Komutan Haberleri

'Fazla bir maddi değeri yok ama...' Cebinden çıkardığı bozuk para herkesi duygulandırdı! Türkiye'ye yardıma gelen İsrailli komutana verilen o Türk lirası...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm dünyadan ekipler Türkiye'ye yardıma koşmuştu. Türkiye'ye destek için ekip gönderen ülkeler arasında İsrail de vardı. Arama kurtarma görevi dolayısıyla Türkiye'ye gelen İsrailli komutan Golan Vach'ın ülkesine döndükten sonra Türkiye'de yaşadığı hikayeyi anlattı, o anlar herkesi duygulandırdı. Vach, cebinden çıkardığı bozuk parayı gösterip onu enkaz altından çıkardığı çocuğun amcasının neden verdiğini anlattı.

Trend 23-02-2023 08:36

SON DAKİKA | Bakan Akar ve komutanlar sınır hattında!

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Irak sınırında incelemelerde bulundu.

Haber 27-11-2022 14:13

NATO Müttefik Kara Komutanlığında devir teslim töreni yapıldı

NATO Avrupa Müttefik Yüksek Komutanı Orgeneral Christopher G. Cavoli: - "Şu anda misyonumuz, Rusya'nın illegal ve sebepsiz, Ukrayna'yı işgali karşısında daha da önemli hale geliyor" - NATO Müttefik Kara Komutanı Orgeneral Williams: - "Putin'in Ukrayna'ya karşı savaşı aynı zamanda NATO ittifakının süregelen önemini, ihtiyacını ve değerini de vurgulamaktadır"

Yurthaber 04-08-2022 16:29

Komutan

Komutan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Komutan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.