Kulaktan Cikarma Haberleri

3 harfliler iddiası kulaktan kulağa yayıldı, köy boşaltıldı! Benim dışımda yaşayan yok diyerek muhtar adayını duyurdu

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Kışla köyü yıllardır 3 harfliler söylentisiyle gündeme geliyor. Merkeze 13 kilometre uzaklıkta bulunan köyün 1978'de yağan bir yağmur sonrası sele maruz kaldığı ve sonrasında 1980 yılında köyün tamamının boşaltıldığı belirtildi. 15 nüfuslu 10 seçmenin bulunduğu köyde tek başına yaşadığını belirten eski muhtar Ahmet Kılıç önümüzdeki seçimlerde şu anda mevcut muhtar olan oğlunun yeniden aday olduğunu söyledi.

Haber 2024-02-13 13:35:28

Kendine has tarzıyla Ankara pavyonlarının sembolü haline gelmişti! Sarı Tutku'nun son halini görenler tanıyamadı

Ankara gece hayatının en renkli mekanlarından olan pavyonların namı Türkiye'nin her yerine ününü ulaştırmayı başardı. Pavyon kültürü denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Sarı Tutku, sessizliğe bürünmüştü. Adı kulaktan kulağa dolaşarak şehir efsanesi haline gelen Sarı Tutku, uzun zaman sonra bir YouTube videosunda göründü. Son halini görenler ise onu tanımakta zorluk çekti.

Trend 2024-01-11 13:24:42

Kulağındaki hışırtı için hastaneye gitti... Doktor gözlerine inanamadı, o hayatının şokunu yaşadı! Yuva yapmış 'Canlıydı'

Manisa’nın Salihli ilçesinde kulağındaki hışırtı şikayetiyle hastaneye giden kadının kulağında yuva yapmış canlı bir örümcek bulundu. Örümcek, kulaktan canlı bir şekilde çıkarıldı.

Haber 2023-10-11 16:32:02

Kulaktan kan gelmesi neden olur, ne anlama gelir? Kulaktan kan gelmesi durumunda ne yapılmalı, hangi hastalığın belirtisi?

Kulaktan kan gelmesi herhangi bir yaş grubunda karşılaşılabilecek bir durumdur ve kişide endişe yaratabilir. Kulaktan kan gelmesi farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilir ve genellikle bir tıbbi sorunun belirtisi olabilir. Kan kulak kanalında veya kulak zarında meydana gelen bir yaralanma, enfeksiyon, tıkanıklık veya daha ciddi bir durumun bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Peki, kulaktan kan gelmesi durumunda ne yapmak gerekir?

Haber 2023-07-18 10:10:15

Öfke eş anlamlısı nedir? Öfke kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Öfke kelimesi günlük hayatta sıkça gördüğümüz kelimelerden biridir. Günlük hayatta sıklıkla kullanıldığını bilsek de çeşitli deyim ve atasözlerinde de ayrıca kullanım görmüştür. Bu şekilde de kulaktan kulağa yayılarak bilinmeye devam etmiştir. Özellikle günlük hayatımızda yer edinen öfke kelimesinin Eski Türkçeden bugüne ulaştığı bilinir. Peki, öfke kelimesinin eş anlamlısı olan kelimeler nedir?

Egitim 03-02-23 14:20

Araştırma sonuçları şaşırtıcı: Cinsel performans için Viagra'dan daha etkili! Cinsel sorunları çözen doğal ilaç

Cinsel sorunlar toplumda oldukça büyük problemlere neden olmaktadır. Bu sorunların konuşulmaması ve kulaktan dolma bilgilerle çeşitli tedavi yöntemlerinin uygulanması cinsel sorunların çok daha büyük bir problem olmasına neden olmaktadır. Araştırmalar her evde bulunan şifa kaynağının cinsel performansı yaygın olarak kullanılan ilaçlardan daha fazla artırabileceğini buldu.

