Kremlin Haberleri

Kremlin Sözcüsü Türkiye bizim önemli ticari ve ekonomik ortağımız dedi, Rusya-Türkiye arasında ortak bir banka kurulması masada

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretinde Rusya-Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin ele alınacağını söyledi. Peskov, Rusya-Türkiye arasında ortak bir banka kurulması gibi konuların da gündemde olduğunu belirtti.

Finans 06-02-2024 13:50

Biden'dan sert uyarı: Rusya'yla savaşmak zorunda kalırız

ABD Başkanı Joe Biden ile Kongre'yle arasındaki Ukrayna'ya bütçe ayrılması konusundaki kriz derinleşiyor. Kongre'den talep bütçeyi alamayınca çıkmaza girdi. Ukrayna'ya bütçe çıkartma konusunda istediğini alamayan Biden, Senato'ya sert bir uyarıda bulunarak, "Rusya'yla savaşmak zorunda kalırız" ifadelerini kullandı.

Haber 08-12-2023 10:05

Son dakika: Rusya lideri Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin Kremlin'den açıklama

Son dakika haberine göre, Kremlin'den yapılan açıklamada, "Hem Türk hem de Rus tarafının Putin'in Türkiye ziyareti için planları olduğunu doğrulayabilirim ancak henüz belirli tarih ve süre üzerinde anlaşmadık." ifadelerine yer verildi.

Haber 25-07-2023 19:16

Peskov'dan kritik Prigojin açıklaması! Putin ve Wagner lideri Kremlin'de görüşmüş...

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Wagner paralı asker grubu lideri Evgeny Prigojin ile 29 Haziran’da Kremlin’de görüştüğünü doğruladı.

Haber 10-07-2023 14:28

Kremlin

Kremlin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kremlin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Rusya lideri Vladimir Putin bu kez gülücükler saçtı, espriler yaptı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan Wagner isyanıyla dünya gündeminin bir numaralı ismi haline gelmişti. Putin isyanın bastırılmasının ardından 8 yaşındaki Dağıstanlı bir kız çocuğunu Kremlin’de ağırlayarak keyifli anlarını paylaştı. Rusya liderinin gülücükler saçarak espriler yaptığı anlar gündem oldu.

Trend 05-07-2023 08:42

Kremlin duyurdu! Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşme

Rusya'da Wagner krizi yaşanıyor. Wagner kurucusu Prigojin yaptığı açıklamada Wagner kamplarının Rus ordusu tarafından vurulduğunu açıkladı ve Moskova'ya gideceklerini belirtti. Dünyanın gözünün çevrildiği olayda kritik bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'i aradı ve Erdoğan, Putin'e desteğini iletti.

Haber 24-06-2023 15:56

Kremlin Sözcüsü Peskov'dan 'Türkiye' açıklaması... İkili ilişkileri o atasözü ile anlattı

Rusya'dan dikkat çeken bir 'Türkiye' açıklaması geldi. Kremlin Sözcüsü ve aynı zamanda Türkolog kimliğiyle bilinen Dmitriy Peskov, Türkiye ve Rusya ilişkilerine atıfta bulunmak için Türk atasözü kullandı. Peskov, "Türk atasözünde bir söz vardır. 'Yakın komşu uzak akrabadan iyidir' derler. Bu nedenle Türkiye'yi Rusya'ya iyi bir komşu yapmak için elimizden geleni yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

Haber 16-06-2023 21:32

SON DAKİKA | Kremlin duyurdu: Erdoğan ile sözleşti! Putin Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberi: Kremlin, Putin'in Türkiye'ye ziyarette bulunacağını duyurdu. Kremlin'den yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in "yakınlarda gerçekleştireceği" Türkiye ziyareti konusunda sözleştiği belirtildi.

Haber 16-06-2023 11:28

Yıllarca Rusya lideri Vladimir Putin’in annesi olduğu iddia edilmişti! ‘Gizemli anne’ hayatını kaybetti

Kremlin’in tüm yalanlamalarına rağmen Rusya lideri Vladimir Putin’in gerçek annesinin Vera Putina olduğu iddia edilmişti. Vera Putina’nın evli bir adamla ilişki sırasında hamile kaldığı ve Putin’i dünyaya getirdiği dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Vera Putina’nın 97 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Trend 02-06-2023 08:30

Kremlin'den kritik Türkiye açıklaması! İvmenin korunacağını umuyoruz

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinden sonra yaptığı açıklamada Rusya ile Türkiye arasındaki ortak projelerde "yüksek" bir ivmenin olduğunu belirtti. Peskov bu ortak Rus-Türk projelerindeki hedeflerin gerçekten iddialı olduğunu vurguladı. Ayrıca yakalanan bu ivmenin korunacağını umduğunu ifade etti.

