Koyun Intihari Haberleri

Survivor Damla Can kaybedince Acun Medya'yı hedef aldı! Kaybetmemizi isterseniz koyun

Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Daha önce Acun Medya'da sunuculuk da yapan Damla'nın hedefinde Acun Medya vardı. Survivor Damla'nın isyanı gündem oldu.

Magazin 2024-04-08 07:09:42

Antalya'daki hayvanat bahçesi, yeni doğumlarla renklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda lemur, kanguru, tavşan, keçi ve koyun başta olmak üzere çeşitli türlerde yeni yavrular dünyaya geldi.

Yurthaber 2024-04-02 12:13:14

42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev, çocukların eğitim masrafını karşılama... Eleman bulamadığı için şikayetçi: Yaz ayı için karavanı da var

Sivas'ta koyun yetiştirmek amacıyla yeni bir girişimde bulunan Niyazi Mit, çoban bulamadığı için isyan etti. Toplamda 42 bin lira maaş vereceğini belirten Mit diğer olanakları, sigorta, yeme-içme, gelecek kişinin varsa çocuğun eğitim masraflarının karşılanması sözleriyle sıraladı. Mit ayrıca yaz aylarında içinde duşu yatağı olan bir karavan vereceklerini söylemesine rağmen eleman bulamadıklarını belirtti.

Finans 2024-03-30 10:22:16

Edirne'de korkunç olay! Öldürüp toprağa gömmüş, koyun derileriyle...

Edirne'de 10 gündür kendisinden haber alınamayan 51 yaşındaki Hamit Kır'ın toprağa gömülü cansız bedeni bulundu. Cesedin bulunduğu noktada üzerinin, koyun derileri ve çöplerle örtüldüğü görüldü. Olayla ilgili köyde bir ahırda çalışan İ.T. gözaltına alındı. İ.T.'nin çevresine, "Kır'ın kendisine yurt dışına gidiyorum" şeklinde mesaj attığını söylediği de öğrenildi.

Haber 2024-03-29 22:05:03

10 gündür kayıptı! Üzeri koyun derileri ve çöplerle kapatılmış halde bulundu

Edirne'nin Hıdırağa köyünde 10 gündür kayıp olan Hamit Kır'dan haber alamayan komşuları jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. 51 yaşındaki Hamit Kır, köy yakınlarında öldürülüp; araziye üzeri koyun derileri ve çöplerle kapatılmış şekilde gömülü bulundu. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 29-03-24 21:02

Koyun otlatırken keşfedildi... Hayatı değişti Herkes şaşırıyor! 'Yapamaz' dediler, başardım

Aksaray, Eskil'de koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan spor lisesini bitirip beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3. Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.

Kadin 25-03-24 12:07

Şehir hayatını bırakıp köye yerleşti! Devlet desteği ile gelirini üç katına çıkardı: Gençlerin dikkatini çekti, arayan çok

Ankara’daki işinden ayrılarak Kastamonu’nun Araç ilçesindeki köyüne dönen Metehan Gökçen, devlet desteğiyle aldığı 100 koyun sayesinde koyun yetiştiriciliği yapmaya başladı. Gökçen, gelirini Ankara'da çalıştığı iş yerinden aldığı ücretin 3 katına çıkardı.

Finans 24-03-24 11:12

Koyun besicisinin öldürüldüğü olayda 7 şahıs tutuklandı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde koyun çiftliği sahibi Ali Çirkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yurthaber 22-03-24 13:56

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-24 22:59

Shawarma tarifi: Shawarma tarifi nasıl yapılır?

Avrupa ülkelerinde Shawarma adı ile bilinen bu tarif Arap ülkelerinde şavurma adı ile anılır. Koyun, keçi, tavuk, hindi ya da sığır etinin özel bir sos ile harmanlanması ile yapılan bu yemeğin tarifi ise son derece kolaydır. Hem pratik hem de lezzetli olan bu tarifi, mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 21:47

Fiyatı artan şırdanın yerini aldı: Kilosu 50 liraya satılıyor! “ Koyun kulağına rağbet fazla”

Şırdandaki fiyat artışının ardından Adana'da koyun kulağına rağbet arttı. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor.

