Kurultay Haberleri

Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu! Çok çarpıcı detay: ‘Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?’

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sonrası ilk kez konuşarak moralinin yüksek olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, Özel için de ‘Genel başkanımız’ ifadesini kullanırken başarı dileklerinde bulundu. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Kurultay’da ikinci turda çekilmek istediği anlarda söylediği bir söz ise ilk kez ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun o anlarda kendisini engelleyenlere ‘Ben de insanım, benim de canım var hep siyaset mi?’ diye tepki gösterdi.

Haber 07-11-2023 07:48

CHP YENİ GENEL BAŞKANI BELLİ OLDU MU? Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultayı'nı kim kazandı?

CHP'de yeni genel başkan seçiliyor. 38. Olağan Kurultay'da Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin yeni genel başkanı olabilmek için yarıştı. Ankara Arena Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan kurultayda söz isteyen delegelere 5'er dakikalık süre verildi. Kurultay'a damga vuran isim ise Abdullah Şahin oldu. Peki, CHP yeni genel başkanı belli oldu mu? Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultayı'nı kim kazandı, yeni genel başkan kim oldu?

Haber 05-11-2023 09:14

CHP'de yeni başkan Özgür Özel! Seçimi kazandı, pazartesiyi işaret etti: Seferberlik ilan ediyorum

Cumhuriyet Halk Partisi uzun ve tansiyonu yüksek bir kurultay geçirdi. 12 saatten fazla süren kurultay ilk turda sonuçlanmayınca seçim ikinci tura kaldı. İlk turda oy sayımı sonucunda Özgür Özel 682, Kemal Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci tur için delegeler bir kez daha sandık başına gitti. Saatler süren kurultayın ardından ikinci turda 812 oy alan Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

Haber 04-11-2023 15:09

CHP'de büyük kurultayın tarihi salı günü netleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) şu ana kadar 16 il kongresi tamamlandı, kasım ayının ilk haftası yapılması beklenen 38. Olağan Kurultay'ın tarihi salı günü Parti Meclisi'nde (PM) kesinleşecek.

Haber 23-09-2023 11:16

Kurultay

Kurultay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kurultay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP’de herkes bu soruyu sordu! Özgür Özel’e hangi milletvekilleri destek verdi? İşte o isimler…

CHP’de genel başkan adayları tek tek belli olurken Özgür Özel’in adaylığı ile ilgili merak edilen detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Özel’in adaylık açıklamasına partide hangi milletvekillerinin destek verdiği merak edilirken basın toplantısına 25 milletvekilinin katıldığı öğrenildi. 25 vekilin yanı sıra basın toplantısına ayrıca çok sayıda eski milletvekili ve parti meclisi üyesinin de katıldığı belirtildi. İşte o isimler…

Haber 16-09-2023 08:18

Cüneyt Özdemir’den Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak sözler: ‘Ölene kadar o koltuktan kalkmaz!’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinde süregelen 'değişim' ve 'istifa' tartışmalarına bugün bir kez daha "Mücadeleye devam" diyerek yanıt verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'na başkaldırarak Ankara'ya yürüyüş başlatırken CHP liderine tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir. Kılıçdaroğlu için "Kaçak güreşiyor" diyen Özdemir, "O koltuktan ölene kadar kalkmaz, hiçbir güç kaldıramaz" sözleriyle dikkat çekti ve 'Deniz Baykal' göndermesi yaptı.

Haber 04-07-2023 16:00

İYİ Parti’de gergin toplantı! Akşener’in rest çektiği iddia edildi: ‘İsteyen karşıma çıkabilir’

Seçimlerde alınan sonucun ardından muhalefet partilerindeki gerginlik sürüyor. CHP’de yaşanan liderlik tartışmaları İYİ Parti’de de kendisini göstermeye başladı. Meral Akşener’in GİK üyeleriyle yaptığı toplantıda gergin anlar yaşandığı öne sürüldü. Akşener’in muhalif üyelere, “Karşıma isteyen çıkabilir, ben adayım” sözleriyle rest çektiği iddia edildi.

Haber 14-06-2023 09:32

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu! ‘Neden istifa etmediniz?’ sorusuna yanıt verdi, İmamoğlu için net konuştu! ‘Erdoğan için de ciddi travma’

Son dakika haberi: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ardından ilk kez bir canlı yayına katıldı. Sonuçları ağır bir yenilgi olarak kabul etmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Kurultayda genel başkan seçilecek. Ben gidip de 'adayım' demem" şeklinde konuştu. Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çağrısını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Aday olabilir, 'neden adaysın' demem. Ama Büyükşehir Belediyesi'ni neden başka bir partiye verelim?" ifadelerini kullandı. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları...

Haber 10-06-2023 08:27

CHP’de Kurultay tarihi belli oldu! Kılıçdaroğlu aday olacak mı? Özgür Özel’den yeni açıklama geldi…

Seçimlerde alınan yenilginin ardından CHP’de devam eden ‘Kılıçdaroğlu’ tartışmaları ile ilgili CHP Grup Başkanı Özgür Özel’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Kurultay takvimi ile ilgili tarihleri açıklayan Özel, Kılıçdaroğlu’nun yeniden adaylığı ile ilgili de ‘kendisi karar verecek’ dedi. Öte yandan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un adaylığı ile ilgili de konuşan Özel, destek için tek şartlarının ‘anayasaya uygun davranması’ olduğunu belirtti.

