Kizlarini Arayan Aydemir Ailesi Haberleri

17 gündür her yerde aranıyordu! Polisi arayıp söylediği herkesi şaşkına çevirdi

Isparta'da 17 gün önce cep telefonunu tamir ettirmeye gideceğini söyleyip ayrılan evli ve 1 çocuk annesi Simge Nur Ö. (22) ortadan kayboldu. Ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan 3 gün sonra polisi arayan Simge Nur, iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söyledi. Simge Nur'dan bir daha haber alamadıklarını belirten anne Nafiye Özkan, "Sağ olduğunu biliyoruz ama nerede yatar, nerede yer, içer bilmediğimiz için içimiz hiç rahat değil" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-09-14 12:20:29

Kadın polisin ölümü intihar çıktı! Kahreden acı detay, komşuya son telefon: Oğlumu okuldan alır mısın?

Trabzon'da kadın polis memuru İlknur Erim Bahadır önceki gün evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Bahadır'ın intihar ettiği ortaya çıkarken, ailesi ve kocası arasında çıkan defin yerin anlaşmazlığı tarafları mahkemelik etti. Mahkeme kararıyla 2 gün bekletilen cenaze, Bahadır'ın kendi ailesi tarafından defnedilmek üzere memleketi Elazığ’a götürüldü. Öte yandan olay günü komşusunu telefonla arayan polis memuru Bahadır'ın 4 yaşındaki oğlunu okuldan almasını istediği ortaya çıktı.

Haber 2022-09-21 16:11:01

Büyükçekmece'deki gizemli kazıda yeni detaylar! 2'si polis 9 şüpheli gözaltında... Aralarında eski milletvekili de var

Salı gününden bu yana Büyükçekmece’deki boş arazide aranan kişinin eski cinayet zanlısı Murat Kartal olduğu öğrenildi. Kayıp başvurusu üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında geniş çaplı çalışma başlattı. Arazide uyuşturucu kaçakçısı Baybaşin ailesi tarafından öldürülen Murat Kartal'ın cesedini arayan ekipler, 2'si polis 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haber 2022-02-03 17:17:32

Erzurum'da vatandaşları şaşırtan olay! Gece saatlerinde görüldü: Çok heyecanlıyız

Erzurum Oltu Çayında yiyecek arayan su samuru ailesi objektiflere yansıdı. Gece saatlerinde görülen su samurları heyecan yaratırken vatandaşlar kendilerini şanslı saydılar. Bölgede yaşayan Barış Bektaş ise “İlk defa su samuru gördük Oltu çevresinde bu bizim için büyük bir şans büyük bir ilgiyle bunları korumamız gerek heyecanlıyız şanslıyız diye bilirim” dedi.

Haber 2022-01-28 09:16:52

Baş dönmesi için gitti, gerçeği öğrenince şoke oldu! Yüz bin kişiden 10'unda görülüyor

İstanbul Ümraniye'de ailesi tarafından baş dönmesi şikayetiyle hastaneye götürülen 3 yaşındaki Arif Kahraman, yüz bin kişiden 10 kişide görülen bir hastalıkla savaşıyor. 10 aydır yaşam mücadelesi veren 3 yaşındaki çocuğun başında beyin büyüklüğünde tümör olduğu tespit edildi. Çaresizce çözüm yolu arayan acılı anne Büşra Kahraman, oğlunun kurtulabilmesi için yetkililerden yardım istiyor.

Haber 10-10-21 11:46

Milyonları ilgilendiriyor! Küçük tasarruflarla emeklilikte ikinci gelir fırsatı! 18 yaş altı çocuklar için de geçerli...

