Korhan Taviloglu Haberleri

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 2024-04-11 11:26:54

İstanbul için korkunç harita: Depremde yıkılacak bina sayısını açıkladı! Marmara Bölgesi için süre doldu

Marmara Bölgesi'nde gerçekleşmesi beklenen büyük deprem için paylaşılan harita bir kez daha adeta 'Önlem' diye bağırıyor. Prof. Dr. Okan Tüysüz ile Doç. Dr. Korhan Erturaç tarafından hazırlanan haritadaki siyah ve kırmızı alanlar, İstanbul'da en çok hasar alması beklenen bölgeleri gözler önüne serdi. İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde deprem senaryoları için kullandığı sözlerle dikkat çeken Tüysüz, olası depremde hasar alacak ve çökecek bina sayılarını da açıkladı.

Haber 2024-02-06 08:45:05

Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu iğne ipliğe döndü! 15 kilo verdi! Son haliyle gündem oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği İfakat karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Dizide Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakterinin yengesi olan Santırcıoğlu şimdi de verdiği kilolarla gündemde. 15 kilo veren ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-01-24 10:47:36

Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir'in bu hali sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Mert Ramazan Demir şimdi de kendisine yapılan photoshop ile gündem oldu. Demir'in bu hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-01-10 13:05:34

Gözde Kansu, Yalı Çapkın'ın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fena dalga geçti! İçliğin içinde mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Gülgün Korhan karakterine hayat verem Gözde Kansu'nun Mert Ramazan Demir'e yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin, "İçliğin içinde mi çocuğum?" sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 10-12-23 10:14

Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu'nun eski hali sosyal medyayı salladı! Bakın hangi efsane dizide oynamış

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği İfakat karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Dizide Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakterinin yengesi olan Santırcıoğlu bakın hangi efsane dizide de rol almış...

Magazin 08-12-23 16:34

Altın Kelebek Ödülleri'nde yoktu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak gecede dizide 'Ferit Korhan' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in yokluğu dikkat çekti.

Magazin 04-12-23 17:18

Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir'in son pozlarına yorum yağdı! Serenay Sarıkaya kayıtsız kalamadı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim 'Küçük kasım' notunu düştüğü pozlarıyla beğeni topladı. Demir'in pozlarına Serenay Sarıkaya kayıtsız kalamadı.

Magazin 18-11-23 17:25

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat'ın yeni adresi belli oldu! Bakın hangi dizide rol alacak

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Fuat Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Doğukan Polat, dizinin ilk sezonunda kadrodan ayrılmıştı. Doğukan Polat'ın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Bakın hangi dizi için setlere geri dönecek.

Magazin 16-11-23 14:21

Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir'in tarzı gündem oldu! Yorum yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu bu defa tarzıyla çok konuşuldu. Mert Ramazan Demir'in siyahlar içindeki tarzına yorum yağdı.

Magazin 01-11-23 14:23

Balıkesir'de Korhan Berzeg sırra kadem basmıştı! Umutlar tükendi, arama çalışmaları sonlandırıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hocası olan Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir Gönen'de köpeği Tina ile sırra kadem basmıştı. Arama çalışmaları başlatılırken umutlar Berzeg'in köpeği Tina'nın günler sonra bulunmasıyla yeniden yeşermişti. Tina ile yapılan arama çalışmalarında da sonuç çıkmadı, Berzeg'e ait hiçbir ize rastlanılmadı. Arama çalışmaları sonlandırılırken, Berzeg için çalışmalar bundan sonra gelen ihbarlar doğrultusunda sürdürülecek.

Haber 27-10-23 09:47

Korhan Berzeg'ten 85 gündür haber alınamıyor! Tina'nın gelişi umut verdi ama...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, tatil için geldiği yazlık evinden 17 Haziran’da 'Tina' isimli Doberman cinsi köpeği ile ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamayan Dünya Bankası'ndan emekli ekonomist Korhan Berzeg'in arama çalışmaları sürüyor. Berzeg ile kaybolduktan 74 gün sonra, kilo kaybı yaşamadan, vücudunda ve patilerinde toz ve çamur bulaşmadan geri dönen Tina'dan alınan dışkı ve kan örneklerinde yapılan inceleme sonuçlandı.

