Kuran Okulu Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 2024-04-16 08:16:45

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 2024-04-09 13:00:49

Devir teslim töreninde ilginç anlar! Eski başkan törene katılmadı, koltuk uçarak geldi

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ilçelerinden biri de Etimesgut oldu. CHP'nin aday gösterdiği Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı. MHP'li eski başkan devir teslim törenine katılmazken görevi belediye başkan vekili teslim etti. Beşikçioğlu'nun oturacağı koltuk havadan elden ele uzatılırken Beşikçioğlu, "Vatandaş koltuğu da getirdi" dedi. Sosyal medyadan açıklama yapan Beşikçioğlu, "Herkes Vali filmindeki gibi vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim istediklerini söyledi." dedi.

Haber 2024-04-04 12:51:51

Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor?

Kuran-ı Kerim’de de adı geçen ramazan ayı, aynı zamanda Hz. Muhammed (s.a.v.) hazretlerine Kuran ayetlerinin indirildiği dönemdir. Bu ayın bitiminde ise yine Ramazan Bayramı sürecine girilmektedir. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor?

Haber 2024-04-03 18:57:33

Dominik'ten çıkar çıkmaz soluğu orada aldı! Survivor Aysu Keskin Ronaldinho'yu etiketledi sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin olmuştu. Samimi halleri ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kuran Aysu Keskin Dominik'ten ayrılır ayrılmaz soluğu Brezilya'da aldı. Aysu Keskin paylaşımlarında Ronaldinho'yu etiketleyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 03-04-24 07:55

Sosyal medya onu konuşmuştu! Acun Ilıcalı'nın paylaşımına cevap verdi... Acımdan mı öleyim orada?

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti. Erzurum'daki sokak röportajının sonrasında samimiyeti sayesinde gönüllerde taht kuran Nurten Abla bu kez kendisine yöneltilen tepkilere cevap verdi. Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisini paylaşmasına şaşırdığını dile getiren Nurten isimli kadın ünlü isme "Beni Survivor'a davet et" diyerek seslendi.

Trend 20-03-24 10:15

Eskişehir’de okullarda gıda güvenilirliği ve israfı bilinçlendirme eğitimleri verildi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, ’Ağaç yaş iken eğilir’ parolası ile ’Okullarda Gıda Güvenirliği ve Gıda İsrafı Farkındalık Eğitimleri’ çerçevesinde 23 Nisan İlköğretim Okulu 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine eğitim düzenlendi.

Yurthaber 18-03-24 15:33

90 yaşına merdiven dayayan profesör dinçliğin formülünü açıkladı! Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kurmuştu

Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kuran Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, 89 yaşında olmasına rağmen üniversitede ders vermesi ve hasta bakmasının yanı sıra her gün 1 saat yürüyüp, haftada bir gün pilates yapıp gençlere örnek oluyor.

Haber 18-03-24 13:51

Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi

Adana’da Şehit Mehmet Fatih Ongun Orta Okulu öğrencileri, “Atıktan Sanata Süreç” sergisi açtı.

Yurthaber 18-03-24 10:21

İstanbul Valiliği'nden, İmamoğlu'na elindeki Kur'an-ı Kerim ile tepki gösteren kadın hakkında açıklama! Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır

Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında bir kadın elinde Kuran-ı Kerim'le tepki göstermişti. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu. Valilik açıklamasında, B.K. isimli şahsın bazı suçlardan soruşturma dosyalarının olduğu, 2 yıl önce cezaevinde tutuklu kaldığı ve örgütsel irtibata rastlanmadığı bildirildi.

Haber 16-03-24 21:19

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-24 14:08

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-24 17:26

İngiltere'de iğrenç olay! Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna 7 kez tecavüz etti

Omar Bedreddin ve kardeşi Mohamed Bedreddin ismindeki Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna yedi kez tecavüz etmekten suçlu bulundu. Kardeşlerin kız çocuğuna işkence ettiği ve onu farklı bir ülkeye götürmekle tehdit ettiği de öğrenildi. Şu anda 19 yaşındaki kız, yaşadıklarıyla başa çıkabilmek için okulu bıraktığını, uyuşturucuya başladığını ve kendine zarar verdiğini ifade etti.

