Kobra Haberleri

Korkudan hareket dahi edemedi! 2 metrelik kobra gömleğinin içine girdi... O anlar sosyal medyada viral oldu

Hindistan’da kaydedilen görüntülerde bahçıvanlık yapan bir adamın gömleğinin içine 2 metrelik kobra girdi. Uyuyan bahçıvan gömleğinin içinden bir şeylerin hareket etmesi üzerine uyandı ve dehşete kapıldı. Korku dolu görüntülerde yılanın adamın vücuduna sürünerek hareket ettiği görüldü.

Trend 01-08-2023 08:00

Yeni sevgilisiyle kaçmak için eski sevgilisini öldürdü! Cinayeti aylarca planladı... ‘Kobra’ detayı kan dondurdu

Hindistan’da yaşayan Mahi Arya isimli bir kadın yeni sevgilisiyle kaçabilmek için erkek arkadaşını öldürdü. Cinayeti adım adım planlayan Arya, televizyonda yayınlanan bir suç programından esinlenerek sevgilisini kobrayla zehirleyerek öldürdü. Olay ülkede gündem yarattı.

Trend 26-07-2023 07:56

İş insanını kobrayla öldürmüşler! Bir ülke bu olayla çalkalanıyor: Sorguda itiraf etti! Üstüne bırakıp...

Hindistan'ın Uttarakhand eyaletinde 5 kişi, bir iş insanını öldürmek için kobra kullandı. Otopsi raporunda iş insanının ölüm sebebinin 'yılan zehri' olduğu ortaya çıkarken yılan terbiyecisi tutuklandı. Yılan terbiyecisinin sorguda her şeyi itiraf ettiği ve üstüne kobra bırakıp öldürmeye teşebbüs edildiğini anlattığı belirtildi. Soruşturmanın ilk aşamasında iş insanının kapalı kaldığı araçta karbonmonoksitten zehirlendiği düşünülüyordu.

Haber 19-07-2023 11:57

Havada korku dolu dakikalar! Pilot, koltuğunun altında kobra yılanı buldu

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 yolcusuyla seyir halinde olan küçük bir uçağın pilotu, koltuğunun altında kobra yılanı olduğunu fark etti. Telaşa kapılmadan yolculara uçakta bir yılan olduğunu söyleyen pilot, Welkom kentindeki bir havalimanına acil iniş yaptı.

Trend 05-04-2023 17:59

Kobra

Kobra Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kobra Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TEKNOFEST'e bu anlar damga vurdu! İki helikopter havada zeybek oynadı

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Karadeniz rüzgarı Samsun’da devam ediyor. Festivalin ikinci gününde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait uçaklar ve helikopterler gösteri uçuşu yaptı. Jandarma Havacılığa ait iki skorsky helikopter havada zeybek oynadı.

Haber 01-09-2022 10:28

Penisi çürüdü! Klozetin deliğinden çıkan yılan dehşeti yaşattı

Güney Afrika'ya turistik gezi için gelen Hollandalı adam, penisinden oldu. Tuvalette otururken yılanın ısırması sonucu penisi çürüyen Hollandalı, ameliyat olmak zorunda kalırken, söz konusu vaka tıp dergisinde yayımlandı.

Haber 06-11-2021 08:23

Akıl alır gibi değil! Hintli adam eşini kobraya boğdurtup öldürdü

Hindistan'ın Kerala eyaletindeki bir kişi eşini kobra yılanına boğdurarak öldürdü. Adamın daha önce de eşini yine yılanla öldürmek istediği ancak istediğini gerçekleştiremediği belirtildi. Adamın, Hint kobrasını bin 300 dolara kiraladığı öğrenildi.

Haber 12-10-2021 16:06

Kafasını kestiği yılan öldürdü! Restoran şefinin dehşete düşüren sonu

Güney Çin'de kobra etinden yaptığı çorba sonrası etrafı temizlemeye koyulan bir restoran şefi kafası kesik yılanın ısırması sonucu hayatını kaybetti.

Haber 25-08-2021 07:36

ABD'de bir mahalle sokağa çıkamıyor! Zehri kör eden kobra için seferberlik

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde sahibinin elinden kaçtığı belirlenen kobra, tüm mahalle halkında paniğe neden oldu. Isırdığı zaman zehir saçan, zehrin göze gelmesi durumunda körlüğe bile neden olabilen dev yılan şimdi her taşın altında aranıyor.

Haber 30-06-2021 09:10