Haber 09-09-23 12:23

74 gün sonra evine dönmüştü... Duygulandıran görüntüler! Korhan Berzeg'in köpeği Tina, Angela Berzeg ile buluştu

İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Tina, Armutlu'daki eve gelen Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'le buluşturuldu. Berzeg'i karşısında gören Tina, üzerine atıldı. İkilinin ilk buluşma anları herkesi duygulandırdı.

Haber 01-09-23 10:45

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in köpeğinin bulunduğu bölgede arama çalışması sürüyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 17 Haziran'da sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'in beraberindeki "Tina" isimli köpeğinin 74 gün sonra bulunmasının ardından arazide yeniden başlatılan arama çalışması devam ediyor.

Yurthaber 01-09-23 10:14

Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra evine döndü! Sır perdesi köpeği Tina ile ortadan kalkacak

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir Gönen'de kaybolmuştu. Berzeg'in yanında olan köpeği Tina 74 gün sonra eve döndü. Köpeğin sağlığının yerinde, bakımlı ve temiz olduğu, üzerinde arazide kaldığına dair kir, toprak ve çamur olmadığı görüldü. Köpeğin yakın bir bölgede alıkonulduğu ihtimali üzerinde durulurken, bırakıldığı ya da kaçtığı da değerlendiriliyor. Sır perdesi ise Tina'ya yapılacak tahlillerin sonucunda ortadan kalkacak.

Haber 30-08-23 17:01

SON DAKİKA | Korhan Berzeg'ten günlerdir haber alınamıyor! Köpeği Tina 74 gün sonra eve döndü: 'Zayıflamıştı, bitkin haldeydi'

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hocası da olan Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir Gönen'de kaybolmuştu. Berzeg ile birlikte köpeği Tina'dan da haber alınamıyordu. 74 gün sonra Tina'nın Armutlu Mahallesi’ndeki evine döndüğü öğrenildi. Haberin gelmesi üzerine ailenin de Gönen’e gelmek üzere İstanbul’dan yola çıktığı belirtildi. Öte yandan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan da açıklama geldi.

Haber 29-08-23 17:56

73 gündür kayıp Korhan Berzeg’ten hiç bir iz yada haber yok

Balıkesir’in Gönen ilçesi Armutlu kırsal mahallesine ailesi ile birlikte gelen ünlü ekonomist Korhan Berzeg 73 gündür kayıp ve hiç bir haber alınamadı.

Yurthaber 28-08-23 12:29

EYT’li oldum ama primlerim eksik demişti! Yalı Çapkını'nın yıldızı Emre Altuğ 7 bin 200 gün hakkından faydalanacak

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Orhan Korhan karakteriyle büyük beğeni toplayan Emre Altuğ emeklilik için gün sayıyor. Daha önce "EYT’li oldum ama primlerim eksik" diyen ünlü oyuncu 7 bin 200 gün hakkından faydalanmak için beklediğini açıkladı.

Magazin 23-08-23 16:13

Köpeğini gezintiye çıkarmıştı, sırra kadem bastı... 2 aydır aranıyor: Eşinden Korhan Berzeg'i bulana dev ödül!

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Doberman cinsi köpeğini 17 Haziran tarihinde yürüyüşe çıkardıktan sonra sırra kadem basan 83 yaşındaki Korhan Berzeg, 2 aydır aranıyor. 240 kilometrelik bölgede aranan Berzeg'in izine hiç rastlanılmadı. Eşi Berzeg'i bulana 1 milyon lira ödül vereceğini açıklamasına rağmen yeni bir ihbar da gelmedi...