Haber 29-05-2023 14:13

SON DAKİKA | Rusya'nın seçimlerle ilgili açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt! 'Elimizde somut kanıtlar var'

Son dakika haberi: 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala siyaset gündeminde hareketlilik sürüyor. Dün CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamadaki iddia çok konuşulmuştu. Kılıçdaroğlu'nun iddialarına Rusya'dan açıklama gelmişti. Yeni yaşanan gelişmede Rusya'nın açıklamalarına yanıt veren Kılıçdaroğlu, 'Elimizde somut kanıt var' dedi.

Haber 12-05-2023 13:03

Kremlin Sarayı nerede, hangi ülkede? Putin'e İHA'lı saldırı girişimi

Kremlin Sarayı İHA'lı saldırı girişimine ilişkin son dakika haberleri sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Rusya'dan yapılan açıklamada saldırının Putin'e suikast girişimi olarak değerlendirildiği belirtildi. Birçok kişi arama motorlarında "Kremlin Sarayı nerede, hangi ülkede?" soru ve konu başlıklarını sorguluyor. İşte Kremlin Sarayı ile ilgili merak edilenler...

Haber 03-05-2023 15:00

Kremlin duyurdu! Putin'den dikkat çeken ziyaret

Kremlin’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Ukrayna'da yasa dışı ilhak ettiği Herson ve Luhansk bölgelerine ziyaret gerçekleştirdi. Açıklamada, ziyaretlerin ne zaman gerçekleştirildiğine ilişkin bilgi verilmedi.

Haber 18-04-2023 09:09

SON DAKİKA | Peş peşe hamlelerden sonra Kremlin'den sert açıklama! 'Bu çatışmaya doğrudan müdahil olma'

Son dakika haberi: Avrupa ülkeleriyle ABD'den gelen Ukrayna'ya yönelik tank desteğine ilişkin peş peşe hamlelerin ardından Kremlin'den sert bir açıklama geldi. Rusya'dan yapılan açıklamada "ABD ve bazı Avrupa ülkelerinin Ukrayna’ya tank dahil silah sevkiyatını çatışmaya doğrudan müdahil olma şeklinde değerlendiriyoruz" ifadeleri kullanıldı. Dün pek çok ülke Ukrayna'ya tank göndereceğini açıklamıştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 26-01-2023 12:19

Rusya'dan kritik açıklama! 'Suriye’nin kuzeyine yönelik harekat Türkiye'nin yasal hakkı'

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Suriye'nin kuzeyine yönelik harekatın Türkiye'nin yasal hakkı olduğunu söyledi. "Türkiye'nin kendi güvenliği ile ilgili endişelerini anlıyor ve bunlara saygı duyuyoruz." diyen Peskov, "Tüm tarafları durumun ciddi şekilde istikrarsızlaşmasına yol açabilecek adımlardan kaçınmaya çağırıyoruz. Bu, bumerang gibi dönebilir ve güvenlik durumunu daha da zorlaştırabilir." ifadelerini kullandı.

Haber 22-11-2022 15:57

Rusya'nın ilhakı sonrası akıllarda o soru! Kremlin tüm dünyaya duyurdu: İşte Putin'in 'sınır' planı

Rusya'nın tüm dünyada şok etkisi bırakan bir şekilde Ukrayna'nın doğusundaki bölgeleri ilhak ettiğini açıkladı. Ülkede coşkulu törenlerle de kutlanan ilhak açıklamasının ardından dünya bir kez daha Rusya'ya sırtını döndü. Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya'nın resmen ilhak edilmesiyle akıllara gelen kritik soru Kremlin'in açıklamasıyla yanıt buldu. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, sınırların belirlenmesine ilişkin planlarını dünyaya duyurdu.

Haber 03-10-2022 16:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin arasında kritik görüşme! İşte masadaki konular...

Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi 15-16 Eylül'de yapılacak. Zirvede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşecek. Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, iki liderin yapacakları görüşmede başta ekonomi olmak üzere çok sayıda konuyu istişare edeceklerini açıkladı.

Haber 13-09-2022 19:14