Finans 03-03-24 10:09

Galatasaray, Kocaelispor'dan Icardi konusu için yardım istedi

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Galatasaray’ın golcü oyuncusu Mauro Icardi’ye verilen 1 maç men cezasıyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün kendileriyle görüştüğünü belirterek, "Icardi’nin yaptığı hareketin benzerini Sakaryaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta futbolcumuz Oğuz Ceylan yapmıştı. Temsilci raporlarında yer almamıştı ancak görüntüler üzerinden oyuncumuz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Yaptığımız savunmadan sonra sadece para cezası verilmişti. Başarılı savunma ya

Spor 26-02-24 18:53

'Fındığı buzdolabına koyun, soğanı doğrayıp dışarıda bırakın' Etkisi inanılmaz oluyor! Kat kat fazla... 'Tüm hastalarıma söylüyorum'

Sağlıklı bir vücuda kavuşmak, pek çok ciddi hastalığı önlemek için nasıl sağlıklı beslenmeniz gerektiğini muhtemelen biliyorsunuzdur. Ancak uzmanlar, besinlerin faydalarını daha da arttıracak ezber bozan basit ipuçlarını paylaştı. Fındığı buzdolabına koymayı deneyin. Ya da sarımsak ve soğanı doğradıktan sonra birkaç dakika dışarıda bırakın. Uzmanlar farkın inanılmaz olduğundan ve faydalı etkilerinin çok daha fazla arttığından bahsediyor. İşte duyduğunuzda şaşırtacak o öneriler...

Kadin 31-01-24 11:26

Balıkesir'de ağıldaki 37 koyunu çalan 2 zanlı tutuklandı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde bir ağıldan 37 koyun çaldığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Yurthaber 22-01-24 10:24

Limonun içine tuz koyup yatak odanıza koyun, olacaklara şaşırın! İşte mucizevi etkileri

Limon, yemeklere, salatalara, içeceklere ve daha pek çok mutfak lezzetine tat katan vazgeçilmez bir gıdadır. Bol miktarda c vitamini içeren limonu kesip içerisine tuz eklediğinizde ortaya çıkan sonuçlar çok şaşırtıyor. İçerisine tuz eklediğiniz limonu yatak odanıza koyun bakın neler oluyor...

Haber 20-01-24 12:37

Derecik’te ahır çöktü, 40 küçükbaş hayvan telef oldu

Hakkari’nin Derecik ilçesinde dün akşam saatlerinde yoğun kar yağışı sebebiyle çöken ahırın altında kalan 40 koyun telef oldu.

Yurthaber 17-01-24 12:38

Elazığ'da 25 metre derinlikteki su kuyusuna düşen koyun kurtarıldı

Elazığ'da 25 metre derinlikteki su kuyusuna düşen koyunu, itfaiye ekibi kurtardı.

Yurthaber 17-01-24 07:54

Çobana kadın kıyafeti giydirip tecavüz! O görüntülerle şantaj... Kur’an-ı Kerim'e el bastırıp 'Ablamı ve annemi de getireceğim' diye yemin ettirdiler Arızalanan telefon videolarla dolu çıktı

Konya'daki akılalmaz olayda çoban İ.B. 2 koyun ve 1 keçiyi kaybedince sürü sahipleri İ.K. ve H.O. tarafından dövülüp kadın kıyafeti giydirilip tecavüze uğradı. Karton kağıtta sözleşme imzalattıkları, 'Ablamı ve annemi de size getireceğim' diye yemin ettirdikleri belirtildi. Tecavüzü videoya alıp şantaj yaptıkları öğrenildi. Telefonda pek çok mağdurun görüntüleri ve çobanı para karşılığı cinsel ilişkiye zorlamayı düşündükleri yazışmalar da çıktı. Korkunç olay, telefon arızalanınca ortaya çıktı.

Haber 28-12-23 15:53

Yok böyle düğün! Geline kilolarca altın, damada milyonlarca lira takıldı

Van’da Gevdan Aşireti’ne mensup Erhan ve Bahar Işık çifti görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Binlerce kişinin katıldığı düğünde davetliler için 100 koyun kesildi. Düğünde gelin ve damada kilolarca altın ve milyonlarca lira takı takıldı.

