Kucuk Leyla Nasil Oldu Haberleri

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-04-03 10:57:08

Hande Erçel rektörle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! O fotoğrafları yorumlara kapattı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Erçel ise okula geri döndü. Hande Erçel bu defa rektörüyle poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-02-23 10:06:39

Hafsanur Sancaktutan davet tarzıyla olay oldu! 'Sade ama şık'

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Sancaktutan şimdi de davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 2024-02-10 08:14:06

5 yıldızlı otelde daha önce görülmemiş ihmal! Kahvenin yanına su yerine koydukları sıvı pes dedirtti

2 yaşındaki Leyla… Ankara'da ailesiyle birlikte konakladığı beş yıldızlı bir otelde korkunç bir ihmalin kurbanı oldu. Annesinin kahvesinin yanındaki suyu içer içmez nefes alamaz hale geldi çünkü küçük kızın içtiği iddiaya göre su değil çamaşır suyuydu. Zamanında müdahale edilmese belki de Leyla canından da olabilirdi. Peki Leyla'nın yaşadığı Dehşetin sorumlusu kim? nasıl su bardağına çamaşır suyu koyulup servis edildi? İşte detaylar…

Haber 2024-01-06 09:17:19

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel Cannes pozları olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel özel hayatı ve oyunculuğu ile sık sık gündeme geliyor. Oyunculuğu sürekli eleştirilen Erçel, geçtiğimiz günlerde Cannes'da katıldığı Mipcom fuarında kendisini eleştirenlere dair açıklamalar yapmıştı. Güzel oyuncu şimdi de Cannes pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 25-10-23 14:04

Bambaşka Biri'nin yıldızı Hande Erçel'in eski hali olay oldu! Efsane dizide saçlarını savurup dans ettiği anlar ortaya çıktı

Şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde 'Leyla Gediz' karakterine hayat veren Hande Erçel'in yıllar önceki görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Oyunculuğu sık sık eleştirilen ünlü ismin efsane dizide rol aldığı ortaya çıktı. Erçel'in saçlarını savurup dans ettiği anlar ise olay oldu.

Magazin 23-10-23 17:04

Sinem Kobal kızı Lalin’i paylaştı! Anne-kız pozuna beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine girdi. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın mutlu evliliğinden Lalin ve Leyla adını verdikleri iki de kızı oldu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Sinem Kobal, bugün yepyeni paylaşımlarda bulundu. Kızı Lalin'i paylaşan Kobal'ın o pozuna beğeni yağdı.

Magazin 28-09-23 17:32

Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kırmızı Oda dahil Binnur Kaya'nın oynadığı diziler!

Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Burcu Alptekin'in üstlendiği Yalı Çapkını dizisi 2. sezonun ilk bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna dahil olan isimlerden biri de Binnur Kaya oldu. Peki, Binnur Kaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yalı Çapkını'nın Nükhet'i Binnur Kaya'nın hayatı

Magazin 15-09-23 23:53

Teşkilat'a bomba bir isim daha! Leyla ile Mecnun'un yıldızı kadroya dahil oldu

2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı diziye yeni sezon öncesi yeni isimler dahil oldu. Leyla ile Mecnun'un yıldızı da Teşkilat kadrosuna katıldı.

Magazin 07-09-23 17:07

Leyla Tanlar bikinili pozu yüzünden kadro dışı bırakılmıştı! Yerine bakın kim geldi

Son olarak Güzel Günler dizisinde rol alan genç oyuncu Leyla Tanlar, TRT1 için çekilecek Selahaddin Eyyubi dizisiyle anlaşmıştı. Güzel oyuncu dizi hazırlıklarına başlamışken geçtiğimiz günlerde paylaştığı bikinili pozu yüzünden kadro dışı kaldığı iddia edilmişti. Yine iddiaya göre Leyla Tanlar'ın yerine gelen isim belli oldu.

Magazin 06-09-23 08:39

Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaşınca işinden oldu! TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı

Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, bikinili bir karesinin Instagram hesabından paylaşmıştı. Sevgilisi Burak Dakak "Silsene aşkım" yazında fotoğraf hızla yayılmıştı. Güzel oyuncuyu bu paylaşım işinden etti. Leyla Tanlar iddialara göre TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı.

