Koray Bastar Haberleri

Koray Aydın'dan Meral Akşener'e çağrı: Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi İYİ Parti'nin ciddiyetini sarsacaktır

İYİ Parti'nin 27 Nisan'daki olağanüstü kurultayında genel başkanlığına adaylığını İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, sosyal medya hesabından Meral Akşener'e çağrıda bulundu. İYİ Parti'de olağanüstü kurultayın iptal edilmesi için çabalar olduğunu iddia eden Aydın, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e açık bir çağrıda bulunuyorum. Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, İYİ Parti’nin siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-11 17:31:56

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 2024-04-09 10:15:50

Koray Avcı'nın Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Oruç başına vurmuş...

Karadeniz müzikleriyle tanınan Koray Avcı, Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu dansla ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-03-16 14:51:18

Beşiktaş'tan Halil Umut Meler ve Koray Gençerler açıklaması: 'Artık bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyoruz'

Beşiktaş, derbi hakemleri hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Koray Gençerler hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada “Beşiktaş camiası olarak, Halil Umut Meler’i ve Koray Gençerler’i artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" denildi.

Spor 2024-03-04 20:51:53

Koray Avcı'nın 'Yetenek Sizsiniz' görüntüleri yeniden gündem oldu... Görenler gözlerine inanamadı

Birçok ünlü isim zamanında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasına katılarak şöhrete kavuşmuştu. Onlardan biri de şimdilerde konserden konsere koşan ünlü şarkıcı Koray Avcı. Ünlü şarkıcının eski halleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 12-01-24 15:21

'Bundan daha önce haberimiz yoktu' Uzman isim 'Artacak' diyerek uyardı: 'Deprem olmaz' dediğimiz yerlerde faylar harekete geçti

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, "Daha 2 sene öncesine kadar Türkiye'de belki 200-250 tane diri faydan söz ederken; diri fay sayısı, şu anda 500'e çıktı. Türkiye'de 2 bin yıldır deprem üretmeyen faylar var ama süresini doldurmuş. Bundan daha önce haberimiz yoktu. 'Deprem olmaz' dediğimiz yerlerde faylar harekete geçti, deprem olmaya başladı" dedi.

Haber 04-01-24 13:42

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 22-12-23 17:02

Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? Netflix'te Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'li Kuş Uçuşu yeni sezon Netflix'te!

Kuş Uçuşu 2. sezonu Netflix izleyicisi tarafından merak edildi. Netflix; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştı dizinin 2. sezonu için tarih vermişti. Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? İşte, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuna ilişkin detaylar...

Magazin 14-12-23 13:27

Erkin Koray’ın kızı babasının mezar taşını paylaştı! Duygusal notu yürek sızlattı

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının kızı Damla, Koray’ın Kanada’daki mezar taşını paylaştı. Damla Koray'ın duygusal notu ise yürekleri sızlattı.

Magazin 07-12-23 14:10

'Herkes bunu çöpe atıyor! Faydasını duyanlar şaşkına dönüyor' Kimsenin aklına gelmezdi! Etkilerini tek tek sıraladı

Eskişehir’de aktarlık yapan Koray Özkılıç, yaz aylarında çöpe atılan kiraz saplarının güçlü bir idrar söktürücü olmanın yanında böbrek taşları ve idrar yolları enfeksiyonunun engellenmesine fayda sağladığını söyledi. Özkılıç, "Herkes bunu çöpe atıyor. Ancak faydasını duyanlar şaşkına dönüyor" derken kiraz sapının yararlarını tek tek sıraladı. Peki, kiraz sapının faydaları nelerdir? İşte meyvesi tüketildikten sonra hiç düşünmeden çöpe atılan kiraz saplarının o şaşırtan etkileri...

Haber 29-11-23 11:52

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Evliya Aykan setlere geri dönüyor! Yeni projesi belli oldu

Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yer alan ve ardından Behzat Ç.’nin kadrosuna dahil olan Evliya Aykan setlere geri dönüyor. Başarılı oyuncu Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturacağı Kopuk dizisinin kadrosuna katıldı.

Magazin 25-10-23 12:59

Durup dururken telefonu kilitlendi, ATM'ye gidince gözlerine inanamadı! 'Nasıl bu işin içinden çıkacağım bilmiyorum'

Otobüs şoförü Koray Duman, bir sabah uyandığında telefonun kilitlendiğini fark etti. Daha sonra ATM'ye gidip para çekmeye çalışan Duman gözlerine inanamadı. Hesabından 245 bin TL çekilmişti. Çocuğunun tedavi parasının gittiğini ifade eden Duman, "Ben otobüs şoförüyüm o parayı nasıl öderim" diyerek duruma isyan etti.