Haber 11-12-23 11:30

Bu temizlik yöntemini çok az kişi biliyor! Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyun, farkı görün

Kıyafet renklerinin solması çamaşır makinesi kullanan birçok kişinin sıklıkla şikayet ettiği sorunlar arasında yer almaktadır. Elbiselerin zamanla yıpranması, istenmeyen koku ve lekeler bilhassa ev hanımlarını rahatsız ediyor. Bu sorunlar tarih oluyor. Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyduğunuzda sonuçlarına inanamayacaksınız.

Kadin 11-12-23 10:32

Van'da otomobilin çarptığı 17 koyun telef oldu

Van'ın Muradiye ilçesinde otomobilin çarptığı 17 koyun telef oldu.

Yurthaber 07-12-23 08:34

Öksürüğü şıp diye kesiyor! Gece yatmadan önce başucunuza koyun

Öksürük, insanları rahatsız eden ve günlük yaşantılarını etkileyen yaygın bir sağlık sorunudur. Pek çok insan, öksürük kesici ilaçlar veya doğal yöntemler arayışında. Özellikle de gece uykuya dalarken rahatlamak için çözümler aranıyor. Ancak, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yeni bir öneri var: Öksürüğü şıp diye kesen bir yöntem! Gece yatmadan önce başucunuza koyacağınız bu tarif öksürüğü anında durdurduğu iddia ediliyor.

Haber 01-12-23 09:28

Kars'ta akıma kapılan 8 koyun telef oldu

Kars'ta şiddetli rüzgar nedeniyle yüksek gerilim hattının kopması sonucu akıma kapılan 8 koyun telef oldu.

Yurthaber 28-11-23 11:56

Yaylalardan indirilmeye başlanan koyun sürüsü kar, tipiye yakalandı

Nisan ayında yaylalara çıkarılan koyun sürülerinin dönüş yolculuğu başladı. Erzincan’ın Tercan ilçesi sınırlarındaki yayladan köye götürülen koyun sürüsü, geri dönüş yolunda yüksek kesimli güzergâhta yağan kar ve tipiye yakalandı.

Yurthaber 21-11-23 08:37

Koyun kaç ayda doğurur? Koyunlarda gebelik süresi nedir?

Eti, sütü, derisi, yapağısı ile oldukça faydalı olan, geviş getirenlerden evcil bir hayvan olarak bilinen koyunun dişisi marya erkeği koç olarak isimlendirilmiştir. Bir tür memelidir ve sağılabilir. Sağılan koyunlara anaç koyun ya da sağım koyun denir. Her memeli gibi koyunlar da doğum yapabilir. Ancak koyunların doğurma süreleri ve süreçleri diğer bazı memelilerden farklı olabilir.

Haber 20-11-23 18:10

Yangından kurtuldular, sahibinden kurtulamadılar

Tokat’ta ağılda çıkan yangında 80 koyun telef oldu, ağıl sahibi yaralı kurtulan koyunları keserek maddi zarardan kurtulmaya çalıştı.

Yurthaber 14-11-23 14:20

Koyun otlatırken başına geldi! Vücuduna yaklaşık 30 dikiş atıldı: “Köpekler olmasaydı öteki dünyaya gitmiştik”

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde Murat Akyatak (53), merada koyun otlatırken ayının saldırısına uğradı. Yaralanan Akyatak, telefonla haber verdiği yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Akyatak’ın yaralarına yaklaşık 30 dikiş atıldı. Kendisini köpeklerin kurtardığını belirten Akyatak, “Köpekler olmasaydı öteki dünyaya gitmiştik” dedi.

Haber 13-11-23 12:41

Görüntüler Amasya’dan! Koyun sürüsü durmadan döndü: Akıllara Çin’deki gizemli olayı getirdi

Amasya’da bir koyun sürüsü dakikalarca saat yönünde dönerek daire çizdi. Koyunlarla koçların buluştuğu o görüntüler, Çin'de bir koyun sürüsünün 12 gün boyunca durmadan daire çizerek yürümeleriyle izlenme rekoru kıran gizemli olayı akıllara getirdi.

Haber 12-11-23 10:04

Hüyük’te koyun kurtarma operasyonu

Konya’nın Hüyük ilçesinde kuyuya düşen koyun itfaiye görevlilerince kurtarıldı.

