Kocaeli Olimpik Buz Sporlari Salonu Haberleri

Vahşetin tanığı konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Elinde bıçakla dışarı çıktı, üstü kan içindeydi...'

Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak’ın (33) yargılandığı davada mütalaasını veren savcı, sanık için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep etti. Mahkemede tanık olarak dinlenen Sümeyye Yavlak'ın iş arkadaşı F.G.A., "Depo kapısının camlarını kırdı ve aşağıya indi. Müşterilerle birlikte dışarı kaçtık. Yaklaşık 5 dakika sonra elinde bıçakla dışarı çıktı. Üstü kan içindeydi" dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-12 14:59:57

Bursa'da dehşet evi: Ölü taklidi yaptığı fark edilince 'Senden hamileyim' demiş! Cesetle 10 gün aynı odadaydım, çürüyüp kurtlandı

Bursa'da geçen yıl İlyas Sarıkaya (50), evine gelen kadını alıkoyup cinsel saldırıda bulunmuş, arkadaşı Recep Özaslan'ı da öldürmüştü. Sarıkaya'nın caniliğine maruz kalıp silahla yaralanan ve bir ay boyunca evde alıkonan F.O., "Beni öldürmesin diye onu çok sevdiğimi, ondan hamile kaldığımı söyledim" deyince mahkeme salonu buz kesti. F.O, Özaslan'ın cesediyle 10 gün aynı odada kaldığını, cesedin çürümesi ve kurtlanmasına da şahit olduğunu anlattı.

Haber 2024-02-07 16:32:11

Kemerle boğarak öldürmüştü... Mahkeme salonu buz kesti! 'Karını getir bana, bir kere erkekliğimi yaşatsın bütün borçlarını kapatayım'

Isparta'da Süleyman Çelik (49), site yöneticisi Hüseyin Cahit Erdoğan'ı (71) otoparkta dövüp, kemerle boğarak öldürdü. Çelik ifadesinde, Erdoğan'ın kendisine ‘Karını getir bana, bir kere erkekliğimi yaşatsın bütün borçlarını kapatayım’ dediğini belirtti. Çelik'in boşandığı eşi Gülcihan Bal da, "Hüseyin'i uzun zamandır tanıyorum. Boşandığımı öğrendikten sonra 'Benimle sevgili ol. Sana ev açayım, gelip gideyim' teklifini kabul etmedim. Bu olayı Süleyman'a, bir başkasına asla anlatmadım" dedi.

Haber 2024-01-19 16:59:13

Mahkeme salonu buz kesti! Annesini öldüren babasına böyle bağırdı... 'Az çok tahmin ediyorduk çünkü...'

Başkentte eski eşi Pelin Ceylan’ı (47) sokakta silahla vurarak öldüren M.E.'nin (56) yargılanmasına başlanırken, duruşma salonunda bulunan maktulün ve sanığın öz kızı K.E. (25), "Neden yaptın baba" diye bağırdı. M.E. ise savunmasında "Keşke o kişiyi hiç tanımasaydım, sevmeseydim" ifadelerini kullandı. Duruşma, 12 Eylül'e ertelendi.

Haber 2023-07-03 14:53:41

O iddiayla mahkeme salonu buz kesti! Defineyi çıkarmak için mezarlığa kan lazım İntihar olduğu ileri sürülüyordu...

Kocaeli’de gerçekleşen sır ölümle ilgili mahkemede ortaya atılan bir iddia kan dondurdu. Kuzeninin evinde intihar ettiği öne sürülen gencin cinayete kurban gittiği şüphesiyle 1 kişi tutuklanmıştı. Olay gecesi evde olan şahıs ortaya dehşete düşüren bir iddia attı. Kendisinin, maktulün ve yargılanan iki kişinin definecilik işiyle uğraştığını ve tutuklu sanığın eşinin mezarlıktaki defineyi çıkarmak için kan lazım olduğunu söylediğini anlattı. Maktulün, bu nedenle öldürülmüş olabileceğini belirtti.

