Konut Hesabi Ve Devlet Katkisi Uygulamasi Haberleri

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik! Evleneceklere, ev alacaklara 'kredi' gibi uygulama: Şartlar belli oldu, yüzde 50'sini alabilecekler

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'sini alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları belli oldu. Buna göre 5 yıl sistemde olma durumuna bakılacak. Ödenecek miktarın yüzde 30’u devlet katkısı hesabından düşülecek.

Finans 2024-04-08 10:58:12
BES

Kurada deprem konutu çıkmıştı! Selçuk Mızraklı'nın paylaşımına AFAD'dan yanıt

Cezaevinde bulunan Eski Diyarbakır Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı'ya depremin ardından AFAD’ın düzenlediği kurada 3+1 daire çıktı. Daireyi kabul etmeyeceğini ve konteynerde olan bir hak sahibine vermelerini isteyen Mızraklı'ya AFAD'dan yanıt geldi. AFAD, Mızraklı'nın hasarlı konut için 28 Temmuz'da e-Devlet üzerinden başvuru yaptığını duyurdu.

Haber 2024-02-22 23:50:57

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 2023-12-15 08:18:12

İkinci el araba ve konut satışında sistem değişti! Bugünden itibaren uygulanacak: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi devreye giriyor

Konut ve ikinci el araba satışında yeni ilan düzenlemesi bugün devreye girdi. Bugünden itibaren TC kimlik, ad soyad ve telefon numarası Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne yüklenecek. Sisteme e-devlet şifresi ile girilebilecek. Aldatıcı ilana 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Finans 2023-11-01 08:25:30

1 Kasım’da uygulanmaya başlanacak! Konut satışı ve kiralarda her şey sil baştan: Detaylar ortaya çıktı

1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama şartı geliyor. Kurulacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi ile sahte ilanların önüne geçilecek. Peki emlak sektöründe fiyat istikrarı için çok önemli olan bu adım ile neler değişecek? Emlakçılar merak edilen konuya ilişkin detayları açıkladı.

Finans 23-10-23 11:10

0.69 konut kredisi kimlere verilir? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir?

Kendi mevcut maddi imkanları ve gelirleri ile konut sahibi olamayan kişiler için devlet kurumları aracılığı ile ya da devlet denetiminde hem kamu hem de özel alanda sunulan bazı fırsatlar bulunur. Bu fırsatlar doğrultusunda kişiler önceden belirlenmiş olan faiz oranları ve taksit seçenekleri ile konut kredisi alarak konut sahibi olabilirler. Ancak her konut kredisi türü için belirlenen farklı şartlar da vardır.

Haber 22-08-23 00:01

TOKİ arsa şartları nelerdir? TOKİ e-Devlet arsa başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ) öncelikli olarak sosyal konut üretimi amacı ile kurulmuş olan bir kamu kuruluşudur. Seksenli yıllarda faaliyet göstermeye başlayan TOKİ kapsamında arsa ya da ev alabilmek için gerekli bazı koşullar ve uyulması gereken bazı kurallar bulunur.

Haber 21-08-23 22:34

Konut kredisi nasıl alınır? Ev kredisi şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, ev sahibi olmak için çeşitli seçeneklere sahiptir. Devlet güvenliğinde, finansal kurum ve kuruluşlar tarafından verilen ev kredileri de bu seçenekler arasında yer alır. Konut kat irtifakı ya da kat mülkiyetine sahip olan evler ya da farklı durumlar için alınacak konut kredilerinin de şartları değişkenlik gösterebilir.

Haber 11-08-23 23:02

31 Mayıs’a kadar ücretsizdi! ‘0 TL’ doğal gaz faturası için uyarı geldi: Kapsam dışı kaldılar, ödeme yapmak zorundalar…

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar ‘konut, ibadethane ve cemevi’ abonelerine çıkarılacak ilk faturaların ücretsiz olduğunu hatırlatan doğal gaz firması yetkilileri, bu faturaların devlet tarafından ilgili bakanlıkların bütçesinden karşılanacağını bildirdi. Geçmiş dönem borçları, güvence bedeli, bağlantı bedeli, açma-kapama bedeli ise kapsam dışı olup ödemelerinin aboneler tarafından yapılması gerekecek.

