Klaus Barbie Haberleri

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 2024-03-20 08:51:20

96. Akademi Ödülleri için heyecan dorukta! Oscar 2024 hakkında merak edilenler

Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan 96. Akademi Ödülleri'nde, film endüstrisinin en büyük başarıları ödüllendirilecek. Adaylar arasında Barbie ve Oppenheimer gibi merakla beklenen yapımlar yer alırken, Jimmy Kimmel bu yıl dördüncü kez sunuculuk koltuğuna oturacak.

Magazin 2024-03-10 20:33:43

İngiliz basını yazdı! İşte Putin'in 'Barbie' lakablı yeni sevgilisi Ekaterina Katya Mizulina... Aralarında 32 yıllık yaş farkı var

İngiliz basını Rusya Devlet Başkanu Vladimir Putin'in Rusya Güvenli İnternet Birliği’nin 39 yaşındaki başkanı Ekaterina ‘Katya’ Mizulina ile aşk yaşadığını iddia etti. Rus insan hakları savunucusu Olga Romanova, Ukrayna'nın Channel 24 kanalına yaptığı açıklamada, "Katya Mizulina tamamen Putin'in zevkine uygun" diyerek iddiaları dillendiren ilk isimlerden biri oldu.

Trend 2024-02-21 08:39:17

Erkek arkadaşı işteyken evini pembeye boyadı! Gördüklerine inanamadı! Tepkisini sosyal medyadan paylaşınca viral oldu...

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Chloe Fountain isimli bir kadın erkek arkadaşı işteyken hayallerini gerçekleştirmek istediğini söyleyerek ilginç bir açıklama yaptı. Tüm dünyayı kasıp kavuran Barbie filminin etkisinin devam ettiğini belirten fenomen sevgilisinin evinin dış cephesini pembe renge boyattı. Erkek arkadaşının tepkisini çekerek paylaşan fenomen ismin gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 2024-01-31 15:22:54

2024 Oscar adayları açıklandı! 96. Oscar Ödülleri'nde Oppenheimer rüzgarı esti... İşte 2024 Oscar adayları...

Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. 2024 Oscar adayları listesine ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek zirveye oturdu. Emma Stone'un başrolünde yer aldığı fantastik film "Poor Things" 11, Martin Scorsese'in draması "Killers of the Flower Moon" 10 adaylıkla Oppenheimer’ı takip etti. Yazın gişe rekorları kıran filmi "Barbie" 8 dalda aday gösterildi.

Trend 24-01-24 16:19

Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştik 'Barbenheimer Yıldızı' bilim insanlarını şaşırttı! Hikayenin nasıl sona ereceğini henüz bilmiyoruz

Bilim insanları, evrenin erken dönemlerinden kalma ve şu anki kozmos anlayışımıza uymayan devasa bir yıldızın kanıtlarını keşfetti. Bilinen başka hiçbir yıldıza benzemeyen bir kimyasal bileşime sahip olması muhtemel olan bu açıklanamaz varlık, aynı derecede benzersiz bir başka yıldızın kozmik tarihinin izini süren bir grup "yıldız arkeoloğu" tarafından tespit edildi. Araştırmacılar, bu antik yıldızı "Barbie" ve "Oppenheimer "filmlerine gönderme olarak "Barbenheimer Yıldızı" şeklinde adlandırdı.

Haber 22-01-24 09:45

'Barbie tarikatı' çökertildi! Güzelleşmek için öyle şeyler yapıyorlardı ki... Cıva üzerinde nefes almaktan vajina küçültme uygulamalarına kadar

Ukraynalı model Valeria Lukyankova takipçilerini cıva üzerinde nefes almaya ve katrandan tampon yapmaya teşvik eden ayda 13 sterlinlik (yaklaşık 493 TL) ödeme yapılan bir tarikat yönetmekle suçlanıyor. Ukraynalı modelin liderliğinde güzelliğe ulaşmak için tavsiyeler alan üyelerin uyguladıkları birbirinden ilginç yöntemler de herkesi şaşkına çevirmeye yetti.

Trend 17-01-24 09:26

Değişimiyle sık sık gündem oluyordu! Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu İpek Erdem son dönemde değişimiyle gündemden düşmüyor. Yaptığı imaj değişiklikleriyle adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa hakkında çıkan bir gerçekle herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk defa duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-01-24 08:23

‘Barbie-Es’ fuhuş operasyonunda yakalanan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen ‘Barbie-Es’ isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 8’i kadın 18 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 08-01-24 12:12

Ses yarışmasıyla adını Türkiye'ye duyurmuştu! Eski sevgilisinin başından vurduğu Mutlu Kaya son halini paylaştı

Eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve mucizevi şekilde hayatta kalan Mutlu Kaya sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekti. Mutlu Kaya "Ben Kürt Barbie" diyerek yaptığı paylaşımla beğeni topladı.

