Kolombiya Haberleri Ve Son Dakika Kolombiya Haberleri

Kolombiya Haberleri Ve Son Dakika Kolombiya Haberleri

Kolombiya Cumhuriyeti ya da kısaca Kolombiya, Güney Amerika’da yer alan bir ülkedir. Kuzey Amerika’da adaları da olan ülke Kuzeybatıda Panama, doğuda Venezuela ve Brezilya, güneyde Ekvador ve Peru ile komşudur ve Karayip Denizi ile Büyük Okyanus’a kıyısı vardır. 2020 itibari ile tahmini 50 milyon olan nüfusu Mestizo, Beyaz, Siyahi, Kızılderili etnik gruplarından oluşmaktadır. Ülkenin para birimi Kolombiya pesosu (COP), telefon kodu +57, internet alan adı .co’dur.

Kolombiya Haberleri

Bagajı olmayan uçuşa alınmayacak! THY 5 ülke için yeni koşulları duyurdu: İlk kez yurt dışına çıkanlar için Küba hayal oldu

Türk Hava Yolları 5 ülkeye uçuşlarla ilgili radikal bir karar aldı. Bu ülkeler için artık yalnızca pasaport ve vize yetmeyecek. Bu ülkelere yolcu kabulünde uygulanan ek kontroller uçuşa kabul sırasında da uygulanacak. Bu kontrolle arasında noter onaylı resmi davet yazısı, bagaj şartı, polis mülakatında uygun cevap verme gibi detaylar bulunuyor. İşte THY açıklaması ve Latin Amerika ülkelerine yolculuk etmeyi düşünenlere yönelik uyarılar...

Haber 15-03-2024 09:51

'Gizli altın mezar' için ailesi tarafından satanist ayinde öldürüldü: 6 yaşındaki çocuğun korkunç sonu! Vudu bebekleri, büyü kitapları, işkence...

Satanist ayin dehşeti Kolombiya'da meydana geldi. 6 yaşındaki küçük çocuk annesi ve üvey babası tarafından işkenceyle 'kurban' edildi. 'Gizli bir altın mezar' bulabilmek için ailesi tarafından vahşice öldürülen Maximiliano Tabares isimli çocuğun cesedi, gömülmüş halde bulundu. Korkunç olayı gerçekleştiren anne ve üvey babanın, "Vudu bebekleri ve büyü kitapları" kullanarak şeytani bir tarikatı yönettikleri belirlendi.

Haber 07-03-2024 14:36

Çekik gözleri ve uzun kafasıyla bir gören bir daha baktı! İnanılmaz görüntü... 'Gizemli fetüs' panik yarattı

Kolombiya'da bilim insanları tarafından bir 'uzaylı' ya da yıllar önce Dünya'da yaşamış 'minik insansı' bir uygarlığa ait olabileceğine inandıkları gizemli bir fetüs keşfedildi. Gizeminin henüz çözülemediği yaratığın uzun bir kafatasına ve çekik gözlere sahip olması görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 05-03-2024 09:59

Kimse ne olduğunu anlayamadı! Çıplak adam ağaçtan taksinin üzerine düştü... İzleyenleri şaşkına çeviren anlar

Kolombiya'nın Medellin kentinde bir taksinin üzerine çıplak bir adam düştü. Yüzüstü taksinin bagajının olduğu kısma düşen adamın bir ağaca çıktığı ve dengesini kaybederek düştüğü iddia edildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 02-02-2024 09:08

Çevrelerindekilere aldırış etmeyen çift parkın ortasında cinsel ilişkiye girdi! Görüntüler tepkilere neden oldu

Kolombiya'nın Itagui kentinde ismi açıklanmayan bir çiftin çevresindekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiği anlar gündem yarattı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler tepkilere neden olurken herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 23-11-2023 11:26

Böylesi ancak filmlerde olur! Kaçırılan babası serbest kaldı; Luis Diaz, Brezilya'yı tek başına devirdi!

