Kraliçe Haberleri

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-04-2024 11:45

Ruhun Duymaz'ın güzeli Burcu Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı! 'Gelin gibi'

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bir dergi çekimi için poz veren Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı. Ünlü isme 'Gelin gibi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 13-03-2024 09:05

Gizem Örge anne ve babasını paylaştı! Bir insanın geldiği yeri unutmaması kadar güzel bir şey yok

Filenin Sultanları'nın savunma kraliçesi olan Gizem Örge sosyal medyada anne ve babasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fenerbahçeli voleybolcu Gizem Örge'ye "Gururumuzsun" yorumları yağdı.

Magazin 10-03-2024 08:19

Madonna kızının kapak pozunu paylaştı! 'Bebeğim mükemmel'

Madonna’nın en büyük çocuğu Lourdes Leon Perfect dergisinin son sayısında kapak yıldızları arasında yer aldı. Her daim annesi gibi iddialı olan Leon'un pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-01-2024 09:32

Transparan giyen Burcu Özberk iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk bu defa iddialı pozlarıyla adından söz ettirdi. Beyaz transparan elbisesiyle poz veren Özberk'in cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-01-2024 16:22

52 yıllık hükümranlık sona erdi: Kraliçe tahttan çekildi

Danimarka'da Kraliçe 2. Margrethe, 52 yıllık saltanatının ardından tahttan çekildi. Kraliçe'nin amacının, oğlu Prens Frederik'e yol açmak olduğu öğrenildi.

Haber 14-01-2024 17:08

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, siyah bikinisiyle ayna karşısına geçti: Kıvrımlarını sergileyen fenomen adeta büyüledi!

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, yeni pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü isim siyah bir bir bikini giyip ayna karşısına geçti.

Magazin 06-01-2024 12:48

Bir yaş daha almadan... diyerek paylaştı! Burcu Özberk'in pozlarına beğeni yağdı

Son dönemdeki işleri tutmayan Burcu Özberk sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Güzel oyuncu bu sefer "Bir yaş daha almadan..." diyerek paylaştı! Hayranlarından ise oyuncuya beğeni yağdırdı.

Magazin 11-12-2023 10:31

Madonna göğüslerini tülle kapadı! Sansürsüz poz olay oldu

Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı dünya turnesine devam ediyor. Turne sonrası iddialı pozlarını paylaşan efsane isim göğüslerini tülle kapatıp paylaştı. Ancak Instagram'ın çıplaklıkla ilgili kurallarını ihlal eden Madonna gündem oldu.

Magazin 05-11-2023 14:15

Kim der 65 yaşında diye! Madonna'nın konser tarzı büyüledi, file çoraplı kombini ile Instagram'ı salladı

65 yaşındaki "pop müziğin kraliçesi" Madonna konser tarzıyla görenleri büyüledi. Ünlü isim, file çoraplı kombini ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-11-2023 10:25

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin kızını bir de şimdi görün! Annesinin kopyası

Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de ilgi odağı olan isimlerden biri. Ünlü oyuncu, kızı Lara ile birlikte çektirdiği New York pozunu Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 19-10-2023 14:43

Meryem Uzerli üstsüz poz verdi! Ünlü isme yorum yağdı

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı olarak tanınan Meryem Uzerli oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de ilgi odağı olan isimlerden biri. Üstsüz poz veren Uzerli bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-10-2023 10:45

Christine McGuinness dekoltesini kontrol edemedi! Kaydıkça kaydı ve...

35 yaşındaki eski güzellik kraliçesi Christine McGuinness katıldığı davetten dönerken zor anlar yaşadı. Ünlü TV yıldızı kayan dekoltesini kontrol edemeyince göğüslerini elleriyle kapadı.