Magazin 30-08-23 14:08

Serenay Sarıkaya 'Avukat Leyla' için imaj değiştirdi! Son hali olay oldu

Seslendirdiği şarkılar, dansları ve oyunculuk kariyeriyle sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya, sıcak havalarının gelmesiyle birlikte yaz sezonunu Ege Bölgesi'nde açmıştı. Tatilden sık sık bikinili karelerini takipçileri ile paylaşan Sarıkaya şimdide yeni projesi için imaj değişikliğine gitti. Güzel oyuncunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 14-07-23 17:26

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla'ya hediyesi ağızları açık bıraktı! Son model araba sosyal medyada gündem oldu

Ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı'ya aldığı hediyeyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kızına son model bir araba hediye eden Ilıcalı kızıyla trafiğe çıkıp o anları takipçileriyle paylaştı. Baba kız arasındaki diyalog ise herkesi duygulandırdı.

Magazin 21-06-23 12:53

SON DAKİKA | AK Parti'nin Meclis grup yönetimi belli oldu! İşte TBMM Grup Başkanı ve Grup Başkanvekilleri...

AK Parti ile ilgili son dakika gelişmesi: TBMM’de AK Parti kapalı grup toplantısında Meclis grup yönetimindeki isimler belli oldu! AK Parti TBMM Grup Başkanı'nın Abdullah Güler, Grup Başkanvekilleri'nin ise Abdulhamit Gül, Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Leyla Şahin Usta ve Bahadır Yenişehirlioğlu olduğu öğrenildi.

Haber 03-06-23 12:50

Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray’ın annesi de ünlü çıktı! Cem Yılmaz detayı şaşırttı

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Pera karakteriyle karşımıza çıkan Leyla Feray başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Diziye finalden önce veda eden ünlü ismin özel hayatı da merak konusu oldu. Leyla Feray’ın annesinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 01-06-23 17:24

Romantik pozları gündem oldu! Leyla İle Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ve Meriç Aral evleniyor

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin beş yıldır beraber olduğu Meriç Aral ile evlilik kararı aldı. En son Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan Aral sosyal medya hesabından romantik pozlarını paylaştı.

Magazin 05-05-23 15:01

Başım Belada dizisinin Leyla'sı Merih Öztürk kimdir? Merih Öztürk kaç yaşında ve nereli? Meğer seneler önce...

Merih Öztürk Başım Belada dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Başrolü Keremcem ile paylaşan oyuncu hakkında detaylar merak konusu oldu. 2022 - 2023 döneminde Balkan Ninnisi adlı dizide başrol olarak Jovanka rolünü canlandıran Merih Öztürk'ün kim olduğunu duyanlar şaştı kaldı. İşte model ve oyuncu Merih Öztürk hakkında detaylar...

Magazin 05-03-23 15:11

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Leyla Lydia Tuğutlu anne oldu! Çocuğuna verdiği isim olay olmuştu

Geçtiğimiz yıl Almanya’da Ceyhun Ergin ile evlenen ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, anne oldu. Ünlü oyuncunun bebeğine verdiği isim sosyal medyayı ikiye bölmüştü.

Magazin 20-01-23 11:01

Güzel Günler'de başlayan aşk gerçek oldu! Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan etti

Güzel Günler dizisinde aynı sahneleri paylaşan Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan ettiler. Leyla Tanlar, Burak Dakak ile ilişkilerinin başladığı haberini beraber çekildikleri fotoğraf ile sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 02-01-23 23:56

Sinem Kobal Lalin'le mutfak hallerini paylaştı! Ne kadar büyümüş

2022 yılında Leyla adını verdiği kızına kavuşarak ikinci kez anne olan Kobal, hem özel hayatı hem kariyeri hem de güzelliğiyle sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Kobal, kızı Lalin ile mutfakta verdiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede gündem olan paylaşımda Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin ilgi odağı olurken "Ne kadar büyümüş" yorumu yapıldı.

Magazin 28-12-22 07:37

Sıcak Kafa'nın Şule'si Hazal Subaşı'nın eski aşkı 16 yaş büyük ünlü oyuncu çıktı

Başrollerini Deniz Can Aktaş ile paylaştığı Kasaba Doktoru dizisinde Doktor Leyla Erpek karakterini canlandıran güzel oyuncu Hazal Subaşı'nın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Şimdilerde Sıcak Kafa dizisiyle gündem olan Hazal Subaşı'nın eski aşkı kendisinden de ünlü çıktı.