Haber 03-11-22 19:15

Tek pişmanlığı buymuş: Tabancayla öldürülmeliydi Mahkeme salonu buz kesti! Kuzen cinayetinin sebebini böyle anlattı Allah'a küfretti

Ankara’da meydana gelen kuzen cinayetinde davanın ilk celsesi görüldü. Kuzeni Şükrü Kerekli’yi öldürüp yol kenarına bırakan tutuklu sanık Özgür Taylan Doğan’ın yargılandığı davada mahkeme salonu buz kesti. Doğan, Kerekli’yi 3 bıçak darbesiyle öldürdüğünü söylerken “Tabanca ile öldürmediğim için pişmanım” dedi. Öte yandan Doğan, aralarında hiçbir sorun olmadığını belirttiği kuzenini “Allah’a küfrettiği” gerekçesiyle öldürdüğünü anlattı.

Haber 06-10-22 16:32

Her satırı korkunç... Tanıklar konuştu, mahkeme salonu buz kesti! '10 dakika boyunca imdat diye bağırdı'

Bolu’da kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Nur E.'yi defalarca bıçaklayarak öldüren sanık Mehmet E.'nin yargılanmasına başlandı. Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın komşusu A.A., "Saat 05.45’te ’İmdat’ sesiyle uyandım. Sesin nereden geldiğini anlayamadım. Polisi aradım. Olayı görmedim ama ’İmdat’ sesi kadın sesiydi. Teyze 10 dakika boyunca vefat edene kadar imdat diye bağırdı" dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 27-09-22 15:59

Her satırı korkunç... İlknur'un katili konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Bıçağı çıkarıp 2 defa soktum'

Kırklareli'de, Lüleburgaz Belediyesi'nde çalışan İlknur Gökay Tuncel'i (42) sokakta bıçaklayarak öldüren Selçuk Gezici'nin (45) yargılanmasına devam edildi. Gezici, duruşmada İlknur'u nasıl öldürdüğünü detaylarıyla anlattı. "Hurdadan bulup parlattığım hançer şeklindeki bıçağı sanayiye gidip biledim" diyen Gezici, "İlknur'un peşine takılıp takip ettim. Yaklaşıp, saçını çekip, tutup, bıçağı çıkarıp, 2 defa karnına soktum" ifadelerini kullandı. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 26-09-22 17:53

Iraklı Sally davası tanığı konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'O çığlık sesini unutamıyorum'

Eskişehir'de Iraklı Sally Ali Challab Al-Abbood'u (20) evinde öldürüp cesedini parçalayarak çöp konteynerlerine attığı iddiasıyla tutuklanan ve hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Amjed Mohsin Mohammed'in (28) yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Gülten K., "Birden bir çığlık sesi duydum. Boğuk bir çığlık sesiydi. O sesi unutamıyorum. Halen o gün polisi aramadığım için vicdan azabı çekiyorum" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 16-09-22 16:59

Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Katil o anları anlattı, mahkeme salonu buz kesti

Giresun'da Hüseyin Can Gökçek'in (21) eski nişanlısı Sıla Şentürk'ün (16) canına vahşice kıymasıyla ilgili bugün çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sıla'nın babaannesinin tanık olduğu ve komşularına güçlükle aktardığı olayın ardından görülen davada Sıla'nın boğazını kesen Gökçek, cinayeti işlediği anları anlattı ve "sonrasında neler yaşandığını hatırlamadığını" dile getirdi. Babaannenin, suçunu itiraf eden Gökçek hakkında duruşmadaki ifadesi dikkat çekti.

Haber 07-09-22 17:47

Mahkeme salonu buz kesti: Deccalı öldürdüm çünkü ben İsa'yım

İstanbul'da annesini öldürüp başında da sela okuyan gencin mahkemedeki ifadeleri şoke etti. Annesi için 'deccal' diyen 26 yaşındaki Orhan Oruçgüney "Deccalı öldürdüm. Çünkü ben İsa'yım" dedi. Öte yandan Oruçgüney'in şizofreni tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Haber 28-03-22 13:58

Annesinin boğduğu öne sürülmüştü... Ablası konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım'

İzmir'in Buca ilçesinde, Zeynep Vural'ın (29) boğularak öldürülmesiyle ilgili olarak annesi Ayşe Vural'ın (59) tutuklu, babası Saffet Vural (70) ile kardeşi Ömer Vural'ın (25) ise tutuksuz olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Firdevs Öztürk, kardeşi Zeynep'in aklının gidip, geldiğini belirterek, "'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım' diyordu. Dakikası dakikasını tutmuyordu" dedi. İşte kan donduran olayın detayları!

