Kutlama Mesaji Haberleri

Alexander Djiku: Her oyuncu her statta kutlama yapar

Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku, "Her oyuncu her statta kutlama yapar, bu böyledir. Ancak, bir taraftar kendini kaybetti ve bu başka taraftarların da gelmesine sebep oldu. Sonra maalesef görüntülerdeki olaylar yaşandı" dedi.

Spor 2024-03-21 08:48:33

Yüzde 110 zam alan belediye işçilerden davullu zurnalı kutlama! En düşük işçi maaşı 34 bin liraya çıktı

Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, işçinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, zam oranının yüzde 110 olduğunu açıkladı. Asgari ücretle çalışan bir işçinin net maaşı 34 bin TL oldu. Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalandı ve işçiler davul-zurna eşliğinde halay çekerek zammı kutladı.

Finans 2024-03-05 15:28:56

Dünyanın en pahalı düğünün partisinde sahne aldı! Rihanna'nın ücreti dudak uçuklattı

Dünyanın 10’uncu, Hindistan’ın ise en zengin kişisi Mukesh Ambani'nin oğlu temmuz ayında evlenecek. 3 gün sürecek olan düğün öncesi kutlama partisi ise başladı. Partide Rihanna sahne aldı. Rihanna'nın sahne tarzı ve dansı sosyal medyada gündem olurken aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

Magazin 2024-03-02 10:37:04

Edirne'de vatandaşlara komşu Bulgaristan'da bahar geleneği olan marteniçka bilekliği dağıtıldı

Bulgaristan'ın Edirne Başkonsolosluğu çalışanları, ülkelerinde baharın gelişini kutlama geleneği olan "marteniçka" bilekliği dağıttı.

Yurthaber 2024-03-01 13:55:43

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, Atatürk'ün Marmaris'e gelişinin yıl dönümü törenine katıldı

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Atatürk'ün Marmaris'e gelişinin 89. yıl dönümü kutlama törenine iştirak etti.

Yurthaber 23-02-24 14:17

CHP lideri Özgür Özel'den 'Medeni Kanun' için kutlama mesajı: Çağının çok ötesinde adımlar atılabilmesini sağladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Medeni Kanun'un kabulünün 98'inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Haber 17-02-24 16:56

Sevgililer Günü çiçekleri: Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır? 14 Şubat'ta sevgiliye verilecek en güzel çiçek hangisi?

Sevgililer Günü, her sene 14 Şubat'ta sevgi ve aşkın simgelendiği özel bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine hediyeler alarak ve kutlama yaparak aşklarını yansıtırlar. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri çiçeklerdir. Çiçekler, görüntü ve kokuları ile sevginin ve aşkın en güzel simgelerinden biridir. Sevgililer Günü'nde en çok alınan çiçekler ise kırmızı güllerdir. Peki, Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır?

Kadin 12-02-24 19:00

Sevgililer Günü tartı tarifi: Sevgililer Günü tartı nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan Sevgililer Günü çeşitli firmaların ve mekanların düzenlediği organizasyonlarla birçok farklı seçenek ortaya çıkartır. Ancak bazı çiftler bu özel günü özel bir romantizmle, örneğin evinde kutlamayı tercih edebilir. Eğer siz de evde kutlama yapmayı seven çiftlerdenseniz bu özel günü özel bir tarifle renklendirebilirsiniz.

Yemek 08-02-24 01:19

Yapması kolay, lezzeti şahane: Sevgililer Günü'ne özel kalp marzipan tarifi! Kalp marzipan nasıl yapılır?

Sevgililer Günü gibi özel bir günde farklı tarifler denemek ve sevdiğiniz kişi ile birlikte bu tarifleri uygulamak isteyebilirsiniz. Ona hoş ve lezzetli bir Sevgililer Günü sürprizi hazırlayarak da baş başa özel bir kutlama yapabilirsiniz. Eğer siz de bu özel günü bu şekilde geçirmeyi tercih eden çiftlerdenseniz Sevgililer Günü'ne özel kalp marzipan tarifimiz tam size göre olabilir.