Magazin 14-12-22 15:09

Leyla ile Mecnun dizisindeki gönderme olay oldu! Menemeni CZN Burak gibi yaptılar

CZN Burak olarak tanınan sosyal medya fenomeni ve restoranlar zinciri sahibi Muhammed Burak Özdemir'e, fenomen dizi Leyla ile Mecnun'daki bir sahnede gönderme yapıldı. Mecnun ve 'İsmail Abi' karakteri mutfakta menemen yaparken, CZN Burak gibi hareketler yaptı. O sırada mutfağa giren başka bir karakter ise "Ya ne yapıyorsunuz siz? İçeride yemek bekliyorlar" sözleriyle ikiliyi durdurdu. Dizideki o sahne sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 30-10-22 21:22

Bergüzar Korel kızına 'anne' dedirtmeye çalışınca olanlar oldu! Bu bir dramdır...

Bergüzar Korel kızı Leyla'ya 'anne' dedirtmeye çalıştığı anlar sosyal medya takipçilerini güldürdü. "Bu bir dramdır" diyen Bergüzar Korel, üçüncü çocuğu Leyla ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Son olarak "Diğer iki çocuğuma yapmadığımı yaptım yine de 'baba' diyor" açıklaması yapan Bergüzar Korel'in kızı Leyla ile çektiği video kısa sürede gündem oldu.

Magazin 28-10-22 15:26

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin'in giydiği ayakkabının fiyatı şoke etti

Acun Ilıcalı kızları Yasemin ve Leyla ile pozlarını paylaştı. Yasemin ve Leyla ile Los Angeles'ta vakit geçiren Ilıcalı'nın paylaşımında ayakkabı detayı dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin'in giydiği ayakkabının fiyatı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-10-22 17:50

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını kim kazandı? 7 Ekim 2022 TV 8 Zuhal Topal Yemekteyiz birincisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi 7 Ekim 2022 Cuma TV8'de yayınlanacak yeni bölümde belli oldu. Haftanın yarışmacıları; Nesrin, Evren, Leyla, Gizem ve Özdemir hünerlerini sergiledi. Bilindiği üzere, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de hafta içi her gün ekrana gelen programda birinci olan yarışmacı 50 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını kim kazandı?

Magazin 07-10-22 21:13

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan Saban kimdir? Ebru Özkan Saban kaç yaşında, nereli?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla Türk karakteri ile karşımıza çıkacak olan oyuncu Ebru Özkan'ın biyografisi merak konusu oldu. ATV'nin yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başlayacak. Diziyi izleyecek olan pek çok kişi dizi ve oyuncuları hakkında merak ettiklerini arama motorlarında sorguluyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla Türk'ü Ebru Özkan Saban kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ebru Özkan...

Magazin 20-09-22 21:07

Leyla ile Mecnun'da Erdal Bakkal'ın Arapça tabelası ve Almanya göndermesi sosyal medyada gündem oldu

Ekranların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun'un son bölümünde dikkat çeken sahneler yer aldı. Gündeme dair göndermeleriyle bilinen Leyla ile Mecnun'un bir sahnesinde Erdal Bakkal'ın dükkanındaki tabelanın Arapça'ya dönmesi dikkat çekti. Gelecekte geçen başka bir sahnede ise 1 TL'nin 15 Euro olduğu ve Mecnun'un sık sık Almanya'ya alışverişe gittiği ifade edildi. Leyla ile Mecnun'daki o sahneler sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 19-09-22 07:29

Her satırı korkunç! Eşini ve 3 kızını öldürdü, ifadesi kan dondurdu: 'Sesler duydum, delirttiniz beni dedim...'

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hasan Karaaslan'ın (40), eşi Leyla (37) ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife (13) Karaaslan'ı pompalı tüfekle öldürüp teslim oldu. İfadesi ortaya çıkan Karaaslan, olaydan 5 gün önce inşaat halindeki evini 800 bin TL'ye sattığını, bu durumdan sonra birtakım sesler duyduğunu ileri sürdü. Bu sesler nedeniyle zayıf düştüğünü, olay sırasında da kendinde olmadığını iddia eden Karaaslan, 'Delirttiniz beni' deyip tüfeği alıp eşini ve çocuklarını nasıl öldürdüğü anlattı.

Haber 26-08-22 16:23

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven'in göğüs dekolteli pozuyla olay oldu!

