Koç Haberleri

Yolun karşısına geçmek istedi, koçun saldırısıyla neye uğradığını şaşırdı! O anlar kamerada

Antalya’da yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi, yanında dört koyunla bir anda ortaya çıkan koçun saldırısına uğradı. Aldığı darbe sonucu adam refüje yuvarlanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 11-01-2024 09:36

Antalya'da koçun yayayı boynuz darbesiyle düşürmesi güvenlik kamerasında

Antalya'nın Finike ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayanın koçun boynuz darbesi sonucu düşmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 11-01-2024 07:38

Koç Holding Tat Gıda'daki hisselerini sattı

Koç Holding, Tat Gıda Sanayi A.Ş. paylarının yüzde 49,04'ünü ve bazı intifa senetlerini Memişoğlu Tarım Ürünleri'ne sattığını duyurdu. Devre konu toplam yüzde 49,04 oranındaki Tat Gıda paylarının tamamı için devir bedelinin ise kapanış uyarlamasına tabi olmak üzere 80 milyon 915 bin 335,72 dolar olarak belirlendiği aktarıldı.

Finans 09-01-2024 10:10

Geçmişe mi yoksa geleceğe mi odaklısınız? Burçların takıntılı olduğu zaman dilimleri belli oldu!

Astroloji, insanların kişilik özellikleri ve davranışları üzerinde etkisi olduğuna inanılan bir alan. Son araştırmalar, burçların kişilerin zaman algısını etkilediğini ve hangi zaman dilimlerine daha fazla odaklandıklarını gösteriyor. Bazı burçların geçmişe, bazılarının ise geleceğe odaklandığı belirlendi. Hangi burcun hangi zaman dilimine daha fazla odaklandığını öğrenmek için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Kadin 09-12-2023 16:53

İmkan yok bir arada olamazlar! Bu burçlar birbirleriyle asla anlaşamıyor

Astroloji günlük hayatımızın her alanında yer alıyor. Hayatımıza büyük oranda etkileri olan burcumuz karşı tarafı daha yakından tanımamıza da yardımcı olabiliyor. Astrolojiye göre anlaşması en zor ve zıt burçlar belli oldu. İşte iki cihan bir araya gelse de anlaşamayan burçlar...

Kadin 09-10-2023 10:10

Arkadaşınızın burcu sizin hayatınızı etkiliyor! Duyunca çok şaşıracaksınız

Arkadaşlık ilişkilerinde astrolojiden yararlanmanın büyük faydası oluyor. Birçok kişi karakteristik özelliklerini taşıdığı burçtan alabiliyorlar. Öte yandan arkadaşınızın taşıdığı burç sizin hayatınızı da etkileyebiliyor. İşte duyunca şaşıracağınız arkadaşınızın burcunun hayatınıza etkileri...

Kadin 31-08-2023 12:37

Yakınından bile geçmeyin: Sinir küpü gibiler! En sinirli burçlar belli oldu

Astroloji ve burçlar karakterler hakkında tüyolar veriyor. Bazı burç insanları daha sakin ve ılımlı olabiliyorken bazıları adeta sinir küpü olabiliyor. İşte en sinirli 6 burç ve özellikleri...

Kadin 24-08-2023 10:11

Bu burçlar birbirleri için yaratılmışlar! Aşkta en uyumlu burç çiftleri

Duygusal ilişkilerde astrolojiden yararlanmanın büyük faydası oluyor. İnsanlar karakteristik özelliklerini taşıdığı burçtan alabiliyorlar. Bu noktada hali hazırda bir ilişki içerisinde iseniz veya yeni bir aşka yelken açmak istiyorsanız aşkta ne uyumlu ve kolaylıkla anlaşabilen burç çiftlerine göz atabilirsiniz.

Kadin 10-08-2023 10:25

Türkiye'den bir ilk daha! Savaşın seyrini değiştirecek güce sahip: Radarlar fark edemiyor

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), Koç ve TÜBİTAK SAGE tarafından başlatılan Uçaktan Atılabilir Güdümlü Dip Mayın UÇA Projesi IDEF’23’te görücüye çıktı. MKE Genel Müdürü İlhami Keleş ürünün düşmanın alçak irtifa ya da orta irtifa hava savunma şemsiyesi içine girmeden uzaktan 70 kilometre ila 70 mil arası bir mesafede liman çıkışlarını veya işte sığ geçişleri mayınlayabilme imkanı olduğunu açıkladı. Havadan da radara yakalanmayan ürün dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.

