Kral Selman Bin Abdulaziz Haberleri

Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile bir araya geldi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan’a düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.

Haber 2023-12-06 23:10:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ve Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tebbun ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ile Filistin çatışması Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Görüşmelerde, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar çerçevesinde son gelişmeler ele alındı.

Haber 2023-10-11 21:25:04

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli şahıs hakkında suç duyurusu! Bakan Yerlikaya sözde yazar diyerek duyurdu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret dolu paylaşımlarda bulunan Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih hakkında Türkiye suç duyurusunda bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Haber 2023-09-20 14:17:45

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih Atatürk'ü hedef aldı, tepkiler peş peşe geldi: 'Ülkeye girişi yasaklansın'

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, hakaret dolu sözlerle hedef aldı. Söz konusu paylaşıma peş peşe tepkiler geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Rumaih'i Türkiye'de istemediklerini ifade ederken, Memleket Partisi ise Rumaih'in ülkeye girişinin yasaklanmasını istedi.

Haber 2023-09-18 14:20:22

Suudi Arabistan Türkiye'den İHA satın alacak

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinde imzalanan anlaşma kapsamında Suudi Arabistan'ın Türkiye'den İHA satın alacağını açıkladı.

Haber 18-07-23 14:07

Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma! Erdoğan, Prens Selman'a TOGG hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg hediye edildi. Prens Selman, kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.

Haber 18-07-23 07:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan ve Selman arasında baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin ardından doğrudan yatırım, savunma sanayii, enerji, savunma ve iletişim alanlarında anlaşmalar imzalandı.

Haber 17-07-23 23:07

Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinde iş birliği çağrısı! Gayrimenkul, turizm, sanayi, tarım ve gıda...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'da temaslarda bulundu. Bakan Bolat, "Biz daha fazla Suudi yatırımcıların ve şirketlerin ülkemizin sunduğu fırsatlardan yararlanmalarını önemsiyoruz ve onları Türkiye'ye bekliyoruz." dedi. Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Halid bin Abdulaziz el-Falih ise iki ülkede karşılıklı büyük fırsatlar olduğunu belirterek gayrimenkul, turizm, sanayi, tarım ve gıda gibi alanlarda iş birliği çağrısı yaptı.

Finans 17-07-23 22:45

Besi çiftliğinin 'Kral'ı... Fiyatı adeta ikinci el otomobiller ile yarışıyor! 1 ton 400 kilo ağırlığında

Kurban Bayram yaklaşmasıyla birlikte hareketlilik başlarken, Düzce'de "Kral" ismi verilen ve besi çiftliğinde yetiştirilen 1 ton 400 kilo ağırlığındaki boğa görenleri şaşırtıyor. 'Kral'ın fiyatı adeta ikinci el otomobiller ile yarışıyor. Besi çiftliğinin gözdesi olan 2 yaşındaki boğa, 250 bin TL'den alıcısını bekliyor. Veteriner Hekim Şerif Ali Karanfil, "Alıcılarını bekliyoruz. 250 bin TL’den satışta, zaten et karşılığına baktığımızda da kurban rayiçlerinde bir boğamız" ifadelerini kullandı.

Haber 09-06-23 13:03

Petrol piyasasını endişelendiren açıklama: Suudi Arabistan resti çekti! Satmayacaklar...

Petrol piyasası ABD'deki banka iflasları ve resesyon endişeleri ile gerilemeye devam ederken bir gelişme de Suudi Arabistan tarafında yaşandı. Enerji Bakanı bin Selman petrole tavan fiyat uygulamasına ilişkin olarak "Tedariklerimize bunu uygulayan hiçbir ülkeye petrol satmayacağız" dedi.

Finans 15-03-23 08:53

Firavun kimdir, kime denir? Antik Mısır krallarına neden firavun denir, Mısır'ın ilk firavunu kimdir?