BES sistemi vatandaşlara ikinci emeklilik sağlıyor. Bu sistem 18 yaş altı çocuklar için de uygulanabilir olacak. 10 sene 56 ay yaş şartı arayan söz konusu sistem milyonlarca çocuk ve ailesi için kumbara özelliği taşıyacağı bildiriliyor. BES sistemi devlet desteği ile önemli bir tasarruf fırsatı veriyor. Bu birikimlerin 18 milyar TL'ye ulaştığı ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Finans 01-07-21 14:42

Oğlu polisin 'dur' ihtarına uymayan baba: İçeri girsin yatsın da rahat edelim

Bursa’da trafikte seyir halindeyken polisin ‘dur’ ihtarına uymayan Furkan Ö. (22), kullandığı kamyoneti bir fabrikanın bahçesine park ederek, kaçtı. Polis, kamyonetin plakasından Furkan Ö.’nün babasına ulaştı. Polisin yanında oğlunu telefonla arayan baba Ahmet Ö. teslim olmasını istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Baba Ahmet Ö. "Elimizde tutamıyoruz çocuğumu. Uyuşturucudan kesinleşmiş cezası da var. Başımıza bela oldu. İçeri girsin yatsın da biz ailesi olarak rahat edelim” dedi.

Haber 03-01-21 10:01

GÜNCELLEME - Minik Leyla'nın ailesi, çocuğun ölümüne ilişkin davada verilen karara itiraz etti

Ağrı'da, bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ailesinin avukatı Erdoğan Tunç, amca Yusuf Aydemir'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldığı davada, yerel mahkemenin kararına beraat eden 6 sanık yönünden itiraz etmek için Erzurum Bölge Adliye Mahkemesine dilekçe sundu - İtiraz dilekçesinden: - "Beraat eden tüm sanıkların, mahkumiyetine hükmedilen Yusuf Aydemir ile 'fikir ve eylem birliği' içinde atılı suçları işledikleri gözetilerek, TCK'nın 37/1 maddesi delaletiyle 'kasten öldürme' suçunu düzenleyen ve ağırlaştırılmış müebbet hapsi öngören TCK 82/1 gereği ayrı ayrı cezalandırılmalarını ve TCK 53/1 kapsamında belirli hakları kullanmaktan yoksun bırakılmalarına karar verilmesini talep ederiz" - "İlk andan itibaren bu suçu işleyenler sürekli olarak veyahut zaman zaman arama kurtarma faaliyetlerine katılıp hem şüphe çekmemek hem de tüm gelişmelerden haberdar olup süreci kontrol altında tutmak istemişlerdir. Kolluk birimleri de dahil olmak üzere ilgili tüm birimlerden bilgi alarak aynı zamanda kendilerine bilgi veren suç ortakları sayesinde an be an gelişmeleri takip etmişlerdir. Arama ekiplerini yanlış yönlendirerek zaman kazanmışlardır" - Aile avukatı Erdoğan Tunç: - "(Leyla'nın ölü bulunması) Bu suçu bir kişinin işlemesi mümkün değildir. Kesinlikle bu bir ekip işidir. Birileri bu işi çok ciddi kafa yorarak yapmış ve günlerce süren bir organizasyondan bahsediyoruz. Yerel mahkemenin 'iş birlikçilerini tespit edemedik' şeklindeki gerekçesi kabul edilebilir bir şey değil. Bunların tespit edilmesi, cezalandırılması gerekiyor" AİLE AVUKATININ AÇIKLANMASI EKLENDİ

Yurthaber 03-11-20 12:36

Minik Leyla'nın ailesi, küçük çocuğun ölümüne ilişkin davada verilen karara itiraz etti

Ağrı'da, bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ailesinin avukatı Erdoğan Tunç, amca Yusuf Aydemir'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldığı davada, yerel mahkemenin kararına beraat eden 6 sanık yönünden itiraz etmek için Erzurum Bölge Adliye Mahkemesine dilekçe sundu - İtiraz dilekçesinden: - "Beraat eden tüm sanıkların, mahkumiyetine hükmedilen Yusuf Aydemir ile 'fikir ve eylem birliği' içinde atılı suçları işledikleri gözetilerek, TCK'nın 37/1 maddesi delaletiyle 'kasten öldürme' suçunu düzenleyen ve ağırlaştırılmış müebbet hapsi öngören TCK 82/1 gereği ayrı ayrı cezalandırılmalarını ve TCK 53/1 kapsamında belirli hakları kullanmaktan yoksun bırakılmalarına karar verilmesini talep ederiz" - "İlk andan itibaren bu suçu işleyenler sürekli olarak veyahut zaman zaman arama kurtarma faaliyetlerine katılıp hem şüphe çekmemek hem de tüm gelişmelerden haberdar olup süreci kontrol altında tutmak istemişlerdir. Kolluk birimleri de dahil olmak üzere ilgili tüm birimlerden bilgi alarak aynı zamanda kendilerine bilgi veren suç ortakları sayesinde an be an gelişmeleri takip etmişlerdir. Arama ekiplerini yanlış yönlendirerek zaman kazanmışlardır"