Magazin 09-10-2023 13:46

Burcu Özberk Londra pozlarıyla hayran bıraktı! Türkiye'nin en güzel kadını

Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe gibi dizilerde rol alan Burcu Özberk en son Ruhun Duymaz dizisinde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Burcu Özberk, bu defa Londra pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 26-09-2023 14:06

Bedia Akartürk kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuğu Bedia Akartürk kimdir? İşte şarkıları ve albümleri

MasterChef'in Denizli'de gerçekleşen çekimleri, programın 96. bölümü ile 22 Eylül Cuma akşamı ekranlara gelecek. Programa konuk olan Bedia Akartürk kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi sorular programın izleyicileri tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuğu Bedia Akartürk'ün şarkıları ve albümleri...

Magazin 22-09-2023 20:39

Kansere yakalanıp sesini kaybetmişti! Arabeskin kraliçesi Tüdanya son haliyle şaşırttı! Yaşlanmışsın görmeyeli

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Tüdanya dönem dönem gündeme geliyor. En son gırtlak kanserine yakalanıp sesini kaybettiği haberleriyle konuşulan ünlü sanatçı yıllar sonra ortaya çıktı. Oldukça değiştiği görülen Tüdanya için 'Yaşlanmışsın görmeyeli' yorumları yapıldı.

Magazin 14-09-2023 20:05

Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi

2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.

Magazin 10-09-2023 11:41

Aslı Gürbüz 'Merve Aksak' sorusuna kızdı! Beklenmedik tepki

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin entrika kraliçesi Merve Aksak olarak hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, bir süredir ekranlardan uzak. Yoğun çalışma saatlerinde sağlık sorunları yaşadığı için İstanbul'u terk eden Gürbüz oynadığı karaktere dair gelen yoruma beklenmedik bir tepki verdi.

Magazin 20-08-2023 09:04

Bir döneme damga vuran Gülden Karaböcek son haliyle gündemde! Çorbacıda sahne aldı

“Sürünüyorum”, “Kırılsın Ellerim” ve "Dilek Taşı" gibi şarkılarla tanınan Gülden Karaböcek son haliyle gündemde. Bir dönemin en önemli ses sanatçılarından biri olan Gülden Karaböcek bir çorbacıda sahne almasıyla gündem oldu.

Magazin 17-08-2023 10:59

Burcu Özberk'i kızdıran sözler! Keşke birazcık edepli olmayı bilseniz

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Burcu Özberk'in oynadığı son iki dizi de reytinglerde istenen başarıyı sağlayamadı. Şarkı yazarı Günay Çoban, bu konu hakkında yorumda bulununca güzel oyuncu sinirlendi.

Magazin 10-08-2023 15:19

Madonna'nın kızı Lourdes Leon çıplak fotoğraf çekimiyle olay oldu

Kısa süre önce ölümden dönen popun kraliçesi Madonna kadar çocukları da gündeme geliyor. Madonna'nın kızı 26 yaşındaki Lourdes Leon, Avustralyalı moda markası Dion Lee için gerçekleştirdiği çıplak fotoğraf çekiminde annesinin cüretkar izinden gitmeye devam etti

Magazin 04-08-2023 07:22

Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk başını örtüp paylaştı

Kraliçe dizisinin erken final yapmasının ardından Ruhun Duymaz ile anlaşarak ekranlara geri dönen Burcu Özberk dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde. İkilinin sahneleri sosyal medyayı sallarken Ruhun Duymaz'ın Ece'si Özberk başını örtüp yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 03-08-2023 10:49

Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın Ruhun Duymaz'daki o sahneleri olay oldu! Bu sahne ateş

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kraliçe dizisinin reyting kurbanı olmasının ardından yeni projesi Ruhun Duymaz ile ekranlara geri dönen genç oyuncu Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-08-2023 14:48

Yoğun bakımdan çıkan Madonna'dan iyileştim mesajı! Dans videosuyla sosyal medyaya geri döndü

New York'ta otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan Madonna, bir süre yoğun bakımda tedavi görmüş daha sonra taburcu edilmişti. Tedavisine evde devam edilen ünlü şarkıcı, sosyal medyada dans ettiği bir videosunu paylaştı ve sevenlerine 'iyileştim' mesajı verdi.