Yurthaber 29-09-23 15:19

En etkili antibiyotik: Soğana karanfil batırıp başucunuza koyun! Kışın hastalıklardan korunun

Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber hastalıklardan korunma yöntemleri de araştırılmaya başlandı. Genellikle kış mevsiminde ortaya çıkan soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi hastalıklar kişiyi kolaylıkla etkisi altına alabiliyor. Soğana karanfil batırma yöntemi hem doğal hem de en etkili antibiyotiklerin başında geliyor. İşte soğan karanfil tarifinin uygulanışı ve faydaları...

Haber 29-09-23 14:27

Diyarbakır'da yük treni TIR'a çarptı, 50 koyun öldü!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde kontrolsüz hemzemin geçitte yük treninin çarptığı koyun yüklü TIR’ın sürücüsü ağır yaralandı, 50 koyun öldü. Kaza nedeniyle tren yolu ulaşıma kapandı.

Haber 29-09-23 01:07

Maaşlar artsa da... 'Aylık 40 bin TL veren var ama bulamıyoruz' Dolgun maaşlı bu işin ilgi görmemesinden yakınıyorlar

Elazığ İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, çoban sıkıntısı çok çektiklerini, aylık 40 bin lira maaşa bile çoban bulamadıklarını söyledi.

Finans 18-09-23 17:13

Prenses Diana'nın ikonik koyun desenli kazağı rekor fiyata satıldı! 1.1 milyon dolara satıldı

Prenses Diana'nın ünlü koyun desenli kazağı açık artırmada 1,14 milyon dolara ( 30 milyon 721 bin lira) alıcı buldu. Tekliflerin çevrimiçi verildiği açık artırmayı kazanan kişinin kimliği açıklanmadı.

Trend 15-09-23 09:31

Bilim dünyasında yeni bir sayfa açmıştı! Koyun Dolly’i klonlayan bilim adamı Ian Wilmut hayatını kaybetti

Edinburgh Üniversitesi’nin bir parçası olan Roslin Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, koyun Dolly’i klonlayan İngiliz bilim adamı Ian Wilmut'un 79 yaşında hayatını kaybettiği duyuruldu.

Haber 11-09-23 21:08

Hayvan yetiştiricileri isyanda! 25 bin lira maaşla çoban bulamıyorlar

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, kentte pek çok hayvan yetiştiricisinin 20-25 bin TL maaşla çalışacak çoban bulmakta zorlandığını açıkladı. Akın, "Bu problem Türkiye genelinde yaşanıyor ve bunun çözülmesi lazım" dedi. Hayvan üreticisi Ekrem Karadağ ise en büyük sorunlarının çoban bulamamak olduğunu söyledi.

Haber 03-09-23 11:30

Adana’da otomobil koyun sürüsüne çarptı: 100 koyun telef oldu

Adana’da kara yolunda otomobilin koyun sürüsüne çarpması sonucu 100 koyun telef oldu.

Yurthaber 28-08-23 07:54

Van'da bir garip olay... Peş peşe uçurumdan atladılar! 130 koyun telef oldu

Van'ın Erciş ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Şehripazar Mahallesi yakınlarındaki olayda sürü halinde otlayan koyunlardan en öndeki, kayalıkların bulunduğu alanda uçurumu fark etmeyerek düştü. Sürüdeki diğer koyunlar da onu takip edip 70 metrelik uçurumdan atladı. İlginç olayda 130 koyun telef oldu.

Haber 04-08-23 17:54

Şırnak'ta eşi görülmemiş düğün! Para ve altınların miktarını duyanlar inanamadı: 1 ton et, binlerce davetli...

Şırnak'ta binlerce kişinin katıldığı düğünde 40 koyun kesildi. Düğünde çifte 1,5 milyon TL para ve 1 kilo altın takıldı. 3 gün süren aşiret düğününde 1 ton et tüketildi.

Haber 29-07-23 11:29

İki koyun borcu tartışması kanlı bitti

Adana’da Kurban Bayramı’nda borca iki koyun alıp ödemeyen bir kişi, parasını isteyen şahsı silahla vurarak yaraladı. Şüpheli yakalanıp tutuklandı.

Yurthaber 28-07-23 09:56

Ege Üniversitesi Kovid-19 salgınını koyun ve keçiler üzerinde inceleyecek

Ege Üniversitesinden (EÜ) araştırmacıların Kovid-19 salgınının koyun ve keçiler üzerinden incelenmesine yönelik projesi TÜBİTAK'tan destek aldı.

