Kultur Ve Sosyal Yardimlasma Dernegi Haberleri

Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı

Adıyaman’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının deprem bölgesinde hayata geçirdiği ’Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi’ projesi kapsamında krediden faydalanmak isteyen genç çiftlerin evlilik öncesi eğitimleri başladı.

Yurthaber 2024-03-28 14:13:52

'Hz. Meryem' olduğu iddia edilmişti! Görüntüleri sosyal medyada gündem olan o kişiden açıklama geldi

Sosyal medyada 'Hz. Meryem' olduğu iddia edilen kişinin görüntüleri yorum ve beğeni yağmuruna tutulmuştu. Şeyhliğini ilan ettiği iddia edilen o kişi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

Trend 2024-03-28 13:19:19

Karabük Üniversitesi'ndeki Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası ortalığı karıştırdı! Gözaltılar var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.

Haber 2024-03-28 13:07:21

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin izinde... Paylaşımları gündem oldu

Oğulları, gelini ve eşi cezaevinde olan Şükran Polat sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından sağlık ürünü reklamı yapınca eleştirildi.

Magazin 2024-03-28 13:01:59

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Gölcük’te askeriyeden devralınan ve Donanma Parkı olarak ilçeye kazandırılacak 53 dönümlük alanda yıkım çalışmaları tamamlandı.

Yurthaber 28-03-24 11:41

Talu çifti kuaförlerini de dolandırmış! 7 bin dolarını alıp...

150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına çıktığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklanmıştı. Talu çifti kuaförlerinden bakın kaç bin dolar almış.

Magazin 28-03-24 09:09

AK Parti'ye katılım töreni görüntüleri gündem oldu! Yeniden Refah Partisi'nden açıklama: Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir

Yerel seçime günler kala Ankara'da AK Parti'ye katılım töreni gündem oldu. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin "AK Parti ailemize katılan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez, il ve ilçe yöneticilerine rozetlerini taktık" açıklamasını yaptı. YRP'nin sosyal medyadan yapılan açıklamada ise, "Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir. Bahsi geçen kişiler uzun süre önce partimizle ilişiği kesilmiş ve partimizde görevi bulunmayan bir takım şahıslardan oluşmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 27-03-24 23:38

RTÜK Başkanı Şahin'den iddialara yanıt: Sınavsız ve usulsüz bir işlem yapılmamıştır

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, "Hiçbir siyasi ismin veya bürokratın yakını için haksız, sınavsız ve usulsüz işlem yapılmamıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-24 17:28

Rize'de dalgaların sürüklediği taşlar, park ve sosyal tesislere zarar verdi

Rize'de dalgaların kıyıya sürüklediği taşlar, sahil kesimindeki park ve sosyal tesislere zarar verdi.

Yurthaber 27-03-24 12:31

Sosyal medya onun itirafını konuşuyor! Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum

Sosyal medyada 'Cat Gately' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın cinsellikten uzak kaldığını ve yetişkin dönemine geldiğinde cinsellik konusunda hiçbir bilgisi olmadığını fark ettiğini dile getirdi. Bilimsel ve fiziksel olarak cinsellik konusunda eğitim alan Gately, "Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum" dedi.

Trend 27-03-24 11:58

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

En düşük emekli maaşı için ilave refah payı artışı iddiası! Önemli artış bekliyoruz

Seçimlere sayılı günler kala emeklilerin gözü seyyanen zamdayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekliye destek paketi açıklaması geldi. Emekliler bu paketle birlikte pek çok alanda indirim ve kampanyalardan yararlanacak. Emeklilere özel kampanya ve indirimler ne zaman hayata geçecek?

Finans 27-03-24 08:30

Rüdiger'den IŞİD ile adı geçen gazeteciye dava!

Real Madrid'in Alman milli oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB), tecrübeli futbolcunun sosyal medyadan yaptığı ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendiren Alman gazeteci Julian Reichelt hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 26-03-24 21:25

Bakan Işıkhan SGK'ya en borçlu 5 belediyeyi açıkladı: Tamamı CHP'li belediyeler

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na en borçlu 5 belediyenin CHP belediyeleri olduğunu söyledi.