Haber 25-07-2023 17:32

Burçların En'lerini duyunca çok şaşıracaksınız! En güvenilir, en çapkın, en seksi ve en şanslı burçlar

Astroloji ve burçlar çoğu kişi tarafından yakından takip ediliyor. Burçlar ile ilişkilerdeki uyum, arkadaşlıklardaki anlaşma yüzdesi gibi bir çok konu hesaplanabiliyor. Bir de burçların en şanslısı, en güveniliri, en çapkını şeklinde paylaşılan bir liste bulunuyor. Burcunuzun en açığa çıkan özelliklerini duyunca çok şaşıracaksınız.

Kadin 22-07-2023 10:19

Burçların en kötü özellikleri! Bu davranışları yüzünden terk ediliyorlar

Burçlarımızın özellikleri karakterimiz üzerinde oldukça belirleyici olabiliyor. Bazıları astrolojiye inanmasa da burçların karakter özellikleri üzerine yapılan analizlere şaşırabiliyor. Burçların iyi özellikleri olduğu kadar kötü özellikleri de bulunuyor. İşte burçların en kötü özellikleri...

Kadin 10-05-2023 10:33

Satın almak için birbirleriyle yarıştılar! Damızlık koç, 91 bin liraya satıldı

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nde gerçekleştirilen damızlık müzayedesinde açık artırmaya çıkarılan 160 koçtan biri, 91 bin liraya alıcı buldu.

Haber 03-05-2023 18:55

Tarihi kentte bulundular! Görenleri şaşırttı... 2 binin üzerinde

Mısır'ın güneyindeki tarihi Abidos kentinde bulunan Firavun 2. Ramses Tapınağı'nda, şaşırtan bir keşfe imza atıldı. Belirtilenlere göre, tapınakta 2 binin üzerinde mumyalanmış koç başı ile devasa bir yapı ortaya çıkarıldı. ABD arkeoloji ekibinin başkanı Samih İskender, bu kadar büyük miktarda mumyalanmış koç başının, iki olasılığı akla getirdiğini kaydetti. İşte detaylar...

Haber 26-03-2023 09:16

Sakın güvenmeyin! Yalan söylemede profesyonel olan 4 burç

Yalan alışkanlığı toplum içerisinde oldukça büyük problemlere neden oluyor. Ufak yalanların zararlı olduğu düşünülmese de bu yalanların birikmesi karakter özelliği haline geliyor. Zamanla insanların güvenini sarsarak ilişkilerin bozulmasına yol açıyor. Toplumda en fazla yalan söyleyen kişilere bakıldığında aynı burçlardan kişiler olduğu görülüyor.

Kadin 23-02-2023 13:18

Astrologlara göre asla sevgili olmamanız gereken burçlar! En uyumsuz burçlar

Aşık olmak tüm hayatımızı güzelleştirebiliyor. Her şey bir anda çok daha olumlu gelmeye başlayabiliyor. Aşık olacağımız kişiyi seçemesek de astrologlara göre en uyumsuz olan burçların asla çıkmaması gerekiyor. Bu burçlar ilişki içerisinde sürekli olarak çatışma yaşıyor.

Kadin 18-11-2022 13:15

Anadolu merinosu ırkında yüzde 50 ikizlik oranı hedefleniyor

Eskişehir'de bulunan TİGEM'e bağlı Anadolu Tarım İşletmesi, bu yıl ilk kez yetiştirilen ve yüzde 43 ikizlik oranına ulaşılan Anadolu merinosu ırkında gelecek yılki ikizlik oranı hedefini yüzde 50 olarak belirledi

Yurthaber 19-10-2022 12:31

Bu kişilerle sevgili olanlar yandı! Asla sevgili olunmaması gereken burçlar...

Burçlar kişinin karakteristik özelliklerini belirliyor. Bir ilişkiye başlamadan önce çoğu kişi karşı tarafın burcunu merak eder. Burç yorumlarına bakarak nasıl bir kişilikte olduğu, olaylar karşısında ne tepkiler verebileceği önceden analiz edilebilir. Astrolojide öyle burçlar var ki onlarla anlaşmak çok zordur ve bir ilişkiye başlamadan önce iki kez düşünmeniz gerekebilir. İşte asla sevgili olunmaması gereken 4 burç ve özellikleri...

Kadin 24-09-2022 13:33

Bu burçların zekası zehir gibi! En zeki burçlar sıralaması

Astrolojiye inananlar burçların özelliklerini araştırmayı seviyorlar. Burçlar karaktere, fiziksek özelliklere ve hatta duruşa bile etki gösterebiliyor. İnsanlar burçların özelliklerini merak ediyor. En zeki burçları merak ediyorsanız bu içeriği okuyabilirsiniz.