Yurthaber 19-07-23 11:59

Kars'ta kan donduran olay... Kurt sürüsü ağıla girdi, 190 koyun telef oldu!

Kars'ta kan donduran bir olay yaşandı. Kağızman ilçesi Yukarı Karagüney köyünde ağıla giren kurt sürüsü, 190 koyunu telef etti. Besiciler, yetkililerden destek istedi. İşte haberin detayları...

Haber 18-07-23 18:13

Kan donduran vahşet! 4 aydır aranıyordu, elleri bağlı halde ağaca asılı cesedi bulundu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 4 ay önce işe gideceğini söyleyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Sait Sağır’ın (27), elleri arkadan bağlı halde ağaca asılı cesedi bulundu. Sağır’ın cansız bedenini koyun otlatan bir çobanın bulduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 17-07-23 12:30

Koyun sürüsü, karayolunu kullanarak karşıya geçince... İlginç anlar kamerada!

Ardahan-Artvin karayolu üzerinde yayla arazisinde otlatılan koyunlar karayolunu kullanarak karşıya geçince trafik kısa süreliğine durdu.

Haber 13-07-23 11:24

'Çim biçme makinesi gibiler' Orman yangınları için şaşırtan öneri! Amerika ve Avrupa ülkelerini örnek gösterdi 'Artık herkes kabul etmeli'

Son günlerde peş peşe orman yangını haberlerinin gelmesi, vatandaşlarda endişe yaratmaya başladı. Orman yangınlarının önlenmesi adına Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik'ten dikkat çeken bir öneri geldi. Koyun ve keçilerin adeta çim biçme makinesi gibi olduğunu belirten Çelik, "Orman içlerinde otlar kurumadan koyun ve keçilerin otlatılması orman yangınlarının yayılmasına engel olur" dedi. Çelik, Amerika ve Avrupa ülkelerini örnek gösterdi.

Haber 13-07-23 10:37

Prenses Diana'nın ikonik kazağı açık artırmada! Fiyatı dudak uçuklattı

Moda ikonu Prenses Diana'nın yıllar önce giydiği ve ikonik hale gelen kara koyun olarak da bilinen meşhur kazağı açık artırma ile satışa çıkarılıyor. Kazak için müzayede 31 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Magazin 28-06-23 16:37

Uşak'ta otomobilin çarptığı 18 küçükbaş hayvan telef oldu

Uşak'ta yolun karşısına geçirilen küçükbaş sürüsüne otomobilin çarpması sonucu 18 koyun telef oldu.

Yurthaber 23-06-23 07:42

Uşak'ta otomobilin çarptığı 18 küçükbaş hayvan telef oldu

Uşak'ta yolun karşısına geçirilen küçükbaş sürüsüne otomobilin çarpması sonucu 18 koyun telef oldu.

Haber 23-06-23 01:28

Koyun keçi yetiştiricilerinden çok konuşulacak talep: 20 bin lira maaşı var! ‘Memlekette bitti’ deyip Afgan çobanlara çağrı yaptılar…

Türkiye'de yerli çoban bulmanın zorlaştığına dikkat çeken Ankara Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Kılınç, sektörün devamı için kontrollü olarak yabancı çobanların getirilmesi gerektiğini söyledi. Kılınç, yabancı çobanların da sıkıntı çektiğini belirterek, aktif işletmelere yurt dışından daha kontrollü olarak çoban tahsisi yapılması gerektiğini vurguladı.

Finans 21-06-23 09:35

KURBAN FİYATLARI 2023 LİSTESİ BÜYÜKBAŞ-KÜÇÜKBAŞ: Kurban vekalet ücreti ve dana, tosun, kuzu, koyun kurban fiyatları ne kadar, kaç TL?

Kurban fiyatları listesi günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Dana, tosun, kuzu, koyun küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları ile ilgili açıklama geçtiğimiz günlerde Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı tarafından yapıldı. Birçok kişi internette "2023 kurban fiyatları ne kadar? Koyun, dana, koç, tosun, küçükbaş ve büyükbaş bu yıl kaça satılıyor?" sorularına yanıt arıyor. İşte 2023 güncel kurban fiyatları...

Finans 20-06-23 13:33