Kutu Gazli Icecek Haberleri

Öğrenciler zeka oyunlarıyla teknoloji bağımlılığından uzaklaştırılıyor

Erzurum'da hazırlanan eTwinning projesiyle okul öncesi ve ilkokul öğrencileri, İtalya'daki çocuklara da öğrettikleri kutu oyunlarıyla hem gelişiyor hem de teknoloji bağımlılığından uzaklaşıyor.

Yurthaber 2024-04-04 12:24:13

Yalova'da gören inanamadı! Sokaklarda kafasında karton kutuyla gezdi

Yalova’da şaşırtan görüntüler ortaya çıktı. Bir kadın kafasına karton kutu geçirerek herkesin şaşkın bakışları arasında sokaklarda dolaştı. Görenlerin dönüp bir daha baktığı kadın, daha sonra gözlerden kayboldu.

Haber 2024-03-31 00:24:38

Sandık görevlisi nasıl olunur? 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Yönetmelikler ve kanunlar kapsamında bir nüfusun pek çok aday arasından birini veya birkaçını seçme işi, seçim olarak ifade edilir. Seçim döneminde insanlar hür iradelerini kullanarak oylama yapmaktadır. Bu oylar oy pusulası denilen bir kâğıt üzerine mühür basılarak gerçekleşir. Oyların atıldığı kutu sandık olarak ifade edilirken, bu sandıkların başında yer alan kişiler ise sandık görevlisi olarak tanımlanır. Peki, sandık görevlisi nasıl olunur ve 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Haber 2024-03-18 18:53:01

Kutu açılış videosuyla 'Tablet Reis' olarak hafızalara kazınmıştı! Yıllar sonra gelen 'kurgu' itirafı gündem oldu

2013 yılında internetten satın aldığı tabletin kamera karşısında kutusunu açarak o anları video çeken Onurcan Güzel 'Tablet Reis' olarak viral olmuştu. Kutunun içinden salatalık çıktığını gösteren Güzel'in "Bileydim böyle olacağını" sözleri yıllarda hafızalardaki yerini almıştı. Küçük yaşta fenomene dönüşen Güzel katıldığı bir YouTube programında o anların kurgu olduğunu itiraf etti.

Trend 2024-03-09 13:17:49

Diğer Haber Etiketleri

Erzurum kutu oyunları teknoloji bagimliligi zeka oyunu sokak karton gezi sandık görevlisi sosyal medya tablet Gaziantep gümrük kaçakçılık karkamış gümrük kapısı ilaç devlet hastaneleri Atık Eskişehir geri dönüşüm Meslek Lisesi plastik su şişesi otomotiv Otomobil sektör kara kutu Avrupa Birliği hava yastığı hız Afyonkarahisar onurcan Sosyal medya fenomeni Güney Kore ele Manken Tuğba Özay yılbaşı gecesi en eğlenceli kutu oyunları en iyi kutu oyunları uno tombala tabu xl monopoly türkiye jumanji isim şehir depo Hatay Reyhanlı iddianame soba fare İstanbul Balıkesir Kocaeli tiktok keşif Mardin boxer boxer erkek kutu Batman tabu monopoly arı sabiha gökçen havaalanı Ticaret Bakanlığı fenomen gotik Ankara esenboğa uçak kutu oyuncaklar kutu oyunu en güzel kutu oyunları dondurma Amerika denizanası Hong Kong Çin ev dekorasyon ev dekorasyon modelleri ev dekorasyon ürünleri ev dekorasyonu fatih özer Thodex son dakika Oyuncu yaşında çocuktan al haberi Evrim Akın İspanya atlantik okyanusu gemi operasyon tarihi eser Twitch test ölüm uzun yaşam Akdeniz diyeti uzman Fahrettin Koca kanser Hemşire darülaceze uyku yemek su yaşlı vücut Ceyda Ersoy esra ceyda ersoy cicişler dizüstü bilgisayar İngiltere kedi sigara alkol Cinsel sorunlar egzersiz ereksiyon erkek Cinsellik seks kilo verme Viagra Personality Quiz cinsel ilişki seksolog kadın fayda araştırma ilişki sorunları sevişme faydalari dışkı Reddit bal arısı kestane balı prezervatif Kurye yemek siparişi

Gaziantep'te yaklaşık 1500 gümrük kaçağı ilaç ele geçirildi

Gaziantep'te "kırmızı reçete" ile satılabilen yaklaşık 1500 kutu kaçak ilaç ele geçirildi.