Trend 10-03-24 12:20

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur Datça Belediyesini etiketleyerek isyan etti: Bu kara mizahın ta kendisidir

Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Behzat Uygur son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Datça Belediyesini etiketleyen oyuncu kendi tiyatro afişlerine para cezası kesilirken her yerin seçim afişi olmasına isyan etti.

Magazin 09-03-24 15:15

Hindistan'da 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı... Gezgin çift tazminatı kabul etti!

Dünyayı motorla gezen İspanyol çift, Hindistan'da dehşeti yaşamıştı. Yol kenarında çadır kuran ve dinlenmek isteyen çifte 7 kişi saldırmıştı. Saldırıda 7 farklı adamın tecavüzüne uğrayan kadın feci şekilde darp edilmiş ve soyulmuştu. O çifte Hindistan hükümeti tarafından 1 milyon rupi yani 383 bin lira tazminat ödendi.

Trend 06-03-24 16:38

Dünyayı sarsan iğrenç olayın yankıları sürüyor! 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı: Urganla bağlanıp siyah çuvalla getirildiler

Dünyayı motorla gezen İspanyol gezgin çift, Pakistan ve Bangladeş seyahatinin sonrasında Güney Asya rotasını tamamlamak için soluğu Hindistan'da almıştı. Çadırlarını ana yoldan yaklaşık 2 km uzakta, yarı ormanlık bir alana kuran çift, yedi kişinin saldırısına uğradı. İspanyol turist çifte tecavüz eden 7 kişiden 3'ü gözaltına alınırken 4 saldırgan aranıyor. Yakalanan şüphelilerin bellerine urgan bağlayıp başlarına siyah çuval geçirilerek gözaltına alındığı anlar dünya basınında yankı uyandırdı.

Trend 05-03-24 11:22

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ni anlatan Temsil ve Hafıza sergisi açıldı

Türkiye'nin ilk güzel sanatlar okulu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin (MSGSÜ) hikayesi "Temsil ve Hafıza: 1882-1948" başlığıyla, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 05-03-24 07:54

Kan donduran anlar Pakistan'dan! Elbisesinde Kur'an ayeti yazdığı iddia edildi öfkeli grup zavallı kadının kafasını kesmeye çalıştı...

Pakistan'ın doğusunda yer alan Lahor kentinde yüzlerce kişiden oluşan öfkeli grup bir alışveriş merkezine akın etti. Üzerinde 'tatlı' anlamına gelen Arapça metin bulunan kıyafeti Kuran ayetleriyle karıştıran öfkeli grup kadını linç ederek, kafasını kesmek istedi.

Trend 26-02-24 15:32

Kuzeniyle aldıkları karar hayatlarını değiştirdi! Günde 350 kilo üretip zincir marketlere bile satıyorlar

Bingöl’de kuzeniyle birlikte kadın kooperatifi kuran Ayşe Eyüpkoca, devlet desteği alarak yufka üretim tesisi kurdu. Eyüpkoca 7 kadınla birlikte günde 350 kilo yufka üreterek Bingöl ve çevre illere satış yapıyor. İhtiyaç sahibi kadınların çalıştığını ve orada bir aile olduklarını söyleyen Eyüpkoca, yufkaların zincir marketlere ve yerel marketlere dağıtımını yaptıklarını anlattı.

Kadin 19-02-24 09:43

Filmleri aratmayan olay! 40 metre derinlikte kuyu açıp, asansör sistemi kurarak define aradılar

Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde filmleri aratmayacak bir olay yaşandı. Define aramak için evin altına 40 metre derinlikte kuyu açıp, asansör sistemi kuran 5 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında, izinsiz define aramak suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Haber 09-02-24 18:20

Şarkıcı Karsu Dönmez depremde 17 akrabasını kaybetmişti... Şarkıcı memleketi Hatay için harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli depremde 17 akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'a gitti. Depremlerin ardından büyük bir yıkımın meydana geldiği Hatay'a katkıda bulunmayı amaçlayan Karsu Dönmez, kurduğu Karsu Vakfı aracılığıyla Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi'nde herkesin kullanımına sunulacak olan bir müzik okulu açacaklarını da duyurdu.