Yurthaber 03-11-20 11:18

Bebekken sokağa atıldı, babası taciz etti, uyuşturucu batağına saplandı...

Antalya'da bebekken sokağa terk eden ailesi tarafından 12 yaşında yetiştirme yurdundan geri alınmak istenen Müzeyyen Y. (24), hafta sonları gördüğü babasının cinsel tacizine uğradı. Kurtuluşu sokaklarda yaşamakta arayan Müzeyyen, "Yaşamanın ne olduğunu unutmuştum" diye tarif ettiği uyuşturucu bağımlılığından, girdiği cezaevinde kurtuldu. Şu an Antalya Yardımlaşma Platformu Başkanı Halit Mert'e ait iş yerinde yaşayan genç kız, yeni bir hayat kurmak istiyor.

Haber 03-11-20 10:04

Bodrum’da şehre inen domuz ailesi böyle görüntülendi

Bodrum’da şehre inen domuzlar vatandaşların büyük ilgisini çekti. Cadde üzerinde yiyecek ve su arayan domuz ailesi, ilgi odağı oldu.

Haber 24-06-20 16:36

Başkale’de hasta kurtarma operasyonu

Van’ın Başkale ilçesinde kardan dolayı yolu kapalı olan mezrada rahatsızlanan hasta için ekipler seferber oldu.Başkale ilçesine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Aydemir Mahallesi’ne bağlı Çatalkaya mezrasında yaşayan Kudret Esen (49) isimli vatandaş, aniden rahatsızlanınca ailesi 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Yurthaber 30-01-20 09:33

Oğluna donör arayan annenin yardım çığlığı

İZMİR'de, lösemi ile mücadele ederken kemoterapi sırasında beyninde pıhtı atan, ardından mukormikozis bakterisi görülen Hasan Cirit'in’in (11) ailesi, çocuklarının hayata tutunabilmesi için acil donör çağrısı yaptı.

Haber 21-01-20 08:27

Handan öğretmen, anne şefkati arayan kız çocuğunun kahramanı oldu

İzmirli öğretmen Handan Yılmaz, 4 yıl önce koruyucu ailesi olduğu 7 yaşındaki kız çocuğu ile mutlu bir yaşam sürüyor - Handan Yılmaz: - "Onun annesi en çok da öğretmeni oldum. Bana 'kahramanımsın, iyi ki varsın anneciğim' diyor. Bu sözleri beni mutlu ediyor. Onunla çok mutluyum" - "Kızımı her yerde tanıtıyorum, bundan da hiç gocunmuyorum çünkü bir çocuğun daha sıcak bir yuvaya kavuşması çok önemli"

Yurthaber 10-12-19 11:37

11 yıldır aranıyor... Bulana 100 bin dolar ödül

İSTANBUL'da 11 yıl önce kaybolduğu öne sürülen Ramazan Kocakaya'yı arayan ailesi, 100 bin dolar ödül vereceğini açıkladı.

Haber 05-12-19 16:45

11 yıldır aranıyor... Bulana 100 bin dolar ödül

İSTANBUL'da 11 yıl önce kaybolduğu öne sürülen Ramazan Kocakaya'yı arayan ailesi, 100 bin dolar ödül vereceğini açıkladı.

Haber 05-12-19 16:41

11 yıl önce kaybolduğu iddia edilmişti! Ramazan Kocakaya'yı bulana 100 bin dolar ödül

İstanbul'da 11 yıl önce kaybolduğu öne sürülen Ramazan Kocakaya'yı arayan ailesi, 100 bin dolar ödül vereceğini açıkladı.

