Komur Projeleri Haberleri

AK Partili koordinatör Övenç ile Mert Armağan arasındaki sosyal medyadaki tartışma gündem oldu! 'Benden usulsüzce araba isteyen adamsın'

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç ile sosyal medya trolü Mert Armağan arasında 'araba' tartışması yaşandı. Mert Armağan'ın attığı bir tweete tepki gösteren Ömer Faruk Övenç, "Sen partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın. Neyin şovunu yapıyorsun" ifadelerini kullandı. Armağan ise "Evet çok zor bir dönemdeydim devletin yaptıkları projeleri tanıtmak için yardımlarını görüntülemek için bir araç istemiştim vermemiştiniz" yanıtını verdi.

Finans 2024-04-04 22:24:04

İBB adayı Murat Kurum ilk 6 ay ve 1 yılda yapacağı projeleri açıkladı: İstanbul gerçek belediyeciliği görecek

Seçimlere 3 gün kala İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, seçilmesi halinde ilk a6 ayda ve ilk 1 yılda yapacağı projeleri anlattı. İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuşan Kurum "6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. İstanbul gerçek belediyeciliği görecek." dedi.

Haber 2024-03-28 13:41:50

Yaşlı çiftin hayatını değiştiren destek

Kocaeli’de hayata geçirilen yardım projeleri, çocukları olmayan Emine ile Lütfü Candan çiftinin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Yurthaber 2024-03-27 10:57:51

Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi ‘Tübitak Projesi’ ödülünü aldı

‘Tübitak 2204-A’ Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasın da Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi ‘Tübitak Projesi’ ödülünü aldı.

Yurthaber 2024-03-15 10:30:11

Liseliler yük gemileri için hidrolik sistemli köprü tasarladı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde lise öğrencilerinin birbirinden ilginç projeleri okulda sergilendi.

Yurthaber 08-03-24 15:00

Bakan Uraloğlu süper hızlı tren projesini anlattı: Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu katıldığı canlı yayında ulaşım projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Hedeflerinin toplam 29 bin kilometre raylı sistem olduğunu kaydeden Bakan Uraloğlu, "Ankara ile ilgili projelerimiz de var. Havaalanı metrosu konusunda çalışıyoruz" dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, "Biz bir de süper hızlı tren düşünüyoruz. Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak" diye konuştu.

Haber 06-03-24 22:56

Bakan Bolat Suudi Arabistan'ı işaret etti: 'Firmalarımız...'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede, "Suudi Arabistan, önümüzdeki 10 yıl için çok büyük bir yatırım hamlesine girişiyor. Bizim firmalarımız bu projeleri yakından takip etmeli" dedi.

Finans 05-03-24 11:31

Büyükkılıç’tan kentsel dönüşüm projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi dirençli kent yapmak için yeni dönemde Kentsel Dönüşüm projelerine yöneleceklerini ifade ederek, hayati ve önemli yeni yapılacak projelerden bahsetti.

Yurthaber 01-03-24 10:29

Kayseri’de engelli vatandaşlar ve üniversite öğrencilerine su faturalarında yüzde 50 indirim

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliği çerçevesinde ‘özel kardeşlerim’ diyerek daima destek olduğu engelli vatandaşlar için yeni dönemde de çok özel projeleri hayata geçirecek.

Yurthaber 27-02-24 15:23

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü hayata geçirdiği 2 projeyle 29 bine yakın öğrenciye ulaştı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Hayata Renk Verelim 2023" ve "Bilinçli Gençlik Sağlıklı Toplum 2023" projeleri kapsamında 28 bin 797 öğrenciye ulaşıldı.

Yurthaber 22-02-24 08:37

Mehmet Şimşek'ten kira fiyatları açıklaması! Oran vererek anlattı: Yeni sosyal konut projesinin müjdesini verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki fiyat artışlarının önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, deprem kaynaklı konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini ve dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını bildirdi.

Finans 12-02-24 11:58

Topçuoğlu ailesinden Gaziantep ve Kilis’e iki önemli eser

Sanayi ve ticaret alanındaki başarılarının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de takdir toplayan Topçuoğlu ailesi, Gaziantep ve Kilis’e iki önemli eser daha kazandırmak amacıyla protokol imzaladı.