Magazin 04-01-24 07:04

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’siydi... İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu İpek Erdem uzun zamandır ekranlara yer almıyor. Son olarak Kuzgun dizisinde Şermin karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı.

Magazin 26-10-23 17:23

Barbie akımının son perdesi estetik ameliyatlar oldu! Barbie vajina diyerek tanıttı... Sosyal medyada gündem yarattı

Margot Robbie'nin başrolünü üstlendiği "Barbie" filminin vizyona girmesinden bu yana tüm dünyayı adeta Barbie çılgınlığı sardı. Barbie konsepti estetik ameliyatlara da sıçrayınca sosyal medyanın tepkisi gecikmedi. Bir güzellik uzmanı yaptığı paylaşımda "Barbie vajina" olarak adlandırdığı operasyonunu paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-09-23 10:50

Barbie kombini olay olan Berdan Mardini isyan etti! Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım

Yeni aşkı ve iddialı tarzıyla sık sık gündem olan Berdan Mardini en son Barbie akımına uyduğu pembe kıyafeti ile dikkat çekmişti. Ünlü isim gelen eleştirilere isyan etti.

Magazin 02-09-23 14:43

Berdan Mardini Barbie akımına uydu! Pembeler içinde poz verdi! Barbie evde ağlıyor

Türkücü Berdan Mardini güncel akımları yakından takip etmeye devam ediyor. Dünyayı kasıp kavuran Barbie akımına Berdan Mardini de katıldı. Ünlü türkücü pembeler içinde poz verdi, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 31-08-23 22:28

Harry Potter’ın rekorunu da geride bıraktı! Barbie filminden yeni rekor geldi

21 Temmuz'da vizyona giren Barbie filmi, Harry Potter: Ölümcül Yadigarlar Bölüm 2 filmini geride bırakarak Warner Bros.'un en çok gişe hasılatı elde eden yapımı olarak tarihe geçti.

Trend 29-08-23 16:01

Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanmıştı! Fenomen Merve Veziroğlu'ndan üzen açıklama

Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan yüksek mimar ve YouTuber Merve Veziroğlu, sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı. Sosyal medya hesabından mini bir soru cevap etkinliği düzenleyen Merve Veziroğlu, "Sıradaki barbie savaşçı olsun, yani sen" sorusuna verdiği yanıtla sevenlerini üzdü.

Haber 27-08-23 15:58

Bir ülkeden daha Barbie kararı! Cezayir’de de yasaklandı

Dünyada ses getiren Barbie filmi Cezayir’de yasaklandı. Cezayir, Barbie filmini yasaklama gerekçesi olarak “eşcinselliği teşvik ettiğini” ve “dini ve kültürel inançlarına uymadığı” ifade etti. Ülkede gösterime girmesinden 3 hafta sonra kaldırılan filmin vizyonda olduğu günlerde biletlerinin tükendiğine dikkat çekildi.

Haber 15-08-23 22:14

Bülent Ersoy Barbie akımına son noktayı koydu! Sosyal medyada yorum yağdı

Diva Bülent Ersoy, sahne tarzıyla olay oldu. Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Ersoy son konserine Barbie akımına uyarak çıktı. Akıma son noktayı koyan Ersoy, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-08-23 16:47

Barbie filmini mutfağınıza taşıyın! İşte birbirinden kullanışlı Barbie pembesi mutfak aletleri

Barbie pembesini mutfağınıza taşımak ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise doğru adrestesiniz! Narenciye sıkacağından ekmek kızartma makinesine, blender setinden ekmek yapma makinesine kadar birbirinden kullanışlı ve kaliteli Barbie pembesi mutfak aletlerini sizler için bir araya getirdik!

Kadin 11-08-23 15:52

O ülkeden Barbie kararı! Sosyal ve dini değerlere aykırı olduğu gerekçesiyle yasakladılar

Lübnan Kültür Bakanı Muhammad Murtaza, "Barbie" filminin "eşcinselliği teşvik ettiği" ve dini değerlerle çeliştiği gerekçesiyle sinemalarda yayınlanmayacağını açıkladı.