Yurthaber 05-03-24 15:46

Bakkalda ele geçirildi, devlet hastanelerinin çıktı! Tam 35 bin kutu ilaç...

Adana’da polisin operasyon düzenlediği bakkal dükkanında çoğu kanser tedavisinde kullanılan 35 bin 206 kutu ilaç ele geçirildi. Farklı devlet hastanelerine ait olduğu belirlenen ilaçları, usulsüz yollarla temin ettiği belirtilen Erdal B. ile eşi Hicran B. gözaltına alındı. Ayrıca ilaçların hastanelerden kim tarafından ve nasıl çıkartıldığının tespit edilmesi için de çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 10:59

Atık plastik şişe kapakları öğrenciler tarafından kutu oyununa dönüştürülüyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sıfır Atık Kulübü tarafından okulda toplanan su şişelerinin kapakları, zeka ve strateji oyunu "beştemse" tablası ve boncuklarına dönüştürülüyor.

Yurthaber 28-02-24 11:34

Otomobillerde yeni dönem: Kara kutu zorunluluğu geliyor, 27 ülkede geçerli olacak!

Avrupa Birliği ülkelerinde satılacak tüm yeni otomobillerde zorunlu “kara kutu” olacak. Kara kutu zorunluluğu 2024 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak.

Finans 30-01-24 12:22

Bira yüklü tır refüje devrildi, 1 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan bira yüklü tır refüje devrilirken, kazada tırın dorsesindeki binlerce kutu bira ise çevreye dağıldı.

Yurthaber 29-01-24 12:28

Kutu açılış videosuyla hafızalara kazınmıştı... 'Tablet Reis' imaj değişikliğine gitti! Son halini görenler tanıyamıyor

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Güzel, şuan büyüdü ve kocaman oldu. Tarzını yenileyen fenomenin son hali dikkat çekti.

Magazin 29-01-24 10:10

Sosyal medya fenomeni çırılçıplak sokak ortasında dolaştı! Yabancıların dokunması için göğüs deliklerini açtı... Herkesi şoke etti

Ain olarak bilinen sosyal medya fenomeni ilginç uygulaması sayesinde görenleri şaşkına çevirmeyi başardı. Çırılçıplak sokakta dolaşan fenomen isim üzerine sadece bir karton kutu giymeyi tercih etti. Karton kutunun göğüs bölümlerine delik açan Ain, dokunmak isteyenlere izin verince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Trend 16-01-24 10:39

Tuğba Özay şehir hayatından bıktı, doğaya kaçtı! 150 bin TL'den fazla ödedi ama tuvalete bile giremiyor... İşte kutu gibi evi

Daha önce çiftliği yandığı için zor günler geçiren Tuğba Özay da şehir yaşantısından kaçarak doğaya sığındı. Son dönemde popüler hale gelen karavan hayatına geçen Özay'ın kutu gibi evi şaşırttı. Özay evini alabilmek için 150 bin TL'ye motosikletini de sattı.

Magazin 26-12-23 15:21

Monopoly'den Tabu'ya yılbaşında sevdiklerinizle keyifli dolu vakit geçirmenizi sağlayacak kutu oyunları

Yılbaşı gecesinde sevdiklerinizle bir araya gelip eğlenceli bir atmosfer yaratmanın en harika yolu kutu oyunlarından geçiyor! Uno'dan Tabu'ya, Monopoly'den İsim Şehir Hayvan'a kadar çeşitli oyunlarla unutulmaz ve dolu dolu geçecek bir yılbaşı gecesi için hazır olun. Bu kutu oyunları, sevdiklerinizle bir araya gelmenin ve bol kahkaha ile dolu bir gece geçirmenin en güzel yollarından birisi. İşte, sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli bir yılbaşı için 10 harika kutu oyunu!