Haber 23-03-22 21:52

Okulda 21 bıçak darbesiyle öldürmüştü... Cinayetin tanığı konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Ağabey, beni kurtar'

Bursa'da Atalay Doğan (30), eşi Bircan Doğan’ı (29) temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda 21 bıçak darbesiyle öldürmüştü. Atalay Doğan’ın yargılandığı davada okulda hizmetli olan Yafes Ç. tanık olarak dinlendi. Cinayet anını anlatan Yasef Ç., olay sırasında Bircan Doğan’ın 'Ağabey, beni kurtar' diyerek bağırıp kaçmaya çalıştığını belirtti. Olay gününü anlatan Doğan, "Eşimi öldürmek istemiyordum. Kendi hayatıma son verecektim. Olayın ayrıntılarını hatırlayamıyorum" diyerek kendisini savundu.

Haber 08-03-22 14:35

Uyurken üzerine kimyasal madde döküp kaçmıştı! Yeni gelişme... Mahkeme salonu buz kesti: Su vanalarını kapatmış, damacana ve sürahideki suyu boşaltmış

Avcılar’da meydana gelen ve herkesi dehşete düşüren olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mehmet Yıldız, sevgilisi Yasemin Uzunçelebi’yi üzerine kimyasal madde dökerek ağır şekilde yaralamıştı. Yıldız, ilk kez hakim karşısına çıktı. Yıldız, susma hakkını kullanırken Uzunçelebi’nin avukatı ise “Olay öncesinde planlayarak su vanalarını kapatmış, damacana ve sürahideki suyu boşaltmıştır. Yasemin 5 aydır ölüyor, sadece bir nefesi var" şeklinde konuştu. Mahkeme salonu adeta buz kesti.

Haber 18-02-22 20:01

Aşk mektubu yazıp genç kızın anne ve babasını öldürmüştü! Mahkemede şok sözler: Baban seni bana satacak

Kocaeli’de yaşanan korkunç cinayetle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kızlarına mektup yazdığı için davalık olduğu çifti pompalı tüfekle öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada anne ve babası öldürülen çiftin kızının da ifadesi dinlendi. Genç kızın sözleri sonrası mahkeme salonu adeta buz kesti. Genç kız, Ben henüz 14-15 yaşındayken sanık bana sözlü tacizde bulunmaya başladı. Bana küfürler ederek ‘Baban seni bana satacak’ diye sözler söyledi" ifadelerini kullandı.

Haber 02-02-22 19:10

Ayşe Nazlı Kınacı'nın katili konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 6-7 dakika boğazını sıktım

İzmir'de, cesedi ormanda battaniyeye sarılı bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'yı (20) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Taylan Özgür İmal hakkında karar çıktı. İmal'e, ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet ve 21 yıl hapis cezası verildi. İmal, ilk duruşmada cinayeti, "Kendimden geçtim ve 6-7 dakika boğazını sıktım sonrasında pişman olup, suni teneffüs yaptım ancak ölmüştü. Cesedi arabadaki battaniyeye sarıp, ormana attım" sözleriyle anlattı. İşte kan donduran olayın detayları!

Haber 01-02-22 16:21

Cinsel istismar mağduru genç kız konuştu, mahkeme salonu buz kesti! Ölümle tehdit ettiği için...

İğrenç olay Antalya'da geçen yıl meydana geldi. 48 yaşındaki M.Ü., 15 gün yanında çalışan ve o zaman 17 yaşında olan S.A.'ya, cinsel istismarda bulundu. İlk kez hakim karşısına çıkan M.Ü., iftira atıldığını öne sürdü. S.A. ise, "Sanık beni ölümle tehdit ediyordu. Bu yüzden olanları anneme anlatamıyordum" dedi. İşte mide bulandıran cinsel istismar olayının detayları!

