Kutul Amare Zaferinin Haberleri

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ı tebrik etti; Ekrem İmamoğlu'nu aramadı! Çok konuşulacak iddia

31 Mart'taki yerel seçimlerde 1977 yılından bu yana ilk kez birinci parti olarak sandıktan çıkan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından Mansur Yavaş ve Özgür Özel’i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak Ekrem İmamoğlu’nu aramadığı iddia edildi.

Haber 2024-04-06 09:18:25

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Yurthaber 2024-04-02 11:23:46

'Çoban bile olmaz' sözüne yanıt verdi! YRP'den Aziziye Belediye Başkanı seçilen Akpunar, kepenek giyerek zafer turu attı

Erzurum'un Aziziye ilçesinde seçimin ardından ilginç bir olay yaşandı. Yerel seçimden önce Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in "O arkadaşımızdan belediye başkanı olmaz. Çoban bile olmaz. Çoban bile bir zaanat işidir" diye eleştirdiği Yeniden Refah Partisi'nin adayı Emrullah Akpunar, Aziziye'de seçimi kazandı. Akpunar seçim zaferinin ardından, ilçede kepenek giyerek tur attı.

Haber 2024-04-01 22:52:33

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: 'Fark 1 milyonun üstünde'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "1 milyonun üstünde biraz farkla birinci durumdayız. Bu an itibarıyla 16 milyon yetkiyi bize vermiştir. Seçimi kazanmış bulunuyoruz" dedi. Seçim zaferinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye'nin de olduğu Saraçhane'ye geçen Ekrem İmamoğlu, kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Haber 2024-03-31 23:38:28

Çanakkale Zaferinin 109. yılında şehitler anıldı

Manisa’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümü kapsamında Manisa Şehitliğinde anma programı düzenlendi.

Yurthaber 18-03-24 12:26

Diyarbakır’da 18 Mart kahramanları tüfek atışıyla anıldı

Diyarbakır’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109’uncu yıl dönümü, tüfek atışı ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yurthaber 18-03-24 11:58

Fenerbahçeli sporcuya şaşırtan sürpriz! Buket Sena o anları kameraya kaydetti

Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası'nı, finalde Anadolu Efes'i 80-67 yenen Fenerbahçe Beko kazanmıştı. Sarı-lacivertlilerin oyuncusu Emre Ekşioğlu'nun sevgilisi Buket Sena, Türkiye Kupası zaferinin ardından sevgilisini karşıladığı video sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Spor 19-02-24 09:26

Arjantin First Lady'si Fatima Florez'in cinsellik itirafı dünya basınını salladı! Arjantin Cumhurbaşkanı Javier Milei'yi böyle övdü... Patlayıcıyız

La Libertad Avanza (Özgürlük İlerliyor) ittifakının Arjantinli başkan adayı Javier Milei yaklaşık yüzde 55 oy ile ülkenin yeni devlet başkanı olarak seçilmişti. Milei'nin seçim zaferinin sonrasınde çiçeği burnunda cumhurbaşkanının sevgilisi Fatima Florez 'First Lady' olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Florez, sevgilisi Javier Milei'ye dair yaptığı açıklamalarla dünya basınında gündem yarattı.

Trend 23-01-24 14:37

Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisinin ardından coşkulu karşılama!

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş zaferinin ardından sarı-lacivertli oyuncuları tesiste coşkuyla karşıladı.

Spor 10-12-23 00:20

Gecesi kara, sabahı zafer! Siyasilerden peş peşe '15 Temmuz' mesajları

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle siyasilerden art arda mesajlar geliyor. Bakanların yanı sıra iktidar ve muhalefet cephesinden yapılan açıklamalarda demokrasi zaferinin önemi vurgulanırken 15 Temmuz direnişinin kahramanları minnetle anıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli, '15 Temmuz' mesajında, "Türk milletinin istiklal ve irade gücü FETÖ’cü canilere 15 Temmuz’u zindana çevirmiştir" ifadelerini kullandı.

Haber 15-07-23 10:18

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası zaferinin ardından taraftarlar sokağa döküldü!

Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir’i 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmasının ardından başta Kadıköy olmak üzere yurdun birçok noktasında kupa zaferi coşkuyla kutlandı. Bağdat Caddesi ve Şükrü Saraçoğlu Stadı önünde toplanan taraftarlar Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Spor 12-06-23 07:54

Ayvalık’ta Kut’ül Amare Zaferi unutulmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Kut’ül Amare Zaferi’nin yıldönümü düzenlenen etkinlik ile kutlandı.

Yurthaber 28-04-23 08:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin yaralarını ancak Çanakkale ruhu ile sarabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde düzenlenen 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıldönümü Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle deprem ve sel felaketiyle yüreklerimizin yandığı bu dönemde Çanakkale ruhuna tekrar ihtiyacımız var. Depremin yaralarını bu ruhu dirilterek sarabiliriz" dedi.

Haber 18-03-23 14:36

Çivril Belediyesi, Miryokefalon Zaferini ölümsüzleştirdi

Çivril Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi ve 1176 Derneği işbirliğinde Miryokefalon Zaferinin 846. yıldönümü anısına bastırılan “Miryokefalon Savaş Alanı Tespit Çalıştayı” adlı kitap tanıtıldı.