Haber 09-08-23 20:57

Hi Barbie, Hi Ken! Barbie çılgınlığına katılmak isteyen çocuklarınıza hediye edebileceğiniz Barbie oyuncakları

Barbie çılgınlığına katılmak isteyen çocuklarınıza hediye mi arıyorsunuz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz! Barbie bebeklerden uçaklara, keyifli bir spa günü oyuncak setinden çiçekçilik öğrenebilecekleri seçeneklere ve Barbie'nin rüya evine kadar birçok Barbie oyuncağını sizler için bir araya getirdik. İşte, birbirinden güzel ve eğlenceli oyuncak seçenekleri!

Kadin 08-08-23 15:56

Barbie filmini gişede durdurabilene aşk olsun! Rekora koşuyor... Küresel hasılatı 1 milyar doları aştı

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi 21 Temmuz’da ilk gösterime girdiği andan bu yana gişedeki başarısını sürdürüyor. Warner Bros. Barbie filminin küresel hasılatının vizyon tarihinden itibaren 1 milyar doları aştığını açıkladı. Aynı gün vizyona giren "Oppenheimer" ise 500 milyon doları geçti.

Trend 07-08-23 15:55

İngiltere'de koronavirüsün yeni varyantı yayılıyor: Eris mercek altında! Barbie ve Oppenheimer detayı...

İngiltere'de, Kovid-19'un Omicron varyantının alt türevi olan Eris'in (EG.5.1) ülke genelinde yayıldığı duyuruldu. Yeni varyant ülkede her 7 vakadan birini oluşturuyor. Uzmanlara göre; tüm dünyanın konuştuğu Barbie ve Oppenheimer filmlerine akın edilmesi vakalardaki artışı tetiklemiş olabilir.

Haber 07-08-23 12:55

Nilsu Berfin Aktaş Barbie akımına uydu! İddialı pozları dikkat çekti

Şimdilerde Yaz Şarkısı dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş güzelliği ile adeta büyülüyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isim Barbie akımına uydu. Aktaş'ın pozları beğeni topladı.

Magazin 05-08-23 13:23

Merve Boluğur başını yarı örtüp göbeğini açtı! Yine sosyal medyanın diline düştü

Uzun yıllardır ekrandan uzak olsa da gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla çok ses getiriyor. Barbie akımına uyup verdiği pozlarla adından söz ettiren oyuncu şimdi de değişik kombiniyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-08-23 15:37

Ebrar Karakurt'tan Barbie kız yorumu! Hande Baladın'dan yorum gecikmedi

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'un şampiyonluk sonrasında yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündem olmuştu. Başarılı voleybolcu bu sefer de Barbie akımına göndermeli bir paylaşım yaptı. Ebrar'a ilk yorum ise Hande Baladın'dan geldi.

Magazin 04-08-23 13:32

Doğum günü partisini anlatınca sosyal medyada gündem yarattı! Barbie istemişti annesi yanlışlıkla striptizci tuttu

TikTok’tan çocukken başına gelen ilginç bir olayı anlatan Julia isimli kadın kısa sürede dikkatleri çekmeyi başardı. Çocukluk döneminde Barbie’ye takıntılı olduğunu dile getiren Julia annesinin 5. yaş doğum gününde kendisine Barbie temalı bir doğum günü yapmak istediğini söyledi. Ancak olaylar Julia’nın annesinin hesapladığı gibi gitmedi.

Trend 04-08-23 10:20

Hande Sarıoğlu iddialı pozlarıyla büyüledi! Harbi Barbie mekana giriş yaptı

Sosyal medyada paylaştığı cesur pozları ile adından sıkça söz ettiren Hande Sarıoğlu Barbie akımına uydu. Fotoğraflarını peş peşe paylaşan ünlü isim notuyla adeta herkese meydan okudu.

Magazin 02-08-23 19:05

Barbie’nin yıldızı Margot Robbie’tan sevişme sahnesi itirafı! En katı kuralını açıkladı... “Kesinlikle yok”

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ve tüm dünyada gişeleri alt üst etmeyi başaran Barbie filminin yıldızı Margot Robbie film setlerindeki kurallarından bahsederek dikkatleri üzerine çekti. Özellikle sevişme sahneleri söz konusunda olduğunda katı kurallara sahip olduğunu dile getiren Margot Robbie, “Başlarda böyle olduğunu bilmiyordum ama şimdi ben de uyguluyorum. Dilin kontrolünü sağlamak çok önemli. Kesinlikle yok” dedi.