Haber 28-01-22 16:12

Antalya'da kan donduran cinayet! Cinsel organını kesti, cesedi parçalara böldü... Mahkeme salonu buz kesti: Yine yaparım

Antalya'da 13 Ocak 2020'de aranırken parçalanmış cesedi foseptik çukurunda bulunan Süleyman Eken vahşice öldürülmüş, tüm aramalara rağmen cesedin başı, boyun ile göğüs kafesine ulaşılamadığı bildirilmişti. Eken'i öldürmekten ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanan iki kardeşten Oktay Yılmaz, “Aynı hakaretleri tekrar yaşasam yine yapardım. Cesedi yok edebilmek adına parçaladım" dedi. Yılmaz cinayeti nasıl işlediğine dair sarf ettiği sözlerle ise kan dondurdu.

Haber 26-01-22 14:24

Cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğu konuştu, mahkeme salonu buz kesti! Dilini ağzıma soktu

Bursa’da, sokakta oynayan 5 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Murat Özyiğit, ‘Sarkıntılık yapma suretiyle çocuğun cinsel istismarı’ suçundan yargılandığı Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında, "Ben kız olsun, erkek olsun tüm çocukları severim. O yüzden bu çocuğun da yanağından makas aldım. Tacizde bulunmadım" dedi. Duruşmada, salon boşaltıldıktan sonra pedagog eşliğinde ifadesi alınan kız çocuğu, sanığın kendisini öptüğünü ve dilini ağzına soktuğunu söyledi.

Haber 29-10-21 12:51

Mahkeme salonu buz kesti! Silah tutukluk yaptığı için yaşıyorum

Bursa'da, boşanma davası açtığı eşi Semra Maraz'ı (57) tabancayla vurarak yaralayan Hayrettin Maraz’ın (60) yargılanmasına başlandı. Duruşmada ifade veren Semra Maraz, "Yaralandıktan sonra, aracın içerisine girdim. Bu sırada tetiğe bir kez daha bastı. Allah'tan tabanca ateş almadı. Aksi halde ölmüştüm" dedi.

Haber 28-09-21 17:17

Trakya'nın tek olimpik buz pistinde milli sporcular yetişecek

İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün: - "Bulgaristan, Sırbistan, Romanya ve Makedonya'dan takımlarda salonumuzda kamp yapmak istiyorlar. Federasyonumuz da uygun görürse yapılacak görüşmeler sonucunda önümüzdeki yıl burada bir Balkan Şampiyonası düzenlemek istiyoruz"

Yurthaber 17-09-21 11:04

Mahkeme salonu buz kesti! Eski eşini öldürdükten sonra çiğ köfte yiyip nargile içmiş

Kayseri’de, nafaka nedeniyle çıkan tartışmada eski eşi Fatma Abravcı'yı (43), 30 kez bıçaklayarak öldüren Yasin Tatay'ın (40) yargılanmasına başlandı. Duruşmada konuşan şikayetçi avukatı, “Sanık cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla işlemiştir. Olay yerinden kestirme yollarla evine gidebilecekken, güzergahını sürekli değiştirip evine ulaşmıştır. Evine geldikten sonra eşi F.T.'nin verdiği ifadeye göre çiğ köfte alarak karnını doyurmuş, ardından da nargile yakmıştır. Daha sonra da uyumuştur" dedi.

Haber 20-08-21 13:02

Bensu'nun katilinin sözleri sonrası mahkeme salonu buz kesti

Muğla'nın Milas ilçesinde, Bensu Narlı'yı (23), av tüfeğiyle öldüren eski erkek arkadaşı Serhat Kantaş (25), Tasarlayarak adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı duruşmada cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. Savunmasında kapının arkasına sakladığı tüfekle Bensu Narlı'ya ateş ettiğini itiraf eden Kantaş, ancak cinayeti tasarlayarak işlemediğini ve pişman olduğunu söyledi.