2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 5. haftasında Kolombiya, Brezilya'yı konuk etti. Ev sahibi ekip, geriye düştüğü mücadelede Brezilya'yı 75. ve 79. dakikalarda Luis Diaz'ın fileleri havalandırmasıyla 2-1 mağlup etti. Luis Diaz, gollerini silahlı isyancı örgüt Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) tarafından kaçırılan ve daha sonra serbest bırakılan babası Luis Manuel Diaz'a armağan etti. Maçı izleyenler, "Böylesi ancak filmlerde olur" dedi. İşte detaylar...

Spor 17-11-2023 12:35

Plajda yürürken üzerine yıldırım düştü! O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı... Kolombiya'da korkunç olay

Kolombiya'da yaşanan korkunç bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Kolombiya'nın Boquilla Plajı’nda yürüyüş yapan bir kadının üzerine yıldırım düştü. 34 yaşındaki Froilanis Maireth Rivas Roman isimli kadın yıldırımın etkisiyle hayatını kaybetti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 17-11-2023 07:30

Skandal görüntüler! Çevrelerindekilere aldırış etmeden çocuk parkının yakınında cinsel ilişkiye girdiler

Sosyal medyadan ifşa edilen bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir çift çocuk parkının yanında cinsel ilişkiye girdi. O anlar saniye saniye kaydedilirken sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

Trend 07-11-2023 14:15

Okyanusun dibindeki 570 milyar TL'lik hazine kimin olacak? Tonlarca altın, gümüş, zümrüt kriz yarattı... Kutsal kase deniliyordu

Kolombiya hükümeti, 1708 yılında batan 20 milyar dolar (yaklaşık 570 milyar TL) değerinde hazineyi barındırdığına inanılan üç asırlık batık gemi "Kutsal Gemi Enkazını" (İspanyol kalyonu San Jose) kurtarma görevi başlattı. Ancak batık gemi enkazındaki hazinenin kime ait olacağı konusunda krizin yaşandığı belirtildi.

Trend 07-11-2023 12:01

Okula gitmek için her gün hayatlarını riske atıyorlar! Timsahların istila ettiği nehrin üzerindeki borudan yürüyerek geçiyorlar

Kolombiya'nın Santa Marta sahil kenti yakınlarındaki Villa Leidy'de 70'ten fazla öğrenci her gün okula gidebilmek için timsahlarla dolu bir nehri aşmak zorunda. Nehrin üzerinde öğrencilerin geçebileceği herhangi bir köprü bulunmazken çocuklar iki kıyı arasındaki ipin üzerinde yürüyerek zorlu yolu tamamlıyorlar.

Trend 03-11-2023 14:31

Anne ve babası kaçırılmıştı! Liverpool'un yıldızı Luis Diaz sessizliğini bozdu, herkesi davet etti

Liverpool futbolcusu Luis Diaz'ın ailesi Kolombiya'da motosikletli silahlı kişiler tarafından kaçırılırken, dünyaca ünlü futbolcudan vatandaşlarına bir çağrı geldi. İşte detaylar...

Spor 01-11-2023 14:21

Yolcuların şaşkın bakışları arasında bacaklarına halk otobüsünde ağda yaptı! Duruma anlam veremediler... Tepkiler yağmur gibi yağdı

Halk otobüsünde yolculuk yaptığı sırada ismi açıklanmayan bir kadın bir anda ağda bezlerini çıkartarak bacaklarındaki istenmeyen tüyleri almaya başladı. Diğer yolcuların bazıları durumu şaşkın gözlerle izlerken bazıları ise tepki gösterdi. Kadın bakım rutiniyle alakalı olarak sorun yaşayan yolcuların taksiye binmelerini söyleyerek eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 25-10-2023 08:14

Dünyanın en havalı semtlerini listelediler! O listeye Türkiye'den sadece bir yer girdi

İngiltere merkezli ünlü bir dergi, dünyanın en havalı semtlerini listeledi. O listeye Türkiye'den sadece bir semt girdi. O semt, dünyaya adeta hava attı! Peki bu hangi semt? İşte bu sorunun yanıtı...