Haber 17-08-23 11:33

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in bölüm başı aldığı ücret şoke etti! Kazancı dudak uçuklattı

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Ferit Korhan karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir dizideki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu dudak dudağa görüntülenmişti. Uzun süre gündemden düşmeyen bu görüntülerin ardından şimdi ise ünlü çiftin ayrıldıkları konuşuluyor. Özel hayatı ile sık sık gündem olan Mert Ramazan Demir'in aylık kazancı ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncunun diziden bölüm başı aldığı ücret şoke etti.

Magazin 10-08-23 09:29

Zuhal Topal'dan tatil pozları! Fit haline gelen 'sıfır beden' yorumunu yanıtsız bırakmadı

2008 yılında dünyaevine girdiği Korhan Saygıner ile mutlu bir evlilik sürdüren Zuhal Topal tatil pozlarıyla ve fit haliyle dikkat çekti. Topal'ın fit haline gelen bir yorumu sunucu pas geçmedi. Sunucu daha önce fit olmasının sırrını da vermişti...

Magazin 07-08-23 08:19

Günlerdir kayıp olan Korhan Berzeg’in eşi konuştu: Bulan 1 milyon TL ödül…

İstanbul'dan memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesine gelip, Doberman cinsi eğitimli köpeği "Tina" ile 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in eşinden açıklama geldi. 49 gündür kayıp olan eşi hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Angela Berzeg, "Korhan'ı sağ salim bulup bize getiren kişiye 1 milyon lira ödül vereceğiz" dedi.

Haber 04-08-23 07:46

Detoks kampına gitmişti! Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in verdiği kilolar dikkat çekti

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Ferit Korhan karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Ramazan Demir son olarak rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile denizin ortasında dudak dudağa yakalanmıştı. Bu görüntüler uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Afra Saraçoğlu tatile devam ederken Mert Ramazan Demir'in detoks kampına girdiği ortaya çıkmıştı.

Magazin 29-07-23 14:49

Günlerdir haber alınamıyor! Korhan Berzeg 180 kilometrekare alanda, 22 mahallede arandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hocası 83 yaşındaki Korhan Berzeg, tatil için gittiği Balıkesir Gönen'de köpeğiyle birlikte ortadan kaybolmuştu. Günlerdir ekipler Berzeg ve köpeğini arıyor. Bugüne kadar 180 kilometrekarelik alan taranırken, 70 kişilik ekip, 22 kırsal mahallede arama yaptı ancak Berzeg'e ulaşılamadı. Yetkililer, Berzeg'i arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Haber 14-07-23 10:42

Halatlarla su kuyularına inip Korhan Berzeg'e ait biyolojik iz aradılar! Ekiplerin sayısı artıyor: Arama çalışmalarında 22. günde oralara yoğunlaşıldı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin sayısı artarken arama alanları da genişletildi. Halatlarla su kuyularında Berzeg'e ait biyolojik iz arandı. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'dan da açıklama geldi.

Haber 09-07-23 10:47

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg için 136 kilometrelik alan tarandı! Vali Şıldak'tan açıklama

Balıkesir’de 19 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg için Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, kısa bir açıklama yaptı. Vali Şıldak, şu ana dek 136 kilometrekarelik bir alanın tarandığını ifade ederken, herhangi bir ize rastlanılmadığını söyledi.

Haber 05-07-23 13:46

Korhan Berzeg'in komşuları endişeli! 'Bayram sonrasında' deyip ilk kez anlattı: 'İmkansız görünüyor'

Bakan Mehmet Şimşek'in hocası, ünlü ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları devam ederken Berzeg'in İstanbul Büyükada'daki komşuları Berzeg'in kaybolduğuna inanmakta güçlük çekiyor. Endişelerini dile getiren komşular Berzeg ile son karşılaşmalarını ve konuşmalarını anlattı. Berzeg'in yan komşusu Stella Kent, "Bayramdan sonra tekrar beraber olacaktık" diye konuştu.