Haber 17-08-21 20:36

Katil koca konuştu, mahkeme salonu buz kesti: Hareketsiz kalana kadar boğazını sıktım

Büyükçekmece'de kendisini aldattığını iddia ettiği 9 yıllık eşi Sonbahar Özcan'ı boğarak öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis istenen sanık Ünal Özcan (38) "Eşimin yanına gittim ve hareketsiz kalana kadar boğazını sıktım, çok pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, maktul Sonbahar Özcan'ın telefonundaki mesajlarla ilgili bilirkişi raporu alınmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Haber 23-06-21 14:02

Korkunç olayın detaylarını anlattı, mahkeme salonu buz kesti

Mersin'de bir süre nikahsız birlikte yaşadığı Seher Aslan Özkurt'u (34) gece boyunca dövüp, tabancayla vurarak öldüren, kadının çocuklarının da ellerini plastik kelepçeyle bağlayan firari katil zanlısı Seyfetullah Söylemez'e (41) yardım eden Barış Şimşek (31) ile Cevdet Dinar (20) hakim karşısına çıktı. Şüphelilerin, dama çıktıkları ve damdan halat sarkıtarak 10'uncu kattaki dairenin balkonuna inip, eve girdikleri ortaya çıktı.

Haber 09-06-21 16:46

Mahkeme salonu buz kesti! Cesedin üzerine çuval koydum

Samsun'da, kayıp Arzu Aygün'ü (36) tabancayla vurarak öldürdüğü, 42 gün sonra ortaya çıkan ve sevgilisi olduğu öne sürülen Muharrem Coşkun (38), hakim karşısına çıkarıldı. Coşkun, savunmasında, emniyetteki ifadesini değiştirip, "Cinayeti planlayarak işlemedim. Tartıştık ve yanlışlıkla silah patladı" dedi. Coşkun ayrıca, "Arzu'nun cesedini çamlık alana bırakıp üzerine çuval koydum" ifadesini kullandı.

Haber 01-06-21 16:13

Mervenur'un katili konuştu, mahkeme salonu buz kesti! Cesedini damacana su taşır gibi çatıya çıkardım

Antalya'da 4,5 ay kayıp olarak aranırken, binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ı (20) iple boğduğu ortaya çıkan Cüneyt Akyol'un cinayeti nasıl işlediği, iddianamede ayrıntılarıyla yer aldı. Akyol, “Sepet ucunda bağlı çamaşır ipini Mervenur'un boğazına doladım ve üzerine basarak boğdum. Cesedi çarşaf, bezler, çuval, halı ve naylon streçle sardım. Annem ve babamın kaldığı apartmanın çatı katına damacana su taşır gibi çıkardım" dedi.

Haber 25-05-21 13:38

İş adamı cinayetinde kan donduran detaylar! Mahkeme salonu buz kesti

Beşiktaş'ta 14 Kasım 2018'de dairede silahla ateş edilerek öldürülen iş adamı Ali Rıza Gültekin cinayeti davasında tanık ifadeleri alındı. Tanık olarak ifadesi alınan Muhammed Faruk Aydın, "Sergen Güler, Ali Rıza yere düşene kadar ateş etti" dedi.

Haber 14-04-21 15:08

Darıca spor salonu hizmet vermeye başlıyor

Darıca ilçesinde inşa edilen kapalı spor salonu, vatandaşlara salgın kuralları çerçevesinde hizmet verecek.Şehir genelinde birçok projeyi sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’ne yeni bir kapalı spor salonunu daha kazandırdı.

Yurthaber 11-03-21 10:50

Körfezli yüzücülerin final mutluluğu

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü yüzme sporcuları, Ulusal Gelişim Projesi kapsamında katıldıkları 11 yaş İl Birinci Vize Müsabakalarında derece elde ederek bölge finaline katılma hakkı kazandı.Körfez Belediyesi Spor Akademilerinde çeşitli branşlarda eğitim alarak yarışmalara katılan sporcular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Körfez’de yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda ise antrenmanlarını yaparak yüzme dalında yarışmalara katılıyor.

Yurthaber 23-02-21 08:30

100’ü Türk 200 öğrenci eğitimlerini tamamladı

Samsun’da yüzme, futbol ve güreş branşlarında aldıkları eğitimleri başarıyla bitiren 100 Türk ve 100 yabancı öğrenci için dönem sonu etkinliği yapıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Geçici ve Uluslararası Koruma Altındaki Bireyler ve Ev Sahibi Toplum İçin Spor ile Sosyal Uyumu Güçlendirme Projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan çocuklar dönem sonu etkinliğinde bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Olimpik Mülteci Vakfı’nın desteği ve iş birliği ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği tarafından Türkiye’de yaşayan sığınmacı çocuklar ve bölge çocuklarının sosyal uyumlarını ve sağlıklı gelişimini spor yoluyla desteklemek amacıyla yürütülen Spor İle Sosyal Uyum Projesi’nde spor eğitimi alan çocuklar, İlkadım Bowling Salonu ve Buz Sporları Salonunda düzenlenen etkinliklerde eğlenerek ikinci yılın ilk dönemini tamamladılar.Samsun’da yüzme, futbol ve güreş branşlarında aldıkları eğitimlerini başarıyla bitiren öğrenciler, dönem sonunda gerçekleştirilen etkinlikte doyasıya eğlendiler.