Haber 21-12-23 13:01

Hatay'da depoda stoklanan 10 bin kutu ilaç ele geçirildi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, bir depoda stoklandığı tespit edilen 10 bin kutu ilaç ele geçirildi.

Yurthaber 05-12-23 13:41

Hurda sobadan çıkan kutu terör örgütü PKK'nın elebaşı Sabri Ok'un ağabeyini deşifre etti

Adıyaman'da, bir hurdacının satın aldığı sobadan çıkan kutudaki terör örgütü PKK/KCK'ya ait belgeler sayesinde yakalanan örgütün elebaşlarından Sabri Ok'un ağabeyi Mehmet Ok'a 22,5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 21-11-23 12:15

Görüntüler İstanbul'dan! İnsanlar yemek yerken içeri girip fare dolu kutuyu fırlattı 'Müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin'

İstanbul'da bir şahsın Mc Donald's şubesine giderek bir kutu dolusu fare bıraktığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerde şahsın, "Sizler müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin." dediği duyuldu. Görüntülere sosyal medyada çok sayıda yorum geldi.

Haber 06-11-23 11:05

Kır bekçisinden takdire şayan hareket! Yolda bulduğu altın dolu kutuyu sahibine teslim etti: Ağlayanın malı, gülene yarar mı

Balıkesir'de Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nda görevli kır bekçisi Levent Karakoç, yolda içerisinde 1 milyon 250 bin TL değerinde altın olan kutu buldu. Bekçi Karakoç bulduğu milyonluk kutuyu tereddüt etmeden jandarma aracılığıyla sahibine ulaştırdı.

Haber 04-09-23 15:27

2 iş yerine baskın: Gümrük kaçağı purolar, sigaralar ele geçirildi

Kocaeli’de polis ekiplerince 2 iş yerine yapılan operasyonda gümrük kaçağı 850 kutu elektronik sigara tütünü, bin puro, 150 elektronik sigara, 200 paket kaçak sigara ele geçirilirken 3 kişi hakkında da işlem başlatıldı.

Yurthaber 25-08-23 13:22

Arkadaşının kaybolan yüzüğünü bulmak için suya atladı! Öyle bir şey keşfetti ki... Değeri dudak uçuklattı

TikTok kullanıcısı ColtyyandCombo arkadaşlarıyla nehire girdikleri yerde yüzüğünü düşürdükten sonra eğlenceli bir keşfe imza attı. Arkadaşının yüzüğünü bulmak için daldığı anları TikTok’tan paylaşan ColtyyandCombo gizemli bir kutu buldu. Kutunun içinden ise yıllardır kullanılmayan bir silah ve mücevher çıktı. Mücevherin değeri ise dudakları uçuklattı.

Trend 23-08-23 08:42

Yer: Mardin! Gören şaşkına döndü, başında karton kutuyla dolaştı: Sebebi ise...

Tüm Türkiye'de sıcak havalar etkili oluyor. Mardin'de hava sıcaklıları 40 dereceyi aştı. Sıcaktan bunalan bir kişinin yaptığı görenleri şaşkına çevirdi. Sıcaklardan korunmak için bir vatandaş kafasına karton kutu geçirdi. Başında karton kutuyla gezen vatandaşın görüntüsü bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 15-08-23 17:13

Rahat, şık, kaliteli, uygun fiyatlı... Kullanıcılarından tam not alan boxer setini sizin için inceledik

Şimdiye kadar denediğiniz tüm boxerları unutun! Karşınızda çok satanlarda ilk sırada yer alan, kullanıcılarının öve öve bitiremediği bir boxer seti var: Anthony Jackson 6'lı Kutu Premıum Boxer Quinn 447 C! Konforlu bir giyim deneyimi yaşamak ve tarzınızı bir adım öne taşımak isterseniz bu boxer setiyle mutlaka tanışmalısınız.