Trend 05-12-19 16:34

Aydemir: ‘Biz adalet dağıtan bir milletiz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz adalet arayan değil, adalet dağıtan bir millet olmuşuz bugüne kadar elhamdülillah.

Yurthaber 26-11-19 12:29

Şehit Uzman Onbaşı Umut Coşkun son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yaralanmasının ardından kaldırıldığı Gaziantep Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Coşkun, Ankara’da toprağa verildi.Fırat Kalkanı Operasyonu’nda yaralanmasının ardından kaldırıldığı Gaziantep Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Coşkun, toprağa verildi.Şehidin Ankara’daki törenine, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Ankara Valisi Vasip Şahin, Meclis İdare Amiri Erkan Haberal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile askeri yetkililer, emniyet mensupları, Barış Pınarı Harekatı’nın ilk şehitlerinden olan Ahmet Topçu’nun babası Fevzi Topçu katıldı.Şehidin naaşı öğle namazını müteakip Ahmet Hamdi Akseki’nde kılınan cenaze namazının ardından top arabasına konularak askeri törenle defnedilmek üzere Cebeci Şehitliği’ne götürüldü.Şehidin uğurlanması esnasında ailesi ve yakınları asker selamı verdi.Şehidin nişanlısı Songül Aydemir ise cenaze törenine gelinliğini giyerek geldi.

Haber 22-10-19 14:58

Altıntaş ve Dumlupınar protokolü türbe ziyareti gerçekleştirdi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Akçaköy’de bulunan Aziz Dede Türbesi, Altıntaş ve Dumlupınar protokolü tarafından ziyaret edildi.Horasan yöresinden geldiği rivayet edilen, eskilerin `Lokman Hekim`, `Şifa Dağıtıcısı` olarak bildiği Aziz Dede türbesinin Kütahya içinden ve şehir dışından sürekli şifa arayan insanların ziyaretlerine sahne olduğu, Türbenin gerçek anlamda tarihini kimsenin bilmediği, türbede, Aziz Dede`nin ailesi veya müritleri olduğu sanılan 11 adet kabrin daha bulunduğunu belirtildi.Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu ve Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, Türbeyei ziyaret ederek dua ettiler.

Yurthaber 29-07-19 10:25

Milletvekili Aydemir: “Emek kutsal, alın teri mübarektir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Zihni ve bedeni güç ve emeklerini devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bütünlüğü için sarf eden; ülkenin kalkınması, ekonomik bağımsızlık ve dirilişi için her alanda alın teri akıtarak halis niyetlerini katma değere dönüştüren işçi ve emekçi kardeşlerimize minnettarız” dedi.Milletvekili Aydemir, “Emekleri; ‘Doğrusu insanın çalıştığından başkası kendinin değildir’ ilahi mesajına; “Kişi kendi elinin emeğinden daha temiz bir kazanç elde etmemiştir.” hadisi şerifine mazhar olan işçi ve emekçi kardeşlerimiz, Türkiye’nin 2023 yolunun banileri, 2071 seferinin dinamikleri, Rabia imanının müellifleridir” mesajını verdi.Emek yoğun eserleriyle, ülke ekonomisinin temelini oluşturan emekçi kesimin, aynı zamanda ilahi lütuf ve müjdelere muhatap olan değerler üretimi gerçekleştirdiğini belirten Milletvekili Aydemir, “Pozitif amaçlarını, helal kazanç yoğunlaşmalarını, kardeşlik, birlik ve beraberlik niyetiyle ifade eden kardeşlerimiz, ülkenin her alanda temel gücüdür” dedi.İşçi ve emekçilerin 15 Temmuz ihaneti sürecinde FETÖ iblisleri karşısında bir iman kalası halinde durduğu, milli irade metanet ve dirayetini sergilediğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, “Emeğini izzetle ortaya koyup, kazancını helalde arayan kardeşlerimiz, yüce milletimizin iffet ve ismetini muhafaza ve koruma yolunda da özel bir dikkat ve hassasiyetin ifadesi olmuşlardır” değerlendirmesini yaptı.Milletvekili Aydemir, “AK Parti, 2002’den bugüne; İşçi haklarına ‘İzm’li pencerelerden bakarak, onları ötekileştirenlere inat, bizim milli ve manevi temellerimiz üzerinden hak ve hukuka dayalı; emeği kutsal, alın terini mübarek gören bir anlayışı hayata geçirmiştir.

