Kombi Haberleri

'Evde kendileri yapamazlar' Isınmak isterken canınızı tehlikeye atmayın! Hayati 'kombi' uyarısı... Eski modelleri kullananlar dikkat

Kış aylarının gelmesi ve havaların soğumasıyla insanlar evlerinde kombilerini açmaya başladı. Kışın ısınmak için pratik bir yöntem olan kombiler, dikkatli kullanılmadığında hayati riskleri de içinde barındırıyor. Bu nedenle cihazların rutin bakımlarını yetkili servislere yaptırmak büyük önem taşıyor. Uzmanlar, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kombilerin bakımlarının her yıl periyodik olarak yetkili servislerce yapılması gerektiğinin altını çiziyor. Özellikle eski modeller için de uyarıyor.

Kadin 22-01-2024 17:36

Anneleri 2 kız kardeşi mutfakta ölü bulmuştu! Yetkili firmadan açıklama geldi 'Bilgimiz dışında doğal gaz kullanımına başlanmış'

Manisa'da evde doğal gaz kombisinin bacasının çıkması sonucu sızan karbonmonoksitten zehirlenen 2 kız kardeşin ölümünde soruşturma sürüyor. Doğal gaz şirketi açıklamasında "İlk incelemeler sonucunda meskende doğal gaz kombisi bacasının yerinden oynatıldığı ve/veya yetkili olmayan kişilerce bağlantısının eksik yapıldığı, yeni taşınılan konutta tarafımıza bildirilmeden doğal gaz kullanımına başlandığı belirlenmiştir. Ayrıca ortama hava akışı sağlayan menfezin de kapatıldığı saptanmıştır" dedi.

Haber 13-01-2024 15:26

Kombiyi yakmazsanız komşunuzla davalık olabilirsiniz!

Hava sıcaklıkları düştü ve düşmeye devam ediyor. Birçok daire kombilerini yakmaya başladı. Kimi de kombiyi yakmadan kışı geçirmeye çalışıyor. Kombiyi yakan değil yakmayan yandı. Hukuka göre komşu, kombiyi yakmayan komşuya dava açıp zarar talebinde bulunabilir. İşte detaylar...

Haber 16-11-2023 22:08

'Fazladan 2-3 bin TL ücret talep ediyorlar' Böyle gösterip... Gözden kaçan o detay! Kombi bakımı yaptırmayanlar dikkat: Uzmanı uyardı

Kış aylarının yaklaşmasıyla evinde kombi bakımı yaptırmak isteyenlere uzmanından “Bakım yapılmadığı takdirde kötü sonuçlarla karşılaşılabilir” uyarısı yapıldı. Kış ayları için kombi bakımı yaptırmayanları uyaran, Diyarbakır'da kombilerle ilgili hizmet veren Sabri Arıcı, 'dolandırıcı' olarak nitelendirdiği ustalarla ilgili de bir noktaya dikkat çekti. Standart bakımın içinde yapılması gereken bir işi, bunun dışındaymış gibi göstererek 2-3 bin TL fazladan ücret talep edebildiklerini söyledi.

Finans 08-11-2023 10:15

Kombi

Kombi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kombi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaza girmeye gün sayıyorlardı! Mayıs ayı sonunda ilk defa... Bu kadarını beklemiyorduk

Denizli'de yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının eksi derecelere düştüğü Çameli'de ilçe sakinleri, sıcak geçen kış sonunda kaldırdıkları sobaları yaza sayılı günler kala yeniden kurdu. İlçede soba ve kombiler yeniden ateşlendi! Yaşanan iklim değişikliğine bir anlam veremeyen ilçe sakinleri, 'mayıs ayı sonunda ilk defa bu kadar soğuğa' maruz kaldıklarını dile getirdi. Sobaları tekrar yaktıklarını anlatan Gönül Gencer, "Bizler bu kadar soğuk hava beklemiyorduk" dedi.