Haber 21-12-22 15:14

Yıllardır yanlış biliyormuşuz! Seks hakkında inanmayı bırakmamız gereken 5 efsane

Cinsel ilişkiler ve hastalıklar hakkında çok yanlış bilgiler bulunuyor. Cinselliğin utanılacak bir durum olarak görülmesi ve cinsel eğitim verilmemesi bu kulaktan dolma bilgilerin paniğe, cinsel sorunlara yol açmasına neden oluyor. Uzmanlar inanmayı hemen bırakmamız gereken 5 seks efsanesini paylaştı.

Haber 28-11-22 11:43

Güçlendirmiyor çürütüyor: Dişlerinizin dökülmesi an meselesi! Hemen onu bırakın

Diş bakımı ile ilgili yanlış ve eksik birçok bilgi kulaktan kulağa dolaşıyor. Örneğin, güçlendirsin diye içilen süt dişleri içten içe çürütüyor. Dişlerinizi mahveden ve sıklıkla tükettiğiniz dört içeceği çok hızlı şekilde hayatınızdan çıkarmalısınız. Bu dört içecek sadece dişlerin çürümesine neden olmuyor diş minesini bozuyor, sarartıyor hatta hastalıklara yol açabiliyor.

Haber 23-11-22 07:04

Tehlike her evde var: Kullanmadan önce bir kez daha düşünün! Yumurtalık kanseri hakkındaki doğru bilinen yanlışlar

Yumurtalık kanseri, diğer kadın kanserlerinin aksine uzun zaman belirti vermeden vücutta çoğalabiliyor. Kanser türleri arasında en tehlikeli türlerden biri olan yumurtalık kanseri hakkında kulaktan dolma birçok yanlış bilgi doğru gibi kabul ediliyor. Yumurtalık kanseri hakkındaki yanlış bilgiler, hastalığın zamanında teşhis edilmesini zorlaştırıyor. İşte yumurtalık kanseri hakkında doğru bilinen yanlışlar.

Haber 05-11-22 16:34

Baştan sona yanlış! Asla inanmamanız gereken herkesin uyguladığı hijyen efsaneleri

Yere düşen yiyecek, 5 saniye içinde alınırsa yenebilir mi? Her gün duş almak gerekli mi? Eller kaynar suyla mı yıkanmalı? Kulaktan kulağa dolaşan birçok hijyen uygulaması aslında bir efsaneden ibaret. Sağlık uzmanları bazılarına uygulanabilir dese de bazılarının kesinlikle yapılmaması gerekiyor.

Haber 26-10-22 16:08

Link bırakmadaki gizem ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Ankara, İstanbul ve İzmir’in yollarına, meydanlarına ve avm’lere vinçlerle bırakılan linkleri hatırlarsınız! Linklerin görüldüğü şehirlerde kulaktan kulağa bu haber yayılmaya başlamış ve bırakılan devasa linkleri görenler birbirlerine sosyal medyadan linklerin fotoğraflarını atmışlardı.

Haber 09-09-22 10:57

Kilo vermek isteyen ancak veremeyenlerin sürekli yaptığı hata!

Kilo vermek sağlık ve görünüş açısından kendinize yapacağınız en büyük iyiliklerden biridir. Sağlığınızı iyileştirmek için ilk yapmanı gereken adımlardan biri kilo vermektir. Ancak kilo vermek için disiplin ve istikrar gerekir. Aynı zamanda kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek gerekir. Uzmanlar kilo vermek isteyip bir türlü veremeyenlerin sürekli yaptığı hataları paylaştı.

Haber 08-09-22 09:40

Kulaktan dolma bilgiler hastalığa sürüklüyor! Vajinusmus nedir?

Vajinismus, hastaların utanıp çekinmesi nedeniyle hakkında pek konuşulmayan cinsel sağlık sorunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ülkemizde vajinismus görülme oranının Avrupa’ya göre oldukça yüksek seyrettiği bildiriliyor. Vajinismus cinsel terapi ile etkili bir şekilde tedavi edilebilen bir rahatsızlık olarak tanımlanıyor.