Yurthaber 01-05-19 17:03

Türkiye'yi yasa boğan cinayetle ilgili yeni detaylar!

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i öldüren 4'üncü sınıf öğrencisi Hasan İsmail H.'nin ailesi, tutuklanan zanlının cinayetten önce yazdığı ileri sürülen 'İntiharımdan Ceren Damar sorumludur' yazılı mektubu savcılığa teslim etti. Hasan İsmail H.'nin, kopya çekerken yakalanması ardından sınıftan çıkarıldıktan sonra kendisini arayan arkadaşına "Ceren Damar'ı öldüreceğim" dediği de öğrenildi.

Haber 04-01-19 19:05

Aylardır kayıptı! Gerçeği sosyal medyadaki fotoğraf ortaya çıkardı

ABD'nin küçük bir ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki üniversiteli kız Corinna Slusser, gezmek için gittiği New York'ta kayıplara karıştı. Genç kızın başına ne geldiğini öğrenemeyen ailesi, durumu FBI'a bildirdi. Corinna Slusser'in izini arayan FBI, genç kızın Bronx'ta bir otelde kaldığını tespit etti.

Haber 02-11-18 14:29

Mardin'de 3 yıl önce kaybolan Minik Ecrin'in ailesi: Kendi acımızı unuttuk Leyla ve Eylül'e ağlıyoruz

Türkiye, kaybolduktan sonra cansız bedenleri bulunan Eylül Yağlıkara (8) ve Leyla Aydemir (4) için gözyaşı dökerken, Mardin'de 3 yıldır kendisinden haber alınamayan Ecrin Tunç'un (5) babası Bekir Tunç da "Biz kendi acımızı unuttuk, Leyla ve Eylül'e ağlıyoruz" dedi.

Haber 03-07-18 16:54

Küçük Leyla toprağa verildi

Ağrı’da Ramazan bayramının ilk günü ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği Bezirgan Köyü’nde kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir Ağrı'da toprağa verildi.

Haber 03-07-18 08:21

Küçük Eylül’ün ölümü Leyla'nın ailesini de yasa boğdu!

Ağrı’da ailesiyle birlikte bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 17 gündür haber alınamayan Leyla’dan hala haber yok. Kayıp kızını ararken, kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın cansız bedeninin bulunduğu haberi, Ağrı’da kızlarını arayan Aydemir ailesini de yasa boğdu.

Haber 01-07-18 05:11

Bozayı ailesi yiyecek ararken kameraya yansıdı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yiyecek arayan bir bozayı ve iki yavrusu, kameralarca kayıt altına alındı

Haber 30-06-18 11:44

Ağrı'da 4 yaşındaki kız çocuğunun kaybolması

Kentte ailesiyle bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmaları sürüyor - Amca Yusuf Aydemir: - "Gizli numaradan arayan bir kadın telefonu kapatmadan önce 'Başınız sağ olsun' dedi. 'Geçmiş olsun" anlamında da söylemiş olabilir. Çünkü biz çocuğun öldüğüne inanmıyoruz"

Haber 21-06-18 13:05

Ak Parti’li Aydemir Basınla Buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, seçim sürecinde AK Parti ailesi olarak üsluplarına çok dikkat...

Yurthaber 31-05-18 13:21

Torunları, gelini tarafından öldürülen dede: Cinayetin nedeni cehalet (2)

KIZLARINI ÖLDÜREN ANNE: EŞİMLE AİLESİ BENİ SEVMİYORDU Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün gece cinnet getirip iki kızını öldüren Lütfiye Alver (27), emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti.