Finans 12-05-23 07:43

Haluk Levent, AHBAP'ın deprem bölgesindeki yeni çalışmasını duyurdu: 2 katlı çelik konstrüksiyon evleri 6 ay sonra teslim edeceğiz

Ünlü sanatçı Haluk Levent kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği'nin deprem bölgesi için yapacağı konut projesini açıkladı. Projenin detaylarını Twitter hesabından paylaşan Haluk Levent, "Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep’te 2+1 çelik konstrüksiyon ev inşaatlarına başlıyoruz. Devlet bize arsayı veriyor. 3 ayrı firma ile inşaata başlıyoruz. 2 katlı olacak. Evleri 6 ayda teslim edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-23 22:53

TOKİ İSTANBUL ARSA KURA SONUÇLARI: 30 Mart 2023 İstanbul TOKİ arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? e Devlet sorgulama ekranı!

TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları 30 Mart 2023 Perşembe günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan konut kura çekimleri Tuzla'nın ardından bugün Silivri ve Çatalca ile devam edecek. Birçok kişi internette "30 Mart 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları e Devlet sorgulama ekranı...

Finans 30-03-23 08:08

SON DAKİKA | Ödemeler ve destekler... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı 'Devlet deprem konutlarını vatandaşlarına hibe seviyesinde bir usulle teslim ediyor'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem felaketinden etkilenen Adıyaman'da Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan "Adıyaman'da inşa edeceğimiz konut sayısı yaklaşık 50 bini, köy evi sayısı 23 bin 640'ı bulacak." dedi. Erdoğan "Ödemeler ve destekler göz önüne alındığında devlet, deprem konutlarını vatandaşlarına hibe seviyesinde bir usulle teslim ediyor." ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-23 17:54

TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kurası sonuç sorgulama ekranı

TOKİ arsa kuraları 1 Şubat itibarıyla başladı. Bugün (2 Şubat) Muş ve Osmaniye kura çekimleri tamamlandı. Kuralar, sosyal konut projelerinde de olduğu gibi canlı olarak yayınlandı. Sonuçlar ise e-Devlet üzerinden kontrol ediliyor. Peki TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Muş ve Osmaniye arsa kurası sonuç sorgulama ekranı...

Haber 02-02-23 14:49

TOKİ Bitlis, Bilecik, Kırıkkale arsa kura çekimi nasıl sorgulanır? TOKİ Bitlis, Bilecik, Kırıkkale arsa kura çekimi sonuç sorgulama linki!

TOKİ arsa kura çekimi 1 Şubat itibarıyla başladı. Bitlis, Bilecik, Kırıkkale, Yozgat ve Bayburt kuraları çekildi. Kura çekimleri, sosyal konut projelerinde de olduğu gibi YouTube üzerinden canlı olarak yayınlandı. Bitlis, Bilecik, Kırıkkale, Yozgat ve Bayburt kura sonuçları ise e-Devlet üzerinden sorgulanıyor. İşte TOKİ Bitlis, Bilecik, Kırıkkale arsa kura çekimi sonuç sorgulama linki!

Haber 01-02-23 16:13

TOKİ Bayburt ve Yozgat kura çekimleri ne zaman, saat kaçta? TOKİ Bayburt ve Yozgat kura çekimi sonuç sorgulama linki!

TOKİ Bayburt ve Yozgat kura çekimi, şubat ayının gelmesiyle başladı. 1 Şubat'ta, içinde Bayburt ve Yozgat'ın da olduğu 5 ilin kurası çekildi. Sonuç sorgulaması ise sosyal konut projesinde de olduğu gibi e-Devlet üzerinden yapılacak. İşte Toki Bayburt ve Yozgat arsa kura çekimi sonuç sorgulama linki...

Haber 01-02-23 16:12

Orta gelirliye 0,69 faizli konut kredisi! Ev alacaklar için tarihi proje başlıyor: 536 bin lira cepte kalacak

0,69 oranla düşük konut kredisi faizi ve 15 yıl vade imkanı sunan orta gelirliye konut kampanyasında ödeme şartları, kimlerin yararlanabileceği, kredi taksit ödeme miktarları ve başvuru tarihi belli oldu. İlk 3 yıl devlet desteği sunulacak kampanyada ev almak isteyen vatandaşların kredi faiz yükü 536 bin liraya kadar azaltılıyor. Hazine desteği ise 100 bin liraya yaklaşıyor. İllere göre dağıtılacak kredi finansmanı için gelir sınırlaması var.