Milattan önce var olan medeniyetlerden biri de Mısır’dır. Tarihi boyunca iki yüze yakın kral görmüş olan Mısır krallığı 30 hanedan görmüş ve farklı isimler verilerek sınıflandırılan 4 farklı dönem yaşamıştır. Yaklaşık 7 bin yıllık tarihi olan Mısır, firavunları ile bilinmektedir. Mısır tarifinde birçok firavun yaşamış ve her biri tarihe farklı izler bırakmıştır. Peki, firavun kimdir, kime denir?

Egitim 10-03-23 17:02

Galatasaray'a para yağacak! Suudi Arabistan Prensi Muhammed bin Selman yıldız isim Sacha Boey'i istiyor

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United'ı satın alan ve yaptığı transferle ön ses getiren Muhammed Bin Selman şimdi de Galatasaray'ın yıldızına göz koydu. Bin Selman'ın ekibi Sarı-Kırmızılılar2ın 22 yaşındaki futbolcusu Sacha Boey için 20 milyon euro'yu gözden çıkardı. İşte detaylar...

Spor 09-03-23 08:09

İlber Ortaylı, Firavun Tutankhamun dönemini anlattı: Kadınlar sarayda tangayla geziyor, çıplak görünmekten sıkıntıları yok

Ölümünün üzerinden 3 bin 300 yıldan fazla zaman geçen Firavun Tutankhamun'un kral mezarında bulunan hazineler İstanbul'da ziyaretçileri ağırlayacak. Serginin basın toplantısı tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın katılımıyla yapıldı. Sergiyi gezen Ortaylı, Firavun döneminden bir heykeli göstererek, "Bu hatunların kılığı, sarayda tangayla geziyorlar. Afrika'nın kabileleri gibi çıplak görünmekten sıkıntıları yok" dedi.

Haber 19-01-23 11:14

Dünyada sadece iki örneği var; Biri İngiltere'de, diğeri Yozgat'ta! 'Herkes görsün ve bilsin'

Dünyada sadece iki örneği olan ve biri İngiltere'nin Baht şehrinde, diğeri de Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bulunan Roma döneminden kalma Basilica Therma Roma Hamamı, bilimsel çevrelerce dünyanın en eski termal tedavi merkezi olarak kabul ediliyor. "Kral Kızı" adıyla da bilinen ve tarihi 2 bin yıl öncesine dayanan hamamın ülke turizmine kazandırılması ve ziyarete açılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Haber 09-01-23 17:01

Suudi Arabistan duyurdu! Yeşil Orta Doğu Girişimi'ne 2,5 milyar dolarlık destek

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülkesinin önümüzdeki 10 yıl içinde Yeşil Orta Doğu Girişimi'ni desteklemek için 2,5 milyar dolar katkıda bulunacağını söyledi.

Haber 07-11-22 23:33

Son dakika: Bu para dudak uçuklatır! Muhammed bin Selman, Uğurcan Çakır için servet ödeyecek...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ı satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Köklü kulübü geçtiğimiz sezon satın alan ve Newcastle United'a seviye atlatmak isteyen Selman, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır için de harekete geçti. Gösterdiği performansla birçok kulübün radarında yer alan Çakır için Newcastle United'ın sezon sonunda servet ödemesi bekleniyor.

Spor 11-10-22 12:54

ANALİZ - Suudi Arabistan'daki kabine revizyonunun düşündürdükleri

Bu atama, Muhammed bin Selman'a sadece dokunulmazlık kazandırmayacak, aynı zamanda prensin fiili liderliğini resmileştirecek bir adım - Kral Selman ile Suudi yönetiminde istisnalar teamül haline gelmeye başladı - Başbakanlık ataması, "Veliaht Prense ABD mahkemeleri karşısında bir dokunulmazlık zırhı giydirilmesi" olarak tanımlandı

Yurthaber 29-09-22 11:38

Suudi Arabistan'da yeni kararname yayınlandı! Kabinede değişiklik... Veliaht Prens Muhammed bin Salman başbakan oldu

Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdülaziz el-Suud, kararname yayınladı. Kabinede değişikliklerin olduğu Suudi Arabistan'da Kral Salman bin Abdülaziz el-Suud, oğlu Veliaht Prens Muhammed bin Salman'ı başbakanlık görevine atadı.