Haber 07-08-23 12:07

İçindekileri bilmeden kilitli bir kutu satın aldı! Çıkanlara inanamadı... “Bu çok eğlenceliydi”

TikTok’ta Bearded Thrifter adıyla paylaşım yapan bir adam ilginç bir deneyiminden söz etti. Çocuklar için bağış yapılan bir hayır kurumunun dükkanında içinde ne olduğunu bilmeden kilitli bir kutu satın alan adam çıkanlara inanamadı. Keşfini TikTok’tan paylaşan adam maddi değeri bulunmasa da kutudan bir sürü takı çıktığını gösterdi.

Trend 28-07-23 15:35

Tabu nasıl oynanır? Tabu oyunu kuralları nelerdir?

Bazı oyunlar çok eski tarihlere dayandığı halde ve yüzlerce yıl önce icat edilmesine rağmen günümüzde varlıklarını sürdürmeyi başarmıştır. Bazen de icadı daha yakın bir döneme dayanan oyunlar kısa süre içinde tüm dünyada benimsenmiş ve sevilmiştir. Tabu oyunu da bir kutu oyunudur ve bin dokuz yüzlü yılların sonlarında piyasaya sürülmüş yakın dönem oyunu olmasına rağmen bir anda tüm dünyada oynanmaya başlamıştır.

Haber 27-07-23 03:41

Monopoly nasıl oynanır? Monopoly oyunu kuralları nelerdir?

Kutu oyunları olarak da bilinen çeşitli oyunlar vardır. Bu oyunların çoğu eski zamanlara ve çok eski tarihlere dayanır. Yüzlerce yıl önce icat edilen birçok oyunun modern versiyonu bugün güncellenmiş halleri ile hala varlıklarını sürdürmektedir. Monopoly isimli kutu oyunu da bin dokuz yüz otuzlu yılların ortalarında milyonlarca kişi tarafından tanınmış ve benimsenmiş, birden fazla kişi ile oynanan bir oyundur.

Haber 26-07-23 22:43

Küçük şeffaf kutular içinde 1230 adet! Tedirgin halleriyle dikkat çekince... Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda toplam bin 230 adet Karniyol cinsi canlı arı ele geçirdi. Gümrük ve pasaport işlemleri esnasında tedirgin halleriyle dikkat çeken şüpheli şahsın bagajlarında yapılan kontrollerde arıların 205 şeffaf kutu içerisinde bulunduğu öğrenildi.

Haber 19-07-23 11:08

Kutu açılış videosuyla hafızalara kazınmıştı... Tarz değiştirdi, yine gündem oldu! 'Tablet Reis': Bu açıklamayı yapmak zorundayım

İnternetten satın aldığı tablet için çektiği kutu açılış videosuyla sosyal medyada bir dönem viral haline gelip 'Tablet Reis' adıyla ünlenen Onurcan Güzel yeni tarzıyla görenleri şaşırtmayı başardı. Attığı fotoğraf sonrası yanlış anlaşıldığını belirten Güzel, "Şu an şu açıklamayı yapmak zorundayım" notuyla bir paylaşım yaptı.

Trend 11-06-23 12:13

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda hareketli anlar! Yolcu uçağında bomba araması yapıldı

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda, özel hava yolu şirketine ait yolcu uçağında, bomba ihbarı üzerine arama yapıldı. 112'yi arayan ihbarcının, 2 yolcu tarafından uçağa kutu içinde patlayıcı madde konulduğunu söylediği öğrenilirken, yapılan aramada olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Haber 25-05-23 16:34

Arkadaşlarının gerçek yüzünü görmek isteyenlerin sahip olması gereken kutu oyunları

Kutu oyunları aile ya da arkadaşlarla bir araya gelindiğinde yapılabilecek en eğlenceli aktivitelerden biri. Bu oyunlar hem tatlı bir rekabet ortamı yaratır hem evde geçirdiğiniz vakti çok daha eğlenceli hâle getirir. Peki, hangi kutu oyunları size göre? Bu sorunun cevabı niteliğinde hazırlanan, sevdiklerinizle oynayabileceğiniz en eğlenceli kutu oyunları için listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 24-05-23 16:01