Yurthaber 02-02-24 10:04

MTA, metal ve kömür madeni aramalarını hızlandıracak

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Yanık, bu yıl doğrudan arama projeleri için 1,2 milyar lira bütçeye sahip olduklarını belirterek, "İlk olarak Sinop-Boyabat Metalik Maden Aramaları ve Muş Kömür Aramaları projelerini bitirmeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 30-01-24 14:15
mta

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, projeleri uzayda test edilecek Muşlu öğrencilerle buluştu:

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzayda yapacağı 13 deney arasında projeleri yer alan Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini ve proje koordinatörü öğretmeni tebrik etti.

Yurthaber 24-01-24 14:33

Muş Valisi Çakır ve projeleri uzayda test edilecek öğrenciler, Gezeravcı'nın yolculuğunu izledi

Muş Valisi Avni Çakır ve hazırladıkları projenin deneyi uzayda yapılacak öğrenciler, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunu Muş Bilim ve Sanat Merkezinde canlı izledi.

Yurthaber 19-01-24 07:27

Burhaniye Belediyesi eğitimde lider oldu

Balıkesir’de hayata geçirdiği eğitim projeleriyle adını duyuran ve bu alanda yaptığı çalışmalar ile birlikte tek olan Burhaniye Belediyesi, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in projeleri ile birlikte Burhaniye’de eğitim alanında öncü oldu.

Yurthaber 15-01-24 13:56

Düzce'deki 'Butik Şehirler' projesi için Almanya karşılaştırması! Çok doğru bir strateji, bu adımlar çok önemli

Düzce'de Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi için açılış töreni gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 21 yılda ülkemize birçok yatırım yaptık. Özellikle ulaştırma alanında birçok projeyi hayata geçirdik" dedi. Gazeteci Hakan Çelik ise Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün kentte hayata geçirdiği projeleri "önemli" olarak nitelendirirken "Butik Şehirler hamlesi çok doğru bir strateji" dedi.

Finans 08-01-24 13:50

2 bin yıllık tarihi surlar ayağa kaldırılıyor

Deprem bölgesi Malatya’da, Roma döneminde inşa edilen Doğanşehir Kalesi’nin tahrip olan surları, başlatılan incelemeler sonrası hazırlanan restorasyon projeleri ve uygulamalarla ayağa kaldırılacak.

Yurthaber 08-01-24 09:54

Büyükşehir’in vizyon projeleri ile ’Dirençli Kent: Kayseri’

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, birbirinden önemli vizyon projeler arasında yer alan kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde şehri daha yaşanabilir, daha güvenli, daha konforlu ve daha estetik yapılar ile donatarak, dirençli bir kent oluşturmak için gayret ettiklerini söyledi.

Yurthaber 27-12-23 10:36

Bilim Fuarı’ndaki projeler ilgi gördü

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 2 gün süren Tubitak 4006 Bilim Fuarı projeleri oldukça ilgi gördü.

Yurthaber 11-12-23 10:52

İstanbul için karar günü! Bakan Özhaseki '10 gün içinde açıklayacağız' diyerek duyurdu: 'Aşağıda müthiş bir güç var, onunla savaşamayız...'

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kabine Toplantısı'nın ardından soruları yanıtladı. Olası İstanbul depremi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Bakan Özhaseki, 10 gün içinde tüm projeleri açıklayacaklarını söyledi.

Finans 07-12-23 12:12

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ü 6 yıl sonra buluşturan proje! Büyük heyecan uyandırdı

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç ile ilgili son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı projeleri ve oyunculuklarıyla adından söz ettirmeyi başaran ikili, 2017 yılında Ferzan Özpetek'in İstanbul Kırmızısı adlı filminde ilk kez partner olmuşlardı.

Magazin 25-11-23 21:39

Osmaniye, Karaçay Su Parkı projesinde sona doğru gelindi

Osmaniye’de yapımına gecen yıl başlanan İl Özel İdaresi ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (DOĞAKA) tarafından, Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme ve Karaçay Deresi’nin Turizm Amaçlı Düzenlenmesi Projeleri çalışmalarında sona gelindi.

Yurthaber 23-11-23 08:44

2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı onaylandı! Kredi kartı taksitlerine önlem, konut fiyatları ve sosyal konut projeleri

"2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 25-10-23 23:52

Başkan Arslan’dan baz istasyonu ve yol müjdesi

Fethiye karayolu üzerindeki eksik bölümün tamamlandığını müjdeledi. İlçede tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaptığı açıklamada; “Bilgi Teknolojisi ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Ayvacık, Gürsu, Sofular mahallelerimiz başta olmak üzere 9 mahallemizin internet ve cep telefonu hizmetlerinin daha kaliteli olması, iletişimin kolay sağlanması için Ayvacık Mahallesi’ne yapılan baz istasyonu hizmete açılmıştır.