Haber 04-07-23 10:47

Mehmet Şimşek'in hocası Korhan Berzeg'ten günlerdir haber alınamıyor! Gelen iddialar sonrası harekete geçildi, arama orada yoğunlaştı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hocası olan 83 yaşındaki Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir Gönen'de kayboldu. Köpeğiyle birlikte çıktığı yürüyüş sonrası bir daha kendisinden haber alınamayan Berzeg için arama çalışmaları 17'nci günde de sürüyor. Berzeg'in, köpeğiyle birlikte Gönen Çayı çevresinde yatar vaziyette görüldüğü iddiaları üzerine çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

Haber 03-07-23 14:04

Mehmet Şimşek'in hocası Korhan Berzeg için ekipler o noktaya yoğunlaştı! Mahalle sakini gördüğünü iddia etti: Baktım karşıdan geliyor, içimden dedim ki 'Bu adamı arıyorlardı'

Bakan Mehmet Şimşek'in hocası olan Korhan Berzeg (83), ABD'de Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleşmiş, mayısta tatil için memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesine gitmişti. 15 gün önce yürüyüşe çıktığı köpeğiyle kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmalarında ortaya atılan bir iddia ekiplerin çalışmalarını bir noktada yoğunlaştırdı. Berzeg'i gördüğünü öne süren mahalle sakininin sözleri dikkat çekti. Öte yandan arama kurtarma köpeklerine Berzeg'in giysileri koklatıldı.

Haber 01-07-23 09:44

Mehmet Şimşek'in hocası Korhan Berzeg'ten günlerdir haber alınamıyor! Arama alanı genişletildi, yırtıcı kuşlar da takibe alındı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hocası olan Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir Gönen'de köpeği Tina ile birlikte kaybolmuştu. Günlerdir haber alınamayan Korhan Bezerg'i arama çalışmaları devam ediyor. Berzeg’in kaybolduğu iddia edilen bölgenin yol güzergahında araçların plakaları ile yakınlarının telefon görüşmeleri incelenirken, yırtıcı kuşlar da takibe alındı.

Haber 29-06-23 13:56

Mehmet Şimşek'in hocası Korhan Berzeg ve köpeğinden günlerdir haber alınamıyor! Berzeg'in eşi: 'Köpeği galiba öldürdüler, bulamadılar! O çünkü özel bir köpekti'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hocası Korhan Berzeg, tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 12 gün önce köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kayboldu. Arama çalışmaları devam ederken Berzeg'in eşi “Köpeği galiba öldürdüler, bulamadılar. O çünkü özel bir köpekti" dedi.

Haber 28-06-23 14:04

Mehmet Şimşek’in hocası ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür tek bir iz yok! Türkiye'de nereye gidebilirse, oralara gidilmeli

Amerika Birleşik Devletleri’nde Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de hocalığını yapan ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür haber alınamıyor. Tatil için geldiği Gönen'de kaybolan 83 yaşındaki Berzeg'i AFAD, AKUT ve jandarma komando timleri her yerde arıyor. Angela Berzeg eşi için endişelendiğini söyleyerek, "Daha geniş yerlere bakmak lazım. Türkiye'de nereye gidebilirse, oralara gidilmeli. Eşim her yerde olabilir" ifadelerini kullandı.