Magazin 06-02-24 17:20

Anlaşmayı duyurdular! Mauro Icardi Galatasaray'a her an veda edebilir... Maaşının yarısına bile razı! İşte nedeni

Galatasaray'da geldiği günden bu yana taraftarlar çok farklı bir bağ kuran ve Sarı-Kırmızılılar'ın adeta sevgilisi olan Arjantinli golcü Mauro Icardi için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, yıldız oyuncu için şimdi de İtalya'ya dönüş haberleri gündemde. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 08:55

Nihat Hatipoğlu nişanlı seyircinin sözleri sonrası dayanamadı! Kimsenin söyleyemediğini ben sana söyleyeyim

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kuran ve Sünnet programında merak edilen sorulara yanıt veriyor. Son olarak programı arayan genç bir kadın nişanlısının ailesinin kendisine kötü davrandığını söyleyince Hatipoğlu dayanamadı. Nihat Hatipoğlu "Kimsenin söyleyemediğini ben sana söyleyeyim" diyerek genç kadını uyardı.

Magazin 05-02-24 14:24

100 bin liralık destek sözü! Murat Kurum tek tek açıkladı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum Bayrampaşa’da kadın girişimcilerle bir araya geldi. Programda konuşan Kurum ilk işini kuran 100 bin kadın girişimciye 100 bin lira destek verileceğini kaydetti. İhtiyaç sahibi emeklilerin İstanbulkart’larına 2500 TL destek ödemesi yapılacağını ve ilkokul çocuklarının ulaşımının ücretsiz olacağını belirtti. Ayrıca İstanbul’da 650 bin yeni konutun yapılacağını söyledi.

Finans 31-01-24 14:45

Emeklilik hayali kuran ev hanımları bu haberi bekliyordu, Meclis'e sunuldu! 25 yıl detayı...

Çalışmayan ev kadınlarına emeklilik hakkıyla ilgili harekete geçildi. CHP Milletvekili Mahmut Tanal hazırladığı teklifi Meclis'e sundu. Sosyal devlet vurgusu yapılan metinde 25 yıl detayı dikkat çekti. İşte milyonlarca ev hanımı ilgilendiren teklifi detayları...

Finans 29-01-24 12:30

34 yıl önce şehit olan arkadaşlarını yad etmek için kilometrelerce yol kat ettiler

1987 yılının Harp Okulu mezunları, 34 yıl önce Şırnak’ta yaşanan çatışmada şehit düşen arkadaşları Şenol Kamış için Sakarya’nın Geyve ilçesindeki mezarına gelerek, dualarla yad etti.

Yurthaber 26-01-24 11:02

Emeklilik imkanı genişliyor! Ev hanımlarına prim desteği... Her ay 2 bin 133 TL'sini devlet ödeyecek! Detaylar netleşti: Yıpranma payı da gündemde

Emekli maaşına dün yapılan yeni ek zam gündem olurken; ev hanımları için emeklilik yolunu açan düzenlemede de sona gelindi. İki bakanlık çalışmalarında sona geldi. Düzenlemedeki prim desteği detayı ortaya çıkarken, ev hanımları ve Çalışan anneler için yıpranma payı da masada. Emeklilik hayalini kuran ev hanımları ise "Devletin prim desteği ne kadar? Aylık ne kadar prim ödenecek? Kimler emekli olabilecek?" gibi sorulara yanıt ararken; rakamlar da netleşti.

Finans 24-01-24 06:50

Kuran-ı Kerim’e saygısızlık cezasız kalmadı

Kuran-ı Kerim’e ayağıyla basan, Kuran Kursu Yaptırma Derneği Başkan adayı polis tarafından gözaltına alındı.E

Yurthaber 22-01-24 09:47

Kayseri'de ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu hizmete açıldı

Kayseri Valiliği bünyesinde kurulan Kayseri Değerler Eğitim Merkezi (KAYDEM) tarafından hayata geçirilen "Erdemlerimizle Varız Projesi" (ERVA) kapsamında Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulu açıldı.