Yurthaber 17-10-23 08:09

Eşinin ani ölümüyle yıkılmıştı! Özgü Namal hakkında yeni aşk iddiası

Ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Özgü Namal hakkında aşk iddiası gündeme geldi. Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yıkılan Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Projeleri ince eleyip sık dokuyan ve karar veren Özgü Namal'ın aşk orucunu bozduğu iddia ediliyor.

Magazin 29-09-23 08:43

Sosyal konut projesi nedir, TOKİ başvuru şartları nelerdir? Sosyal konut projesi şartları nelerdir?

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlere sunulan seçeneklerden biri de sosyal konut projeleridir. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kuruluşu, bu amaçla kurulmuş bir kamu kuruluşudur. Bazı şartlara bağlı olarak dahil edilebilen konut projeleri için ilgili kurumlara başvuru yapmak ve istenen şartları yerine getirmek gerekir. Sosyal konut projelerinden yararlanabilecek kişiler kanunlar gereğince belirlenmiştir. Peki, sosyal konut projesi şartları nelerdir?

Haber 28-08-23 10:33

Rize’nin yeni valisi İhsan Selim Baydaş ayağının tozu ile yatırımları yerinde inceledi

Valiler Kararnamesi ile Rize Valisi olarak atanan ve 2 gün önce görevi devralan İhsan Selim Baydaş, ayağının tozu ile Rize’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Yurthaber 18-08-23 09:59

O ilçe sandık başına gitti! Sandıktan 'hayır' çıktı: Belediye Başkanı hemen talimat verdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde belediye projeleri dahilinde İçmeler Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Atatürk parkına yapımı planlanan çok amaçlı salon projesi için yapılan referandum sonucunda ‘yapılmasın’ sonucu çıktı. Belediye Başkanı Oktay ‘halkın iradesi her şeyden üstündür proje iptal ‘ diyerek o alanı park ve yeşil alan olarak değiştirilmesi direktifini verdi.

Haber 17-08-23 23:35

Kira fiyatlarındaki artış ile ilgili dikkat çeken yorum: Konut satışlarını tetikliyor”

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2023’ün ilk altı ayında 565 bin 779 konut satışı gerçekleşirken, satışların önceki yıla göre %22,1 azaldığı kaydediliyor. Sektör profesyonelleri ise konut alırken vatandaşların artık kriterlerinin ilk sırasına güvenliği yazdığını bildiriyor. Bu sebeple kentsel dönüşüm kapsamındaki toplu konut projeleri yoğun bir taleple karşı karşıya kalıyor.

Finans 16-08-23 10:22

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-07-23 11:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı

Dünya Mülteciler Günü ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, “İnsanlık ve komşuluk görevini her zaman yerine getiren Türkiye, sığınmacıların güvenli, gönüllü ve onurlu bir şekilde anavatanlarına geri dönüşlerini desteklemekte, bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektedir” dedi.

Haber 20-06-23 13:39

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, TÜBİTAK şampiyonu olan YBO öğrencilerini ağırladı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finali’nde birinci olan Doğubayazıt Şehit Emniyet Müdürü Zafer Koyuncu YBO öğrencilerini makamında kabul etti.

Yurthaber 20-06-23 08:58

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Uzman Eller Projesi'ne 300 milyon TL hibe verilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma alanındaki 'Uzman Eller Projeleri' kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan 1200 adet projeye toplamda 300 milyon TL hibe sağlayacak.

Finans 16-06-23 20:41

Doğubayazıtlı öğrenciler, Türkiye Finali’nde birinci oldu

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından Ankara’da düzenlenen TÜBİTAK 2204-B 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finali’nde, Şehit Emniyet Müdürü Zafer Koyuncu YBO öğrencilerin Türkçe alanında "Tulpar Bize Geldi" projesi ile Türkiye birincisi oldu.

Yurthaber 09-06-23 13:29

Bu ikili çok beğenildi! Barbie filminin başrolleri Margot Robbie ve Ryan Gosling “Ocean’s 11” için hazır

Barbie filminin başrolleri Margot Robbie ve Ryan Gosling yeni projeleri için şimdiden hazırlar. Başrollerini Robbie ve Gosling'in üstleneceği yeni "Oceans's 11" filminin bu ay sonunda çekimlerine başlanacağı açıklandı.