Yemek 08-02-24 00:50

Yılın en romantik gününe özel: Sevgililer Günü keki tarifi! Sevgililer Günü keki nasıl yapılır?

Yılın en romantik günü kabul edilen Sevgililer Günü her yıl aynı coşkuyla kutlanan bir gündür. Bu özel günde kimi çiftler çeşitli mekanların ve lokantaların etkinliklerine katılmayı tercih ederken kimileri birlikte hazırladıkları sofrada romantik bir akşam geçirmeyi tercih edebilirler. Böyle bir kutlama yapmayı tercih eden çiftlerdenseniz kendi mutfağınızda kolaylıkla hazırlayabileceğiniz Sevgililer Günü keki için verdiğimiz tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 00:34

Yüzde 71 zam aldılar! En düşük maaş 25 bin 500 lira oldu! Davul zurnalarla halay çekerek kutladılar

Düzce Belediyesi’nde imzalanan toplu iş sözleşmesi çerçevesinde en düşük maaş 25 bin 500 liraya yükseltildi. Maaşlara yüzde 71 zam yapılmış oldu. Zam haberinin ardından işçiler davul ve zurnalarla halay çekerek kutlama yaptı. kutladı.

Finans 30-01-24 01:17
Zam

Canan Hoşgör evlendi! Hamdi Alkan ile evliliğinden olan kızı Zeynep Alkan döktürdü

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör ve Yusuf Bakoğlu sessiz sedasız evlendi. Çift küçük bir kutlama yaparken Hoşgör'ün Alkan'dan olan kızı Zeynep Alkan düğün kutlamasında döktürdü. Zeynep Alkan'ın iddialı tarzı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 29-01-24 14:02

Bursa’da özel çocuklarla özel kutlama

Bursa’da özel çocukların üye olduğu 12 dernekle irtibata geçen restoran işletmecisi, 400 çocuk ve ailesine unutulmaz bir gün yaşattı.

Yurthaber 25-01-24 14:40

Çalışanlarının gözü önünde hayatını kaybetti! CEO'nun düşüş anı kamerada... Korkunç son!

Hindistan'daki Vistex isimli teknoloji şirketi korkunç bir olayla sarsıldı. Şirketin CEO'su Sanjah Shah, düzenlenen iki günlük kutlama etkinlikleri sırasında korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Çıktığı sahnede konuşma yapan Shah, 15 metreden bir anda yere çakıldı. Herkesin gözü önünde yaşanan olayda Shah hayatını kaybetti. O anlarda kameralar da kayıttaydı.

Trend 21-01-24 08:39

Atatürk’e hakaret eden şahıs tahliye edildi

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden şahıs tahliye edildi. Tahliye kararının ardından sanık tarafı tekbirli kutlama yaptı.

Yurthaber 16-01-24 14:36

Osmaniye’de ’7 Ocak Zafer Koşusu’ düzenlendi

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde ‘7 Ocak Zafer Koşusu’ yapıldı.

Yurthaber 04-01-24 14:28

Martı'dan İstanbul'daki 100 bin sürücüsüne özel kutlama

Ulaşım platformu Martı, İstanbul'da 100 bin TAG sürücüsüne ulaşmayı festivalle kutlayacak.

Yurthaber 04-01-24 10:51

Galatasaray resmi hesabından Ndombele'nin doğum gününü kutladı, taraftarların yorumları kırdı geçirdi!

Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ndombele geldiği günden bu yana beklentilerin altında bir performans sergilerken, Fransız oyuncu yeni yaşını kutladı. Sarı-Kırmızılılar resmi hesabından kutlama mesajı paylaşırken, taraftarların bu gönderiye attığı yorumlar ise herkesi güldürdü.

Spor 28-12-23 10:58

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle kentte kutlama töreni düzenlendi.

