Kumalık Haberleri

Aslan Karakaş, kumalığı kabul etmeyen amcasının kızı Emine'yi 16 kurşunla öldürmüştü! Acılı anne: Hayalleriyle birlikte toprağa gömüldü

4 Şubat 2021'de Diyarbakır'da evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş, amcasının kızı Emine Karakaş’ı kuma almak istemiş, Emine, kumalık talebini reddedince Aslan Karakaş tarafından uğradığı silahlı saldırı sonrası verdiği yaşam savaşını 138 gün sonra kaybetmişti. Yaşanan vahşetten sonra aile Diyarbakır'dan İzmir'e taşındı. Anne Nurcan Karakaş, ''Kızım burada okuyup avukat olmak istiyordu. Onun isteğini yerine getirdik. Hayalleriyle birlikte toprağa gömüldü. Benim içimdeki ateş sönmedi'' dedi.

Haber 19-02-2022 10:19

Öz babanın cinsel istismarı kan dondurdu: Üçünüz kuma olursunuz, aynı anda ilişki yaşarız

İzmir'in Konak ilçesinde boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı Serkan E.'yi, iki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tabancayla yaralayan Asya D.'nin davasına ilişkin ses kayıtları ile ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Çıkan raporda, "Diyaloglarda, erkek şahsın kıza yönelik cinsel anlamda söylemlerde bulunduğu, ayrıca hakaret içerikli söylemlerde de bulunduğu tespit edilmiştir" sözleri yer aldı.

Haber 21-11-2021 12:33

Fulya ile Umudun Olsun'da inanılmaz olay: 4 eş normal, Mustafa'yı karısıyla paylaşacağım

Ailesini ve evini terk ederek evli ve 4 çocuklu Pakistan uyruklu bir kişiyle kaçan 18 yaşındaki Melek Şahinoğlu, Fulya Öztürk'ü çileden çıkardı. Genç kızı ikna etmeye çalışan Öztürk, ikna konusunda başarısız olunca "Allah hayırlı evlat versin" diyerek yaşananlar karşısında pes etti. Kaçtığı kişinin evli olduğunu bilerek ilişkisini sürdüren Melek, 4 eşin normal olduğunu savununca izleyiciler kulaklarına inanamadı.

Haber 23-09-2021 10:03

Kuma olmayı kabul etmeyen Afganlı kadını bıçaklayarak öldürdü

Kırşehir’de dün Afganistan uyruklu Zekiye Hossini’yi (30) bıçaklayarak öldüren Afganistanlı erkek B.M.A. (30) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Evli olan B.M.A.'nın, genç kadını kuma teklifini reddettiği için öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber 22-08-2021 19:16

Kumalık teklifini reddeden kuzenini katletmişti! İfadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da, kumalık talebini reddettiği kuzeni Emine Karakaş'ı (16) öldüren ve firariyken 161 gün sonra teslim olan Aslan Karakaş (37), mahkemece tutuklandı. Karakaş'ın ilk ifadesinde, olaydan sonra otostop yaparak Mardin'e kaçtığını ve öldürmek amacıyla ateş etmediğini söyledi.

Haber 16-07-2021 16:01