Haber 27-09-22 22:00

Bakanlık kaynakları doğruladı! Bakan Nebati ile Prens Selman bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi. Bakanlık kaynaklarının da doğruladığı görüşmeye Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da katıldığı öğrenildi.

Haber 25-09-22 13:52

Prenslerin buluşmasında dikkat çeken kare! Dünyanın gündemine oturacak görüntü

Suudi Arabistan'da düzenlenen, ABD Başkanı Joe Biden'ın da katıldığı Cidde Güvenlik ve Kalkınma Zirvesi için ülkesine gelen liderleri Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman karşıladı. Prens Selman ile Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakanı Selman bin Hamed bin İsa Al Halife'nin buluştuğu andan kameralara tüm dünyanın gündemine oturacak bir kare yansıdı.

Haber 16-07-22 17:02

Dünya izliyor! Suudi Arabistan Kralı Selman ile ABD Başkanı Biden görüştü

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile ABD Başkanı Joe Biden ikili ilişkileri güçlendirmenin yollarını ele aldı. Biden, Riyad yönetiminin hava sahasını İsrail'e açma kararının ardından Tel Aviv'den doğrudan Suudi Arabistan'a gelen ilk ABD Başkanı oldu.

Haber 15-07-22 22:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.

Haber 13-07-22 22:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefonda görüştü. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündüz saatlerinde, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefonda görüşmüştü.

Haber 11-07-22 22:38

Suudi Veliaht Prens Selman Ankara'ya geldi! İşte masadaki konular

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman saat 16.00 suların Esenboğa Havalimanı'na indi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Veliaht Prens daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçerek resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Veliaht Prens'in, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelerek yapacağı baş başa görüşmenin ardından heyetler arası görüşme gerçekleşecek.

Haber 22-06-22 16:27

Beştepe'de kritik gün! Prens Selman Türkiye'ye geliyor

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bugün Türkiye'ye gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Selman'ı Beştepe'de kabul etmesi beklenirken, iki ülke arasında bir dizi ticaret anlaşması imzalanacağı da belirtildi.

Haber 22-06-22 08:07

ABD Başkanı Biden'dan 'Muhammed bin Selman' sorusuna kaçamak yanıt!

ABD Başkanı Joe Biden, bir gazetecinin, 'Muhammed bin Selman ile görüşecek misiniz?' sorusuna kaçamak yanıt verdi. Biden, gelecek ay yapılacak Suudi Arabistan gezisine ilişkin olarak, "Muhammed bin Selman ile görüşmeyeceğim, oraya uluslararası bir toplantı için gidiyorum. O (Muhammed Bin Selman) da bu toplantının bir parçası olacak" ifadelerini kullandı.

Haber 17-06-22 23:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı:

"Çarşamba günü nasip olursa Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bu ziyareti gerçekleştiriyor. İnşallah Ankara'da, Külliye'de biz de kendilerini kabul edeceğiz" - "(Yunanistan’la Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı) Bu yıl yapılacak olan bu toplantıyı da yapmıyoruz. Bu ne demektir? Bundan herhalde daha net, daha açık bir rest olmaz. Böylece Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın"

Yurthaber 17-06-22 14:51

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman Türkiye'ye geliyor

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman 22 Haziran'da Türkiye'yi ziyaret edecek.

Haber 17-06-22 11:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan'ın, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'e geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtildi.

Haber 10-05-22 01:17

Hastaneye kaldırılmıştı! Kral Selman'ın tıbbi tetkikleri çıktı

Hastaneye kaldırılan Suudi Arabistan Kralı 86 yaşındaki Selman bin Abdulaziz'in tıbbi tetkikleri çıktı. Kral Abdulaziz'e yapılan kolonoskopinin temiz çıktığı bildirildi.