Yurthaber 25-12-23 12:19

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Filistin’in Bağımsızlık Günü için kutlama mesajı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin’in Bağımsızlık Günü dolayısıyla paylaştığı mesajında "15 Kasım 1988'de bağımsızlığını ilan eden kardeş Filistin’in Bağımsızlık Gününü kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber 15-11-23 16:02

Güzellik merkezi kurşunlanmıştı! Banu Parlak, Dilan Polat ve Engin Polat tutuklanınca göbek attı

Lüks yaşantısıyla gündeme gelen ve kara para aklama soruşturması nedeniyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dilan Polat’a, Engin Polat’a ve Engin Polat'ın babası Sezgin Polat’a hakkında, şarkıcı Banu Parlak'ın Güzellik Merkezi'nin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "azmettiricilik" suçundan tutuklama kararı verildi. Kararı duyan Banu Parlak göbek atarak kutlama yaptı.

Magazin 15-11-23 08:52

Ataşehir'de silahla havaya ateş açılmasına ilişkin 2 şüpheli yakalandı

Ataşehir'de cezaevinden tahliyeyi kutlama gerekçesiyle silahla havaya ateş açılması olayına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 09-11-23 07:20

En kanlı doğum günü: Ailesiyle kutlama yaparken el bombası patladı! Asistanını feci şekilde kaybeden Genelkurmay Başkanı Zalujnıy'dan açıklama geldi

Yeni yaşını kutlayıp hediyelerini açtığı sırada Genelkurmay Başkanı Asistanı bir anda el bombasının patlaması sonucu akılalmaz bir şekilde can verdi. Ukrayna halkına şok geçirten olayın üzerine polise haber verildi. Gennadiy Çastyakov evinde korkunç halde bulundu, patlamadan etkilenen tek kişi kendisi de değildi. İşte Çastyakov'un hayatına mâl olan kanlı doğum günü!

Haber 07-11-23 08:52

Madonna göğüslerini tülle kapadı! Sansürsüz poz olay oldu

Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı dünya turnesine devam ediyor. Turne sonrası iddialı pozlarını paylaşan efsane isim göğüslerini tülle kapatıp paylaştı. Ancak Instagram'ın çıplaklıkla ilgili kurallarını ihlal eden Madonna gündem oldu.

Magazin 05-11-23 14:15

Gediz’de 62 öğrencinin katıldığı satranç turnuvası yapıldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Cumhuriyetin 100.Yılı kutlama ekinlikleri çerçevesinde Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Satranç Turnuvası gerçekleştirildi.

Yurthaber 02-11-23 11:31

27 yıllık evlilik sona ermişti! Mehmet Aslantuğ'dan eski eşi Arzum Onan'a romantik kutlama

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitirdi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Aslantuğ eski eşinin doğum gününü kutladı.

Magazin 01-11-23 11:14

Öğretmeni sınıf arkadaşlarından ayırmıştı: Tepki çeken olay sonrası yeni görüntüler ortaya çıktı! Sınıfta da tek başına izlemiş

Afyonkarahisar'da bir ilkokulda 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarında öğretmeni tarafından disleksi rahatsızlığı olduğu ve dans hareketlerini yapamadığı iddiasıyla sınıf arkadaşlarından ayrılan M. E. T. ile sınıf arkadaşlarının prova görüntüleri de ortaya çıktı. Kutlama esnasında öğretmenin bu davranışı tepkilere neden olmuştu. Prova görüntülerine yorum yapan velilerin öğretmeni tebrik etmesi dikkat çekti.

Haber 31-10-23 12:46

Edis ve Sıla Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında beraber sahne aldı! Performansları geceye damga vurdu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle Maltepe etkinlik alanında bir kutlama düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte drone gösterisinin yanı sıra Sıla ve Edis düeti de büyük beğeni topladı.

Magazin 30-10-23 09:22

Tüm Türkiye'de 100. yıl coşkusu! Her yer kırmızı-beyaza büründü: İzmir'de 300 metrelik bayrak açıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim en büyük eserimdir' dediği Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları yurdun dört bir yanında büyük bir coşku ve sevinçle kutlanıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin başta olmak üzere 81 ilde kutlama alanları dolup taşarken, her yer adeta kırmızı-beyaza büründü. İzmir'de açılan 300 metrelik bayrak muhteşem görüntüleri ortaya çıkardı.