Haber 23-10-2023 10:12

Çevrelerindekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler! Çocukların olduğu plajda yakınlaşınca tepkilerin odağına yerleştiler

Kolombiya'da bir denizde yakınlaşan çifte ait görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Çevresindekilere aldırış etmeden denizde yakınlaşan çift tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 19-10-2023 10:30

Kolombiya'dan İsrail'in Bogota Büyükelçisine tepki: Özür dile ve ülkeyi terk et

Kolombiya Dışişleri Bakanı Alvaro Leyva, İsrail'in Bogota Büyükelçisi Gali Dagan'ın Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'ya "saygısızlık" yaptığını belirterek, ülkeyi terk etmesi çağrısında bulundu. Leyva, "Utanç verici. En azından özür dile ve ülkeyi terk et" paylaşımını yaptı.

Haber 16-10-2023 23:17

Zonguldak'ta uyuşturucu ele geçirilen geminin 10 mürettebatı tutuklandı

Zonguldak'ta yabancı bayraklı gemide yaklaşık 141,5 kilogram kokain ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 10-10-2023 10:25

Yemek yaparken düdüklü tencere yüzüne patladı! Kabusu yaşadı... Yüzüm çok sıcaktı, başım döndü

29 yaşındaki Nidia Rico yemek yaptığı sırada düdüklü tencerenin patlaması sonucunda kabusu yaşadı. Genç kadın yüzünde birinci derece yanıklar oluştuğunu belirtirken iyileşme sürecinin aylarca devam ettiğini anlattı. Rico'nun TikTok'tan yaptığı paylaşımı kısa sürede 40 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 22-09-2023 08:57

Akılalmaz olay! 'Los Choneros' çetesinin liderinin cesedi mezarlıktan çalındı...

'Los Choneros' adlı çetenin ikinci ismi olarak bilinen Ekvadorlu Junior Roldn'un, Kolombiya'da öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Çete lideri Roldn'ın cesedi Kolombiya'daki mezarlıktan çalındı.

Haber 14-09-2023 17:01

Bir gören bir daha baktı! 11 kişilik arkadaş grubu pencerenin önünde çırılçıplak geçti... Komşular ne yapacağını şaşırdı

Kolombiya'daki lüks bir apartman dairesi ilginç bir partiye ev sahipliği yaptı. Camın önünde çırılçıplak duran 11 kişilik arkadaş grubu komşularını şaşkına çevirmeyi başardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşılınca görüntüler viral oldu.

Trend 13-09-2023 11:17

Karısı eve gelince panik yaptı! Yakalanmamak için sevgilisini balkondan böyle indirdi

Sosyal medyada kısa sürede 11 milyonu aşkın izlenmeye varan görüntülerde bir yarı çıplak bir adamın bir kadını balkondan aşağıya indirdiği anlara yer verildi. Komşu tarafından çekilen görüntüler yasak aşkı yakalayan eşin balkondan aşağıya inen sevgiliyi kovalanarak uzaklaştırmasıyla sona erdi.

Trend 05-09-2023 09:30

Mide bulandıran an! Geçmeyen baş ağrısı şikayetiyle doktora gitti... Kulağından canlı hamam böceği çıktı

TikTok’tan paylaşılan bir videoda bir türlü geçmeyen baş ağrısı şikayetiyle doktora giden bir kadının kulağından canlı hamam böceği çıktığı anlar yer aldı. Görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 02-09-2023 08:58

Bez bebekle evlenen adam görenleri şaşkına çevirdi! “Karımla alışverişe çıktım” dedi... Bakanlar inanamadı

Cristian Montenegro isimli bir adam gerçek boyutlu bir bez bebekle evlendikten sonra dünya basınının ilgisini çekmeyi başardı. Evliliğini duyurduktan sonra da sosyal medyanın yoğun ilgisiyle karşılanan Montenegro son olarak eşiyle birlikte alışverişe gittiği anlarda çekilen gönderiyle gündem yarattı. Montenegro alışveriş sırasında aldığı tepkileri de anlatmayı ihmal etmedi.