Kadin 04-08-22 11:57

Her kadının mutlaka bilmesi gerekiyor: Doktorlar açık açık söyledi! Bunların hepsi efsane

Çoğu kadın için mahrem bölgelerin hijyeniyle ilgili tartışmalar garip ve utanç verici olabilir, bu yüzden sadece efsanelere inanıp bunları uygulayabilirler. Doktorlar, vajinal sağlık sorunlarına yol açabilecek kötü uygulamalardan kaçınmak için kulaktan kulağa yayılan efsaneleri ve o efsanelerin aslında nasıl olması gerektiğini anlattı.

Haber 07-07-22 07:32

Meyve asitleri dişlerinizi beyazlatmanın aksine sarartabilir uyarısı

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Restoratif Diş Tedavisi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ceyda Gündoğdu: - "Profesyonel tedavi almak ve beyazlatma hedefleri için bir diş hekimi ile mutlaka konuşulmalıdır. Kulaktan dolma bilgiler ile hareket edilmemeli"

Yurthaber 07-06-22 10:17

Makarna yiyerek zayıflamak mümkün mü?

Diyetteyken hepimiz kendimize un, şeker ve tuzdan oluşan üç beyazı yasaklarız. Ama arkasında yatan sebepleri bilmeden, kulaktan dolma bilgilerle koyarız bu yasakları. Aslında kilo aldıran besin yoktur. Asıl önemli olan onları pişirme ve tüketme yöntemimiz. Diyete girdiğimizde ilk kendimize yasakladığımız ve onlara haksızlık ettiğimiz yemeklerin başında makarna geliyor. Peki, makarna yiyerek zayıflamak mümkün mü?

Haber 03-06-22 08:53

Kadını orgazma ulaştıracak garantili yöntemler!

Cinsel ilişkiler konuşulmasa da ilgiyle araştırılıyor. Kapalı kapılar ardında konuşulduğu için yanlış efsaneler kulaktan kulağa yayılıyor. Kadın cinselliği ile ilgili yapılan çalışmalar da ise dikkat çekici bulgular ortaya çıkıyor. Yapılan çalışmaya göre; 10'dan fazla kadın orgazmı türü olduğu ve kadınları doruğa ulaştırmanın garantili yolları olduğu iddia edildi.

Kadin 26-05-22 12:36

Kulaktan kulağa ne demek? Kulaktan kulağa birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız sözcük deryasıyla şekillenen bir dildir. Türkçeye bu şeklini veren kelimeler basit yapıda olabileceği gibi birleşik sözcüklerden de oluşabilir. Birleşik sözcükler incelendiğinde dilbilgisi kurallarıyla ilgili farklı yapılara rastlanabilir. Türk Dil Kurumu tarafından bu bağlamda ele alınan birleşik sözcükler, detaylı şekilde incelenir ve anlamları belirlenir. Kulaktan kulağa birleşik kelimesi de Türkçe konuşan kişilerin merak ederek incelediği bir sözcüktür. Kulaktan kulağa ne demektir?

Egitim 17-05-22 23:51

Kulaktan dolma ne demek? Kulaktan dolma birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Kulaktan dolma birleşik kelimesidir. Kulaktan dolma ne demektir?

Egitim 17-05-22 23:51

Kulaktan ne demek? Kulaktan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilini güzelleştirerek yeni kelimeleri Türkçeleştirmeyi hedefleyen Türk Dil Kurumu, kelimelerin anlamlarıyla birlikte kökenlerini de inceler. Bu nedenle kelimelerle ilgili araştırma yapıldığında kılavuz olarak TDK kabul edilir. 1932 yılından bu yana incelemeler yapan ve kelimelerle ilgili çalışmalar yayımlayan TDK tarafından yapılan araştırmalar içerisinde Kulaktan kelimesi de bulunur. Kulaktan ne demektir?

