Köpük Haberleri

Güneş yanığını 30 dakikada iyileştiren yöntemini paylaştı! Yoğurt kullanmak yerine...

Bir yıl boyunca bronzlaşmanın hayalini kursak da yanlış bronzlaşma aşamaları güneş yanıklarına neden olabiliyor. Dayanılmaz acılar ve kızarıklar yaratan güneş yanıklarının etkisini azaltmak için uygun yöntemler aranıyor. TikTok'ta kendi güneş yanığı tedavisini paylaşan biri bu yöntemin mucizevi olduğunu belirtti.

Kadin 12-06-2023 12:05

İnatçı yağ lekelerini söker atar! Ovalamadan parıl parıl yapacak

Yağ lekesi çıkarması en zorlu leke olarak biliniyor. Özellikle kuruyan yağ lekelerini çıkarmak için özel çaba sarf etmek gerekiyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan yöntem yağ lekelerini ovalamanıza gerek kalmadan çıkartmanızı sağlayacak ipucu açıklandı. Bu mutfak hilesi sayesinde fırındaki yağ lekeleri tertemiz olacak.

Kadin 21-02-2023 15:13

Japonya’daki 7.0 büyüklüğündeki depremin ardından köpük evler ortaya çıktı! Yapımı 7 gün sürüyor, 300 yıl dayanıyor

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin 10 ili yerle bir etmesinden sonra Japonya’daki ev sistemleri, deprem uygulamaları bir kez daha örnek gösterilmeye başlandı. 2016 yılında Japonya’da yaşanan 7.0 büyüklüğündeki depremlerle birlikte ortaya çıkan köpük evler sosyal medyada gündem oldu. 3-4 kişilik bir ekiple 7 günde yapımı tamamlanan köpük evlerin en önemli özelliği ise 300 yıla kadar dayanıklı olması.

Trend 17-02-2023 13:54

Yarısı beton yarısı köpük! Hatay'da yıkılan binanın görüntüsüyle ilgili ortaya atılan iddia olay yarattı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin altında beton yığınına dönen Hatay'da binlerce vatandaş enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Antakya'da yaşanılan büyük yıkım, gözleri binalardaki yapım kalitesine çevirirken, ortaya çıkan bir görüntü ise dehşete düşürdü. Söz konusu görüntüde yıkılan binaların kolonlarının yarısında köpük olduğu iddiası yer aldı.

Haber 12-02-2023 07:19

Köpük

Köpük Hakkındaki Haberler Mynet'te. Köpük Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İdrar renginiz sağlık sorunlarınızı belli ediyor! İdrar rengi nasıl olmalı?

İdrar, vücudun içerisinde bulunan sıvıların dışarı atılmasıdır. Her sağlıklı insan günde 4-8 kez arasında idrar yapmaktadır. İdrarın rengi, kokusu sağlık hakkında çok önemli bilgiler vermektedir. Alışılmışın dışındaki idrar görüntüleri sağlığınız hakkında uyarıcı olabilmektedir.

Haber 12-08-2022 09:52