Haber 23-05-18 15:17

Muşlu aileden 'Anne- babasını arayan bizim oğlumuz' iddiası

MUŞ'ta yaşayan Maşallah Ardil (60), katıldığı bir televizyon programında, anne- babasını arayan Reşit Ongun'un kendi çocuğu olduğunu ileri sürerek, "İstanbul'a gidip, DNA testi yaptıracağız" dedi.  Merkeze bağlı Güzeltepe köyünde oturan Maşallah Ardil ve ailesi, 1987 yılında, köyde meydana gelen bir olay nedeniyle Adana'ya göç etti.

Haber 26-02-18 10:01

Ardil ailesi, Reşit Ongun’un kendi çocukları olduğunu iddia ediyor

Muş’tan 1987 yılında Adana’ya göç eden Maşallah ve Gülizar Ardil çifti, bir televizyon kanalında yayınlanan programda ailesini arayan Reşit Ongun’un biyolojik ailesi olduklarını iddia ettiler.Muş’un Güzeltepe köyünde yaşayan Maşallah (60) ve Gülizar Ardil (57) çifti, 1988 yılında Adana Meydan Doğum Hastanesinde bir erkek çocuklarının dünyaya geldiğini söyledi.

Haber 26-02-18 09:36

(özel) Kayıp Aileyi Arayan Komandolar, Kan İzine Benzeyen Sıvı Madde Buldu

Kastamonu’da Bürme Köyünde 29 Kasım’da çıkan yangın sonrasında kayıp 5 kişilik Çataloğlu ailesi, jandarma ve...

Yurthaber 28-12-17 17:36

Balçiçek İlter'in sunduğu programda kavga çıktı!

Balçiçek İlter'in sunduğu 'Olay Yeri' programı gergin anlara sahne oldu. 7 yıldır kayıp olan kızları Melike'yi arayan Toyguncu ailesi canlı yayına konuk oldu.

Magazin 17-10-17 18:20

Öldürülen Gencin Organları Nakil Bekleyen Hastaların Umudu Oldu

Ayhan AYDEMİR/BAFRA (Samsun), (DHA)- SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde tabancayla vurularak öldürülen 23 yaşındaki Abdulkadir Büyükgürler'in organları ailesi tarafından bağışlandı. Büyükgüler,

Yurthaber 03-10-17 17:49

Öldürülen Gencin Organları Nakil Bekleyen Hastaların Umudu Oldu

Ayhan AYDEMİR/BAFRA (Samsun), (DHA)- SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde tabancayla vurularak öldürülen 23 yaşındaki Abdulkadir Büyükgürler'in organları ailesi tarafından bağışlandı. Büyükgüler, 6

Yurthaber 03-10-17 15:52

Manchester Arena saldırısı: Aileler kaybolan çocuklarını arıyor

Manchester'daki saldırının ardından haber alamadıkları çocukları ve yakınlarını arayan aileler sosyal medya üzerinden çağrılar yapıyor. 15 yaşındaki Oliva Campbell'in ailesi Twitter'da "MissingManchester" (Manchester'da Kayıp) etiketiyle kızları hakkında bilgi almaya çalışıyor. Olivia'nın annesi Charlotte konsere gittikten sonra ulaşamadığı kızıyla ilgili bilgi alabilmek için yardım beklediğini açıkladı.

Haber 23-05-17 15:15

Evine Gitmeyen Genci, Ailesi Hastanede Ölü Buldu

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde dün gece eve gelmeyen genci arayan ailesi, aldıkları telefonla gittikleri hastanede çocuklarının...

Yurthaber 21-05-16 18:11

Tatlı Küçük Yalancılar 3. Bölüm 2. Fragmanı

Selin'e bir türlü ulaşamayan Hande, Aslı ve Ebru paniğe kapılırlar. A'dan gelen mesaj da korkularını iyice arttırır. Bir an önce Selin'i bulmak için harekete geçerler. Ancak Selin'i değil, sadece telefonunu bulabilirler. Yerdeki kan izleri de kızların endişelerini haklı çıkartır gibidir. Eren'in yönlendirmesiyle önce Selin'in ailesi sonra da Komiser Vecip olaya dahil olur. Her yerde Selin'i arayan polisin, kızların ifadeleri doğrultusunda, tek bir şüphelisi vardır: Toprak... Dört bir yanda aranan Toprak, kapana kısılmıştır. Bundan sonra atacağı her adımın onu karanlığa biraz daha yaklaştıracağını bilmektedir artık. Korkularından kaçmak için de tek bir çözüm gelmektedir aklına. Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümüyle 20 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 20-07-15 15:04

