Klozet Haberleri

Şok eden araştırma: O bölge klozet kapaklarından altı kat daha kirli çıktı!

Şok eden çalışmaya göre cep telefonları klozet kapaklarından altı kat daha kirli çünkü insanların dörtte biri asla cihazlarını temizlemiyor. Ebeveynlerin üçte ikisi çocukların telefonu ağızlarına götürdüğünü görüyor. Bu da telefonların yüzeyinde biriken kirler sonucu hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Kadin 13-04-2024 09:33

Her şey bu cümleyle başladı: Gel bana çocuk yap sana ev vereceğim... Sonrası dehşet! Çocuğunu satmak istedi, sonra da düşürüp klozete attı

İstanbul'da ortaya çıkan bir hikaye duyanları dehşete düşürdü. Özbekistan'da yaşayan Muxlısaxon Karımova Türkiye'den tanıştığı birinin, "Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim" sözleri sonrası İstanbul'a geldi. Ancak hiçbir şey planladığı gibi gitmedi. Evden kaçan kadın yeni tanıştığı insanlar tarafından fuhuşa zorlandı, karnındaki bebeğin satılacağını duyunca da ilaç içip klozete attı. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 16-01-2024 16:37

Sunum çılgınlığında son nokta! Klozetin içinde servis ettiler... Kaşık kaşık yediler

Sosyal medyada çılgın sunum fikirlerine her gün bir yenisini daha ekleniyor. Son olarak sosyal medyada viral olmayı başaran görüntülerde bir klozetin içinde tatlı servisi yapıldığı anlara yer verildi. Söz konusu görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmeyi başardı.

Trend 01-08-2023 11:23

Tuvalete girdiğinde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu! Klozette 1.5 metrelik yılanı gördü...

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Christina Phillip isimli bir kadın her günkü gibi evindeki tuvalete gitti. Tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmek için klozete baktığında devasa bir yılan karşılaştı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek paylaşan Phillip kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 26-07-2023 10:25

Klozet

Klozet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Klozet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tuvalete gittiğinde klozetin içinde gördüğü manzaraya inanamadı! “Bana doğru tısladı”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 58 yaşındaki John Riddle isimli bir adam evinin tuvaletine gittiğinde gördüğü manzaraya inanamadı. Klozetinin kapağını açtığında 58 yaşındaki adam bir iguananın kendisine baktığını gördü. Büyük bir korku yaşadığını ifade eden adam havuzu temizlemek için kullandığı bir ağ yardımıyla hayvanı dışarı çıkarttığını anlattı.

Trend 25-05-2023 14:03

Çay poşetini klozete atınca olacaklara inanamayacaksınız! Anında etki sağlıyor

Çay en çok tüketilen içecekler arasında yer alıyor. Çayı içtikten sonra posasını ve çay poşetini çöpe atıyorsanız bu içerikten sonra atmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz. Çay poşeti hayatımızın birçok alanında hayat kolaylaştıran etkiler sağlıyor. İşte çay poşetinin farklı kullanım alanları...

Kadin 23-04-2023 11:35

Görenlere ‘Bu nasıl temizlik’ dedirtti! Klozet kapağını bulaşık makinesinin içine koyup yıkadı

TikTok fenomeni Alison Koroly kocasının klozet kapağını bulaşık makinesine koyarak yıkadığı bir video paylaştı. Görüntüler 1.9 milyon izlenmeye ulaşırken kullanıcılar arasında tartışmanın odak noktası haline geldi. Bazı kullanıcılar fikri beğenip uygularken bazıları ise hijyenik bulmadığını dile getirdi.

Trend 18-03-2023 09:56

Tuvalet temizliğinden gına geldiyse bu numarayı deneyin! Sihir gibi...

Zeminin ıslanmasının asla önüne geçilemeyen tuvaletlerde, evde veya iş yerlerinde en sık temizlenen yerlerin başında geliyor. Tuvalet temizliği için pratik bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tuvalet temizliğinde özellikle klozet temizliği kimsenin yapmak istemediği işlemlerin başında geliyor. Klozet temizliğini kolaylaştıracak sihir gibi yöntemle artık banyo temizliği daha kolay olacak.

Kadin 03-11-2022 17:58