek kurarak uyuşturucu kullandı. İbrahim K.'nın kullandığı uyuşturucunun dumanı 4 yaşındaki kızını ve eşini de etkiledi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, İbrahim K. ve kızının hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ise hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 16-10-2022 07:40

İzmir'de kadavra bağışçılarının ailelerine teşekkür plaketi

Kadavrasını bağışlayan iş insanı Suat Özdağ'ın kızı Nilsu Özdağ Kalkan: - "Babam kendisine bakan tıp öğrencilerine hep minnet duydu ve onlara destek olması gerektiğini düşündü. Hastalığında bile bunu hissetti. Bizden bunu yapmamızı istedi"

Yurthaber 14-10-2022 13:33

Sutopuna 1,5 yıl önce başladı, milli takıma yükselmeyi başardı

Hataylı milli sporcu Sevgi Yapar: - "Milli takımda istikrarlı şekilde devam etmek istiyorum. Bundan sonraki hedefim, yurt dışında iyi bir takımda oynamak"

Yurthaber 13-10-2022 11:06

Kızıyla aynı hastanede çalışan 33 yıllık doktordan genç meslektaşlarına öneriler

Doktor Ayşen Özgürbüz: - "Öncelikle sabırlı olacaklar, sabır her şeyin çözümünü kolaylaştırır ve hızlandırır. Bunun yanında insan sevgisi bizim mesleğimizde olmazsa olmazdır."

Yurthaber 09-10-2022 11:20

GÜNCELLEME 2 - Yozgat'ta doğal gaz patlaması sonucu 2 katlı ev çöktü

Enkazda kalan anne ve kızı yaralı kurtarıldı VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 05-10-2022 12:06

Adana'da anne ve kızı tabancayla öldürülmüş halde bulundu

Adana'da anne ve kızı tabancayla öldürülmüş halde bulundu

Yurthaber 26-09-2022 14:50

Mersin'de üvey kızını öldüren kişi intihar etti

Mersin'de üvey kızını öldüren kişi intihar etti

Yurthaber 16-09-2022 20:29

Ağrılı beşiz kızlar okullu oldu

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek: - "Beşiz öğrencilerimizin birinci sınıfa başlıyor olması bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimiz ve aileleriyle tanıştık. Beşiz öğrencilerimizle ilk defa karşılaşıyoruz"

Yurthaber 05-09-2022 12:23

14 yaşındaki kız evden çıktı ve bir daha geri dönmedi! Acılı annenin sözleri yürek burktu: 'Ölüsüne de razıyım, dirisine de...'

Olay, Kocaeli'de meydana geldi. 14 yaşındaki Melike Akarsu, öğrenci kartı ve çantasıyla evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Kızı Melike'den 3 gündür haber alamayan acılı anne Emel Akşar'ın sözleri ise yürekleri dağladı. Akşar, "Ölüsüne de razıyım, dirisine de razıyım" diyerek kızından gelecek haberi bekliyor.

Haber 12-08-2022 16:20