Finans 05-01-23 08:27

TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 TOKİ kura çekilişi için Bakan Kurum’dan tarih açıklaması

TOKİ kura sonuçları için geri sayım heyecanı artıyor. TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuruları 31 Ekim tarihinde sona erdi. Başvurular e- Devlet ve anlaşmalı bankalar üzerinden gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal konut projesi kuraları hakkında açıklama yaptı. Peki, TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 03-11-22 16:06

TOKİ başvuruları uzatılır mı? TOKİ sosyal konut e-Devlet ve banka başvuruları bitti mi? 8 milyon vatandaş başvurdu!

TOKİ kura çekimi için başvuruları 31 Ekim'de sona erdi. Bu sebeple başvuru sürecinin uzatılıp uzatılmayacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ sosyal konut projesine 8 milyon vatandaşın başvurduğunu belirtti. Peki, TOKİ sosyal konut başvuruları uzatılır mı? İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklaması ve TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

Finans 01-11-22 13:11

TOKİ başvuru tarihine dikkat! TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor? e-Devlet için son gün

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları 14 Eylül tarihinde başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 250 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için işlemler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş.'nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri ve E-Devlet aracılığı ile yapılıyor. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Finans 28-10-22 15:40

TOKİ, 'İlk Evim Arsa, İlk İşyerim Projesine başvuruda son gün! E-devlet ile...

Türkiye'nin ilgiliyle takip ettiği TOKİ sosyal konut kampanyasında son gün uyarısı geldi. TOKİ sosyal konut projesinde ilk temeller geçtiğimiz günlerde atılmıştı. “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin “İlk Evim” kısmı için e-Devlet başvuruları bugün sona eriyor. İş yeri ve arsa başvuruları ise 7 Kasım'a kadar devam edecek.

Finans 28-10-22 14:45

Son dakika: Bakan Kurum canlı yayında açıkladı! Piyasa fiyatlarının yüzde 40 altında satacağız

Son dakika haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, 2+1, 75 metrekare bir konutun maliyetinin 1 milyon 131 bin lira olduğunu söyleyerek, konut yapım bedelinden ve arsa payından para almadan yüzde 40 sübvansiyonun devlet tarafından karşılanacağını ve vatandaşların 679 bin liradan başlayan fiyatlarla 2+1 konuta erişebileceğini ifade etti.

Haber 25-10-22 20:09

TOKİ BAŞVURU TARİHLERİ! TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor? TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları halen alınmaya devam ediyor. TOKİ ucuz konut başvurusunda bulunmak isteyen birçok vatandaş başvuru detaylarını arama motorlarında sorguluyor. Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyen vatandaşların başvuruları ilgili bankalar ve e-Devlet aracılığı ile alınıyor. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor? TOKİ kura çekimi ne zaman?

Finans 10-10-22 19:17

TOKİ'den flaş e-devlet uyarısı! Başvuru yapacaklar dikkat!

TOKİ'den Sosyal Konut Projesi'yle ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir uyarı geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada, " Yoğun ilgi nedeniyle bankalar ve E-Devlet sisteminde sorun yaşanıyor." ifadeleri kullanıldı. İşte son dakika haberinin detayı... ​

Finans 10-10-22 12:16

Son dakika: TOKİ’den 100 bin arsa, 10 bin işyeri için hamle! Bugün başlıyor: 10 yıl vade ve sıfır faiz ile…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için “TOKİ arsa başvurusu ne zaman başlıyor?”, “TOKİ iş yeri başvurusu ne zaman?” sorusu vatandaşların gündeminde yer alırken son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. 'İlk Evim Arsa' ile 'İlk İşyerim' projesinde başvurular bugün başladı. 100 bin arsa ve 10 bin işyeri için 7 Kasım'a kadar E-Devlet üzerinden ve İl Merkezlerinde Halk Bankası, ilçelerde ise Ziraat Bankası şubelerinden başvuru yapmak mümkün.

Finans 10-10-22 07:19

TOKİ arsa ve iş yeri başvurusu ne zaman? TOKİ arsa ve iş yeri başvuru şartları neler? Başvurular e-Devlet'ten...

TOKİ sosyal konut projesinin başvurularının başlamasının ardından şimdi de arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar için TOKİ arsa ve iş yeri başvuru detayları belli oldu. Başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Peki TOKİ arsa ve iş yeri başvurusu ne zaman? TOKİ arsa ve iş yeri başvuru şartları neler? Başvuru şartlarında ilk kural olarak, T.C. vatandaşı olmak yer alıyor. İşte merak edilenler...