Trend 29-08-2023 10:23

Kolombiya'da peş peşe depremler! 7’nci kattan atlayıp hayatını kaybetti

Kolombiya peş peşe meydana gelen depremlerde başkent Bogota’da bir kişi 7’nci kattan atlayarak hayatını kaybetti. Kadının atladığı ana ait görüntüler ortaya çıkarken çevredekilerden birinin kadına “Dikkat et” diye bağırdığı duyuldu.

Haber 17-08-2023 23:39

Kask kamerasına saniye saniye yansıdı! Dağ bisikletçisi yanlışlıkla ormanda cinsel ilişkiye giren çifte çarpacaktı

Bir dağ bisikletçisinin kask kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada ifşa edilince viral olmayı başardı. Ormandaki bir parkurda bisikletiyle sürüş yaptığı sırada bisikletlinin karşısına aniden cinsel ilişkiye giren bir çift çıktı. Bisiklet sürücüsünün bağırmasıyla yakalandığını anlayan çift hemen toparlandı. O anlar saniye saniye kaydedilirken sosyal medyadan ifşa edildi.

Trend 01-08-2023 11:42

Kolombiya Devlet Başkanı'nın oğlu para aklama yüzünden tutuklandı!

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro'nun oğlu Nicolas Petro, para aklama ve haksız kazanç sağlama suçlamalarıyla tutuklandı.

Haber 29-07-2023 18:06

Modern Robin Hood! Fakir insanlara cesur pozlarından kazandığı parayı dağıtıyor...Sokaklarda para saçıyor

Kolombiyalı sosyal medya fenomeni Valetina Gomez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan kazandığı parayı Güney Amerika ülkesinin sokaklarında gördüğü fakir insanlara dağıttığını söyledi. Sosyal medyada ‘modern Robin Hood’ olarak yorumlanan Gomez, maddi konularda zorluk yaşayan insanlara yardım etmenin kendisini iyi hissettirdiğini söyledi.

Trend 26-07-2023 08:39

Sıcak havalardan bunalınca 1 saat içinde 6 şişe su içti! Hastanelik oldu... Neredeyse ölüyordu

Kolombiya’da yaşayan 10 yaşındaki Ray Jordan isimli bir çocuk arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada sıcak havadan bunalarak 1 saat içinde tam 6 şişe su içti. Bir anda fenalaşan çocuk hastaneye kaldırıldı. Doktorlar su zehirlenmesi nedeniyle hastanelik olan çocuğun ölümden döndüğünü dile getirdi.

Trend 12-07-2023 16:01

Aslında resmi bir polis memuru! Sosyal medyadaki müstehcen pozları tepki çekti... “Tutuklanması lazım”

Instagram’da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Kolombiyalı polis memuru Gina Alexandra Pinzon Narvaez sosyal medyadan yaptığı müstehcen paylaşımları nedeniyle tepkilerin odağına yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü polisin görevinden uzaklaştırılarak tutuklanması gerektiğini söyledi.