Trend 02-08-23 14:40

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si kısa sarı saçlarıyla dikkat çekti! Romantikliği özlüyorum

Barbie filmiyle dünyada başlayan akım sürerken akıllara 'Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem geldi. Gözlerden uzak bir hayat yaşamaya çalışan güzel oyuncu hem son haliyle hem de geçtiğimiz günlerde paylaştığı notuyla dikkat çekti.

Magazin 01-08-23 14:16

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn egosuyla cesur bikini seçimini de solladı! “Benimle tanıştığında...”

Sosyal medyadan yaptığı iddialı seçimleriyle kısa sürede fenomene dönüşen Apollonia Llewellyn yine tarzını konuşturdu. Sosyal medyada Barbie lakabıyla tanınan fenomen isim Yunanistan tatilinde havuzun içinde çekildiği bir pozla herkese meydan okudu.

Trend 01-08-23 13:57

Son hali şaşırtmıştı! Süreyya Yalçın da Barbie akımına uydu! Neden kendine bunu yaptın

Servetiyle ve lüks yaşamıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın son olarak zayıflığı ile gündem olmuştu. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’ın son hali uzun süre konuşulmuştu. Ünlü isim son pozlarıyla Barbie akımına uydu.

Magazin 31-07-23 08:10

Hadise de 'Barbie' akımına uydu! Ancak bir farkla... Sahne tarzına beğeni yağdı

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filmi, gişenin zirvesine yerleşmeyi başardı. "Barbie" yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Barbie akımı da dünyayı etkisi altına aldı. Ünlü isimler tek tek sosyal medyada bu akıma uymaya başladı. Hadise de 'Barbie' akımına uydu. Ancak bir farkla... Ünlü şarkıcının konser tarzına beğeni yağdı.

Magazin 29-07-23 11:11

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, Margot Robbie’ye böyle meydan okudu! “Margot kim?”

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Apollonia Llewellyn, Barbie filminden bir replikle sevenlerinin karşısına çıktı. Filmde Barbie karakterine hayat veren Margot Robbie’nin bir repliğini yeniden canlandıran Llewellyn’in gönderisi kısa sürede ilgi odağı oldu.

Trend 29-07-23 10:28

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac Barbie akımından geri kalmadı! “Golf Barbie” olarak hızlı bir giriş yaptı

Barbie filminin vizyona girmesinden sonra sosyal medyada hızlı bir Barbie akımı oluşmaya başladı. Kullanıcıların büyük bir bölümü Barbie tarzını benimseyen pembe paylaşımlar yaparken golf fenomeni Paige Spiranac da akımdan geri kalmadı. Pembe mini elbisesiyle poz veren fenomen isim kendisini “Golf Barbie” olarak tanımladı.

Trend 29-07-23 10:08

Ses yarışmasında tanınmıştı! Sevgilisi tarafından başından vurulan Mutlu Kaya paylaştı!

Eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve mucizevi şekilde hayatta kalan Mutlu Kaya sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekti. Mutlu Kaya "Ben Kürt Barbie" diyerek yaptığı paylaşımla beğeni topladı.

Magazin 28-07-23 13:36

Estetikleriyle gündemdeydi! Barbie akımına uyan Songül Karlı pembe saçı ve son haliyle şoke etti

Estetikli görüntüsüyle gündemden düşmeyen türkücü Songül Karlı son olarak Barbie akımına uydu. Saçlarını pembe yapan ve pembe bir elbise giyen Karlı sosyal medyanın da diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 28-07-23 10:21

İstanbul sokaklarında “Ken’i arıyorum” yazılı pankartla gezdi! Sosyal medyada o anlar gündem yarattı

Geçtiğimiz hafta Barbie filminin vizyona girmesiyle birlikte sosyal medyada Barbie akımları da adeta birbiriyle yarışır duruma geldi. Pembe kıyafetleriyle Barbie filmini izlemeye gidenlerden, sevgilisiyle Barbie ve Ken’e dönüşenlere kadar... İstanbul sokaklarında Ken’i aradığını söyleyen Ukraynalı kadının paylaşımı gündem olmayı başardı.

Trend 28-07-23 10:21

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız! ''O hala...''