Yurthaber 11-02-21 23:31

Buz patenine Samsun damgası

Samsun’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği’nin yürüttüğü faaliyetler, Karadeniz Bölgesi’nin tek salonunda tüm hızıyla sürüyor.Samsun’un İlkadım ilçesinde Batı Park içerisinde yer alan İlkadım Buz Sporları Salonu, geleceğin ’buz pateni’ yıldızları yetiştirmek için, pandemi koşullarına uygun olarak, faaliyetlerine devam ediyor.

Yurthaber 10-02-21 15:29

10 Kağıtsporlu olimpik sporcu kampına davet edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nden 10 sporcu, Türkiye Judo Federasyonu’nun düzenlediği olimpik sporcu kampına davet edildi.Ukrayna, Azerbaycan, Moldova, Belçika, Özbekistan, İtalya ve Belarus milli takımlarının bulunduğu olimpik çalışma kampında birçok olimpiyat sporcusunun yanı sıra, olimpiyat şampiyonu, dünya ve avrupa şampiyonalarında madalya kazanmış judonun önde gelen sporcuları da bulunuyor.

Yurthaber 08-02-21 13:51

Büyükşehir, 2021’de 6 yeni spor tesisi açacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türk sporuna altyapı desteği sunmak amacıyla yeni yılda 6 yeni spor tesisini hizmete açacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında spor salonu, stat ve yüzme havuzlarının bulunduğu 9 spor tesisini hizmete açarken, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı iş birliğinde 2021 yılında da yapımı süren spor tesislerinin tamamlanmasıyla birlikte kente yepyeni tesisler kazandırmaya devam edecek.

Yurthaber 25-01-21 13:38

Yarı olimpik yüzme havuzu çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapımına başlanılan yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar hızla sürüyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılan yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 04-01-21 12:56

Boyabat’ta gençler için sınav hazırlık parkuru

Boyabat Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Boyabat Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle; Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), subay ve astsubaylık sınavlarına hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz hazırlık kursları gerçekleştiriliyor.Hafta içi her gün Necmettin Erbakan Spor Salonu, Boyabat Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile İlçe Stadında düzenlenen kurslarda adaylara uzman eğitmenler ve spor hocaları tarafından beceri, denge, dayanıklılık, güç ve sürat gibi birçok alanda detaylı eğitimler veriliyor.Gençlerin gelecek hayallerine destek olduklarını belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Pandemi nedeniyle yaşadığımız bu zor günlerde gençlerimizin mesleki hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlamak için bu kursları düzenliyoruz.

Yurthaber 24-12-20 12:43

Büyükakın, Kandıra’daki 52 milyon TL’lik iki yatırımı inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, toplam 52 milyon TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında inceleme gerçekleştirdi.Kocaeli’de Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda denetleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın, Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının son durumu hakkında da bilgi aldı.

Yurthaber 10-12-20 11:41

Gebze’deki yüzme havuzunda çatı montajı yapılıyor

Gebze Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilen spor kompleksindeki yüzme havuzunda çalışmalar sürüyor.Gebze’ye yeni bir spor tesisi kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde spor salonu inşasını tamamlarken yüzme havuzundaki çalışmaları sürdürüyor.

Yurthaber 06-12-20 13:37

Gebze’deki yüzme havuzunda çatı montajı yapılıyor

Gebze Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilen spor kompleksindeki yüzme havuzunda çalışmalar sürüyor.Gebze’ye yeni bir spor tesisi kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde spor salonu inşasını tamamlarken yüzme havuzundaki çalışmaları sürdürüyor.