Trend 08-06-23 15:57

Karamanlı öğrenciler hazırladıkları proje ile bölge 3’sü oldular

TÜBİTAK tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Karaman’ı temsil ederek bölge 3’sü olan Mümine Hatun Ortaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ziyaret etti.

Yurthaber 08-06-23 12:15

Liseli Genç Bilim Adamları projeleri ile göz kamaştırdı

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinin düzenlediği 1. Liseler Arası Ar-ge Teknoloji ve Tasarım projesi yarışmasının sonuçları açıklandı.

Yurthaber 02-06-23 09:38

Kayseri'de ortaokul ve lise öğrencilerinin projeleri KOCAFEST'te yarışacak

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ikincisi düzenlenen Kocasinan Teknoloji Festivali'nin (KOCAFEST) açılışı yapıldı.

Yurthaber 23-05-23 13:53

Gürsu’da parklar havaların ısınmasıyla doldu taştı

Gürsu Belediyesi Başkanı Mustafa Işık’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göre gelir gelmez hızla hayata geçirdiği projeleri arasında yer alan Celalbey Millet Bahçesi ilçe halkının büyük ilgisiyle karşılanıyor.

Yurthaber 16-05-23 11:20

Miley Cyrus yarı çıplak fotoğrafını paylaştı! Yatak pozuna yorum yağdı

Amerikalı yıldız Miley Cyrus başarılı projeleri ve iddialı açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Cyrus üstsüz pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 15-05-23 12:22

Suudi Arabistan’dan Türkiye hamlesi! Karar alındı…

Suudi Arabistan’da Türkiye’yi de yakından ilgilendiren çok önemli bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan Bakanlar Kurulu, işbirliği ve ortaklık projeleri konusunda Çin, Fransa ve Türkiye ile görüşmeye karar verdi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 10-05-23 07:22

Eskişehir Adalet Sarayı’nın projeleri İKAF’23’te yoğun ilgi gördü

Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen İKAF’23’te Eskişehir Adalet Sarayı tarafından düzenlenen programlar öğrencilerin yoğun talebiyle karşılaştı.

Yurthaber 05-05-23 14:26

Akdeniz Üniversitesi, deprem araştırma projeleri için 15 milyon liralık bütçe ayırdı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, olası depremlerin etkilerinin en aza indirilmesi için altyapı projeleri desteğiyle ilgili 15 milyon liralık çağrıya çıktıklarını söyledi.

Yurthaber 04-05-23 12:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt dışında yaşayan vatandaşlara seslenerek açıkladı! TOKİ vasıtasıyla özel konut projeleri üreteceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla yurt dışında yaşayan vatandaşlara seslendi. Bundan sonra yapılacakları sıralayan Erdoğan, "TOKİ vasıtasıyla sizler için özel konut projeleri üreteceğiz" dedi. Erdoğan'ın paylaşımında istihdam, emekli olanlara çalışma hakkı, Türkiye'ye getirilen araçlar, mobil cihazlar ve askerlik ile ilgili detaylar da yer aldı. İşte Erdoğan'ın açıklamasının ayrıntıları...

Haber 29-04-23 09:34

Cricut, Akasya AVM’de ziyaretçilerini ağırlayacak

Türkiye distribütörlüğünü Penta Teknoloji’nin üstlendiği ve “kendin yap” (Do It Yourself) projeleri alanında önemli teknoloji üreticilerinden biri olan Cricut, Akasya AVM’de kurulacak olan standında teknoloji severlerle buluşacak.

Haber 28-04-23 21:07

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Cenge gitmiyoruz, alt tarafı bir seçime gidiyoruz

İYİ Parti Lideri Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Beypazarı ilçesinde hayata geçirdiği projelerin anlatıldığı, Beypazarı Projeleri Tanıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Akşener, "Biz cenge gitmiyoruz, savaşa gitmiyoruz, alt tarafı bir seçime gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-23 19:54

Can Yaman'a İtalya'da polisler etten duvar öldü

Yurt dışında hayatını geçiren ve oradaki projeleri değerlendiren Can Yaman büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da izdihamın ortasında kaldı. Polislerin etten duvar ördükleri buluşmada Can Yaman, hayranları ile fotoğraf çekildi ve imza dağıttı.

Magazin 14-04-23 14:39

SON DAKİKA | Resmi Gazete'de yayımlandı: Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak!

Son dakika haberi: Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollardan geçişin ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, yap-işlet-devret projeleri hariç otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 20 Nisan Perşembe saat 00.00'dan 24 Nisan pazartesi 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Haber 14-04-23 00:29