Yurthaber 19-01-24 14:59

Yıldız Tilbe aynı soruyu soran muhabirlere fena patladı! Yeter artık aynı soruları soruyorsunuz

Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Tilbe, sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, kendisine hastalığıyla ilgili soru soran muhabirlere sinirlendi. Tilbe, “İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter” diyerek isyan etti.

Magazin 19-01-24 14:11

İş bulma vaadiyle sosyal medyadan para talep edenlere ceza

İŞKUR Kayseri İl Müdürü Ayşe Ak; yapılan denetimlerde geçici iş ilişkisini kuran bir takım firmalar ve sosyal medyadan para talep eden platformların tespit edildiğini belirterek, "1 milyon TL’ye yakın idari para cezası İŞKUR tarafından uygulanmıştır. İş arayanlara ve iş verenlere İŞKUR dışında hiçbir yeri tercih etmemelerini, bütün faaliyetleri bizim yaptığımızı bildirmek isterim" dedi.

Yurthaber 18-01-24 11:02

Kenevir yetiştirmek için bitki kabini kurmuş

Aydın’ın Didim ilçesinde kenevir yetiştirmek için özel havalandırmalı ve ışıklı bitki kabini kuran şahıs yakalanırken, 24 kök hint keneviri ele geçirildi.

Yurthaber 11-01-24 09:00

Bahçeli'nin 'ceviz' alıntısı sosyal medyada gündem oldu: Her ceviz yuvarlaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu. Bahçeli'nin törende Samiha Ayverdi'den yaptığı 'ceviz' alıntısı sosyal medyada çok konuşulan konular arasında kendine yer buldu.

Haber 06-01-24 16:30

'Bu kadar da olmaz' dedirtti! Sosyal medyada 'savaşçı', gerçek hayatta 'torbacı'

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 'bu kadar da olmaz' deidrten bir olay yaşandı. Sosyal medyada uyuşturucuyla mücadele sayfası kuran G.E.D., uyuşturucu sattığı suçlamasıyla gözaltına alındı. G.E.D.’den uyuşturucu aldığı saptanan 11 kişi de yakalandı. İşte detaylar...

Haber 05-01-24 17:55

Doğu Anadolu’nun ilk proje okulu Erzincan’da

Doğu Anadolu Bölgesinin ilk proje okulu olarak Erzincan’da bulunan ve çevre illerden de öğrencinin eğitim gördüğü Erzincan TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, birçok alanda aldığı başarıyla göz dolduruyor.

Yurthaber 05-01-24 08:27

Balıkesirli genç hakem Oğuzhan Çakır hayaline kavuştu

Trendyol Süper Lig’de düdük çalma hayali kuran Balıkesir’in genç hakemi Oğuzhan Çakır, hayaline kavuştu.

Yurthaber 04-01-24 14:24

400 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanan numaralar belli oldu! 2024 Milli Piyango Yılbaşı sonuçları sorgulama ekranında: 40 milyon, 4 milyon ve 1 milyon kazanan biletler...

Milli Piyango Yılbaşı sonuçları için sorgulama ekranı anbean takip ediliyor. Yılbaşı gecesinde 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hayali kuran vatandaşlar 2024 Milli Piyango Çekiliş Sonuçları için ekran başına kilitlendi. Bu yılın şanslı numaralarının ne olduğunu ve kime çıktığını merak eden vatandaşlar "400 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanan numaralar neler? 400 Milyon TL'yi kazanan bilet hangisi?" sorularına yanıt arıyor. İşte yılbaşı sonuçları sorgulama ekranında sıralı tam liste...

Finans 31-12-23 21:07

Veliler okulu bastı, öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri dövdü! O anlar kamerada

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde veliler, okulu basıp çocukların gözü önünde 2 öğretmeni darp etti. O anlar saniye saniye kaydedilirken, hem velilerin hem de darp edilen öğretmenlerin birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 14:59

Kendisi ev hanımı, kocası fayans ustasıydı! Lüks hayatları yakın markajda... Daha yeni keşfettiler beni

Sosyal medyada 'Şampiyonlar Ligi masası' olarak adlandırılan fenomenlerin dışında lüks hayatları dikkat çeken isimler de araştırılmaya devam ediyor. Ev hanımıyken kendisine ait bir parfüm markası kuran Tülay Erkan ve eşi de yakın markajda. Fayans ustası olan kocasının holding sahibi olduğu Tülay Erkan'ın Hollanda'daki şatafatlı hayatı gündem oldu.