Haber 27-06-23 20:14

Mehmet Şimşek’in hocası Korhan Berzeg tatil için geldiği Balıkesir’de kayboldu

ABD’de yaşayan ve Dünya Bankası'ndan emekli olan 83 yaşındaki Korhan Berzeg tatil için geldiği, doğum yeri Balıkesir'in Gönen ilçesinde kayboldu. Berzeg'den, 8 gündür haber alınamıyor. Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, bölgede yapılan aramalarda Berzeg'e henüz ulaşılamadığını, çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Haber 24-06-23 16:42

Yalı Çapkını bu akşam var mı, bitti mi? Yalı Çapkını son bölüm özeti ve 16 Haziran Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını bu akşam var mı yok mu kullanıcılar tarafından merak edildi. Ferit Korhan ve Seyran'ın hikayesinin anlatıldığı Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, bitti mi? İşte Yalı Çapkını son bölüm özeti ve 16 Haziran Star TV yayın akışı

Magazin 16-06-23 19:28

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'den tatil pozları

Sezonun en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda "Ferit Korhan" karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, sezon finali sonrası tatile çıktı. Ünlü oyuncu, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 16-06-23 11:54

Yalı Çapkını'nın Fuat Korhan'ından son jest! Kendi cenazesi için bakın ne yapmış

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın son bölümünde Ferit'in abisi Fuat'ın ölümüyle gözyaşları sel oldu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bölümün ardından Fuat Korhan için ölüm ilanı da yayınlandı. Dizide Fuat Korhan karakterine hayat veren Doğukan Polat arkadaşlarına son jestiyle gündem oldu.

Magazin 26-05-23 15:44

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Yalı Çapkını'nda kadro genişliyor! O isim geri dönüyor

Yalı Çapkını dizisi ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Star TV'de cuma akşamları yayınlanan diziye geçtiğimiz hafta Ferit Korhan'ın abisi Fuat Korhan veda etmişti. Fuat Korhan'ı canlandıran Doğukan Polat'ın vedasının ardından yeni bir ismin bir süreliğine kadroya katılacağı açıklandı.

Magazin 26-05-23 00:23

Yalı Çapkını'nda şoke eden ayrılık iddiası! Instagram'da takipten çıktı, ortalık karıştı

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü yayınlanan bölümde Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit Korhan'ın abisi Fuat Korhan diziye veda etmişti. Sevilen diziyle ilgili bomba bir ayrılık iddiası daha ortaya atıldı.

Magazin 24-05-23 21:05

Yalı Çapkını'nın Ferit Korhan'ını Nurseli İdiz fena eleştirdi! 'Ne aşırı yakışıklı ne de oyunculuğu...'

Rol aldığı yapımlar ve katıldığı televizyon programları ile gündemden düşmeyen usta oyuncu Nurseli İdiz bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını hakkında konuşan Nurseli İdiz dizide Ferit Korhan karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi.

Magazin 22-05-23 15:36

Yalı Çapkını Fuat Korhan öldü mü? Doğukan Polat Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldı?

Yalı Çapkını Fuat Korhan öldü mü, neden öldü? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisi, 19 Mayıs Cuma akşamı 33. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Diziye, Fuat ve Asuman'ın geçirdiği kaza sonrası Fuat'ın vefatı damga vurdu. Peki, Yalı Çapkını Fuat Korhan öldü mü? Doğukan Polat Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 20-05-23 09:42

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in kaşlarıyla ilgili itirafı olay oldu! Duyan gülme krizine girdi

Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Ferit Korhan karakteriyle fırtınalar estiren Mert Ramazan Demir, İbrahim Selim'e konuk oldu. Demir'in kaşlarıyla ilgili itirafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Demir'in lisedeki bir anısı ise duyanları gülme krizine soktu.

Magazin 27-04-23 09:07

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman da estetik harikası çıktı! Meğer efsane dizide de rol almış

Yalı Çapkını dizisinde Pelin (Pelo) karakterini canlandıran oyuncu Buçe Buse Kahraman değişimiyle gündem oldu. Pelo Yalı Çapkını dizisinde hem seviliyor hem de çok tepki alıyor. Ferit Korhan ile aralarında geçenler yüzünden seyirci kendisine tepkili. Yalı Çapkını dizisinde Ferit Korhan'ın vazgeçemediği sevgilisi Pelo'yu canlandıran güzel oyuncu ile ilgili bilgileri sizler için derledik...