Yurthaber 06-12-20 13:37

Gebze’deki yüzme havuzunun çatı imalatı sürüyor

Gebze Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilen spor salonunda çalışmalar hızla devam ediyor.Gebze’ye yeni bir spor tesisi daha kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’ne spor salonu inşası tamamlanırken yüzme havuzunda çalışmalar devam ediyor.

Yurthaber 06-11-20 12:23

Darıca’daki spor salonu özgün mimarisi ile dikkat çekiyor

Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesinde inşa edilen ve tamamlanmak üzere olan spor salonu, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor.Darıca ilçesinde Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı gibi birçok önemli projeyi hayata geçirerek vatandaşların hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu ilçeye modern bir spor tesisi daha kazandırıyor.

Yurthaber 04-11-20 12:59

Başkan Kocaman, gençleri havuzda misafir etti

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, sosyal medya üzerinden çağrıda bulunduğu gençlerle yapımı yeni tamamlanan Kartepe Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda birlikte kulaç attı.Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, sosyal medya hesabından Köseköy Mahallesi Terzi Gölü Caddesi üzerinde Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzmek isteyen gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 13-10-20 12:17

Başkan Kocaman, gençleri havuzda misafir etti

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, sosyal medya üzerinden çağrıda bulunduğu gençlerle yapımı yeni tamamlanan Kartepe Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda birlikte kulaç attı.Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, sosyal medya hesabından Köseköy Mahallesi Terzi Gölü Caddesi üzerinde Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzmek isteyen gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 13-10-20 12:17

Kocaman gençlerle yüzme etkinliği düzenledi

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, sosyal medya hesabını üzerinden ilçede yaşayan gençleri Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda birlikte yüzmeye davet etti.Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, sosyal medya hesabından geçtiğimiz aylarda Köseköy Mahallesi Terzi Gölü Caddesi üzerinde Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzmek isteyen gençlere davette bulundu.

Yurthaber 12-10-20 13:15

Gebze’deki spor salonu inşaatı tamamlandı

Gebze Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilen ve yapımı tamamlanan spor kompleksinde yüzme havuzundaki imalatlar devam ediyor.Gebze’ye yeni bir spor tesisi kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’ne spor salonu ve yüzme havuzundan oluşan dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Yurthaber 08-10-20 10:23

Kocaeli’de kuralları hiçe sayan 27 kişi oyun salonunda suçüstü yakalandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde pandemi önlemlerini hiçe sayarak kapalı mekanda oyun oynatan oyun salonu işletmecisi ve içeride bulunan 27 kişiye 51 bin 750 TL ceza kesildi.Edinilen bilgiye göre İzmit Karabaş Mahallesi’nde bir adreste kapalı mekanda oyun oynatıldığı ihbarı alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adrese baskın düzenledi.

Haber 22-09-20 15:19

Adana’ya 26 milyon liralık yeni yatırım

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’nın 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan toplam 23 tesis yapılması için protokol imzalandığını söyledi.Başkan Ay, yaptığı açıklamada, yeni yatırımlar için, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’yla Adana’ya toplam 26 milyon lira değerinde, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan toplam 23 tesisin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.Başkan Ay, önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak yatırımları şöyle sıraladı:“Spor Toto Başkanlığı ile ilçe belediyelerimiz arasında yapılan protokolle, Yüreğir ilçemize yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, 2 spor salonu ve 10 halı saha, Aladağ ilçemize 3 halı saha, Tufanbeyli ilçemize 2 halı saha, Feke ilçemize spor salonu ve Karaisalı ilçemize gençlik merkezi yapılacak.

Yurthaber 17-09-20 11:06

Darıca’daki modern spor salonunda çalışmalar sürüyor

Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen ve çalışmaları hız kazanan spor salonundaki çalışmalarını yerinde inceledi.Darıca ilçesine modern bir spor tesisi kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Bağlarbaşı Mahallesi’ne içerisinde birçok spor branşının yapılmasına imkan veren spor salonu inşa ediyor.

Yurthaber 13-09-20 13:14

Dev komplekste sona doğru

Kocaeli genelindeki projelerin takibini sıkı bir şekilde sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gebze Cumhuriyet Mahallesinde inşası devam eden dev spor kompleksinde incelemelerde bulundu.Gebze’ye bir spor tesisi daha kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’ne spor salonu ve yüzme havuzundan oluşan dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Yurthaber 06-09-20 11:52