Tatlı Küçük Yalancılar 3. Bölüm Fragmanı

Selin'e bir türlü ulaşamayan Hande, Aslı ve Ebru paniğe kapılırlar. A'dan gelen mesaj da korkularını iyice arttırır. Bir an önce Selin'i bulmak için harekete geçerler. Ancak Selin'i değil, sadece telefonunu bulabilirler. Yerdeki kan izleri de kızların endişelerini haklı çıkartır gibidir. Eren'in yönlendirmesiyle önce Selin'in ailesi sonra da Komiser Vecip olaya dahil olur. Her yerde Selin'i arayan polisin, kızların ifadeleri doğrultusunda, tek bir şüphelisi vardır: Toprak... Dört bir yanda aranan Toprak, kapana kısılmıştır. Bundan sonra atacağı her adımın onu karanlığa biraz daha yaklaştıracağını bilmektedir artık. Korkularından kaçmak için de tek bir çözüm gelmektedir aklına. Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümüyle 20 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 14-07-15 11:26

Şehit Ailesi Dolandırıcıların Kurbanı Oldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde, oğulları Şırnak’ta şehit düşen Kocabaş ailesi, telefonla kendilerini arayan dolandırıcılara 20 bin...

Yurthaber 14-04-15 17:09

112’yi Arayan Adam, Hem Kendisinin, Hem Ailesinin Hayatını Kurtardı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 6 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.Varol ailesi kendilerinde misafir olarak bulunan...

Yurthaber 13-01-15 15:54

Zihinsel Engelli Oğlunu Arayan Annenin Feryadı Yürekleri Dağladı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, zihinsel engelli 16 yaşındaki Süleyman Özçelik’in ailesi, oğullarından 5 aydır haber alamıyor....

Yurthaber 01-12-14 11:35

Çatıya odunlar kamyonet yardımıyla çıkarıldı

Rize’nin Ardeşen İlçesi’nde oturdukları 4 katlı apartmanın çatı katına odun taşımak için çare arayan Gözüaçık ailesi, ilginç bir yol denedi.

Trend 19-11-14 13:54

İş arayan Suriyeli beton mikserin altında kaldı

Ülkesindeki savaştan kaçarak 3 ay önce ailesi ile birlikte Adana'ya gelen Suriyeli, bisikletiyle beton mikserin altında kalarak hayatını kaybetti.

Haber 08-11-14 13:24

İş Arayan Suriyeli Beton Mikserin Altında Kaldı

Ülkesindeki savaştan kaçarak 3 ay önce ailesi ile birlikte Adana’ya gelen Suriyeli, bisikletiyle beton mikserin...

Yurthaber 08-11-14 13:20

Küçük Esmanur Hayatını Kaybetti, Ailesi Kardeşi İçin Endişeleniyor

Lösemi hastası olan 4 yaşındaki Esmanur'un tedavisi için 10 bin TL arayan aileye doktor bu...

Yurthaber 20-03-14 18:21

Evleri Yanan Aile Yardım Bekliyor

AĞRI (İHA) – Ağrı’da ikamet eden Aydemir ailesi, tek katlı müstakil evleri yangında kül olunca...

Yurthaber 01-03-14 13:27

Altındağlı 1. Bölüm Fragmanı

'Altındağlı' pazartesi akşamı Show TV'de başlıyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Şafak Sezer, Hande Ataizi ve Aydemir Akbaş'ın paylaştığı bir mafya ailesi patronu olan Cemali Altındağlı'nın meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasındaki denge sağlama mücadelesi üzerine kurulan 'Altındağlı', 02 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'da Show TV'de başlıyor...

Magazin 29-11-13 10:45