Trend 08-07-2023 13:56

Güpegündüz sokak ortasında cinsel içerikli film çektiler! Bir gören bir daha baktı

Kolombiya'daki Palonegro Uluslararası Havaalanı yakınlarında yol kenarında ismi açıklanmayan bir çift arabanın içinde cinsel ilişkiye girerken yoldan geçenler tarafından fark edildi. O anlarda bir kameranın eylemin yakın çekimlerini büyük bir dikkatle yapması sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 07-07-2023 11:00

Kolombiya'dan Samsun'a ölüm yolculuğu! Gemiye kaçak bindi, cesetle günlerce yolculuk yaptı

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Katya ATK isimli geminin personeli, ambarda bir cesetle birlikte kaçak yolcu buldu. Kolombiya vatandaşı Luis Antonıo Obando Castro'nun (57) ölen arkadaşının cesediyle günlerce yolculuk yaptığı belirlendi. Samsun Limanı’nın 3 mil açığında bulunan gemiye giren güvenlik güçleri, kaçak yolcuyu gözaltına aldı

Haber 21-06-2023 20:06

Kolombiya’da ilginç olay! Rüşvet aldığı anlaşılan polis memuru yakalanmamak için parayı yutunca hastanelik oldu

Kolombiya’da bir polis memuru yakaladığı iş insanını tutuklamamak için rüşvet aldı. Rüşvet aldığı anlaşılan polis memuru yakayı kurtarmak için ilginç bir yol seçti ve rüşvet olarak verilen parayı yuttu. Delilleri yok ederek tutuklanmaktan kurtulmak isteyen polis memuru hastanelik oldu.

Trend 16-06-2023 13:52

Manyok otu nedir, ne işe yarar? Manyok Türkiye'de yetişir mi, zehirli mi? İşte faydaları ve yan etkileri...

Manyok ile ilgili araştırmalar Kolombiya'daki 4 çocuğun geçirdikleri uçak kazası sonrası Amazon Ormanları'nda 40 gün hayatta kalma mücadelesi verdikleri yönünde basında yer alan haberler sonrası merak konusu oldu. Kolombiyalı askeri özel kuvvetler sözcüsü Pedro Arnulfo Sánchez Suárez'in aktardığına göre, manyok unu yemek, uçakları düştükten bir ay sonra Amazon ormanlarında bulunan dört çocuğun hayatını kurtarmaya yardımcı oldu. Peki, Manyok otu nedir, ne işe yarar? Manyok Türkiye'de yetişir mi?

Haber 12-06-2023 12:18

Uçakları düştü, ormanda 40 gün boyunca ölüm kalım savaşı verdiler... O çocuklardan trajik sözler: Açım, annem öldü...

Tüm dünya Kolombiya'daki mucize kurtuluşu konuşuyor... Dört çocuk, geçirdikleri uçak kazası sonrası Amazon Ormanları'nda 40 gün hayatta kalma mücadelesi verdi. Bir aydan uzun bir süre sonra bulunan çocuklar, uçakla başkent Bogota'daki bir askeri hastaneye kaldırıldı. Çocukların bulunduklarında söyledikleri trajik sözler, duyanların yüreğini burktu...

Haber 12-06-2023 11:34

Mucizenin fotoğrafı! Uçağı Amazon ormanlarına düşen dört çocuk, kazadan 40 gün sonra mucizevi bir şekilde canlı bulundu

Kolombiya’da 1 Mayıs’ta Amazon ormanlarına düştüğü belirtilen ve 17 Mayıs’ta enkazı bulunan uçak kazasından 40 gün sonra bir mucize haberi geldi. Uçağın içinde yolcular arasında bulunan 12 aylık bir bebek ile dört, dokuz ve on üç yaşlarındaki dört çocuğa 40 gün sonra canlı olarak ulaşıldı.

Trend 10-06-2023 07:36

Kimse inanmıyor ama o bir makinist! Sosyal medyada güzelliğiyle viral oldu... “Erkek işi olduğunu söylüyorlar”

Kolombiya’nın Medellin Metrosu'nda makinist olarak görev yapan Katherine Munera, güzelliğini ortaya çıkartan TikTok paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. “En güzel makinist” olarak sosyal medyadan ünlenen Munera, erkek egemen bir sektörde çalışamaktan gurur duyduğunu söyleyerek kendisini eleştirenlere meydan okudu.