Finans 09-10-22 14:48

TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı? TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimi sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Sosyal konut müracaatları e-Devlet, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden yapılmıştı. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için hakkında pek çok ayrıntı sorgulanmaya başlandı. Peki TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Finans 29-09-22 13:15

2022 TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman?

TOKİ kura çekimi ve sonuçları ilgiyle takip ediliyor. TOKİ sosyal konut projesi için başvuru süreci sürerken, vatandaşlar başvurularını yapmaya başlamış oldu. e-Devlet üzerinden yapılan başvurular sonrası belirtilen banka hesabına başvuru ücreti yatırılacak. Peki 2022 TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman? İşte merak edilenler...

Finans 23-09-22 10:37

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan-Putin görüşmesi, ucuz konut projesi, A Milli Takım, Hadise...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmesinin detayları, ucuz konut projesinde il ve ilçe listesi, insan kaçıran örgüte operasyon, Haluk Pekşen'in vefatı, A Milli Takım aday kadrosu, Hadise...

Haber 16-09-22 19:14

Doğu'da sosyal konut projesi için başvurular sürüyor

Erzurum, Ardahan, Tunceli ve Ağrı'da sosyal konut projesi kapsamında, e-Devlet üzerinden başvuru imkanı olmayanlar bankaların önünde yoğunluk oluşturdu

Yurthaber 15-09-22 11:48

Milyonlar araştırıyor! TOKİ ucuz konut başvuruları E-devlet'ten nasıl yapılır? İşte adım adım detaylar

TOKİ sosyal konut projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan detaylarını duyurduğu projede başvurular bugün başladı. Erdoğan’ın açıklamalarıyla vatandaşlar 'TOKİ başvuruları nereye yapılacak?' sorusunu araştırmaya başladı. Başvurular 14 Eylül - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası, Halkbank şubeleri ve e-devlet üzerinden alınacak. Peki e-Devlet üzerinden sosyal konut başvurusu nasıl yapılıyor? İşte adım adım e-Devlet üzerinden başvurusu...

Finans 14-09-22 17:19

2022 TOKİ Sosyal Konut projesi başvuru şartları nelerdir? TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alt ve orta gelir gurubundaki kişileri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ'nin 81 ilde yapacağı projeye ilişkin ayrıntıları 13 Eylül Salı günü duyurdu. Peki, TOKİ başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? TOKİ e-Devlet başvuru ekranı erişime açıldı mı?

Haber 14-09-22 07:34

TOKİ başvuru şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır? TOKİ e-Devlet başvuru ekranı erişime açıldı mı?

TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan alt ve orta gelir gurubundaki kişileri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ'nin 81 ilde yapacağı projeye ilişkin ayrıntıları geçtiğimiz gün açıkladı. Peki, TOKİ başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? TOKİ e-Devlet başvuru ekranı erişime açıldı mı?

Finans 14-09-22 06:33

SON DAKİKA: TOKİ ucuz konut başvuruları nasıl yapılır? e-Devlet ve devlet bankalarından yapılacak İlk Evim - İlk İş yerim başvuru şartları...

Son dakika: TOKİ sosyal konut projesinde detaylar belli oldu. Milyonların merakla beklediği açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Erdoğan, projenin ilk temelleri yılbaşında atılacağını duyururken, TOKİ sosyal konut projesinde başvurular ise yarın başlıyor. Başvuru için son günün ne zaman olduğu da belli olurken, vatandaşlar "TOKİ ucuz konut başvuruları nasıl yapılır? e-Devlet'ten veya bankalardan TOKİ ucuz konut projesi başvurusu yapılır mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

Finans 13-09-22 16:32

Konut satışları için devlet harekete geçti! Sektör temsilcileri umutlu: Fiyatlar eskisinden de daha aşağıya iner

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar karşısında hükümet harekete geçti. Risk Analiz Genel Müdürlüğü, piyasayı olumsuz etkileyen kişi ve firmaların tespiti için çalışma başladı. Söz konusu çalışmaya sektör yetkililerinden destek geldi. TÜKODER Başkanı Aziz Koçal, devletin atacağı adımların konut fiyatlarının düşmesine yol açacağını söylerken, Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin "İddia ediyorum, sosyal konut sayısı arttıkça fiyatlar eskisinden de daha aşağıya iner” dedi.