Egitim 17-05-22 23:51

Uzun kulaktan haber almak ne demek? Uzun kulaktan haber almak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Uzun kulaktan haber almak de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Uzun kulaktan haber almak ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:41

Kulaktan kulağa yayılmak (veya aktarılmak) ne demek? Kulaktan kulağa yayılmak (veya aktarılmak) TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Kulaktan kulağa yayılmak (veya aktarılmak) sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Kulaktan kulağa yayılmak (veya aktarılmak) ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:25

Deve boynuz ararken kulaktan olmuş ne demek? Deve boynuz ararken kulaktan olmuş TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Deve boynuz ararken kulaktan olmuş sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Deve boynuz ararken kulaktan olmuş ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:56

Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer ne demek? Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Boynuz kulaktan sonra çıkar ama kulağı geçer ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:51

Boynuz isterken kulaktan olmak ne demek? Boynuz isterken kulaktan olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller ve deyimler tek bir kelimeden oluşabilecekleri gibi iki ayrı kelimeden de oluşabilirler. Hatta kimi zaman ikiden daha fazla kelime içeren sözcük öbekleri halinde görülürler. Bu ifadeler, tıpkı atasözleri gibi kısa, açıklayıcı sözlerdir. Ancak atasözleri gibi net olmayıp mecaz içerebilirler. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, anlatımı güçlendiren ve dili zenginleştiren araçlardır. Boynuz isterken kulaktan olmak ifadesi de bu zenginliklerden biridir. Boynuz isterken kulaktan olmak ne demektir?

Egitim 17-05-22 17:51

Su ve kahvedeki kafa karışıklığı bitmiyor! Sağlığa zararlı mı, faydalı mı?

Sağlığımız söz konusu olduğunda kesin cevaplar isteriz ama gerçekler o kadar basit değildir. Kulaktan kulağa dolaşan doğruluğu şüpheli bilgiler yayıldıkça yayılıyor. Emin olduğunuzu düşündüğünüz konulara karşı bile şüpheci davranmakta fayda vardır. Sağlıkla ilgili en doğru bilgileri kaynağından ya da uzmanından almak her zaman en doğrudur. Hiçbir kanıtı, dayanağı olmayan sağlık teorileri sayılamayacak kadar çoktur...

Haber 10-05-22 07:07

Rüyada kan görmek ne anlama gelir? Rüyada bacağından, kulaktan, kolundan, başından kan gelmesi ne demek?

Rüyada kan görmek çoğunlukla kötü bir olaya işaret olarak sayılmış ve öyle yorumlanmıştır. Harama bulaşma ile ilişkilendirilen rüyada kan görmek, var olanı kaybetmeye ya da olmayanı kazanmaya yönelik gelişmelerin simgesi kabul edilir. Görülüş biçimine rüyada kan görmenin anlamı değişmektedir. İşte rüya yorumcularının görülen simgelere göre farklı şekillerde yorumladığı rüyanın detayları...

Trend 06-04-22 11:13

Herkes yanlış biliyor! Sütyen takmayı bırakırsanız ne olur? Sütyen takmanın zararları nelerdir?

Uzun bir günün ardından saatlerce taktığınız sütyeni çıkarır çıkarmaz hissettiğiniz rahatlığı bütün kadınlar hissediyor. Sütyen takmayı bırakmakla ilgili çeşitli efsaneler kulaktan kulağa yayılıyor olsa da araştırmalar olacakların hiç de söylenildiği gibi olmadığını açığa çıkardı. Bazı dezavantajları olsa da kesinlikle artıları daha fazla!

Haber 02-04-22 09:04

Pul biber yoğurt karışımı yağ yakmıyor! Cayır cayır yağ yakan yiyecekler aslında...

Konunun uzmanları ve diyetisyenler yağ yakan mucize besinleri arayanlara her zaman aynı şeyi söylüyor: Mucize aramayın! Yağ yakıcı olduğu iddia edilen onlarca besin olduğu kulaktan kulağa yayılıyor. Bazıları etkili olsa da hiçbir besin tek başına doğrudan yağ yakmaz. Fakat dolaylık olarak doğru kullanıldığında yağ yakımını hızlandıran besinler var.