Finans 26-03-24 15:14

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kadınlara seslendi! İstediğinizi giyin

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Ariella Nyssa vücut hatlarını belli eden beyaz dar elbisesiyle kamera karşısına geçerek kadınlara 'istediğinizi giyin' mesajını verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-03-24 14:46

Kocası olmadan tatile gittiği için linç edilmişti... Ecem Taşer patronunun metresiyle kavga etti! Sonrasında ise...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ecem Taşer, yaptığı bir paylaşımda kocası olmadan Fas tatiline gittiği için linç edilmişti. Taşer, son olarak patronunun metresiyle kavga ettiğini ve işten kovulduğu anları anlattı.

Magazin 26-03-24 13:40

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-24 13:32

Kürklü tarzı olay oldu! Kim Kardashian eski eşi olan Kanye West'in yeni eşine benzetildi: Kim Censori

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü ismin kürküyle yaptığı paylaşım olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları Kim Kardashian'ı Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'ye benzetti..

Magazin 26-03-24 12:45

Seda Sayan 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem olmuştu! 'Tükürük' detayı herkesi şaşırttı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem oldu. Sadece özel davetlerde ve tatiller kullandığı iddia edilen çantanın kişiye özel üretildiği ortaya çıktı.

Magazin 26-03-24 12:38

Kalben'den yeni çılgın dans! Enerjisiyle hayran bıraktı

Sadece, Haydi Söyle, Yara gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan Kalben sahnede adeta devleşiyor. Enerjisiyle ve renkli kostümleriyle dikkat çeken Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-03-24 11:56

Sevgilisinin uyması gereken kuralların listesini açıkladı! Bunların dışına çıkamaz diyince sosyal medyanın ilgisini çekti

TikTok'tan paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının yapmasına asla izin vermeyeceği şeylerin listesini açıkladıktan sonra ilişki sınırları ve beklentileri konusunda tartışma başlattı. Genç kadının açıkladığı 5 maddeye katıldığını söyleyen kadar katılmadığını da dile getiren kullanıcılar oldu.

Trend 26-03-24 11:39

Pet shopta yasaklanan hayvan satışı sosyal medyada patladı! Rakamlar dudak uçuklatıyor

Pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklandı, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor. Telefonla yapılan görüşmelerde ise hayvanların fiyatları ve cinsleri hakkında bilgi veriliyor. Bu satışlarda hayvanlar hakkında yeterli bilgi bulunmamasına tepki gösterilirken, fiyatlar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 26-03-24 10:59

Sosyal medya bu 'alfa erkek' eğitimini konuşuyor! Erkek olmayı öğrenmenin bedeli servet... 3 günde 18 bin dolar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya bölgesindeki bir eğitim sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerde "Modern Day Knight (MDK)- Modern Zaman Şövalyesi" adı verilen kurs kapsamında katılımcılara 'saygı duyulan ve hayran olunan koca, baba ve erkek olma' eğitimi veriliyor. Eğitimin ücreti ise 2 gün için 18 bin dolar (yaklaşık 579 bin TL) olarak belirlendi.

Trend 26-03-24 09:25

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-24 08:25

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend 26-03-24 08:19

Tehlike saniye saniye 'geliyorum' dedi! Trafikte motorun önünü kaldırarak sürdü... Bir anda kontrolü kaybedince düştü

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadın ve adamın motosikletle yaptıkları yolculuk yer aldı. Ancak adam trafikte şov yapmak isteyerek motorun ön kısmını havaya kaldırınca bir anda dengesini kaybeden ikili yere düştü.

Trend 26-03-24 07:52

Evrim Keklik'ten Aleyna isyanı! Yazıklar olsun! Survivor buna kadar düştü mü?

Eski yarışmacılardan Evrim Keklik sosyal medyada Aleyna ve Yunus Emre üzerinden yapılan yorumlara sinirlendi. Daha önce de yarışmacıların aldığı paralara değinen Keklik isyan ederek Aleyna'ya destek oldu.