Haber 26-05-2023 12:52

Doğal gaz zammı tedirginlikle bekleniyor: Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Faturanızı anında etkileyecek

'Doğal gaza zam geldi mi?' sorusu son günlerde en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Kış aylarında artış gösteren doğal gaz faturaları bütçeyi oldukça zorluyor. Vatandaşlar gelecek doğal gaz zammı hakkında tedirginlik yaşıyor. Doğal gaz faturasını düşürmek için çeşitli tasarruf yöntemleri aranıyor. İşte faturanıza anında yansıyacak doğal gaz faturasını düşürme tüyoları...

Kadin 26-12-2022 10:58

Kışın kombi kullanımı nasıl olmalı?

Soğuk havasıyla birlikte kış ayları kendisini hissettirmeye başladı! Bizleri soğuk havalardan koruyacak ve yaşam alanlarımıza konfor katacak kombilerimizin de kullanım sezonu başlıyor. Hem enerji kaynaklarımızı verimli kullanmak hem de faturalarımızda tasarruf sağlayabilmek için kışın kombilerimizi doğru kullanmanın önemi de her geçen gün artıyor. Bu yazımızda kışın kombinizi nasıl daha verimli kullanabileceğiniz konusunda bazı önerilerimizi sizler için derledik.

Haber 14-12-2022 23:18

Çok gelmesin diye yapıyoruz ama doğal gaz faturasını ikiye katlıyoruz: Doğal gaz faturasını düşürmenin basit yolları

Doğal gaz faturaları havaların soğumaya başlamasıyla şimdiden kara kara düşündürmeye başladı. Kış aylarının korkulanı doğal gaz faturası her sene tedirginlik yaşanmasına neden oluyor. Birçok insan doğal gaz faturasının daha geç gelmesi için kombiyi açmayı erteliyor. Ancak artan soğuklar ile birlikte açılan kombilerin bakımına dikkat etmek ve doğal gaz faturasını düşürmek için uygun yolları izlemek faturalarınızın çok daha düşük gelmesini sağlayabilir.

Kadin 19-11-2022 08:38

Doğalgaz faturasından tasarruf etmek için kışa girmeden hemen yapın! Faturayı yüzde 25 azaltır

Kış aylarında artan elektrik ve doğalgaz faturaları oldukça cep yakıyor. Birçok kişi faturaları düşürmek için evde tasarruf nasıl yapılır? diye araştırmalarda bulunuyor. Uzmanlar faturanızı yüzde 25 azaltacak olan yöntemi uygulayarak kış mevsimini çok daha sıcak geçirebileceğinizi vurguluyor.

Kadin 01-11-2022 14:32

Bursa'da evlerinde sızan doğal gazdan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Bursa'da evlerinde sızan doğal gazdan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 19-10-2022 09:48

Yanlış kabloyu kesince 40 dairede televizyon, buzdolabı, kombiler yandı! Patlama sesi duyduk, duman ve koku hissettik

Elazığ’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir hırsız, kabloları çalmak üzere elektrik panosuna girince olanlar oldu. Hırsızın yanlış kabloyu kesmesiyle fazla akım sonucunda bir sitedeki 40 dairede çoğu elektronik cihaz yandı. Sitede yaklaşık 400 bin lira hasar meydana geldiği belirtilirken olayı anlatan site yöneticisi bir patlama sesi duyduklarını ve ardından prizlerden duman ve koku geldiğini söyledi. Olayda site sakinleri televizyon, buzdolabı ve kombilerinin yandığını aktardı.

Haber 24-07-2022 18:30

Yeni eviniz için en iyi yoğuşmalı kombi önerileri

Kombiler hiç şüphesiz hayatımızı kolaylaştıran en önemli teknolojik nimetlerden biri. Bu kadar önemli bir ürünü almadan önce detaylı araştırmak gerek. "En iyi yoğuşmalı kombi markası nedir?" veya "En iyi yoğuşmalı kombi hangisidir?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Kaliteli ve dayanıklı yoğuşmalı kombi marka önerisiyle karşınızdayız. İşte detaylar!

Haber 20-06-2022 10:32

Van'da tarihi binadan 320 bin liralık televizyon, kombi ve kamera çalan zanlı tutuklandı

Van'da tarihi binadan 320 bin liralık televizyon, kombi ve kamera çalan zanlı tutuklandı

Yurthaber 25-05-2022 17:15

Dev ısı pompaları kombilerin yerini alabilir mi?

