Kol Haberleri

İlk buluşmayı mahveden 3 hata! En çekici insanı bile anında bitiriyor

İlk buluşma hem ilişki hem de arkadaşlık açısından büyük önem taşıyor. İlk buluşmada fark edilmeden yapılan yanlış davranışlar karşı tarafta kötü bir izlenim bırakabiliyor. Flört ettiğiniz kişiyle veya sevgilinizin ailesiyle ilk tanışmada kaçınmanız gereken 3 basit hata bulunuyor.

Kadin 18-04-2023 15:31

Bursa'da fabrikada kolunu makineye kaptıran işçi hastaneye kaldırıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada kolunu makineye kaptıran kadın işçi, hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 04-04-2023 14:03

Türkiye'de ilk kez bu kadar fazla uzuv kaybı yaşandı! Depremin ardından proteze doğan ihtiyaç giderek artıyor

Depremin ardından yaşanan olumsuzlukların etkisi hala devam ediyor. Enkaz altından çıkartılan birçok depremzedenin uzuv kaybı yaşadığı biliniyor. Türkiye'de ilk kez bu kadar fazla sayıda uzuv kaybı yaşandığını paylaşan Prof. Dr. Evrim Coşkun, depremin ardından artan protez ihtiyacına dikkat çekti.

Haber 06-03-2023 14:25

Kocası sayesinde hayatı kurtuldu! Felç uyku sırasında gerçekleşti...

İnme, riskli sağlık sorunları arasında yer alıyor. Tüm yaşamı etkileyen ve ölümle sonuçlanabilen inmenin etkilerini azaltmak için erken teşhis etmek büyük önem taşıyor. 34 yaşındaki Catherine Fahey, uyku sırasında inme geçirdi. Kocası ufak belirtiye dikkat ederek eşini hastaneye yetiştirdi.

Haber 09-11-2022 10:12

Kol

Kol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Moda uzmanı belirtti! Bu kıyafetler ucuz görünüme sebep oluyor

Kıyafetlerin ucuz veya pahalı görünmesinin fiyatlarıyla alakası yok. Çok pahalıya alınan kıyafetler bile basit bir görünüme sebep olabiliyor. Moda uzmanı Liz Teich TikTok'ta yaptığı paylaşımda günlük hayatta dikkat etmediğimiz ucuz görünüme sebep olan detayları belirtti.

Kadin 11-09-2022 17:02

Önceden önleminizi alın: Bu kişiler risk altında! Lenfödem hastalığında dikkat edilmesi gerekenler

Halk arasında fil hastalığı olarak bilinen lenfödem hastalığı son yıllarda görülme sıklığı artan hastalıklar arasında bulunmaktadır. Yaşamı oldukça etkileyen bu hastalığı önceden teşhis etmek önemlidir. Vücudun belirli yerlerinde bulunan şişkinliklere dikkat ederek fil hastalığını erken teşhis edip doğru tedavi yöntemini uygulayabilirsiniz.

Haber 25-08-2022 15:27