Magazin 26-03-24 07:50

Sosyal medyada paylaşılan 'hakem toplantısı' videosu gündem oldu! Galatasaray-Antalyaspor maçı, Hugh Dallas ve Abdülkadir Bitigen...

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıda, Galatasaray-Antalyaspor maçını yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı iddia edilen bir video ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Bitigen'in "Basit bir temas olduğunu düşünüyorum. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" sözleri dikkat çekti.

Spor 26-03-24 00:45

HIV ve HPV iddiaları gündem olmuştu! Karabük Üniversitesi'nden açıklama geldi

Karabük Üniversitesi ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan iddialar gündem olmuştu. Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Öte yandan asılsız paylaşımlar yapanlar hakkında hukuki sürecin başlatıldığı aktarıldı.

Haber 25-03-24 21:52

Bakan Işıkhan'dan emeklilere özel indirim ve kampanya açıklaması!

Emekliler yılına özel atılacak yeni adımlar açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere indirim ve kampanya başlatacaklarını duyurdu. Işıkhan, "PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız." diye konuştu.

Finans 25-03-24 18:48

İnternetten bebek satışı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu

İnternet üzerinden bebek satıldığı iddialarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık bebek satışı yapıldığı iddia edilen internet sitesi hakkında savcılığa şikayette bulundu ve erişim engeli talep etti.

Haber 25-03-24 18:26

Popstar Özlem Güneş tesettüre girip adını değiştirdi! Son halini görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve ilgiyle takip edilen Popstar şarkı yarışmasına bir dönem damgasını vuran Özlem Güneş tesettüre girdi. Adını da değiştiren Güneş'in son halini görenler şoke oldu. Güneş'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-03-24 16:48

Türkücü Ceylan'ın kızı Melodi Bozkurt Kanada'dan döndü! Anne-kız kavuşması duygusal anlar yaşattı

Türkücü Ceylan'ın 1991-1992 yıllarında evli kaldığı Erhan Bozkurt ile ilişkisinden dünyaya gelen ve Toronto’da yaşayan kızı Melodi Bozkurt, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşması sosyal medyada duygusal anlara sahne oldu. Türkücü o anları "Kavuştum yavrularıma" notuyla paylaştı.

Magazin 25-03-24 16:16

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı salladı! Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?

Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları tarafından paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 25-03-24 09:55

Survivor Turabi'nin sözleri gündem oldu! Acun Ilıcalı ile arasında neler yaşandı?

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Turabi'nin elenen Bozok hakkındaki sözleri ve Acun Ilıcalı'ya dair ifadeleri "Acun Ilıcalı ve Turabi arasında neler oluyor?" dedirtti.

Magazin 25-03-24 09:35

Kilo almasıyla gündeme geliyordu! Selena Gomez önce paylaştı olay olunca sildi

Son dönemde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez son olarak sütyenli hallerini paylaştı. Ancak şarkıcının paylaşımı hızla sosyal medyada gündem olunca ve son hali de çok fazla yorum alınca Gomez paylaşımları sildi.

Magazin 25-03-24 08:03

Merve Taşkın sevgilisinden şiddet gördü! Fenomenin yaralı kolları ve bacakları gündemde... Tehlikeli yerlerime fazlasıyla vuruyordu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti paylaştı. Kanlar içindeki hallerini paylaşan Merve Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Magazin 25-03-24 07:05

Türk voleybolunun parlayan yıldızı Hande Baladın, galibiyet sonrası gözyaşlarını tutamadı

2024 AXA Sigorta Kupa Voley yarı final mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, V. Bank’ı 25-18, 25-23, 22-25, 24-26 ve 15-12‘lik set skorlarıyla 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Turuncu-beyazlılar, finalde Fenerbahçe Opet’le karşılaşacak. Mücadele sonunda Hande Baladın'ın o anları sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 24-03-24 11:09

Sahte avukat skandalı! Sosyal medya ele verdi, evinden çıkanlar şaşırttı

Adana’da sahte avukat kimliği ve cübbesi ile kendisini avukat olarak tanıttığı kişileri dolandırmaya çalıştığı belirtilen Betül S. (37), adliye koridorunda gezerken yakalandı. Evinde sahte avukat kimliği, cübbe ve ruhsatsız tabanca ele geçirilen Betül S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sahte avukatı, sosyal medya paylaşımları ele verdi. İşte detaylar...