Finans 15-08-22 06:24

Devlet, tüm imkanlarıyla 15 Temmuz şehit aileleri ve gazilerinin yanında

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016'dan bugüne kadar şehit yakınları, gaziler ve ailelerine istihdamdan faizsiz konut kredisine, sağlık hizmetlerinde öncelik tanınmasından eğitim yardımlarına kadar birçok alanda destek veriliyor

Yurthaber 15-07-22 11:03

Son dakika: Tapuda kolaylık! TOKİ'den konut alanlar dikkat: E-Devlet üzerinden...

Vatandaşlara tapu alımında kolaylık sağlayan uygulama hayata geçirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) gayrimenkul satın alanlar, banka ya da tapu müdürlüklerine gitmeden e-Devlet üzerinden tapularını edinebilecek.

Finans 16-06-22 11:38

Kredi çekmek isteyenler için fırsat! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin, 100 bin ve 200 bin TL ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları nedir?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin, 100 bin ve 200 bin TL ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları paraya ihtiyacı olan ve acil kredi çekmek isteyen kişiler tarafından merak edildi. Vatandaşlar; Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi devlet bankalarının faiz oranlarını öğrenmek için araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 50 bin, 100 bin ve 200 bin TL ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları...

Finans 15-06-22 12:22

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 50 bin, 100 bin ve 200 bin TL ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları nedir? İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi faiz oranları...

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 50 bin, 100 bin ve 200 bin TL ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları paraya ihtiyacı olan ve acil kredi çekmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu sebeple Ziraat Bankası da dahil olmak üzere Halkbank, Vakıfbank gibi devlet bankalarının faiz oranları araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin detaylar merak ediliyor. İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 50 bin, 100 bin ve 200 bin TL ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faiz oranları...

Finans 15-06-22 12:17

Son dakika: Bahçeli NATO'ya sert tepki gösterdi! 'Türkiye'nin katılacağı yeni bir teşkilat mümkündür'

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başta gıda ve konut fiyatlarında olmak üzere fahiş fiyat artışlarına ilişkin açıklamalar yaptı ve "Cebini doldurmaya çalışan utanmazları cümle aleme hem deşifre etmeli hem de rezil etmeliyiz" sözlerini kullandı. İsveç ve Finlandiya'ya sert tepki gösteren Bahçeli, "NATO'suz yok olmayız" diyerek yeni bir güvenlik teşkilatının kurulmasının mümkün olduğunu söyledi. Bahçeli ayrıca Suriye operasyonuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Haber 24-05-22 10:51

Ev almak isteyenlere devlet desteği! Devlet 5 yıl birikim yapanlara ne kadar destek veriyor?

Devlet ev almak isteyen ve düzenli birikim yapan kişilere çeşitli destekler sunuyor. Devletin düzenli konut birikimi yapanlara verdiği destekler sayesinde konut sahibi olmak kolaylaşıyor. Bu desteklerden faydalanmak isteyen vatandaşlar 2022 yılında devletin ev birikimi yapanlara ne kadar destek vereceğini merak ediyor. Devletten destek almanın azami sınırı ve bir takım koşulları bulunuyor. İşte devletin ev almak isteyenlere verdiği desteklerle ilgili bilmek istedikleriniz.

Finans 13-01-22 10:48

Son dakika... BES’te yeni dönem! Zorunlu hallere yüzde 50 avans hakkı

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) için yeni dönem başlıyor. AK Parti tarafından 'Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Buna göre BES’te devlet katkısı yüzde 25'ten yüzde 30'a çıkacak. Ayrıca yeni düzenleme ile konut alımı, evlilik, sağlık, iş kurma ve bedelli askerlik gibi hallerde ihtiyacı karşılamak için BES’te biriken paranın yüzde 50’sine kadar avans alınabilecek.

Finans 05-01-22 17:05
BES

Bakanlar, orman yangınlarıyla ilgili Antalya'da konuştu: (2)

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: - "Yangınları kontrol altına alma mücadelemiz devam ediyor. Elbette kontrol altına alacağız. Ancak bu biraz zaman alabilir ama devlet tüm kurumlarıyla burada" - "Mersin'de dünden beri devam eden Aydıncık yangınıyla alakalı 202 hane boşatılmıştır. Verilen karşı ateş sayesinde yangın olumlu yönde ilerlemektedir" - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "Bir taraftan da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle daha önce Elazığ'da, Malatya'da, İzmir'de, Giresun'da, en son Rize'de, Artvin'de ne yaptıysak hızlı şekilde vatandaşlarımızın yarasını sarmak için kalıcı konutların yapım sürecini de başlatacağız" - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "Manavgat bölgemizde 720 kapasiteli bir yurdumuzu da tahsis etmiş bulunuyoruz. Dün gece bu yurdumuzda 90 kişi kaldı. Vatandaşlarımızın çoğu akrabalarında, eş dostta kalıyor"

Yurthaber 29-07-21 18:11

Sıfır faizli konut kredisi veren bankalar! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank sıfır faizli ev kredisi veriyor mu?

Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi kredi için bankaların yolunu tutuyor. Özellikle emekliler Ziraat Halkbank ve Vakıfbank gibi devlet bankalarının sıfır faiz ile konut kredisi verip vermediğini merak ediyor.

Finans 26-06-21 16:48

Devletten konut desteği 31 bin 149 TL! İlk evini almak isteyenler bu detaylara dikkat!

İlk evini alanlara devletten nakdi destek yardımı yapılıyor. Konut hesabı açarak 5 sene birikim yapan vatandaş, evini aldığında toplamda 31 bin 149 TL’ye varan devlet katkısından faydalanıyor. Konut desteği ve devlet katkısının ayrıntıları belli oldu.

Finans 31-05-21 11:28

TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak? İşte TOKİ'nin ön şartsız ve kurasız konut başvuru şartları

Toki (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından kabul edilen konut başvuruları yakından takip edilmekte. Ülkemizde devlet eli ile büyük yatırımlar yapan TOKİ, 2021 senesinde de ucuz konut projeleri ile vatandaşlara uygun fiyata ev sahibi olma şansı veriyor. 2020 senesinin ocak ayında 100.000 aileyi ev sahibi yapan TOKİ, bu sene de insanları ev sahibi yapmaya devam edecek.

Finans 24-03-21 12:45

Devlet ve millet İzmir depreminin yaralarını el ele sardı

Seferihisar açıklarında 30 Ekim 2020'de meydana gelen ve 117 kişinin ölümüne, 1000 civarında kişinin yaralanmasına yol açan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından kentte 215 bin binanın hasar tespit çalışması yapıldı - Bugüne kadar 71 bina yıkılarak belirlenen 7 proje alanı ve konut rezerv alanında inşaat çalışmaları başladı - Depremzedeler için geçici barınma merkezi kuruldu, kira yardımı sağlandı, binlerce gıda kolisi, hijyen malzemesi, giyecek, yatak ve nakit para yardımlarında bulunuldu - Kentte 50 binden fazla kişiye psikososyal destek verildi

Yurthaber 04-03-21 11:06

Ev aldıktan sonra geri alınan ödemeler 2021... Konut alırken alınan; tapu harcı, ekspertiz, emlak vergisi iade ediliyor!

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle, normalleşme sürecinde binlerce kişi ev sahibi oldu. Ev alırken yapılan masraf ödemeleri, devlet birimlerine yapılan ödemeler gibi binlerce liralık ödemeler yapılıyor. Ev alım sürecinden alınan ve geri verilen ödemeler nelerdir? İşte konut alanların geri almak için başvuru yapabileceği ödemeler!

Finans 18-02-21 15:55

Bursa’da 2 asırlık bina ilk günkü ihtişamına kavuştu

Bursa’da 19’uncu yüzyılda Osmanlı mimarisinin tüm özellikleriyle inşa edilen, Devlet Misafirhanesi ve Rus Konsolosluğu olarak kullanıldıktan sonra konut olarak değerlendirilen ve 1994 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlanan 200 yıllık binayı ilk günkü ihtişamına kavuşturan restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.Tarihi ve kültürel miras çalışmaları kapsamında 8500 yıllık Arkeoparktan 2300 yıllık Bitinya surlarına, 700 yıllık Osmanlı eserlerinden, Cumhuriyet dönemi sivil mimarlık örneği yapılara kadar her alanda yapılan restorasyonlarla Bursa’yı adeta bir açık hava müzesine dönüştüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye’deki 200 yıllık tarihi binayı da ilk günkü ihtişamına kavuşturdu.

Yurthaber 05-02-21 10:29

Elazığ depreminin 1. yıl dönümü anma programı ve konut teslim töreni

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "Afetlerin olduğu noktalarda vatandaşın yalnız kaldığı, 'Nerede bu devlet?' diye haykırdığı bir Türkiye'den bugün devletine ve ülkesine inanan bir milletin olduğu Türkiye'deyiz" - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "O gün o acıyı nasıl yaşadıysak, bugün de mutluluğu ve gururu sizlerle yaşayacağız"

Yurthaber 25-01-21 17:12