Kadin 09-09-2022 12:21

Bu burçlara yaklaşmayın! En çok aldatan burçlar hangileri?

Astroloji hayat ile ilgili birçok ipucu verebiliyor. Özellikle kadınlar burçlar konusunda oldukça araştırmalarda ve gözlemlerde bulunuyor. Yeni bir ilişkiye girerken ilk sorulan sorular arasında bulunan ‘Burcun ne?’ sorusu karşınızdaki kişiyi daha kolay tanımanızı sağlıyor. En sadık ve en çok aldatan burçları öğrenmek istiyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 14:28

Tutkunuzu artırın! Burçlara göre en uygun seks pozisyonları

Astroloji birçok konuda yön gösterici olabiliyor. Özellikle seks konusunda size olabilecek partnerleri belirten astroloji burcunuza en uygun olacak seks pozisyonlarını da gösterebilir. Bu pozisyonları deneyerek hem kendinizi hem de sevdiğiniz kişiyi memnun edebilirsiniz.

Kadin 30-08-2022 08:32

Bu özelliklere dikkat! Burçların en kötü yönleri

Astroloji birçok insan için oldukça ilgi çekici olabiliyor. 12 tane olan burçların her birinin farklı karakteri bulunuyor. Burçların iyi yanları olduğu kadar kötü yanları da saymakla bitmiyor. Çevreden gelen izlenimlere göre burçların en kötü özellikleri bu şekilde sıralanıyor…

Kadin 19-08-2022 10:20

Denizli'de koçun süstüğü çoban hastanede öldü

Denizli'de koçun süstüğü çoban hastanede öldü

Yurthaber 27-06-2022 14:29

Satılan koç eski sahibine geri döndü! '2 bin 500 liraya sattım, 3 bin 500 liraya geri aldım'

Eskişehir’den Kütahya’nın bir köyüne satılan koç, kaçarak eski sahibine yaklaşık 30 kilometre mesafeden geri geldi. Sattığı koçun 5 gün sonra kendisine geri gelmesiyle şok geçiren Ahmet Kök, hayvanını tekrar satmaya kıyamadığını söyledi. Sattığı kişiden koçunu geri satın alan Kök, Koçu Kütahya’da bir köye satmıştım. yaklaşık 25-30 kilometre yol gelmiş. Evimin önüne gelince durmuş. Satmaya kıyamadım. 2 bin 500 liraya sattığım koçu 3 bin 500 liraya geri aldım'' şeklinde konuştu.

Haber 21-06-2022 12:51

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden üreticilere damızlık koç desteği

Gönen'de düzenlenen törende, üreticilere yüzde 75 hibeli 154 damızlık koç hibe edildi

Yurthaber 12-04-2022 17:09

Bu burçları taşıyanlar dünyaya patron olmak için gelmiş! işte astrolojinin liderleri!

Astroloji çok uzun yıllardır hayatımızda ancak 2019 yılından beri pandemi sebebiyle eve kapanmalar arttıkça kişilerin okumaya, anlamaya olan ilgisi arttı. Bazı kişiler ise kötüye giden hayat şartlarının ne zaman normale döneceğini öğrenmek umuduyla astrologların sosyal medyalarını takibe almaya başladı. Böylelikle gökyüzü hareketleri hakkında bilgiler artmış oldu. İşte bir ilginç bilgi daha… Sizin burcunuzda dünyaya patron olmak için mi gelmiş? İşte detaylar…

Kadin 23-10-2021 16:26

20 Ağustos 2021 Cuma burç yorumları! Bugün ay boşlukta ilerliyor!

Bugün ayın saat 11:48’e kadar boşlukta ilerlemesi farklı olayların yaşanmasına neden oluyor. 20 Ağustos 2021 Cuma günü Terazi, Kova, Başak, Aslan, Oğlak, Balık, Yay, Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç ve Koç burcu için Astrolog Merve Rençber, önemli noktalara dikkat çekti.

Kadin 20-08-2021 08:36

14 Ağustos Cumartesi günlük burç yorumları! Takıntılı düşünce ve duygulara dikkat edin!

14 Ağustos Cumartesi günü günlük burç yorumlarında takıntılı duygu ve düşüncelere dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. İşte Astrolog Merve Rençber’in Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcu yorumları…

Kadin 14-08-2021 09:01

13 Ağustos Cuma burç yorumları! Güne enerjik ve hızlı başlayabilirsiniz!

13 Ağustos Cuma günlük burç yorumlarına bakıldığında akrep burcu, güne enerji ve hızlı başlayabilir. Koç burcu ilişkilerinin geleceğiyle ilgili önemli konuşmalar yapabilir. Boğa burçları ise stresle uğraşabilir. İşte Astrolog Merve Rençber’in Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcuna dair yorumları...