Trend 23-05-2023 15:58

Dudağına yaptırdığı dövme TikTok'ta olay oldu! Acı çekiyorum

Dudak pigmentasyonu yaptıran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudakların kırmızı ve pembe tonlanlarında renklendirilmesine yarayan pigmentasyon doğal sonuçlar elde edildiğinde çok daha bakımlı bir görünüm sağlayarak sürekli makyaj yapma ihtiyacını götürüyor. Ancak yanlış müdahaleler yapay görünümlere sebep olabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dudak dövmesini paylaşan bir kadın viral oldu.

Kadin 22-05-2023 14:27

Uçak kazasında kaybolmuşlardı: Mucize kurtuluş! Biri 11 aylık bir bebek... Hayata böyle tutunmuşlar

Kolombiya’da 1 Mayıs tarihindeki uçak kazasından 2 hafta sonra mucizevi bir kurtuluş haberi geldi. Kazadan 2 hafta sonra aralarında 11 aylık bir bebeğin de olduğu 4 çocuk canlı olarak bulundu. Çocuklar meyve yiyerek hayatta kaldı. Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ordumuzun yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda Guaviare’deki uçak kazasında kaybolan 4 çocuğun bulunması ülke için büyük sevinç" dedi.

Haber 18-05-2023 13:28

Sokak ortasında cinsel ilişki skandalı! Çevrelerindekilere aldırmadan kaldırımda cinsel ilişkiye girerken yakalandılar

Kolombiya’nın Medellin şehrindeki bir sokakta cinsel ilişkiye giren bir çifte ait görüntüler sosyal medyadan tepkilere neden oldu. Sokağı gören bir evden çekilen görüntülerde çiftin kaldırımda birbirlerine yakınlaştıkları anlar Medellin kentindeki sakinleri sinirlendirdi.

Trend 04-05-2023 08:44

11 yıl boyunca içinde unutulan iğne ve iplikle yaşadı! “Çok büyük acılar hissettim”

Kolombiya’da yaşayan Maria Aderlinda Forero isimli bir kadın MRI taraması sırasında vücudunda bir iplik ve iğne olduğunu fark ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kolombiyalı 39 yaşındaki kadın 11 yıl boyunca iğne ve iplikle yaşamanın kendisine derin acılar hissettirdiğini söyledi. Yıllar boyunca ağrı çekmesinin nedenini bir iğne ve iplik olduğunu öğrenen Forero şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 26-04-2023 09:49

Sokak ortasında üçlü ilişki skandalı! Çocuk parkına yakın olunca tepkiler gecikmedi.... Görüntüleri çekilip ifşa ettiler

Kolombiya’nın Medellin şehrinde çocuk parkına yakın bir bölgede üç kişinin cinsel ilişkiye girdiği anlar kaydedilerek ifşa edildi. Ormanlık bir alanda bulunan sokakta çevredekilerin bakışlarına aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren üç kişinin görüntüleri sosyal medyadan ifşa edilince tepkiler gecikmedi. Görüntülerin popüler olmasından sonra üç kişinin yakalandığı ifade edildi.

Trend 14-04-2023 09:36

Belediye başkanından skandal görüntüler! Gece kulübünde pantolonunu indirerek dans etti... Ülke gündemine yerleşti

Kolombiya’nın Calima belediye başkanı Martin Alfonso Meija gittiği gece kulübünde eğlencenin dozunu kaçırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Şaşkın bakışlar altında Meija, önce gömleğini çıkarttı ardından ise pantolonunu indirerek yarı çıplak br halde dans etmeye başladı. Görüntüler ülke gündemine yerleşti.