Magazin 29-07-2023 15:16

Burcu Özberk teknede sere serpe uzandı! Bikinili pozlarıyla mest etti

Kraliçe dizisinde 'Deniz' rolüne hayat veren Burcu Özberk dizisi reytinglerde istenen başarıyı elde edemeyince erken final yapma kararı aldı. Soluğu tatilde alan ünlü isim teknede uzanarak verdiği pozlarını peş peşe paylaştı. Burcu Özberk'in düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı. Özberk'in tekne pozlarını takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 07-07-2023 10:10

Ses kraliçesi seçilmişti! Usta sanatçı Ayla Büyükataman hayatını kaybetti! Ayla Büyükataman kimdir, kaç yaşındaydı?

TRT sanatçısı Ayla Büyükataman'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Büyükataman Son Saat Gazetesi'nin 1956'daki 'Ses Kraliçesi' yarışmasında birinci olmuştu. TRT'den yapılan açıklamada konuya ilişkin bilgiye yer verildi. Peki, Ayla Büyükataman neden öldü? Ayla Büyükataman kimdir, kaç yaşındaydı?

Magazin 03-07-2023 11:53

Burcu Özberk'ten tatil pozları! Yakıyorsun bizi

Son olarak Kraliçe dizisiyle ekrana gelen oyuncu Burcu Özberk yaz sezonunu İtalya'da açtı. Güzel oyuncu Burcu Özberk, 9,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tatil karelerini yayınladı.

Magazin 22-06-2023 12:09

Burcu Özberk duş sonrası paylaştı! Göğüs dekolteli pozuyla hayran bıraktı

Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam gibi dizilerde rol alan Burcu Özberk en son Kraliçe dizisinde Gökhan Alkan ile başrolü paylaştı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Burcu Özberk, bu defa cesur paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 13-06-2023 21:12

Kim Kardashian kardeşi Kendall Jenner'a özendi! İçine hiçbir şey giymeyince...

Geçtiğimiz günlerde cinsel hayatına dair açıklamalarda bulunan skandalların kraliçesi Kim Kardashian sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Kim, kardeşi Kendall Jenner'a özenecek olmuş ki içine hiçbir şey giymeyerek ayna karşısında pozlar verdi.

Magazin 13-06-2023 10:11

Betül Demir Kleopatra kostümüyle dikkat çekti! 'Kraliçe benim kral da Icardi'

Şarkıcı Betül Demir, bu yıl altıncısı düzenlenen Antalya'daki bir etkinlik kapsamında düzenlenen defilede, Kleopatra temalı tasarımla sahne aldı. Kostümüyle dikkat çeken Demir 'Kraliçe benim kral da Icardi' sözleriyle gündem oldu.

Magazin 02-06-2023 09:50

Kanal D Kraliçe dizisi bu akşam var mı, yok mu? Kraliçe dizisi ne zaman? 31 Mayıs 2023 Kanal D yayın akışı

Kraliçe dizisi yayın saatinde farklı bir yapımın ekrana gelmesiyle merak edildi. Dizinin izleyicileri çarşamba gününün Kanal D yayın akışını incelemeye başladı. Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi isimleri kadrosunda bulunduran diziye ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Kanal D Kraliçe dizisi bu akşam var mı, yok mu? Kraliçe dizisi ne zaman? 31 Mayıs 2023 Kanal D yayın akışı

Magazin 31-05-2023 20:23

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Olivia Culpo göğüs dekolteli pozuyla mest etti

ABD’nin eski güzellik kraliçesi Olivia Culpo, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Bir dönem dünyanın en seksi kadını seçilen güzel model, göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çekti. Ünlü ismin Instagram hesabından paylaştığı dekolteli pozları takipçileri tarafından çok beğenildi.