Skandal görüntüler! Süpermarketteki dondurmanın kapağını açıp yaladılar... Sonrasında ise yerine geri yerleştirdiler

Amerika Birleşik Devletleri’nde süpermarkette alışveriş yapan bir çift ilginç bir eyleme imza attı. Sosyal medyadan çekim yapan çift buzdolabına yönelerek bir kutu dondurma aldı. Dondurma kutusunun kapağını açan çift sırayla kutunun içini yaladı. Görüntüleri sosyal medyadan yayınladıktan sonra tepkiler peşi sıra geldi.

Trend 12-05-23 09:15

Yeni keşfettiler! Görenleri şaşırttı... 24 gözü var

Hong Kong'daki bilim insanları, şeffaf ve küp şeklinde kutu denizanaları keşfetti. Araştırmacılar, yeni keşfedilen türe Tripedalia maipoensis adını verdi. Tripedalia maipoensis denizanalarının 24 gözlü olduğu söyleniyor. 1,5 santimetre uzunluğundaki hayvanın insanları etkileyip etkilemediği ise merak ediliyor.

Haber 27-04-23 09:47

Evinizi daha geniş, aydınlık ve ferah gösterebilecek ipuçları

Geniş ve ferah odalar hem insanın içini açıyor hem göze daha çok hitap ediyor. Ancak her zaman istediğimiz gibi geniş evler bulamayabiliyoruz. Küçük odalar, dar koridorlar, tabiri caizse kutu gibi evlerle daha çok karşılaşıyoruz. Eğer sizin de eviniz istediğinizden küçükse ve odaları daha geniş göstermek istiyorsanız bazı illüzyonlar yaratabilirsiniz. Peki, küçük evinizi daha geniş göstermek için neler yapabilirsiniz? Gelin, birlikte öğrenelim.

Haber 20-04-23 15:25

SON DAKİKA | Kutu detayı dikkat çekti! İşte ilk görüntüler... Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberi: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer iade edildi. Türk Interpol yetkilileri tarafından teslim alınan ve Arnavutluk'tan Türkiye'ye getirilmek üzere yola çıkan Özer, son dakika gelişmesine göre Türkiye'de... Özer'in bulunduğu uçak sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'na indi. Emniyet Genel Müdürlüğü de Özer’e ilişkin bir açıklama yaptı. Özer'e ait laptop ve cep telefonuyla dijital materyallerin olduğu bir kutu, uçağa giren polis ekipleri tarafından özel olarak teslim alındı.

Haber 20-04-23 09:01

Çocuktan Al Haberi'nin kutu bebek Ebrar'ı koca kız oldu! Son hali görenleri şaşırttı

'Kutu Bebek' adıyla hatırlanan Ebrar Demirbilek, 2016-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programıyla tanındı. Küçük yaşlardan beri ekranlarda olan Demirbilek şimdilerde kocaman kız oldu. Demirbilek'in son halini görenler tanıyamadı. İşte son hali...

Magazin 03-03-23 09:09

Evini yenilemeye karar verdi! Duvardan resmen servet çıktı... İçi para dolu kutuyu görünce şaştı kaldı

İspanya’da yaşayan Tono Pineiro isimli bir adam evini yenilemeye karar verdi. Evindeki tadilatını kendisi yapan adam duvarda özel bir bölme olduğunu fark ederek büyük bir dikkatle açtı. Bölmeden içinde nakit para dolu bir kutu çıkartan Pineiro büyük bir mutluluk yaşadı. Ancak Pineiro’nun mutluluğu bulduğu nakit parayı artık kullanamayacağını öğrendiğinde kısa sürdü.