Gizem Güven, bir zamanlara damga vuran ve sosyal medyada halen zaman zaman konuşulan Sihirli Annem dizisinde Ceren rolünü oynadı. Selena dizisinde de Leyla rolünü canlandıran Gizem Güven, ekranların tanınan simalarından biri olmayı başardı. Oyunculuk kimliğiyle tanınan Güven, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 25-07-22 19:09

Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: - "15 Temmuz bir milat oldu, öncesi ve sonrası. Sonrasında bu milleti hafife almaya kalkanların hepsi geri durdular, korkmaya başladılar. O gece sokağa çıkan kimse korkmadı. O gece Türkiye'yi bu milleti farklı kılan bir başkomutan, bir lider vardı. Herkesi meydanlara çağırdı, kendisi de ölümüne meydanlara çıktı. Başkomutan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. O gün hiç korkmadıysak bugün de korkmuyoruz, yarın da korkmayacağız"

Yurthaber 16-07-22 00:12

Bergüzar Korel'in son halini gören inanamadı! 'Neden saçların beyazlamış' deyip paylaştı!

Meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 yılının Ağustos ayında nikah masasına oturan Bergüzar Korel'in bu evlilikten Ali, Han ve Leyla adında üç evladı oldu. Hamilelik süreçlerinde ve doğum sonrasında yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Korel, Instagram'da yayınladığı son görüntülerle yine adından söz ettirdi. Ünlü oyuncunun "Neden saçların beyazlamış Bergüzar" notunu eklediği paylaşımını gören inanamadı.

Magazin 06-07-22 10:47

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı mezun oldu! Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz birlikte poz verdi

Acun Ilıcalı'nın dört kızından biri olan Leyla Ilıcalı liseden mezun oldu. Acun Ilıcalı kızının mezuniyetinde çekilen pozları sosyal medyadan paylaştı. 2003–2016 yılları arasında evli olan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz kızlarının mezuniyetinde birlikte poz vererek gündem oldu.

Magazin 23-06-22 13:54

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı nereli ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı, babası ve annesi Zeynep Yılmaz ile mezuniyetinde çektirdiği fotoğraflar nedeniyle gündem oldu. Acun Ilıcalı, kızı ve eski eşi Zeynep Yılmaz ile verdiği pozlarını 4 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında paylaştı. Peki Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 23-06-22 09:29

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kimdir? Zeynep Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, kızları Leyla Ilıcalı'nın mezuniyetinde çekilen fotoğraflar nedeniyle gündem oldu. Acun Ilıcalı, kızı ve eski eşiyle verdiği pozlarını 14 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında paylaştı. Peki Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kimdir? Zeynep Yılmaz nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 23-06-22 09:19

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebeklerini kucağına aldı! Sinem Kobal'ın kızının adı ne?

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. İddialara göre Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebekleri dünyaya geldi. Sinem Kobal ve İmirzalıoğlu'nun kızlarının adı Leyla oldu. Sinem Kobal geçtiğimiz gün ilk kez karnı burnunda bir pozunu paylaşmıştı.

Magazin 16-05-22 13:08

Londra'dan dönen Bergüzar Korel'i çıldırtan olay! Kimsenin çocuğu, yatak odası hakkında...

Bir süredir Londra'da yaşayan ve ara ara Türkiye'ye dönen Bergüzar Korel yaşadığı bir olayla çileden çıktı. Kızı Leyla ile yürüyüşe çıkan ve bir çiftle karşılaşan oyuncu Korel duydukları karşısında şoke oldu. Korel "Kimsenin çocuğu hakkında, kimsenin yaşamı, malı, mülkü, ne biliyim yatak odası, değeri hakkında laf söylemek hiç birimize düşmez" dedi.

Magazin 06-05-22 10:58

Annesine yalan söyleyip hayatını kurtardı! 'En anlamlı Anneler Günü hediyesi'

Emekli sınıf öğretmeni 68 yaşındaki Leyla Türkmen, "ucuz ikinci el araç alacağım" diyerek Antalya'ya giden ve verdiği tetkiklerde dokular uyumlu çıkan oğlunun böbreği ile hayata tutundu. Leyla Türkmen, "Oğlum Antalya'ya 'ucuz ikinci el araç var onu alacağım' diye gitmişti, hastaneye gelip tetkiklerini yaptırmış, randevu almış. Nakil olduk, hayatımın en anlamlı Anneler Günü hediyesi oldu" diye konuştu.

Haber 05-05-22 11:40

Kulüp dizisinin Matilda'sı Gökçe Bahadır göğüs dekoltesiyle olay oldu! O poza yorum yağdı

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Leyla rolü ile akıllara kazınan Gökçe Bahadır Ufak Tefek Cinayetler, Kulüp, Evlilik Hakkında Her Şey gibi projelerle oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Instagram'da geniş bir kitle tarafından takip edilen oyuncu, göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı.