Magazin 27-05-2023 09:15

Reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Adım Farah, Kraliçe, Çöp Adam, Survivor 24 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları belli oldu. Veriler, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Kuruluş Osman, Adım Farah, Kraliçe, Çöp Adam, Survivor gibi yapımların yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Birçok kişi internette, "24 Mayıs 2023 reyting sonuçları açıklandı mı?" sorusunu araştırıyor. İşte, Kuruluş Osman, Adım Farah, Kraliçe, Çöp Adam ve Survivor'ın ekrana geldiği 24 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi...

Magazin 25-05-2023 10:47

O dizinin fişi çekildi! Apar topar final kararı

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan diziler arasından bir yapım reyting savaşına yenildi. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan, oyuncuları arasında Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın yer aldığı Kraliçe dizisinden üzen haber geldi.

Magazin 19-05-2023 11:58

Reyting sonuçları açıklandı mı? Adım Farah, Kraliçe, Kuruluş Osman 17 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü Kuruluş Osman, Adım Farah, Kraliçe, Çöp Adam ve Survivor gibi yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. En çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? 17 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi kim oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 18-05-2023 08:23

Olivia Culpo iç çamaşırı giymedi! Eliyle de kapamaya çalıştı ama...

ABD eski güzellik kraliçesi ve oyuncu Olivia Culpo bir parti çıkışı beyazlar içinde görüntülendi. Güzel isim iç çamaşırı giymediği ilginç detaylara sahip elbisesiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 26-04-2023 09:27

Reyting sonuçları açıklandı! İşte Kraliçe, Adım Farah, Kuruluş Osman 19 Nisan 2023 reyting birincisi...

Reyting sonuçları Kuruluş Osman, Adım Farah, Çöp Adam, Kraliçe ve Survivor gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Dizilerin ekran ömrünü yayımlanan listeler belirliyor. Reyting sonuçları belli oldu. İşte Kuruluş Osman, Adım Farah, Çöp Adam, Kraliçe ve Survivor'ın ekrana geldiği 19 Nisan 2023 Çarşamba gününün reyting sonuçları...

Magazin 20-04-2023 11:22

Tavananna kimdir, yetkileri ve görevleri nelerdir? Tarihte Tavananna kime denir, hangi uygarlığa aittir?

Orta ve Eski Krallık dönemlerinde rastlanan Tavananna, kökeni Hititçe olan bir sözcüktür. Bu sözcüğün egemen kraliçeyi ifade ettiği bilinir. Tavananna kullanıldığı döneminde kralın eşine verilen bir unvan olmuştur. Ancak bu unvanın başkasına geçmesi için belli başlı şartlar zorunlu kılınmıştır. Yani Tavananna, yetkileri ve görevlerinin yanı sıra bulunduğu dönemdeki haklarıyla da dikkat çekmeyi başaran bir figürdür. Tavananna ne anlama gelir, hangi uygarlığa aittir?

Egitim 20-04-2023 10:52

Vücut kılları yüzünden yıllarca zorbalığa uğradı! Şimdi kraliçe ilan edildim

Erkeklerin vücudunda çıkan tüylere karşı herhangi bir baskı yaratılmasa bile kadınların vücudundaki tüyler üzerine oldukça rahatsız edici yorumlar yapılabiliyor. TikTok'ta vücudundaki tüyleri cesurca paylaşan bir kadın çocukluğunda yaşadığı zorbalıkları anlattı.

Kadin 14-04-2023 11:11

Güzellik kraliçesi sokak ortasında yumruk yumruğa kavga etti! Yerlerde süründü... Unvanı elinden alındı

Brezilya’da yaşayan 20 yaşındaki Thayssa Florindo isimli bir kadın 2022 yılında düzenlenen Miss Luna yarışmasında güzellik kraliçesi seçilmişti. Güzellik kraliçe seçilerek yarışmayı kazanan Florindo, sokak ortasında bir kadınla yumruk yumruğa kavga ettikten sonra unvanını kaybetti.