Haber 06-10-23 07:00

SON DAKİKA | MİT yurt dışında yakaladı! Firari FETÖ'cü Koray Vural Türkiye'ye getirildi

Son dakika: MİT, terörden arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan FETÖ firarisi Koray Vural'ı, yurt dışında yakalayarak Türkiye'ye getirdi.

Haber 05-10-23 11:13

Türk DJ'in gizemli ölümü! Ardındaki sır perdesi aralandı... Ormanlık alanda bulunmuştu, restoranın önünden kaçırıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın ünlü DJ'lerinden biri olana 43 yaşındaki Koray Alpergin'in cansız bedeni 2022 yılında ormanlık bir alanda bulunmuştu. Türk DJ Alpergin'in gizemli ölümüne dair soruşturma devam ederken olaya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Ünlü isimlerle arkadaş olan Türk DJ'in sevgilisiyle yemek yediği restoranın önünden kaçırıldığı ve işkence yapılarak öldürüldüğü ifade edildi.

Trend 21-09-23 14:37

Erkin Koray'ın yayınlamayı unuttuğu ses kaydı ortaya çıktı! Ölümünden 8 ay önce sevenlerini uyarmış

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, 24 Haziran'da Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etmişti. Koray'ın vefatından 8 ay önce kaydettiği ve yayınlamayı unuttuğu ses kaydı ortaya çıktı. Koray'ın sevenlerini uyardığı konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-08-23 15:06

Yemekteyiz'in efsane sunucusu Onur Büyüktopçu isyan etti! Fırça fırlatanlar, oyuncu dövenler ekranda

Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Koray karakteriyle hafızalara kazınan ve Yemekteyiz’i bir dönem sunan Onur Büyüktopçu bir süredir ekranlardan uzak. Kendisine televizyon programlarından oyunculuk ve sunuculuk teklifi gelmemesine isyan eden Büyüktopçu zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 19-08-23 11:21

Erkin Koray'ın kızı babasının mezarını paylaştı! Sizin dualar kime gitti bilmiyorum

Anadolu Rock müziğin efsane ismi Erkin Koray geçtiğimiz günlerde Kanada'da hayatını kaybetti. Erkin Koray'ın kızı Damla Koray babasının mezarını paylaşarak dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Magazin 16-08-23 08:56

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray sitem etti! ''Beni çok üzdü...''

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini kapadı. Sanatçının kızı Damla Koray, başsağlığı mesajı yayınlamayan MESAM'a sitem dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-08-23 16:52

Kanat Atkaya, Erkin Koray'ın kendisine yazdığı mektubu paylaştı! 52 yıl önce John Lennon ile ne konuştu?

Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Ölümünün ardından efsane isim anılırken müzik yazarı Kanat Atkaya değerli bir paylaşımda bulundu. Atkaya bir süre önce Erkin Koray'ın kendisine yazdığı mektubu paylaştı. İşte herkesin dikkatini çeken o mektup...

Magazin 08-08-23 10:53

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray kimdir, nereli ve kaç yaşında? Damla Koray'ın hayatı ve biyografisi

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray yaptığı hüzünlü paylaşım sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cemalim, Fesupanallah, Çöpçüler gibi unutulmaz şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Erkin Koray'ın ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Kızı acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Erkin Koray'ın kızı Damla Koray kimdir? Damla Koray nereli ve kaç yaşında?

Magazin 08-08-23 10:39

Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi? Erkin Koray kimdir, kaç yaşındaydı?

Ünlü şarkıcı Erkin Koray'dan acı haber geldi. Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray hayatını kaybetti. Bu üzücü haberi ünlü şarkıcının kızı duyurdu. Birçok kişi internette "Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi?" sorularına yanıt arıyor. Peki, Erkin Koray kimdir, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 08-08-23 10:38

Son dakika: Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray'dan acı haber geldi. Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Çöpçüler, Fesupanallah, Mesafeler, Şaşkın gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Koray için taziye mesajı paylaştı.

Magazin 08-08-23 10:27

Erkin Koray'ın kızından duygusal mektup! Şu sözlerle veda etti...

Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatına gözlerini kapadı. Kızı acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Erkin Koray'ın kızı Damla babasına duygusal sözlerle veda etti.

Magazin 08-08-23 10:23

Sanat dünyası yasa boğuldu! Ünlü isimlerden Erkin Koray paylaşımları: Baba! Çok özleyeceğim seni

Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk rock müziğinin ünlü ismi Erkin Koray için çok sayıda ünlü isim taziye mesajı paylaştı. Dünya turnelerinde çoğu kez Erkin Koray'ın "Estarabim" şarkısını seslendiren İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land de paylaştığı mesajda "Sevgili Erkin baba. Zamanımızın en büyük rock kahramanlarından biri olarak anılacaksın. Bugün özgürce yürüdüğümüz müzik yolunu sen inşa ettin" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-23 00:40

Tokat’ta iki grubun kavgasında bir çocuk bıçaklanarak hayatını kaybetti

Tokat’ta iki grubun kavgasında göğsünden bıçaklanan Koray Belene (16) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 02-08-23 07:24

AIPA Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu: Yapay zeka, 85 milyon kişiyi işsiz bırakacak ancak...

Londra'da Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA) ile Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği işbirliğinde düzenlenen "AI (Tomorrow Summit) London" etkinliğinde yapay zeka konuşuldu. Konuşmasının bir bölümünü ChatGPT ile hazırladığını aktaran Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, yapay zekanın diplomasi alanında yepyeni bir dünya sunduğu değerlendirmesini yaptı. AIPA Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, "Yapay zeka, 85 milyon kişiyi işsiz bırakacak ancak 97 milyon da yeni iş ortaya çıkaracak" dedi.

Haber 20-07-23 11:05

Eski sevgili dehşeti! Otomobilin içinde katletti, savunması 'pes' dedirtti

Üsküdar'da Koray Gülbar (35), eski sevgilisi Elif Güneş'i (32) otomobil içinde 3 kez ateş ederek öldürdü. Mahkeme Gülbar'ı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Duruşmada savunma yapan Koray Gülbar, “İlk ifade verdiğimde zaten yanlışlıkla olduğunu söyledim. Ben olay anında Elif'in tişörtünü çektim. Bu sırada silah patladı" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 20-06-23 17:59

Koray Sarısaçlı'nın kaçırılmasıyla ilgili tutuklanmıştı... Alparslan Kuytul hakkında karar verildi

Eski Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Yöneticisi Alparslan Kuytul ve 12 sanığın alıkoyma ve tehdit iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklardan Kuytul ve R.T'nin tahliyesine karar verildi. İşte haberin detayları...

Haber 16-06-23 23:54

İYİ Parti kararını verdi: TBMM grup yönetimi belli oldu! Yeni dönemde kritik görevi Koray Aydın üstlenecek

TBMM'de 28. yasama dönemi başlarken partiler de grup yönetimlerini belirleme sürecine girdi. İYİ Parti'nin grup yönetimi belirlendi.

Haber 07-06-23 13:02

İstanbul'da hareketli dakikalar! Denize atladı, gözden kayboldu

İstanbul Beşiktaş sahilinde bir kişi denize atlayarak gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Ekipler olay yerine gelmeden, yorgun düşerek sahile tekrar döndüğü görülen kişiye vatandaşlar yardım etti. Denizden çıkarılan ve kimliği belirlenemeyen kişi, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gören Koray Çeperli, “Arkadaş sanırım alkollüydü. Buradan koşarak denize atladı. Denize açıldıktan sonra 15-20 dakika gözükmedi. Bizi de çok korkuttu" dedi.

Haber 25-05-23 07:02

Simge Sağın ile Koray Avcı aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Ünlü popçu Simge Sağın'ın meslektaşı Koray Avcı ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından Simge Sağın cephesinden ilk açıklama geldi.

Magazin 24-05-23 16:48

İYİ Parti'de yumruklu kavga sonrası genel merkeze telefon! Canlı yayında gündem yaratacak kulis: Vazgeçin yoksa kan çıkar

İYİ Parti'de geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklaması sırasında yumruklu ve sandalyelerin fırlatıldığı kavga çıkmıştı. 'Mükerrer oy' tartışmasıyla başlayan kavga hakkında ortaya atılan kulis bilgilerine göre; İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın ekibinden genel merkeze telefon açıldı ve oy sayım yöntemine karşı çıkılarak "Vazgeçin yoksa kan çıkacak" dendi.