Trend 03-02-23 08:21

Filmleri aratmayan olay! Uçsuz bucaksız okyanusta mahsur kaldı, 24 gün sonra kurtarıldı

Atlantik Okyanusu'nda filmleri aratmayan bir olay yaşandı. Küçük bir yelkenli tekneyi tamir ettiği sırada hava şartlarından dolayı sürüklenerek kaybolan 47 yaşındaki Elvis Francois, 24 gün sonra Kolombiya donanması tarafından kurtarıldı. Francois'in 24 gün boyunca bir şişe domates sosu, sarımsak tozu ve bir kutu et suyu ile beslendiği ortaya çıktı.

Haber 20-01-23 21:41

Batman'da tarihi eser operasyonlarında 76 sikke, kitap ve kutu ele geçirildi

Batman'da tarihi eser operasyonlarında 76 sikke, kitap ve kutu ele geçirildi.

Yurthaber 20-01-23 13:40

Twitch yayıncısı TheDanDangler, hayranından gelen hediyeyle şaşkına döndü! Bir kutu dolusu parayı gönderme nedeni şaşırttı

Twitch yayıncısı TheDanDangler, hayranından gelen bir hediye karşısında şaşkına döndü. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayın sırasında kendisine gelen bir kutuyu açan TheDanDangler, paketten 8 bin sterlinlik (yaklaşık 183 bin TL) nakit parayı görünce şaşırdı. İsimsiz bir hayranı tarafından gönderilen paketteki notta TheDanDangler’in kalça estetiği olması için bu paranın gönderildiği yazılıydı.

Trend 13-01-23 10:02

Hemen deneyin! Uzun yaşamın sırrı olarak biliniyor...Yapabilenler çok daha uzun yaşıyor

Ölüm, bilinmeyen bir kapalı kutu olarak görülüyor. Ölümün etkilerinin bilinmemesi birçok kişinin bu konuyu en büyük korkusu haline getirmesine sebep oluyor. Dünyada en uzun yaşayan insanların bulunduğu 'mavi bölge' insanları uzun yaşam için uyguladıkları yöntemleri paylaşıyor. Ayrıca evde yapılan basit bir testin uzun yaşamla bağlantılı olduğu belirtiliyor.

Haber 12-01-23 09:09

SON DAKİKA | Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'Kanser hastalarına sahte ilaç kullandırıldı' iddiasına ilişkin açıklama!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'kanser hastalarına sahte ilaç kullandırıldı' iddiasına ilişkin, ''TİTCK kayıtlarına göre ülkemize Bangladeş'ten bugüne kadar iddiaya konu olan ilacın bir kutu dahi girişi olmamıştır. İlacın sahte olduğu belirlenir belirlenmez ilgili tüm bilgi ve belgeler sunularak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu'' dedi. Grip ve Covid-19 salgınına ilişkin son durumu da paylaşan Bakan Koca, "Endişe etmeyi gerektiren bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Haber 10-01-23 12:11

Darülaceze hemşiresi ölümden birkaç saat önce yaşananları teker teker açıkladı! Her şey böyle başlıyor...

Ölüm en korkulan konular arasında yer alıyor. İnsanlar ölüm anında acı çekip çekilmediğini merak ediyor. Gizli kutu olarak bilinen ölüm hakkında çok çeşitli bilgiler bulunuyor. Darülaceze hemşiresi sosyal medya hesabından yayınladığı videoda ölen hastaların benzer durumları yaşadığını açıkladı. İşte ölümden önce yaşananlar...

Haber 23-12-22 16:33

Ablası çocuğa cinsel istismardan tutuklanmıştı! 'Ciciş kardeş' Ceyda Ersoy’un evinden kokain çıktı... Şok çıkış: Başkaları dışarıda cirit atıyor

“Çocuğa cinsel istismar” suçundan tutuklu bulunan kamuoyunda “Ciciş Kardeşler” olarak bilinen Esra Ersoy’un Etiler'deki evine düzenlenen baskında pencereden aşağıya atılan kutu içerisinde bir miktar kokain ele geçiren polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ceyda Ersoy, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 22-12-22 13:17

1.500 dolarlık bilgisayar sipariş etti, gelen paketle neye uğradığını şaşırdı!