Haber 08-05-22 21:35

Antik dünyanın gizemli kral mezarları! Tam 2 bin yıllık:Normal insanların gömülemeyeceği kadar lüks

Antik döneme ait yapıların bulunduğu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaklaşık 2 bin yıl önce önemli kişiler için inşa edilen tümülüsler asırlara meydan okuyor. Etrafı otlarla çevrili olan mezarlar, turizme kazandırılacağı günü bekliyor.

Trend 02-05-22 17:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Umre ziyareti

İki günlük ziyaret için Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahati kapsamında Kabe'ye de giderek Umre ziyaretini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Kral Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmî törenle karşılandıktan sonra bir dizi görüşmede bulundu.

Haber 29-04-22 09:10

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suudi Arabistan'da dikkat çeken mesajlar! Yeni bir dönem

Son dakika haberi: Suudi Arabistan ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı’nda resmî törenle karşılandı. Öte yandan Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin açıklamada da bulundu. Erdoğan açıklamasında seyahatin, Suudi Arabistan'la yeni bir dönemin kapılarını aralayacağını ifade etti. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 28-04-22 23:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud'un davetine istinaden 28-29 Nisan 2022 tarihlerinde Suudi Arabistan'ı ziyaret edeceği bildirildi.

Haber 28-04-22 07:34

Bodrum'da deniz çekildi, Myndos'a giden Kral Yolu ortaya çıktı

Ege Denizi'nde sıkça rastlanan deniz çekilmeleri bu kez Bodrum'da meydana geldi. Yaşanan çekilme sonra 3 bin 500 yıllık Myndos kentine giden Kral Yolu ortaya çıktı.

Haber 25-03-22 13:52

2 bin yıllık tarihi Roma Hamamı’nın suyu çekildi! Görenler inanamadı

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde “Kral Kızı” adıyla da bilinen tarihi ve mimari özelliklerinin yanı sıra 2 bin yıldır akan şifalı suyu ile dikkat çeken Roma Hamamı’nın suyu bu yıl ilk kez çekilince antik havuzlar boş kaldı. İlçe halkı tarihi hamamın bir an önce turizme kazandırılmasını istiyor.

Trend 07-03-22 18:01

Lonca BİGG için son başvuru tarihi 23 Şubat

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü ve Lonca Yönetim Komitesi Üyesi Dr. Selman Ortaköy: - "Ülkemizde girişim ekosisteminin gelişmesi ve girişimlerimizin dünya çapında yer edinmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Merkezimizdeki girişimcilerimizin her birine hem ürün geliştirmeleri hem de günlük ihtiyaçlarında kullanmaları için 50 bin TL’ye kadar nakit hibe desteği veriyoruz"

Yurthaber 21-02-22 11:47

Suudi Arabistan'da bir ilk daha! Kadınlar ve erkekler birlikte toplu yoga yaptı

Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman, açılımlarını sürdürüyor. Daha önce tekno konsere sahne olan ülkede, kadınların araba sürmesine de izin verilmişti. Ülkede bu defa da açık alanda ilk kez toplu yoga etkinliği yapıldı. Etkinlikte erkekler ve kadınların birlikte yoga yapması dikkati çekti.

Haber 31-01-22 23:09

Suudi Arabistan, kuruluş tarihini değiştirdi! İşte sebebi

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in çıkardığı kararname ile ülkenin kuruluş tarihi 1932'den 1727'ye çekildi. Buna göre Suudi Arabistan'ın kuruluş tarihinin "22 Şubat 1727" olarak ilan edilmesine karar verildi.

Haber 27-01-22 23:52

10 yıl sonra Bahreyn, Şam'a büyükelçi atadı

Bahreyn, diplomatik ilişkileri düşürdüğü Suriye'ye yeniden büyükelçi atadı. 2012 yılında büyükelçisini geri çağıran Bahreyn, 10 yıl sonra Şam'a yeniden büyükelçi atamış oldu. Kral Hamed bin İsa Al Halife yayımladığı kararnameyle, Vahid Mubarek Seyyar'ı Bahreyn'in Suriye'deki diplomatik misyonunun başına "Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçi" unvanıyla atadı.