Bir dönemin efsane dizisi Hayat Bilgisi'nde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 27-07-23 16:19

Merve Boluğur'la dalga geçmişti! Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu! O anlar olay oldu

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filmi, gişenin zirvesine yerleşti. "Barbie" yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Barbie akımı da dünyayı etkisi altına almayı başardı. Ünlü isimler tek tek sosyal medyada bu akıma uymaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur'un 'Barbie' pozlarıyla dalga geçen Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu. Yeşilmen'in bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-07-23 15:38

Kendisini gerçek bir Barbie olarak tanımlıyor! O kadar çok estetik ameliyat oldu ki... “Plastik olmak harika”

Birleşik Krallık’ta yaşayan Alicia Amira, geçirdiği estetik ameliyatlar sayesinde sosyal medyada ün kazanmayı başardı. Estetik ameliyatlarının çokluğu nedeniyle sayısını unuttuğunu dile getiren fenomen isim şimdi yeni bir prosedür için bıçak altına yatmaya hazırlanıyor. Estetik ameliyatlarının sayısını artıracağını belirten isim, “Plastik olmak harika” dedi.

Trend 27-07-23 15:08

Seren Serengil photoshop'u fazla kaçırdı! Sosyal medyanın diline düştü

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa tatil pozlarıyla çok konuşuldu. Alaçatı da tatil yapan ünlü isim pembe mayosuyla poz verdi ve 'Barbie' notunu düşerek takipçileriyle paylaştı. Ancak Serengil, photoshop'un dozunu kaçırdı ve sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 27-07-23 12:05

Barbie’nin sevgilisi olarak ünlenmişti! Ken bebeğin aslında bir soyadı varmış... Bakın tam adı ne?

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini paylaştığı Barbie filminin vizyona girmesinden sonra bebeklere olan ilgi bir kez daha arttı. Barbie’nin sevgilisi olarak ünlenen Ken bebeğin ortaya çıkış hikayesinin farklı olduğunu biliyor muydunuz? Ken bilinen aksine Barbie’nin sevgilisi değil aslında kardeşi olarak piyasaya sürüldü.

Trend 27-07-23 11:59

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-23 16:29

Hindistan’da Oppenheimer tepkisi! Sevişme sahnesindeki detay kızdırdı

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan filmi "Oppenheimer", 21 Temmuz’da Barbie filmiyle birlikte vizyona girmişti. Tüm dünyanın yakından takip ettiği filmin bir sahnesi Hindistan’da tepkilere neden oldu. Filmde bir sevişme sahnesinde ülkede kutsal kabul edilen Hindu metni Bhagavad Gita'nın görünmesi tepki çekti.

Trend 26-07-23 15:22

Merve Boluğur'dan Barbie pozları! Belinden aşağı inen dekoltesini eliyle kapadı

Barbie filmi vizyona girince akımı da dünyayı etkisi altına aldı. Pembe giyinme modasına uyan oyuncu Merve Boluğur paylaşımlarıyla sosyal medyanın diline düştü. Ekranda uzun süredir olmasa da özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu pembe dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti. Yeliz Yeşilmen oyuncuyla dalga geçti.

Magazin 26-07-23 11:30

Bülent Şakrak ile boşanan Ceyda Düvenci'den Barbie tarzı! Ayrılık yaradı

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 8 yıllık evliliklerinde sorunları çözemeyince boşanma kararı almıştı. Adli tatilde apar topar boşanan ikiliden Düvenci son günlerde paylaşımlarıyla gündemde. Barbie trendine uyan güzel oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 26-07-23 10:27

Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli'den 'Barbie' tepkisi: Yine kudurdu insanlık

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile uzun yıllar izleyiciyle buluşan Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ünlü doktor, 'Barbie' akımına tepki gösterdi. “Kudurdu insanlık” diyen Arif Verimli, “Ergenlik öncesi ve ergenlikte Beden Algı Bozukluğu (BDD) tetikleme ihtimali olabilir!” ifadelerini kullandı.

Magazin 26-07-23 08:17

Pembenin elli tonu: İşte Barbie stilini yansıtabileceğiz en güzel ürünler

Margot Robbie ile Ryan Gosling’in başrollerinde oynadığı Barbie filminin çekim süreciyle ortaya çıkan Barbiecore trendine birçok ünlü ayak uydurdu! Bu sezonun en trend kuralı olarak belirtilen pembe kombinler; Gigi Hadid'den Kim Kardashian'a, Anne Hathaway'den Megan Fox'a kadar birçok ünlü ismin de tercihi oluyor. Siz de bu modaya ayak uydurmak istiyorsanız birbirinden pembe kıyafetlerden oluşturduğumuz listemize bakmaya ne dersiniz?

Kadin 25-07-23 16:46