Haber 22-03-22 09:10

Duyduğunuz her şey yanlış! İlişkisi olanlar daha çok yapıyor

Cinsellik doğal bir süreçtir. Buna partnerle ilişki de dahildir mastürbasyon yapmak da. Doğal ve zararsız bir eylem olan mastürbasyon hakkında yıllarca insanlar kesinlikle doğru olmayan korkutucu bazı bilgileri kulaktan kulağa yaydılar. Mastürbasyon hakkında kesinlikle doğru olmayan yanlışları öğrendikten sonra rahat bir nefes alarak hayatınıza daha mutlu devam edebilirsiniz.

Haber 19-03-22 07:34

Bu kumaş kalp atışlarınızı duyabiliyor! Kulaktan ilham alındı ama anlatılanları çok ilginç bulacaksınız

Bilim insanları, kalp atışlarınızı gerçek zamanlı olarak 'duyabilen' yeni bir kumaş geliştirdi. Fikir hala geliştirme aşamasında olduğu için ne kadara mal olabileceğine dair herhangi bir bilgi yok. Ancak çok dikkat çekici olduğu aşikar.

Haber 17-03-22 10:13

Elmayı bu şekilde yiyorsanız dikkat! Siyanür tehlikesi

Elma, içerdiği vitaminler ve uygun fiyatı ile herkesin her mevsim en çok tercih ettiği meyvelerin başında yer alır. Yeşil, sarı ve kırmızı elmaların bazen tatlı bazen ise ekşi tadı herkes tarafından çok beğenilir. Elma çekirdeklerinin zararlı olduğu hatta fazla tüketildiğinde ölümcül risk taşıdığı kulaktan kulağa yayılan söylentilerden biri haline geldi. Peki, elma çekirdeklerindeki siyanür tehlikesi doğru mu?

Haber 24-02-22 14:40

Doğrusunu öğrenmenin vakti geldi! Sporla ilgili doğru bildiğiniz yanlışları duyunca çok şaşıracaksınız

Spor yapmanın önemini artık bilmeyen yok. Uzmanlar, sağlıklı ve uzun bir yaşam için haftada en az 3 kere spor yapmanız gerektiğini üstüne basarak söylüyor. Ancak sağlıklı bir yaşam ve fit bir görünüm için spor yapmak istiyorsanız egzersiz rutinleriyle ilgili kulaktan dolma bilgilerden uzak durmanızda fayda var. Peki, spor hakkında doğru bilinen yanlışlar neler?

Kadin 24-02-22 13:57

Doğru egzersizler sayesinde doğum çok daha kolaylaşıyor

Hamilelik süresince doğumun nasıl yapılacağı düşünmek kadınlarda stres ve endişe yaratabiliyor. Doğum hakkında kulaktan dolma bilgiler bu endişeleri arttırabiliyor. Hamilelik sürecinde doğru yapılan egzersizler ile bu süreç çok daha sakin geçiyor ve doğum kolaylaşıyor.

Kadin 23-02-22 10:10

Deniz tuzu sivilcelere karşı söylendiği kadar etkili mi? Yanıtına inanamayacaksınız

Yaz tatili için deniz kenarına gittiğinizde sivilceye meyilli cildiniz mucizevi bir şekilde düzeldi mi? Bu düzelmeyi belki stressiz birkaç güne bağladın. Belki de deniz ve güneşin yarattığı etkiyle cildiniz temizlendi. Uzun yıllardır kulaktan kulağa dolaşan deniz tuzunun sivilcelere iyi geldiği söylentisi doğru mu?

Haber 18-02-22 10:33

Cinsel ilişki hakkında hiçbir şey bildiğiniz gibi değil! Uzmanlar seks mitlerini tek tek çürüttü

İnsanlar özellikle erkekler cinsel ilişkiler hakkında çok şey bildikleri konusunda böbürlenmeyi seveler. Halbuki insanların konuşmaktan çekindiği cinsel ilişki konusu hakkında yıllar içinde kulaktan dolma onlarca bilgi doğruymuş gibi yayıldı. Uzmanlar, kulaktan kulağa yayılan seks mitlerini çürüttü!