Haber 04-04-23 10:29

İYİ Parti'den 'Kılıçdaroğlu' kararı! Toplantıda dikkat çeken detay, iki isim katılmadı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için İYİ Parti bugün grup kararı aldı. İYİ Partili Tatlıoğlu, "İYİ Parti bu sürecin gereğini yapacaktır" dedi. Toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ile İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu katılmadı.

Haber 21-03-23 13:19

Onur Büyüktopçu'yu görenler tanıyamadı! Yeni imajı gündem oldu

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı 'Koray' karakteriyle büyük beğeni toplayan ve ardından Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu'nun son halini görenler tanıyamadı. 40 yaşındaki oyuncu ve sunucu Büyüktopçu'nun yeni imajı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-03-23 17:00

İYİ Partili Koray Aydın'dan hakkında gündem olan iddialara yanıt! Karanlık odaklar tarafından servis edildi

Siyasetin gündemindeki hareketliliğin merkezinde yer alan İYİ Parti'den Koray Aydın hakkında ortaya atılan iddiaların gündem olmasının ardından Aydın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamasında iddiayı ortaya atanlarla ilgili hukuki sürece başvuracağını belirten Aydın, "alçakça" diye nitelediği iddiaları yalanladı.

Haber 05-03-23 15:26

Akşener'in 'seçim' mesajına tepkiler gecikmedi! 14 Mayıs'ta olmaz demişti... Birileri yine siyasi fırsatçılığa soyunmuş

Dün depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, felaketten önce 14 Mayıs'ta yapılacağı konuşulan seçimlerle de ilgili bir değerlendirme yapmış, seçimin 14 Mayıs'a yetişmeyeceği düşüncesini dile getirmişti. AK Parti'den Akşener'e ve İYİ Partili Koray Aydın'a sert tepki geldi. Hamza Dağ, "Muhalefet seçime odaklanmış, ellerini ovuşturuyor" derken Fatih Şahin de "Biz canlarımızı kurtarmaya odaklanmışken birileri yine siyasi fırsatçılığa soyunmuş" dedi.

Haber 10-02-23 15:41

Herkesi şoke eden haber! Genç futbolcu Refik Koray Kocademir 24 yaşında hayatını kaybetti

Aydın'da daha önce profesyonel olarak 2014-2016 yılları arasında Çine Madranspor'da, amatör olarak da Aydınspor'da forma giyen futbolcu Refik Koray Kocademir, 24 yaşında yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Spor 05-02-23 16:27

Mert Hakan Yandaş'ın Adana Demirspor maçındaki yeni görüntüsü ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta Mert Hakan Yandaş'ın golü, VAR hakemi Koray Gençerler'in müdahalesi sonrası iptal edilmişti. Golün geçersiz sayılmasının ardından sosyal medya adeta karışmıştı. Mert Hakan Yandaş'ın yeni görüntüsünün ortaya çıkmasıyla birlikte tartışmalar yeni bir boyut kazandı.

Spor 05-02-23 09:39

Mert Hakan Yandaş'tan Adana Demirspor maçı sonrası olay paylaşım! Beğeni yağıyor...

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta Mert Hakan Yandaş'ın golü, VAR hakemi Koray Gençerler'in müdahalesi sonrası iptal edildi. Golün geçersiz sayılmasının ardından sosyal medya adeta karıştı. Mert Hakan Yandaş, karşılaşma bittikten sonra bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.

Spor 03-02-23 07:38

Adana Demirspor Fenerbahçe maçında olay yaratan pozisyon! Mert Hakan Yandaş'ın golünün iptali karşılaşmanın önüne geçti...

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta Mert Hakan Yandaş'ın golü, VAR hakemi Koray Gençerler'in müdahalesi sonrası iptal edildi. Golün geçersiz sayılmasının ardından sosyal medya adeta karıştı. Mert Hakan Yandaş'ın topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle iptal edilen pozisyona sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösteriyor.

Spor 02-02-23 20:36

Koray Avcı kimdir, nereli, kaç yaşında? Koray Avcı Şarkılar Bizi Söyler'de!