Haber 29-10-23 21:21

Fernando Muslera gönülleri fethetmeye devam ediyor! Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin Türkçe paylaşımlara devam ediyor

Fernando Muslera, Cumhuriyetimizin 100. yılına ilişkin kutlama mesajı yayınladı. Dün oynanan Çaykur Rizespor maçından sonra da Türkçe mesaj veren Muslera'nın peş peşe hamleleri herkes tarafından büyük alkış topladı.

Spor 29-10-23 11:59

Dışişleri Bakanlığı'ndan Cumhuriyet'in 100. yılı için kutlama paylaşımı

Dışişleri Bakanlığı, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle kutlama paylaşımında bulundu.

Haber 28-10-23 23:27

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında 'Bağımlılığa Karşı Bisiklet Turu' etkinliği gerçekleşti

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı yurt genelinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. Kutlama ekinlikleri kapsamında 100. Yılda 'Bağımlılığa Karşı Bisiklet Turu' etkinliği gerçekleşti.

Haber 28-10-23 16:47

Eşini çocuklarının gözü önünde katletti! Akılalmaz detay ortaya çıktı: 1 gün önce kutlama yapmışlar! Doğum günü pastası...

Adana'da emekli astsubay Y.E., tartıştığı eşi Seda E.'yi 3 çocuğunun gözü önünde tabanca ile vurarak öldürmüştü. Kan donduran vahşette akılalmaz bir detay ortaya çıktı. Emekli astsubayın, karısını öldürmeden 1 gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı öğrenildi. Öte yandan eşini tabancayla vurarak öldüren emekli astsubay tutuklandı ve ifadesinde "Korkutmak istedim" dediği ortaya çıktı.

Haber 27-10-23 12:46

Alemin Kıralı'nın yıldızı Elvin Levinler '100. yıl' kutlama pozuyla gündem oldu! 'Ayaklarını indir, bu ne biçim kutlama'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Ayben karakteriyle hafızalarımıza kazınan Elvin Levinler Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için Selanik'e gitti. Levinler'in '100. yılda çok özel bir ziyarete geldik' notu ile paylaştığı balkon pozu sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 26-10-23 17:21

MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023: 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajları ve kutlama sözleri

Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri için araştırmalar hız kazandı. Önemli gün ve haftalarda günün anlam ve önemine uygun mesajlar ve sözler yoğun ilgi görüyor. 19 Ekim'in "Muhtarlar Günü" ilan edilmesine ilişkin genelge, Resmi Gazete'nin 2015 yılında mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte anlamlı günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri

Haber 19-10-23 08:57

RESİMLİ 17 EKİM ASTSUBAYLAR GÜNÜ MESAJLARI 2023: En yeni, güzel, etkileyici ve resimli Astsubaylar Günü kutlama mesajları BURADA!

Astsubaylar Günü mesajları, resimli, etkileyici seçenekleriyle internette yerini aldı. Birçok kişi Instagram, Facebook, Thredas, Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlarla bu güne dikkat çekiyor. Biz de en yeni, güzel, etkileyici ve resimli Astsubaylar Günü kutlama mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte resimli Astsubaylar Günü mesajları...

Haber 17-10-23 10:37

Aydın’da Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama hazırlıkları ele alındı

Aydın Valisi Yakup Canbolat başkanlığında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.

Yurthaber 11-10-23 13:47

Galatasaray'ın Manchester United karşısındaki tarihi başarısı dünya gündemine oturdu! ''Ten Hag'ın fişini çektiler''

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United karşısında 3-2’lik skorla galip geldi. Maç sonunda sarı kırmızılı takımın tarafları ise Florya Metin Oktay Tesisleri’nde buluşarak kutlama yaptı. Galatasaray'ın bu galibiyeti Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı.

Spor 04-10-23 08:22

Sinan Akçıl'dan yeni sevgilisi Müjde Uzman'a kutlama! Oğuzhan Uğur'a olay gönderme

Eski sevgilisi Müjde Uzman ile yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Kızılcık Şerbeti'nin yıldızının doğum gününü ilginç sözlerle kutladı. Akçıl'ın bazı ifadeleri ise Uzman'ın eski aşkı Oğuzhan Uğur'a gönderme olarak algılandı.