Haber 15-02-22 08:03

Normal doğum yapacaklar dikkat! Doğru bilgilendirme sayesinde...

Anne adayları doğum konusunda endişelenerek stresli ve gergin olabiliyorlar. Kulaktan dolma olumsuz doğum hikayeleri, korku, endişe, yanlış bilgiler anne adayı ve ailesinde pek çok olumsuz etkilere sebep oluyor. Doğum ile ilgili araştırma yaparken kulaktan dolma hikayelere kulak asmamak, bolca doğru bilgi edinmek gerekiyor.

Kadin 09-02-22 10:13

Diyabet hakkında doğru bilinen yanlışlar!

Diyabet, günümüzde oldukça sık görülen bir hastalık. Diyabet hakkında birçok kulaktan dolma bilgi var. Halk arasında yayılan doğru bilinen yanlışlar sağlığımızı tehlike altına alabiliyor. Yanlış bilgiler nedeniyle hastalığın tanısında ve tedavisinde aksamalar meydana geliyor. Çok ciddi sorunlara yol açabiliyor. Bu yanlışların doğrularını öğrenmek için bu habere bakabilirsiniz.

Haber 08-02-22 12:04

Bilimsel yanıtı var: Ayak boyuyla penis boyu arasındaki bağlantı var mı?

Uzun yıllardır kulaktan kulağa yayılarak adeta bir efsane haline gelen erkeklerdeki penis boyu ile ayak uzunluğu arasında bir bağlantı olduğu söylentisi, artık söylenti olmaktan çıkıyor. Yayınlanan bir araştırmada, bu efsaneye atıfta bulunan sonuçlar ortaya çıktı.

Haber 01-02-22 11:24

Efsanelere inanmayın! Cinsel organlar hakkında herkesin bilmesi gereken en önemli beş gerçek

Cinsellik ve cinsel sağlıkla ilgili her şey maalesef konuşulmaktan çekinilen ve doktora gitmek yerine kulaktan kulağa bilgilerin her yana yayıldığı bir durum haline geldi. Vücudunuzun bir parçası olan ve cinsel sağlığın en önemli noktası olan kadın cinsen organları ile ilgili doğru bilinen yanlışlar var. İşte bir uzmana göre kadın cinsel organı hakkında bilinmesi gereken beş önemli gerçek.

Haber 27-01-22 07:46

Kulaktan kulağa dolaşan efsanelere inanmayın: İşin gerçeği bu! Cinsiyeti belirleyen etkin güç...

Gebelik, çocuk bekleyen aileler için en heyecanlı süreci tanımlarken, özellikle de hayata gözlerini açacak minik üyenin cinsiyeti en çok merak edilen konuların başında geliyor. Toplumda bebeğin cinsiyetini belirlemede annenin rol aldığı düşünülse de gerçek çok farklı. Anneden ziyade her iki ebeveynin genlerindeki X veya Y kromozomunda galip gelen tarafın, cinsiyeti belirlemede etken olduğu unutulmamalı.

Haber 25-01-22 10:10

Bunları konuşmaktan çekinmeyin! Cinsel ilişki sonrası ağrı çekiyorsanız...

Keyif veren eylemlerden biri olan cinsel ilişki esnasında veya sonrasında ağrı, sızı yaşıyorsanız burada bir sıkıntı var demektedir. Konuşulmaktan çekinilen bir konu olan cinsel ilişki ve cinsel ilişki ile ilintili hastalıkların belirtilerini görmezden gelmeyin. Cinsel ilişkiyle ilgili kulaktan dolma bilgilere inanmak yerine mutlaka bir uzmana danışmayı ihmal etmeyin.