Ukrayna savaşı pek çok ülkenin Rus gazına bağımlılığını sorgulamasına ve doğal gaz yerine ne kullanabileceğini düşünmeye başlamasına yol açtı. Gelecekte kombilerin yerini alabileceği söylenen teknolojilerden biri de ısı pompaları. Peki bu ne kadar mümkün? BBC Bilim Editörü Rebecca Morelle inceledi.

Haber 20-03-2022 11:40

Üç Kuruş dizisinin Leyla karakterinin giydiği göz kamaştıran kırmızı elbiseye 300 TL altı alternatif öneriler

Üç Kuruş dizisindeki her karakter, sahip oldukları tarzlar, giydikleri parçalar ve kombinleriyle kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle Leyla karakterinin giydiği kırmızı elbise en çok konuşulanlar arasında. Mini etekli, dar ve düşük balon kollu bu elbiseye bayılanlar için 300 TL altındaki muadillerini bulduk ve inceliyoruz!

Kadin 15-03-2022 09:49

90'lardan sonra bugünlerde yeniden moda olan füzo taytlarla kombin önerileri

Hem sporda hem günlük giyimde büyük rahatlık sağlayan taytlar, sportif kombinlerin de vazgeçilmez parçaları. Peki, 90'ları kasıp kavuran füzo taytlara ne dersiniz? Ayak tabanına geçirilen bandıyla konforlu bir kullanım vadeden taytlarla şık kombinlere imza atabilirsiniz. Eğer füzo taytları seviyor ya da denemek istiyorsanız en iyi ürünlerin yer aldığı yazımızı incelemeye davetlisiniz!

Kadin 26-01-2022 10:39

Elazığ'da kombi çaldığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı

Elazığ'da kombi çaldığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı

Yurthaber 10-01-2022 15:41

Kombileri kısmanın zamanı geldi! Çok sıcak ortamlarda uyumanın birçok zararı bulunuyor…

Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi sıcak bir odada uyumaya çalışmak da birçok problemi beraberinde getiriyor. Çok sıcak ortamlarda uyumak insan sağlığını olumsuz etkilediği için uyuduğunuz ortamı vücut sıcaklığınıza göre ayarlamanız gerekiyor. Peki, böyle bir ortamda uyumanın size ne gibi zararları olabilir? Bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız yazımıza mutlaka göz atın!

Haber 16-12-2021 13:39

Kış aylarında doğalgazdan tasarruf etmenizi sağlayacak en iyi kombi çeşitleri

Kış mevsiminin en can sıkıcı noktası doğal gaz faturaları oluyor. Çoğumuz evimizin en sıcak köşesinde, kahve eşliğinde kitap okumaya bayılıyoruz. Düzgün çalışan ve ekonomik bir ısıtıcınız yoksa bu hayal kabusa dönüşebiliyor. Peki, yüzlerce seçenek arasında en iyi kombi markası hangisi? Kararsız kaldıysanız ve seçim yapmakta zorlanıyorsanız bütçenize en uygun kombi markası önerileri için listemize göz atabilirsiniz.

Haber 01-11-2021 10:08

Bu tavsiyelere uyanın faturası düşüyor... Elektrikli cihazlara dikkat

Elektriğe gelen zamların ardından vatandaş faturalardan epey şikayetçi. Alacağınız basit önlemlerle faturaları düşürmek ise mümkün. İşte elektrik faturasını düşürmek için alınması gereken önlemler.

Finans 19-10-2021 12:40

Kombiyi yakmayan yandı! Herkesi ilgilendiriyor

Kalorifer açmadan sonbahar ayını geçirmeyi planlıyorsanız bu durum alehinize sonuç doğurabilir. Hukuki düzenlemelere göre, komşu, kombi yakmayan kat maliklerine dava açma hakkına sahip. Diğer evlerde kombi masrafının artmasına sebebiyet verdiği düşüncesi ile doğruluk ve dürüstlük kurallarına uymadığı gerekçe gösterilen bu davranışta kalorifer kullanmayan kişi para cezasına çarptırılabiliyor.

Haber 18-10-2021 12:00