Trend 14-04-2023 11:03

12 Nisan 2023 reyting sonuçları açıklandı! Kraliçe, Adım Farah, Kuruluş Osman dünün reyting sonuçları

Reyting sonuçları merak ediliyor.. 12 Nisan Çarşamba gününe ilişkin listenin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Reyting sonuçları için geri sayım sona erdi. İşte Kuruluş Osman, Adım Farah, Kraliçe, Survivor gibi yapımların ekrana geldiği 12 Nisan Çarşamba gününün reyting sonuçları ile ilgili sonuçlar...

Magazin 13-04-2023 11:08

5 Nisan 2023 reyting sonuçları açıklandı! Kraliçe, Adım Farah, Kuruluş Osman reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 5 Nisan 2023 Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşmiş oldu. Peki, 5 Nisan Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 5 Nisan Çarşamba günü reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 06-04-2023 13:06

Reyting sonuçları açıklandı! İşte Kraliçe, Adım Farah, Çöp Adam 29 Mart reyting sonuçları birincisi...

Reyting sonuçları, dün; Kraliçe, Adım Farah, Çöp Adam gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Dizilerin ekran ömrünü yayımlanan listeler belirliyor. 29 Mart Çarşamba günü ekrana gelen Adım Farah, Çöp Adam, Kraliçe ya da Survivor'ı izleyen kişiler bugün 29 Mart 2023 reyting sonuçlarını merak ediyor. İşte 29 Mart reyting sonuçları...

Magazin 30-03-2023 11:36

Survivor eski yarışmacısı Duygu Bal son haliyle herkesi şaşırttı! Soyadının hakkını veriyor

Survivor yarışmacıları son halleri ile gündemde yer alıyor. Şimdilerde TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’a 2014 yılında katılan Duygu Bal; Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Adeta yıllara meydan okuyan Survivor Duygu'nun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 23-03-2023 21:33

Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kraliçe dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizi, Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi seyircini dikkatini çekiyor. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 22-03-2023 21:32

KRALİÇE OYUNCULARI VE KONUSU: Kraliçe dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yeni dizi Kraliçe için geri sayım sona erdi. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan dizi Queen Sugar'dan uyarlama. Kraliçe dizisi oyuncuları arasında yer alan Gökhan Alkan Ateş karakterine, Burcu Özberk ise Deniz karakterine hayat veriyor. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 22-03-2023 21:18

Aşk iddiaları gündemdeydi! Burcu Özberk Nicolo Zaniolo'nun yeni sevgilisi ilan edildi

Kraliçe dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Burcu Özberk ve Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo'nun geçtiğimiz günlerde Instagram'da takipleşmeye başlaması aşk iddialarını ortaya çıkarmıştı. İtalya basını güzel oyuncuyu Zaniolo'nun yeni sevgilisi ilan etti.

Magazin 17-03-2023 15:22

Burcu Özberk ‘Kraliçe’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor! Ekran orucunu bozdu... “Hoşgeldin Deniz”

Burcu Özberk ve Gökhan Altan’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’ dizisi ilk bölümüyle seyircinin görücüsüne çıkmaya hazırlanıyor. “Queen Sugar” dizisinden uyarlanacak dizi ünlü bir basketbolcunun hayatına odaklanacak. Ünlü oyuncu Özberk, yeni dizisinin heyecanını sosyal medya hesabından fragmanı paylaşarak duyurdu.

Magazin 16-03-2023 10:05

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Kraliçe dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yayın tarihi

Kraliçe dizisi seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer alacağı Kraliçe dizisi oyuncuları ve konusuyla dikkat çekiyor. Peki Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Kraliçe dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yayın tarihi...

Magazin 13-03-2023 10:25