Trend 14-04-2023 07:39

Tepkiler çığ gibi büyüdü! Kutsal dağın tepesinde cinsel ilişki görüntüleri çeken fenomene soruşturma açıldı

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans uygulaması üzerinden seksi paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çeken Katty Blake, Kolombiya’da kutsal olarak kabul edilen Guatepe Kayası’nda cinsel ilişkiye girerken çekilen görüntülerini yayınladı. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasından sonra Kolombiya polisi fenomen hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Trend 08-04-2023 10:44

Sosyal medya fenomeni kendisini övmeye doyamadı! “O kadar mükemmelim ki... İnsanlar plastik bir seks bebeği olduğumu düşünüyor”

Kolombiyalı sosyal medya fenomeni Carolina Gomez 600 bini aşkın Instagram takipçisiyle dünya genelinde tanınan bir fenomen. Sosyal medyadan kendisine yönelik olarak estetik yorumlarına sert tepki gösteren fenomen isim kusursuz güzelliğinin tamamen doğal olduğunu söyleyerek kendisini övdüğü bir paylaşım yaptı.

Trend 06-04-2023 10:16

Yine cinsel ilişki skandalı! Üniversite kampüsünün ortasında kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler

Kolombiya’daki bir üniversite kampüsünde iki öğrencinin çevrelerindekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiği anlar görgü tanıklarının cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada ifşa edilince kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

Trend 31-03-2023 10:43

Cinsel organında salatalık sıkıştı! Bahanesi ‘pes’ dedirtti... “Çok fazla yediğim için içimde büyüdü”

İsmi açıklanmayan bir adam anüsünde sıkışan salatalık şikayetiyle acil servise başvurdu. Şiddetli ağrı ve tuvaletini yapamama şikayetiyle hastaneye başvuran adam salatalığın içine nasıl girdiğine dair bir fikri olmadığını söyleyerek doktorları şaşkına çevirdi.

Trend 30-03-2023 10:12

Online duruşmaya yarı çıplak katıldığı için görevinden uzaklaştırılan yargıç müstehcen pozlarını paylaşmaya devam ediyor! “Kötü enerjileri unuttum”

Online duruşmaya yarı çıplak bir şekilde katıldığı için görevinden uzaklaştırılan Kolombiyalı yargıç Vivian Polania sosyal medyada durmak bilmiyor. Yargıçlık görevinin askıya alınmasından sonra yaşadığı kötü tecrübeyi unutmak için sosyal medya hesaplarından seksi pozlarını paylaşmaya devam eden Polania, “Kötü enerjileri unuttum” diyerek o anları hafızasından sildiğini dile getirdi.

Trend 22-03-2023 10:20

Canlı yayında korkutan anlar! Önce elleriyle yüzünü kapattı, sonrasında bir anda yere yığıldı

Kolombiya televizyonlarında yayınlanan Lo Se Todo programının sunucusu 35 yaşındaki Elianis Garrido, canlı yayın sırasında bir anda yere yığıldı. Sandalyesinde huzursuz hareketler yapan ünlü sunucu önce elleriyle yüzünü kapattı ardından ise bir anda bayıldı. O anlarda stüdyodakiler Garrido’un yardımına koştu.

Trend 22-03-2023 09:00

Böyle dondurmacı ne görüldü ne duyuldu! Cinsel organ şeklinde dondurma yapıyor... Yetmiyor yarı çıplak müşterilerine krema döküyor

Kolombiya’daki bir dondurma dükkanı kadın müşterilerinin müstehcen kliplerini sosyal medyada yayınlamasından sonra hem yerel polisin hem de kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Erkek cinsel organı şeklinde dondurmalar hazırlayan ve kadın müşterilerin onları yedikleri anları sosyal medyadan paylaşan dükkan kısa sürede Instagram’da 330 binden fazla takipçiye ulaştı.

Trend 14-03-2023 10:19

Kolombiya'da 5,9 büyüklüğünde deprem! Venezuela ve Panama'da da hissedildi

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'nın Santander yönetim bölgesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 10-03-2023 19:15