Magazin 28-01-23 21:58

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı! Görenler şaştı kaldı

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Ferit Korhan karakterine Mert Ramazan Demir hayat veriyor. Canlandırdığı Ferit Korhan karakteri ile milyonların kalbini kazanmayı başaran Mert Ramazan Demir'in çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı. Görenler şaştı kaldı.

Magazin 04-01-23 10:25

Tofaş Şahin ile Eyfel Kulesi'nde Ankara havası oynayan adam: Yeni hedefim TOGG

Fransa'da yaşayan ve Eyfel Kulesi'nin yakınlarına 2001 model Şahin marka aracını park ederek adını duyuran Korhan Sakarya, araba sevdası anlattı. Sosyal medyada aracının yanında son ses Ankara havası açıp oynayan Sakarya, Mercedes, Şahin gibi araç koleksiyonu olduğunu, imkanları el verirse yerli araç TOGG'u da satın alıp yine Eyfel Kulesi yakınlarında oyun havası oynamak istediğini dile getirdi. Sakarya son olarak, "Şahin burada Lamborghini'den, Ferrari'den daha çok dikkat çekiyor" dedi.

Haber 04-11-22 09:34

Financell'den şirketlere Dijital Dönüşüm Finansmanı hizmeti

Financell Genel Müdürü Korhan Bilek: - "Financell, sadece bir finans kuruluşu değil, Turkcell'in gücüyle firmaların teknolojik ihtiyaçlarını anlayarak uygun şartlarda çözüm sunabilecek bir iş ortağı olarak ön plana çıkıyor"

Yurthaber 25-08-22 12:58

Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner'in doğum gününde Acun Ilıcalı baş köşedeydi! Gözler Ayça Çağla'yı aradı

Acun Ilıcalı ile bir süre davalık olan Zuhal Topal daha sonra TV8 kanalında Yemekteyiz'i sunmaya başlamıştı. Aralarındaki buzları eriten ünlü ikili iş dışında da görüşüyor. Son olarak Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner'in doğum günü partisinde görüntülenen Acun Ilıcalı'nın partiye tek katılması gözlerden kaçmadı. Gözler partide Ilıcalı'nın genç aşkı Ayça Çağla Altunkaya'yı aradı.

Magazin 11-08-22 15:35

Zuhal Topal vatandaşlıktan çıkarılan eşiyle Dubai'ye gitti!

Zuhal Topal'la programının sunucusu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner ve kızıyla birlikte Dubai'ye tatile gitti.

Magazin 16-04-22 15:48

Bulgaristan'ın Türk yolcuları saatlerce sınırda beklettiği iddiası! Türkiye harekete geçti

Bulgaristan’da Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesi, Kapitan Andreevo Gümrük Kapısında, denetim bahanesiyle Türkiye’den ülkeye giriş yapan onlarca yolcu otobüsünün 18 saat boyunca sınırda bekletildiği öne sürüldü. Yaşanan olay üzerine üzerine Türkiye’nin Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü’nün, Türklere yönelik engellemelerin kaldırılması için Kapitan Andreevo gümrüğüne gittiğini kaydedildi.

Haber 20-11-21 00:43

Turuncu kategorideki Mardin'de aşılamaya esnaftan destek

18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranı en düşük 9 ilden biri olan Mardin'de bir esnaf iki katlı iş yerini mobil aşı ekiplerine ücretsiz tahsis ederken, bir esnaf da iş yerinin camına astığı duyuru ile aşı yaptıranlara kulaklık hediye ediyor - Esnaf Leyla Korhan: - "Sağlık çalışanlarımızın dışarıda soğukta, yağmurda durmasına gönlümüz razı olmadı" - Esnaf Eyüp Alan: - "Ayağımıza kadar aşı getiren fedakar sağlık çalışanlarımıza destek olalım. Aşı olana bir kulaklık hediyem olsun dedim"

Yurthaber 16-11-21 11:13