Kültür Ve Turizm Bakanı Haberleri

Bakan Ersoy açıkladı: Turizm gelirlerinde rekor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 yılında turizm gelirlerinde rekor kırıldığını söyledi. Ersoy, kişi başı gecelik harcamanın 99 dolar olduğunu kaydetti.

Finans 13-03-2024 15:51

Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2028 yılına kadar iddialı bir hedef koydukları belirtti. Ersoy, "Turizm sektörü açısından aslında 2023 yılı da zordu. Deprem felaketi ve Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşa rağmen geçen yıl da rekor bir yıl olarak karşımıza çıktı" değerlendirmesini yaptı.

Finans 14-02-2024 15:26

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy açıkladı! O kent UNESCO listesinde...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gordion’un UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne dahil edildiğini resmi Twitter hesabından duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Gordion 20'nci kalıcı mirasımız olarak UNESCO'da yerini aldı. UNESCO kalıcı miras listesi dosyaları çok ciddi hazırlanmalı. Gordion bunu hakediyor.' ifadelerini kullandı.

Haber 18-09-2023 19:14

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Mehmet Nuri Ersoy'un biyogragisi

Mehmet Nuri Ersoy'un kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Türkiye'nin merakla beklediği kabineyi açıkladı. Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy dışında tüm kabinenin değiştiği görüldü. Peki, MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli?

Haber 04-06-2023 12:45

Kültür Ve Turizm Bakanı

Kültür Ve Turizm Bakanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kültür Ve Turizm Bakanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya'da konteyner kentleri ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, konteyner kentleri ziyaret etti, depremzedelerle bir araya geldi.

Yurthaber 17-05-2023 13:23

Bakan duyurdu! Turist sayısı geçen yıla göre yüzde 87 arttı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Ocak-Eylül ayları arasında turist sayısının bir önceki yıla göre yüzde 87 arttığını duyurdu. Gelirdeki artışın ise yüzde 68 olduğunu belirtti.

Finans 17-11-2022 10:58

MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi kapılarını açtı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "(İstanbul Resim ve Heykel Müzesi) koleksiyonunda resim, heykel, seramik, hat, ikon ve enstalasyon olmak üzere yaklaşık 12 bin adet yapıt bulunuyor. Yeni binasıyla daha önce teşhire çıkarılmayan pek çok eseri de sanatseverlerle buluşturma imkanına kavuşmuş oluyoruz" - "İnşa edilen bu zarif sanat evi, görevini bihakkın yerine getirmenin ötesinde bugün dünyada bir Türkiye markasına dönüşmekte olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin de önemli duraklarından biri olmuştur. Devletimizin sunduğu bu destekler, en üst makamdan başlayarak ortaya bir irade koymaktadır"

Yurthaber 09-10-2022 17:06

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Konya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Konya'da

Yurthaber 28-09-2022 22:30

Bakan Ersoy, Konya'da konuştu:

"Türkiye, bu sene, bu kış, geçen seneye kıyasla çok daha fazla turisti ağırlayacak inşallah. Şu anki ön rezervasyonlar da bunun göstergesi" - "Mevlana Müzesi, ilk 8 aylık verilere baktığınızda, ağustos sonu itibarıyla 2,2 milyon ziyaretçi almış. Yıl sonuna kadar da 3 milyonu geçer diye düşünüyorum"

Yurthaber 28-09-2022 12:02

Restorasyon çalışmaları gündem yaratmıştı! Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme

Kız Kulesi'nin restorasyonuyla ilgili incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, hedeflerinin 2023 yılı mart ayına kadar Kız Kulesi'ni ziyaretçi ile buluşturmak olduğunu ifade etti. Sosyal medyada çekilen bir görüntü sonrası başlayan restorasyon tartışmalarıyla ilgili de konuşan Bakan Ersoy, "Hocalarımızın hazırladığı proje dahilinde özgün malzemeleri, ahşaplardan tekrar bu yapıyı ahşaptan orijinaline uygun şekilde üretip yerine takacağız." dedi.

Haber 09-09-2022 12:46