Haber 31-12-21 13:01

Suudi Arabistan'ın eski üst düzey istihbarat yetkilisi: Valiaht Prens Selman, eski kral Abdullah'ı öldürmeyi teklif etti

Suudi Arabistan'ın eski üst düzey istihbarat yetkilisi Saad El Jabri, Valiaht Prens Muhammed bin Selman'ın, 2015 yılında hayatını kaybeden ülkenin eski kralı Abdullah'ı öldürmeyi teklif ettiğini öne sürdü.

Haber 25-10-21 21:56

Eski istihbarat yetkilisi: Prens Selman beni öldürtecek

Eski Suudi istihbarat yetkilisi Saadel Cebri, Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın Kral Abdullah’ı öldürebileceğini söyleyerek övündüğünü iddia etti. Cebri ayrıca, "Bir gün öldürülmeyi bekliyorum. Çünkü bu adam benim öldüğümü görene kadar dinlenmeyecek" dedi.

Haber 25-10-21 19:12

Balıklıgöl'ün hikayesini tespihe nakşetti! Değeri dudak uçuklattı

Konyalı tespih ustası gencin, Kral Nemrud tarafından Hz. İbrahim’in ateşe atılmasıyla oluştuğuna inanılan Balıklıgöl'ün hikayesini nakşettiği tespih Şanlıurfa’da yüz bin liraya satışa çıkarıldı.

Haber 26-09-21 10:51

'Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Seyircinin verdiği cevap olay oldu

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster', bu hafta yeni günüyle ekrana geldi. Yayınlanan bu bölümde Kral Gencay Ormanlı isimli yarışmacı katıldı. Ormanlı yarışırken 'Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. 5 bin değerindeki soruda seyirci joker hakkını kullanan yarışmacı herkesin verdiği cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 08-09-21 09:20

Antalya'da yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, ocak-temmuz döneminde Antalya'da yabancılara 4 bin 921 adet konut satıldığını, bu rakamın tüm zamanların 7 aylık rekoru olduğunu bildirdi.

Finans 17-08-21 17:08

Hurda otobüs, doğal afet ekipleri için seyyar otele dönüştürüldü

Elazığ depremine giden itfaiyecilerin taleplerini dikkate alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, hurda otobüsü karavana dönüştürerek arama kurtarma ekiplerinin kullanımına hazır hale getirdi - Daire Başkanı Selman Sefa Sürmelioğlu: - "Bu otobüsü hurdaya ayırmaktansa ona başka bir fonksiyon yüklemek istedik. İstişarelerimiz neticesinde de böyle bir araç ortaya çıktı. Otobüsü yaklaşık 9 ayda tamamladık" - "Kendi arkadaşlarımızın emeğiyle malzemeyi dışarıdan alarak yaptığımız otobüsü 150 bin liraya mal ettik, piyasanın 5'te 1'i fiyatına oluşturduk"

Yurthaber 31-07-21 11:12

Birlikte uyuduğu boğasıyla gündem olmuştu! 'Kral' 26 bin 500 liraya satıldı

İstanbul'a kurban bayramı nedeniyle Erzurum'dan getirilen ve yetiştiricisi ile koyun koyuna uyuduğu görüntülerle gündem olan 850 kiloluk boğa 'Kral' satıldı.

Haber 18-07-21 09:45

Antalya'da yabancıya konut satışları yüzde 27 arttı

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün: - "Yılın ilk beş ayında Antalya'da yabacılara yapılan konut satışı 3 bin 84'e yükseldi. Antalya, yabancılara en çok konut satılan iki il arasında yer alma başarısını sürdürüyor"

Yurthaber 15-06-21 12:33

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.

Haber 04-05-21 22:27