Haber 24-03-24 10:59

Yunus Emre'nin Aleyna'ya hareketleri gündemdeydi! Beria Özden eşini sildi

Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi görüntüleri sık sık gündeme geliyor. "Aleyna'dan uzak dur" diyen eş Beria Özden bu duruma dayanamadı. Kısa süre önce bebeğini kaybeden Yunus Emre'nin eşi kocasını sosyal medyada sildi.

Magazin 24-03-24 08:11

Cumhur İttifakı'nın Muğla adayı Aydın Ayaydın: 'Emekli maaşları 15 bin TL'ye tamamlanacak'

Cumhur İttifakı'nın Muğla adayı Aydın Ayaydın, "Muğla ve ilçelerinde yerleşik emekli vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediyesinin sosyal yardım fonundan 5 bin lira ek maaş ödemesi yapılacak.10 bin lira emekli maaşı alan emeklilerin maaşları 15 bin liraya tamamlanacak. Hiçbir eve 15 bin liradan aşağı emekli maaşı girmeyecek" dedi.

Finans 23-03-24 23:34

Doğukan Manço acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu! 'Son fotoğrafımızmış'

Aranjör ve Dj Semih Tuncer, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Tuncer'in ölüm haberini usta sanatçı Barış Manço'nun müzisyen oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 23-03-24 17:38

Yargı'nın yıldızı Naşit Özcan boşandı! Paylaşımı dikkat çekti

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Naşit Özcan'ın o paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 23-03-24 15:57

Türkan Şoray 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi! Ali Poyrazoğlu'nun 'öpüşme sahnesi' itirafı olay oldu

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray 'Müjdat Gezen ile Bizim Ev'de' programının konuğu oldu. Hoş sohbeti ve samimi halleri ile dikkat çeken Türkan Şoray sahneye sıkı dost oldukları bilinen Ali Poyrazoğlu'nu çağırdı. Türkan Şoray Poyrazoğlu'na 'Gel benim yakışıklı sevgilim' diyerek seslendi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-03-24 15:18

Kiraladığı günlük evin duşuna sığmadı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun

Gezgin ve TikTok kullanıcısı Kane yurt dışında Airbnb'de kalırken duş alanlarının kendisinin kullanamayacağı kadar küçük olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Duşun içine giren Kane kendisi için bir hayli küçük alanın görüntülerini TikTok'tan paylaşırken durumu esprili bir dille, "Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun" diyerek özetledi.

Trend 23-03-24 14:45

Urla'ya yerleştiği söyleniyordu! Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik yatırım yaptı ama...

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik lüks eviyle gündemden düşmüyor. Kazancını gayrimenkule yatırdığı bilinen ünlü şarkıcının İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleştiği söyleniyordu. Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi...

Magazin 23-03-24 13:08

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü! Değişimiyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği 'Küçük Osman' karakteri ile hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi şimdilerde büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Emir Berke Zincidi'nin değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 23-03-24 08:39

Sosyal medya Karabük'ü konuşuyor! Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası ortalığı karıştırdı

Sosyal medyanın yeni gündemi Karabük oldu! Bir sosyal medya hesabından itiraf adı altında Türk öğrencilerle Afrikalı öğrencilerin cinsel ilişki yaşadıkları ve bu ilişkiden kaynaklı HIV ve HPV'de artış olduğu belirtildi. 3 gündür sosyal medyayı sallayan iddiaların ardından İl Sağlık Müdürlüğü'nden beklenen açıklama geldi. Karabük'te hastanelerde vaka sayısında artış var mı? İşte detaylar...

Haber 23-03-24 08:28