Magazin 15-04-22 23:48

Kasaba Doktoru dizisinin Dr. Leyla Erpek'i Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı nereli ve kaç yaşında?

Kasaba Doktoru dizisinin Dr. Leyla Erpek'i Hazal Subaşı, 8 Nisan Cuma günü TRT 1'de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin, fragmanı sonrası merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Kasaba Doktoru dizisinde Dr. Leyla Erpek karakterine hayat verecek. Peki Kasaba Doktoru dizisinin Dr. Leyla Erpek'i Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı nereli ve kaç yaşında? Ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 08-04-22 13:43

Camdaki Kız dizisinin Pera'sı Leyla Feray kimdir? Leyla Feray kaç yaşında ve nerelidir? Leyla Feray evli mi, sevgilisi var mı?

Camdaki Kız dizisinin Pera'sı nam-ı diğer Leyla Feray, sergilediği performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a Pera karakteri ile başarılı oyuncu Leyla Feray dahil oldu. İzleyiciler Leyla Feray'ı Kardeşim Benim 2 filmi ile tanıdı ve sevdi. Güzel oyuncu Leyla Feray şimdilerde de Camdaki Kız dizisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Leyla Feray, Pera karakteri ile izleyicilerin beğenisini topluyor. İşte Leyla Feray'a dair merak edilen bilgiler!

Magazin 08-04-22 00:50

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç aşka geldi! İlk yorum Esra Erol'dan geldi

2009 yılında nikah masasına oturan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in bu evlilikten Ali, Han ve Leyla adlarında üç evladı oldu. Oyuncu çiftten Bergüzar Korel, ailesiyle yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Sosyal medyada eski fotoğrafların yayınlandığı Perşembe gününü es geçmeyen Korel, o paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 25-03-22 09:21

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın kızıyla pozu olay oldu! Güzellik anneden

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz Instagram'dan kızı Leyla ile paylaşım yaptı. Annesinin boyuna gelen Leyla Ilıcalı'ya yorum yağdı.

Magazin 14-03-22 17:24

Emekli tır şoförü Leyla Abla hemcinslerine tecrübelerini aktarıyor

Türkiye'nin ilk kadın tır şoförü olarak tanınan Leyla Ağaçkoparan, babasından esinlenerek başladığı mesleğinde edindiği tecrübelerini, meslektaşlarına aktarıp her kadının bu işi yapabileceğini anlatıyor - Ağaçkoparan: - "Şehirlerarası ve uluslararası başarılı seferlerim oldu. Hepsi birbirinden güzeldi, hepsi ayrı bir deneyimdi. Sevmeden yapılacak bir iş değil. Bunu her hanımın yapabileceğine inandım"

Yurthaber 12-03-22 11:09

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray kimdir? Leyla Feray nereli ve kaç yaşında? Filmleri nelerdir?

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray dizinin dün yayınlanan 34. bölümünün ardından merak konusu oldu. Rafet Koroğlu'nun eski sevgilisi sevgilisi Pervin'in kızı Pera'yı canlandıran ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray kimdir? Leyla Feray nereli ve kaç yaşında? Filmleri nelerdir? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-03-22 14:10

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur'a taciz! Elinde silahla...

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Savcı Leyla rolüyle hatırlanan oyuncu Çiğdem Batur'un kendisini taciz eden Erdinç B. ile başı dertte. Şikayetine rağmen tacizlerine devam eden tacizci oyuncuya silah fotoğrafları attı. Çiğdem Batur bu olayın ardından yeniden şikayetçi oldu.

Magazin 03-03-22 07:30

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı da çok ünlü çıktı! ''Baktığım her yerdesin''

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi isimlerin paylaştığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Camdaki Kız kadrosuna dahil olarak izleyiciyi heyecanlandıran Leyla Feray'ın, kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Bakın Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı kim çıktı...

Magazin 01-03-22 13:25

Camdaki Kız dizisi Pera kimdir? Leyla Feray kimdir, aslen nereli? Leyla Feray kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki Pera karakteri merak edilen isimlerden biri oldu. Camdaki Kız dizisinin oyuncuları arasına katılan Leyla Feray, dizide Pera karakterine hayat veriyor. Peki Camdaki Kız dizisi Pera kimdir? Leyla Feray kimdir, aslen nereli? Leyla Feray kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-02-22 14:19