Haber 19-01-22 07:56

Bal yemeden önce bunları mutlaka bilmelisiniz! Bal hakkında doğru bilinen yanlışlar

Doğal ilaç olarak bilinen bal hakkında birçok doğru bilinen yanlış var. Uzun yıllardır halk arasında kulaktan kulağa yayılarak doğru olduğu düşünülen yanlışlar yüzünden bal yanlış tüketiliyor. Özellikle üst solunum yolları hastalıkları ve cilt bakımı için mucizevi etkileri olan ballar, birçok farklı yönüyle yiyenlere şifa dağıtıyor.

Haber 15-01-22 14:41

Kilo vermek için aç kalmak zorunda değilsiniz! İşte aç kalmadan kilo vermenizi sağlayacak tüyolar...

Maalesef kilo vermek, kilo almak kadar kolay bir iş değil. Günümüzde pek çok insan kulaktan dolma bilgilerle hızlı kilo vermek için aç kalmayı göze alıyor. Hızlı kilo vermek istiyorsanız bunun için aç kalmanıza gerek yok. İşte aç kalmadan kilo vermek için dikkat etmeniz gerekenler!

Kadin 04-01-22 10:46

Ne yaptılarsa Çağatay Ulusoy’a beğendiremediler! Yalı Çapkını başlamadan bitti

Uzun süredir sektörde söylentisi kulaktan kulağa yayılan Yalı Çapkını dizisi başlamadan bitti. Başrol için Çağatay Ulusoy ile el sıkışılmış olsa da başarılı oyuncu bir türlü senaryoyu beğenemedi. Geçtiğimiz aylarda senaryoyu ilk okuduğunda beğenmeyip geri gönderen Çağatay Ulusoy, dizinin değişiklik yapılmış halini de beğenmeyerek geri çevirdi.

Magazin 28-12-21 14:07

Kaburgasından alınan kıkırdakla burnu düzeltilen kadın sağlığına kavuştu

Sarıkamış Devlet Hastanesi KBB uzmanı Dr. Serdal Çelik: - "Bu hastamıza burun içinde kullanabileceğimiz kıkırdak yoktu. Bu nedenle daha çok kulaktan veya son zamanlarda sık uygulanan hastanın kendi kaburgasından kıkırdak alıp burnu tekrar şekillendiriyoruz" - Hasta Gülsima Kadimoğlulları: - "Çok şükür iyiyim, hocanın ellerine sağlık"

Yurthaber 29-11-21 11:50

Türkiye’deki kehanet merkezi olarak kabul ediliyordu! Tarihin en gizemli antik kenti: Souara Antik Kenti

Ülkemizin her köşesinde binlerce yıllık medeniyetlere ev sahipliği yapan pek çok kültürel miras bulunuyor. Dünyanın en ilginç antik kentlerinden biri olan Soura Antik Kenti, güneş tanrısı Apollon’un kehanet merkezi olarak kabul ediliyor. Soura Antik Kenti’ne dair detaylı bilgiler bulunmasa da bölgenin efsaneleri kulaktan kulağa yayılıyor.

Trend 20-10-21 16:05

Her yer insan kemiği! Buraya giren bir daha çıkamıyor! İşte Türkiye'de bulunan en gizemli 7 yer

Dünyanın her yerinde kulaktan kulağa aktarılan gizemli hikayelerin, Türkiye'de de pek çok bölgede gerçekleştiği iddia ediliyor. Gelin, Türkiye'nin en ürkütücü 7 bölgesine hep birlikte göz atalım...

Haber 09-10-21 11:50

Bakırköy'deki ahşap ev şehir efsanesi oldu! 5 saniyeliğine ortadan kayboluyor iddiası tüyleri ürpertti

İstanbul'un en işlek noktalarında birinde, Bakırköy'ün merkezinde bulunan ahşap bina, şimdilerde 'Perili Köşk' olarak anılıyor. Kulaktan kulağa dolaşan hikayeleriyle nam salan binanın yılda 1 kez 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğu bile iddia ediliyor. Bölge sakinlerinin bazıları da bu duruma şahit olduklarını iddia ediyor.

Haber 04-10-21 08:31