Magazin 27-09-23 07:36

Düzce’de Ahilik Haftası kutlandı

19. Düzce Ahilik Kültürü Haftası etkinlikleri yürüyüş ve törenle başladı. Kutlama renkli görüntülere sahne olurken, yılın ahisi 73 yaşındaki Ali Kemal Turan seçildi.

Yurthaber 18-09-23 14:17

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'in 60. yaş pozları yıktı geçti! Güzelliğiyle büyüledi

Şarkıcı Yonca Evcimik, 60. yaşını devirdi. Doğum gününe özel pozlar veren ünlü isim fit pozlarını Instagram hesabında paylaştı. Evcimik'in 60. yaşa özel pozları adeta yıktı geçti. Ünlü şarkıcıya kutlama yorumları yağdı.

Magazin 16-09-23 11:02

Fatih Terim'e büyük kutlama! Acun Ilıcalı paylaştı, ünlü isimler akın etti

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, doğum gününü özel bir organizasyonla kutladı. Büyük bir kutlama ile yeni yaşını kutlayan Terim'in doğum gününe ünlü isimler akın etti. Acun Ilıcalı'dan ise paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-09-23 13:43

İstanbul'da Büyük Zafer'in 101. yıl dönümü Yenikapı'daki etkinlikle kutlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB), 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen programa katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşma yaptı.

Haber 30-08-23 23:07

Hatay’daki 30 Ağustos kutlamalarında ilginç görüntü! Askerler su içinde yürüdü…

Depremden sonra sık sık deniz suyunun bastığı İskenderun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında ilginç görüntüler taşandı. Deniz sularının bastığı alandaki kutlamalarda öğrenciler ve askerler su içinde yürüdü. Tören sırasında kutlama alanına kadar gelen bir balığı ise zabıta görevlisinin tören alanından uzaklaştırma çabaları da dikkat çekti.

Haber 30-08-23 15:15

Erzurum’da 30 Ağustos provası

Erzurum’da 30 Ağustos Zafer Bayramı için prova yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümü kutlama münasebetiyle Erzurum’da bu gün yapılan provadan dolayı saat 09:00’dan itibaren bazı cadde ve yollar trafiğe kapatıldı.

Yurthaber 28-08-23 12:35

SON DAKİKA | Erdoğan'dan Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümünde dikkat çeken mesajlar Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 'Türkiye Yüzyılı' mesajı veren Erdoğan "Birilerinin sürekli felaket tellallığı yaparak, karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Onlar tarihin tozlu raflarına kaldırıldıklarının farkında değiller. Biz Türkiye Yüzyılı'nı adım adım inşa ederken onların tek yapabileceği, ortaya çıkan zafer anıtını seyretmek olacaktır" dedi.

Haber 26-08-23 11:31

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 14 Ağustos 2023 MasterChef'te yeni takımlar belli oldu!

MasterChef All Star'ın 14 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık mücadelesi yaşandı. Yarışmaya son olarak Mert veda etti. Yedek yarışmacılardan Kıvanç ise ana kadroya dahil oldu. Kaptanlık oyununda Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan kutlama pastası yapmalarını istedi. Peki, 14 Ağustos 2023 MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu?

Magazin 15-08-23 08:05

Hem daha lezzetli hem de daha sağlıklı bir pilav için en iyi basmati pirinç markaları

Pirinç pilavı, Türk mutfağında uzun yıllardan beri oldukça önemli bir yer kaplar. Birçok yemeğin yanında servis edilen pilav; düğün, nişan, kutlama gibi organizasyonların da vazgeçilmez lezzeti olarak bilinir. Birçok pilavlık pirinç türü bulunur. Bunların içerisinde basmati pirinç lezzeti ve kalitesiyle ön plana çıkar. Farklı markaların ürettiği basmati pirinç çeşitleri bulabilirsiniz.

Yemek 26-07-23 16:27

Atakum’da Lozan Antlaşması’nın 100. yıl dönümüne özel kutlama

Atakum Belediyesi ve ADD Samsun Şubesi iş birliğinde Lozan Antlaşması’nın 100. yıl dönümüne özel program ilçedeki Lozan Parkı’ndan düzenlenen programla kutlandı.

Yurthaber 24-07-23 11:27