61 yaşındaki Alan Wood, yaklaşık 1.500 dolar harcayıp bir dizüstü bilgisayar sipariş etti ancak hayatının şokunu yaşadı. İddialara göre emekli adama dizüstü bilgisayar yerine iki kutu köpek maması gönderildi. İngiliz, kendisine iki kutu köpek maması gönderildiğinde tam anlamıyla neye uğradığını şaşırdı.

Haber 19-12-22 15:22

Mama parası biriktirmek için kaldırımda bekleyen kedi ilgi odağı oldu

Bilecik'te esnafların bakımını üstlendiği bir sokak kedisinin yanına konulan boş kutu ve yerdeki 'Mama parası' yazılı kâğıdı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Haber 02-12-22 11:58

Doğal viagra etkisi yaratıyor! Ereksiyon için en etkili ipuçları

Cinsellik üstü kapalı bir kutu olarak görülüyor. Toplumda birçok kişi cinsel sorunlar yaşasa da bu sorunları anlatmaya utanıyor. Çevreden duyulan yanlış bilgiler ile cinsel sorunları tedavi etmeye çalışıyor. Uzmanlar ereksiyon olmak için kullanılan viagranın etkisinde olacak etkili ipuçlarını açıklıyor.

Haber 21-11-22 10:09

Dedektif misin yoksa bankacı mı? Hangi oyun kişiliğini yansıtıyor?

Günümüzde sosyal aktivite olarak en çok tercih edilenlerden biri de kutu oyunları oluyor. İki veya daha fazla kişiyle oynanabilen bu oyunlarla aile ve arkadaş ortamlarında çok sık karşılaşıyoruz. Herkesi kaynaştıran bu oyunlardan bakalım hangisi senin kişiliğini yansıtıyor!

Trend 16-11-22 16:02

Araştırmanın sonucu sarsıcı! Seks hakkında hiç bilmediğimiz gerçek...

Seks, birçok insan için temel ihtiyaç olarak görülüyor. Cinsellik hakkında çok çeşitli araştırmalar yapılıyor. Üzeri kapalı bir kutu olan ve konuşulmayan cinsel ilişki hakkında yapılan son araştırmanın sonuçları oldukça sarsıcı. Yapılan ankete katılan erkekler ve kadınların sevişme üzerine düşündüklerinin birbirinden tamamen farklı olduğu ortaya çıktı.

Haber 16-11-22 13:41

Milletvekilinin ofisinin girişine bir paket dışkı bıraktı! Polisler her yerde onu arıyor

Bu ayın başlarında, kimliği belirsiz bir kişi, İngiliz bir siyasetçi ve 2019 genel seçimlerinden beri Muhafazakâr Parti milletvekili olan Siobhan Kathleen Baillie'nin ofisinin dışına bir kutu dışkı bıraktı. Üzerinde milletvekilinin adının yazılı olduğu bu kutuyu bırakan kişi şimdi polisler tarafından aranıyor.

Trend 14-11-22 12:32

Metal dedektörüyle bahçesini karış karış aradı! 100 yıllık madeni paranın değeri dudak uçuklattı

İsmini açıklamak istemeyen bir Reddit kullanıcısı metal dedektörle bahçesinde yaptığı araştırmanın sonucunda ilginç bir keşfe imza attı. Metal dedektörünün bir ağacın altında sinyal vermesinden sonra bölgeyi kazan adam tekne bir kutu buldu. Teneke kutunun içinden 100 yıl öncesine ait madeni paraların çıktığını fark eden adam değerini öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 29-10-22 10:41

Gümrük kapısında şaşkına çeviren görüntü! Belinde bin 100 adet bal arısı ele geçirildi

Sarp Gümrük Kapısı'nda görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Gümrükten geçmek isteyen bir kişinin şüpheli hareketlerini fark eden Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, yolcuya üst araması yaptı. Yolcunun beline sarılı 110 ahşap kutu içerisinde tam bin 100 arı ele geçirildi. Bir aracın yakıt deposunda ise 104 kilogram 150 gram kestane balı bulundu. İşte olayın detayları...

Haber 27-10-22 11:35