Haber 07-06-2023 14:31

Kılıçdaroğlu'ndan kurultay ve ‘kulis yapmayın’ talimatı! İstifa haberi sonrası neler yaşandı?

CHP’de seçimlerde alınan sonucun ardından taşlar yerinden oynamaya başladı. Dün gerçekleştirilen toplantıda MYK’daki tüm üyeler istifa etti. Üyelerin istifası ile birlikte Kurultay sürecinin başlaması için talimat veren Kılıçdaroğlu’nun da önümüzdeki hafta yeni yol haritasını açıklaması bekleniyor. MYK’da eleştirileri tek tek not alan CHP liderinden Meclis’teki görevlendirmeler için de “Kulis telefonları yapmayın” diye uyarı geldiği öğrenildi.

Haber 02-06-2023 07:36

Kılıçdaroğlu yeni ekibini kurdu, isimler belli oldu! İmamoğlu için yeni iddia: 2024 yılında…

Seçim sonrası muhalefet cephesinde ise değişim sinyalleri geliyor. Hem CHP hem de İYİ Parti'de kurultay hazırlıkları başlarken, Kılıçdaroğlu öncelikli olarak parti yönetiminde revizyona gidecek. Liderliğe soyunacağı ileri sürülen Ekrem İmamoğlu ise dikkat çeken mesajlarını sürdürse de bu Kurultay’da Kılıçdaroğlu’na karşı devam eden dava süreci nedeniyle aday olmayacağı belirtiliyor.

Haber 31-05-2023 07:46

‘40 il başkanı destekliyor’ iddiası kulisleri karıştırdı! CHP’de gündem Ekrem İmamoğlu ve Kurultay…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bitmesi ile birlikte alınan yenilgi CHP’de kurultay tartışmasını da beraberinde getirdi. CHP’de genel başkanlık koltuğu için Ekrem İmamoğlu’nun adının geçtiği öğrenilirken 40 kadar il başkanının da destek verdiği iddia edildi. İşte cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasının ardından CHP’de yaşananlara ilişkin çok çarpıcı kulis bilgileri…

Haber 30-05-2023 08:31

Türkiye Adalet Akademisinin Siber Suçlar Kurultayı Bursa'da başladı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) işbirliğinde Türkiye Adalet Akademisince düzenlenen "Siber Suçlar Kurultayı" Bursa'da başladı.

Yurthaber 26-04-2023 14:47

Türk Tıp Dünyası Kurultayında Türkiye'nin sağlık turizmi markası tanıtılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul'da yapılacak 8.Türk Tıp Dünyası Kurultayında Türkiye'nin uluslararası sağlık turizminde çatı markası tanıtımı yapılacak.

Haber 31-10-2022 09:20

Türk kökenli milletler Macaristan'daki Büyük Kurultayda bir araya geldi

Türk kökenli milletler Macaristan'daki "Büyük Kurultay"da bir araya geldi

Haber 13-08-2022 21:40

Vatan Partisi Gelen Başkanı Perinçek, Üretim Devrimi Kurultayına katıldı

Vatan Partisi Gelen Başkanı Perinçek, "Üretim Devrimi Kurultayı"na katıldı

Yurthaber 15-04-2022 19:03

Sağlık sektörü ve özel hastanelerin yöneticileri Antalya'da buluşacak

Sağlık sektörü ve özel hastanelerin yöneticileri Antalya'da buluşacak

Yurthaber 14-03-2022 14:32

CHP'den flaş kurultay kararı: 1 yıl ertelendi! İşte nedeni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nde, temmuzda yapılması planlanan 38'inci Olağan Kurultay'ın 1 yıl ertelenmesi kararlaştırıldı. Kurultay, 2023 yılı Temmuz ayında yapılacak. Kararın, salgın şartları ve olası erken seçim nedeniyle alındığı öğrenildi.

Haber 15-01-2022 16:58

Devlet Bahçeli'den HDP açıklaması: Açılmamak üzere kapatılması namus görevidir

MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HDP, siyasi kisveye bürünmüş suç örgütüdür, herhangi bir isimle açılmamak üzere kapatılması tarihe, millete, adalete ve gelecek nesillere namus görevidir." açıklamasını yaptı. Öte yandan Bahçeli, tek aday olarak girdiği 13. Olağan Büyük Kurultay'da 1277 oy alarak yeniden genel başkan seçildi.

Haber 18-03-2021 10:12

Son Dakika: MHP'de 13. Olağan Büyük Kurultay heyecanı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tek aday olacağı kurultayda yaklaşık 1200 delege oy kullanacak, kurultaya seyirci kabul edilmeyecek. Kurultay saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Haber 18-03-2021 08:43

Başkentte MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da, Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 13. Olağan Büyük Kurultayı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Haber 17-03-2021 16:05