Koray Avcı yılbaşı gecesi Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. Ünlü şarkıcı sevilen şarkılarıyla Kanal D ekranlarında olacak. Ünlü olmadan önce sokak sanatçılığı yaptığını söyleyen sanatçının hayat hikayesi merak ediliyor. Peki Koray Avcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Koray Avcı'nın hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:38

Tayini çıkan Milli Park Müdürü Aşık’tan zehir zemberek açıklama

Türkiye’nin en önemli milli parklarından biri olan Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı’nın yaklaşık 6 yıldır müdürlüğünü yapan Koray Aşık’ın tayini çıktı.

Yurthaber 30-11-22 09:31

Karadeniz'de ürküten araştırma! Karadeniz kıyılarında ortaya çıktı... 'Zehirleyici etkisi var'

Karadeniz'de yapılan araştırmada 1100 kilometrelik alandan toplanan tortu örneklerindeki analizlerde, 10 farklı toksik metal izine rastlanıldı. Araştırmaya göre, litre başına en fazla bakır oranı; 170 miligram ile Sürmene'de, 162 miligram ile Ordu'da, 135 miligram ile Artvin’in Hopa ilçe kıyısında tespit edildi. Doç. Dr. Koray Özşeker, ''Bölgede yaşayan balık popülasyonları buna doğrudan maruz kalabiliyor. Bu balıklar da besin zinciri yoluyla sofralarımıza geliyor'' açıklamalarında bulundu.

Haber 29-11-22 10:36

Şaka gibi ama değil! Motosikletinin plakası çalınınca notere gitti, ‘sen ölüsün’ dediler…

İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Motosikletinin plakası çalınan Koray Başpınar notere gitti. Yeni plaka çıkarmak istiyordu ama yapamadı çünkü sistemde ölü görünüyordu. Bunun üzerine başka bir notere daha giden Başpınar orada ‘ölü’ olarak gözükünce bu kez nüfus müdürlüğüne gitti. Nüfus müdürlüğünde ise ‘sağ’ olarak gözüktüğünü kendisine söylenerek yaşadığına dair belge verildi. İşte akılalmaz olayın detayları…

Haber 10-11-22 08:31

Furkan Vakfı yöneticisi Alparslan Kuytul hakkında alıkoyma ve tehdit davası! İstenen cezalar belli oldu

Furkan Vakfı yöneticisi Alparslan Kuytul'un da arasında olduğu 9'u tutuklu 13 sanık hakkında, iş insanı Koray Sarısaçlı'nın kaçırılıp alıkonulması ve bir doktorun tehdit edilmesiyle ilgili hapis cezası istemiyle dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Alparslan Kuytul ve "ikinci adam" Erol Ardıç için 38 yıl 6'şar aya kadar, diğer sanıklar hakkında ise 30 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istendi. İşte detaylar...

Haber 28-10-22 11:40

Son dakika: ''Belgelerim var, kim isterse gösteririm!'' Erman Toroğlu bombayı patlattı! Galatasaray - Alanyaspor maçının hakemi Ali Palabıyık hakkındaki gerçeği açıkladı...

Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı - kırmızılı camia, maçın ardından müsabakanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştirmişti. Spor yazarı Erman Toroğlu, Ali Palabıyık ile karşılaşmanın VAR hakemi Koray Gençerler arasında bir husumet olduğunu ve bunun maça yansıdığını açıkladı. Toroğlu'nun yazısına ise "Belki bende belgeler var" sözleri damgasını vurdu.

Spor 27-10-22 09:48

Türk DJ'in gizemli ölümü! Cansız bedeni Londra'da bir ormanlık arazide bulundu

Yıllardır radyoculuk yapan ve İngiltere'nin başkenti Londra'nın ünlü DJ'lerinden biri olan Koray Alpergin'in gizemli ölümü herkesi şaşırttı. Essex'te bir ormanlık alanda cansız bedeninin yakılmış halde bulunduğu bildirilen Alpergin'in otopsi raporu, kafasından vurulduğunu ortaya çıkardı.

Trend 19-10-22 10:53

ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olarak açıklandı. "Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 08-10-22 13:37

SON DAKİKA | Yeni büyükelçiler belli oldu! Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu büyükelçi olarak atandı

Son dakika: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti. Buna göre Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı. Ayrıca, Tel Aviv Büyükelçiliği'ne Şakir Özkan Torunlar ve Londra Büyükelçiliği'ne Bakan Çavuşoğlu'nun Özel Müşaviri Büyükelçi Koray Ertaş görevlendirildi. İşte son dakika büyükelçi atamasının detayları...

Haber 06-10-22 14:43