Trend 20-12-23 08:36

'Yoğun bakıma alındı' iddialarına yalanlama Yıldız Tilbe'den haber var: Durumu gayet iyi

Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Tilbe sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Öte yandan Tilbe'nin yoğun bakımda olduğu haberlerinin ardından iş adamı İbrahim Sayın yaptığı paylaşımda, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi.

Magazin 19-12-23 17:00

CHP lideri Özel'den Bakan Güler'e 'Tuzla Piyade Okulu' tepkisi: Ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz

Tuzla Piyade Okulu'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi nedeniyle yaşananlar bir anda gündem yarattı. Teğmenler arasında çıkan arbede ihraçlarla sonuçlanırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den çok sert bir açıklama geldi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e tepki gösteren Özel, "Yaşar Güler ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz" dedi.

Haber 19-12-23 11:16

Gökhan Ünver yine güldürdü! Müge Anlı detayı olay oldu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla güldüren Gökhan Ünver bu sefer köyde yaşama hayali kuran beyaz yakalıları diline doladı. Ünlü fenomen Müge Anlı detayıyla da olay oldu.

Magazin 17-12-23 13:50

Bakan Güler'den Tuzla Piyade Okulu açıklaması: Olaya karışanlar görevden uzaklaştırıldı

Tuzla Piyade Okulu'yla ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan haberle ilgili Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama geldi. Olaya karışanların görevden uzaklaştırıldığını belirten Güler, "Bu aşamada olayı yanlış yerlere götürecek yorumlardan kaçınmalı" uyarısında bulundu.

Haber 16-12-23 22:05

SON DAKİKA | İsrail Gazze'de sivillerin sığındığı okulu bombaladı!

Son dakika haberi: İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Haber 15-12-23 09:46

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye bomba transfer! Poyraz Karayel'in yıldızı kadroda

TRT 1'in yeni sezon dizilerinden Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin kadrosuna yeni bir yüz eklendi.1169 ile 1193 yılları arasında Suriye ve Mısır Sultanlığı yapan ve Eyyubiler devletini kuran Büyük Kumandan Selahattin Eyyubi'nin hikayesini ele alan dizi her pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Diziye daha önce Poyraz Karayel ve Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerde de rol alan ünlü oyuncu transfer oldu.

Magazin 05-12-23 23:10

Bayburt’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı renkli gösterilere sahne oldu.

Yurthaber 05-12-23 11:49

Hobi olarak balkonda yetiştirmeye başladığı bambunun fidanlığını kurdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce hobi olarak balkonunda yetiştirmeye başladığı bambunun 150 çeşidinin bulunduğu 5 dönümlük fidanlık kuran girişimci, fidanlığı büyütüp bölge halkının ve turistlerin ziyaretine açmayı hedefliyor.

Yurthaber 05-12-23 11:35

CHP’de İBB aday adayı olan Bülent Kerimoğlu’dan dikkat çeken çağrı

İBB Başkanlığı aday adaylığı için CHP'ye başvuran Bülent Kerimoğlu'ndan ön seçim talebi geldi. Kerimoğlu yaptığı açıklamada “Hiçbirimizin ön seçimden kaçmaya, sandıktan kaçmaya, parti içinde hukuk ve demokrasi temelinde yapılacak seçimden kaçmaya hakkı yok. Bundan sonra CHP'ye baskı kuran, şantaj yapan, tehdit eden, beklenti içinde olan, üstelik de seçim kaybettiğimiz gece kahkaha atanlarla bir daha asla ittifak yapmayacağız ve ittifaksız İstanbul'u kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Haber 03-12-23 14:36

Kısmetse Olur Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalarımıza kazındı. Programdan sonra Amerika'ya taşınıp kendine yeni bir hayat kuran Cansel şimdilerde değişimiyle adından söz ettiriyor. Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu. Son halini görenler tanıyamadı...

Magazin 02-12-23 16:48