Kolye Haberleri

Boynundaki kolyeye yıldırım düştü, ölümden döndü

Ardahan'ın Posof ilçesinin Sarıgül köyündeki yaylada hayvan otlatırken üzerlerine yıldırım düşen Mustafa Can Bilgili (18) ile Yusuf Can (18) yaralandı. Yusuf Can'ın boynundaki zincir kolyenin bulunduğu bölge yandı. Hastanede tedavisi süren Can, "Yağmur yağınca ıslanmamak için Mustafa ile açtığımız şemsiyenin altına girdik. Sonrasını hatırlamıyorum, gözlerimi açtığımda hastanede doktorlar müdahale ediyordu. Boynumda taşıdığım zincir kolyenin izi derime çıkmış ve kolye parçalanmış" dedi.

Haber 15-09-2023 12:33

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Fiyatından çok daha pahalı görünen modaya uygun ürün önerileri

Tarzınızı kombinlerinize yansıtmak için yüksek bir bütçe ayırmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Öyleyse size yanıldığınızı söyleyelim. Bazı parçalar var ki zarif duruşlarıyla uygun fiyatına rağmen çok daha pahalı görünür. Eğer siz de kaliteli bir duruş sergileyen kıyafet, ayakkabı veya aksesuar almak istiyor ancak onlar için yüksek bütçe ayıramıyorsanız doğru adrestesiniz. Ayakkabıdan çantaya, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-09-2022 11:45

Böylesi görülmedi: Arap turist denizde kolyesini kaybetti, bulmak için iş makinesi kiraladı! Değeri dudak uçuklattı

Rize'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Limanköy Plajı'nda ailesiyle denize giren Arap turist, kolyesini suya düşürdü. Arap turistin, denizde kaybettiği kolyesini bulmak için yaptığı ise şaşkınlık yarattı. Turist, iş makinesi kiralayarak arama yaptırdı. Öte yandan kolyenin değeri adeta dudak uçuklattı. Arap turistin arama çalışması için yardım istediği şahıs, kolyenin değerinin 120 bin lira olduğunu söyledi.

Haber 09-09-2022 17:05

Tükürükten elde edilen DNA'dan kolye yapıp çocuklara hediye ediliyor

TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan DEÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Görkem Akıncı: - "Çok mutlu oluyorlar. DNA'larını elde etmek için standımıza geliyorlar"

Yurthaber 04-09-2022 11:28

Moda uzmanı paylaştı: Zarif görünmek istiyorsanız bu parçalardan uzak durun

Kadınlar daha zarif bir görünüm için kombin fikirleri arıyor. Zarif parçaların temeli düz ama kaliteli duran parçalardan geçiyor. Tiktok üzerinden paylaşım yapan bir kullanıcı zarif görünmek için asla giymemeniz gereken parçaları gösterdi.

Kadin 29-08-2022 11:42

Çöpe atmaya gerek yok! Takılarınızdaki renk değişimlerini kolayca çözebilirsiniz

Takılarda zamanla renk değişimleri yaşanabiliyor. Alınan takıların renginin değişmesi sıkıntıya neden oluyor. Rengi değişen takılar genellikle çöpe atılıyor. Ancak renk değişimlerini düzeltmek için çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz. Kolyelerinizdeki renk değişimlerinden şikayetçiyseniz kolyeleri atmak yerine aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 11-05-2022 10:03

Görüntüsüne aldanmayın! Kolyede dehşete düşüren detay... Bekçiler yakaladı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bekçilerin şüphelendikleri kişinin üzerinden çıkan kolyedeki detay dehşete düşürdü. El yapımı ve 7.65 çapında tek mermi atabilen kolye suikast silahı çıkarken şahıs, kolye görünümlü suikast silahının kendisine hediye edildiğini ve silah olduğunu bilmediğini söyledi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Haber 25-04-2022 20:40

Sakarya'da kolye olarak kullanılan tek atımlık silah ele geçirildi

Sakarya'da kolye olarak kullanılan tek atımlık silah ele geçirildi

Yurthaber 25-04-2022 15:35

Boynundan altın kolye çaldı! Karar şaşkına çevirdi... O anlar kameraya yansıdı

Mardin'de bir kişi yolda yürüyen bir kadının boynundan altın kolyeyi çalıp kaçtı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayın ardından şüpheli hakkında mahkeme kararı dikkat çekti.

Haber 06-04-2022 16:06

Kadınlar el emeğiyle ürettiği yemenileri dünyaya satıyor

Anadolu'nun yöresel el dikimi deri ayakkabısı yemeni, Ankaralı deri işleme ustası 7 kadının özel tasarımlarıyla dünyaya açılıyor - Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Ünal: - "ABD'de San Francisco ve Brezilya'ya satışlarımız oldu. Esas olarak deri ayakkabılar üzerine çalışıyoruz. Çünkü bunun yok olmaya yüz tutmuş zanaatlar arasına girdiğini biliyoruz"

Yurthaber 08-03-2022 11:10

Bu pastalardan satın alanlar çok şanslı! İçlerine pırlanta kolye, yüzük ve altın saklıyorlar

Sinop’ta faaliyet gösteren bir pastane yılbaşı öncesinde kendilerinden pasta satın alan müşterilerine özel bir sürpriz yaptı. Pastanedeki bazı pastaların içerisine pırlanta kolye, yüzük ve altın yerleştirildi. Her 30 pasta içerisinde bir tane olacak şekilde şanslı sahiplerini bekleyen sürprizler büyük ilgi gördü.

Haber 31-12-2021 20:59

Takıp takıştırmayı seven sevgilisine hediye arayanlar için 250 TL altına gümüş kolye modelleri

Sevgilinize hediye almak ve onu mutlu etmek istiyorsunuz ancak ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Dert etmeyin, takıp takıştırmayı sevenler için harika bir hediye önerimiz var: Kolyeler! 250 TL altı fiyatı ile bütçenizi yormayacak en güzel gümüş kolye modellerini sizler için listeledik.

Kadin 14-12-2021 15:13