Kadin 13-08-2021 08:47

7 Ağustos Cumartesi günlük burç yorumları! Bugün netleşmesini arzuladığınız durumlar olabilir

7 Ağustos Cumartesi gününe ait günlük burç yorumları, Astrolog Merve Rençber tarafından paylaşıldı. Bugün aşk hayatınızda bir kapanış olabilir. Kararsızlığınızdan vazgeçebilirsiniz. Günün erken saatlerinde dikkatsizlikler yaşayabilirsiniz. İşte koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunun günlük burç yorumları…

Kadin 07-08-2021 09:11

Hepsi seyircinin kalbinde taht kurdu! Türk takımlarını çalıştırmış efsane yabancı teknik direktörler

Bugüne dek birçok önemli yabancı ismin yolu Türkiye'den geçti. Kimisi Türk seyirciler tarafından fazlaca sevildi. Kimisi de havalimanından yalnız ayrıldı. Unutulmaz şampiyonluk maçları, kupa sevinçleri, taktik savaşlarına şahit olan Türk seyircisi yabancı antrenörlere hep saygı duydu. Gelin, birlikte Türk takımlarını çalıştıran en başarılı antrenörlere bakalım.

Spor 03-08-2021 09:35

17 Temmuz Cumartesi günlük burç yorumları! Planlarınızı değiştirerek başlayabilirsiniz…

17 Temmuz Cumartesi günü koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcu için Astrolog Merve Rençber'in burç yorumları, adeta yol gösterici oluyor. Bazı burçların flörtüzlüğü üstünde. Bazıları da günlük planlarını değiştirerek başlayabilir. İşte koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcu yorumları…

Kadin 17-07-2021 09:38

4 boynuzlu 'Bereket' 10 bin liraya satışta: Pahalı ama görüyorsunuz ki farklı bir koç

Adana’da besici Mikail Satılmış’ın kurbanlık pazarında satışa çıkardığı 'Bereket' adlı 4 boynuzlu koç, görenleri şaşırtıyor. Bereket’in doğduğundan beri yanında olduğunu dile getiren Satılmış, “Bu sene Kurban Bayramı’nda sahibini arıyor. Fiyatını 10 bin lira civarı olarak belirledik” dedi.

Haber 16-07-2021 10:45

Kurban pazarının gözdesi: 5 boynuzlu koç alıcısını bekliyor

Osmaniye'de Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala satışa çıkan kurbanlıklar arasında yer alan 5 boynuzlu koç alıcısını bekliyor. Boynuzlarından dolayı koçun dikkat çektiğini belirten besici Ali Gönüler, kurbanlık almaya gelen müşterilerin koçla fotoğraf çektirmeden gitmediğini söyledi.

Haber 09-07-2021 10:12

5 Temmuz Pazartesi günlük burç yorumları! Bugün fedakârlıklar olabilir

5 Temmuz Pazartesi gününe ait günlük burç yorumları paylaşıldı. Astrolog Merve Rençber, aşktan paraya, kariyerden sağlık konularına kadar önemli konularda Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, İkizler, Boğa ve Koç burcunun günlük burç yorumları ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

Kadin 05-07-2021 07:27

26 Haziran Cumartesi burç yorumları! Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir gün! İşte burç yorumları…

26 Haziran Cumartesi günü; Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa ve Koç burcunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Koç burcunun beslenme düzenine dikkat etmesi gerekirken, boğa burcu ise bazı sırlar ve dedikodularla karşılaşabilir. İşte Astrolog Merve Rençber’in 26 Haziran Cumartesi gününe özel burç yorumları…

Kadin 26-06-2021 03:46

Eğitim ve öğrenci koçu ne yapar? Eğitim koçu arayanlar için tüm detaylar

Eğitim ve öğrenci koçluğu, çocukların akademik hayatlarında başarı sağlarken yaşam becerileri elde etmelerini destekleyen gerçekleştirmek istedikleri hedefleri için yapmak istediklerine odaklanan ve bu odaklanma sürecinde elde ettikleri sıra dışı farkındalıkları hayata geçirdiği bir interaktif süreci yönetmeyi kapsar. Konu ile ilgili bilgi veren Yaşam Koçu Elgiz Henden, süreçte çocukların kendi kararlarını almalarının sağlandığı ve davranışları hakkında sorumluluklarının arttığı söyledi.

Haber 23-06-2021 11:51