Yurthaber 13-01-23 12:13

ANALİZ - İsveç ve Finlandiya NATO’ya ne zaman üye olabilir?

Türkiye’nin terörle mücadelesinde, İsveç ve Finlandiya’dan talep ettiklerinin karşılanacağına yönelik aldığı güvence ve NATO garantörlüğü "Ankara’nın diplomatik zaferinin" açık bir tezahürü - İsveç ve Fİnlandiya'nın NATO üyeliği sürecine yönelik olarak dört senaryonun varlığından bahsedilebilir - İki ülkenin NATO üyelikleri ancak mutabakat metnindeki hususların yerine getirilmesiyle açıklığa kavuşacak

Yurthaber 11-07-22 11:07

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Çankırı'da konuştu:

"Allah, Milli Görüş'ün gelecek sene yapılacak seçimlerdeki büyük zaferinin, büyük şahlanışının işaret fişeğini Dodurga'dan pazar günü atmayı bizlere nasip eylesin"

Yurthaber 01-07-22 19:04

“Putin Uzun Bir Savaşa Hazırlanıyor”

Senato'da oturumda konuşan ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Avril Haines, Rusya Cumhurbaşkanı Putin’in Ukrayna’da uzun bir savaşa hazırlandığına ve Rusya’nın Donbas’ta olası bir zaferinin savaşı sona erdirmeyeceğine inandıklarını söyledi

Haber 10-05-22 21:21

Kut'ül Amare nedir? Kut'ül Amare zaferi nedir? Kut'ül Amare ne demektir?

Kut'ül Amare gündemde yer alıyor. Her sene kutlanan Kut'ül Amare zaferi 82. yıl dönümünde de unutulmadı. Vatandaşlar, Kut'ül Amare nedir? Kut'ül Amare zaferinin nedir, neden kutlanıyor şeklinde sorular sormaya başladılar. İşte tarihte önemli bir yer kaplayan Kut'ül Amare hakkında merak edilen detaylar!

Haber 29-04-22 10:08

Proud Boys üyesi 6 Ocak Komplosu suçunu itiraf etti

ABD’de ırkçı Proud Boys (Gururlu Çocuklar) grubundan bir kişi daha 6 Ocak 2021’de Başkan Joe Biden’ın seçim zaferinin tescillendiği Kongre oturumunu engellemek amacıyla diğer grup üyeleriyle komplo planladığı suçunu itiraf etti

Haber 08-04-22 20:57

Çanakkale Zaferinin Sözleri! Çanakkale Türküsü sözleri nedir? Çanakkale Türküsü hikayesi nedir?

Çanakkale Türküsü, Türk tarihinde önemli bir yere sahiptir. Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünde Çanakkale Türküsü gündeme geldi. Tüm Türkiye'de Çanakkale Savaşı'nın yıldönümü her yıl olduğu gibi bu yılda 18 Mart tarihinde kutlanıyor. Çanakkale Savaşı'nın sembolü olan Çanakkale Türküsünün sözleri ve hikayesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Çanakkale Türküsüne dair detaylar!

Haber 18-03-22 17:32

Bir Destanın Hikayesi! Çanakkale Savaşı ne zaman oldu? Çanakkale Savaşı neden çıktı? Çanakkale Savaşı kimler arasında yapılmıştır?

Çanakkale Zaferinin 107. yıldönümü kutlanıyor. Çanakkale Savaşı, yokluklar ve imkansızlıklar içinde verilen büyük bir mücadelenin kanıtıdır. Çanakkale Savaşı, aynı zamanda bağımsızlığa aşık bir milletin vermiş olduğu inancın zaferidir. Tarih tutkunları ve meraklıları Çanakkale Savaş'ının nedenini, ve ne zaman yapıldığını araştırmaya başladı. İşte Çanakkale Savaşı'na dair detaylar!

Haber 18-03-22 16:07

18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajları 2022! En güzel, uzun, kısa, yazılı, resimli 18 Mart Çanakkale zaferi mesajları ve sözleri!

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yılı dolayısıyla bugün şehitlerimiz anılacak. 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Birçok kişi en güzel, uzun, kısa, yazılı, resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve sözleri göndermek istiyor. Günün anlam ve önemine uygun en yeni mesajlar haberimizde...

Haber 18-03-22 13:06

SON DAKİKA: Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anma Töreni"nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Çanakkale savaşları milletimizin vatanseverlik, fedakarlık gibi yüksek faziletlerinin sergilendiği yüksek bir kahramanlık destanıdır. Ölümü göze almış, istiklale aşık bir millet burada tarihin akışını değiştirmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-22 12:43

Çanakkale zaferinin mimarlarından Nusretin 107 yıl sonra izinden gidildi

Çanakkale Deniz Müzesi Komutanlığı Yüzer İskelesi'nde demirli bulunan "TCG Nusret (N-16)", mayınlarını döktüğü rotada ilerledi

Yurthaber 08-03-22 09:41

Cansu Tosun uzun saçlarına veda etti! Yeni imajı şaşırttı

Bir Deli Sevda ve Mehmetçik Kut'ül Amare gibi yapımlarda boy gösteren Cansu Tosun, uzun saçlarına veda etti. Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, saçlarını kendisi kesti.

Magazin 26-10-21 10:21

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Karabağ zaferini anlatırken gözleri doldu, konuşmakta zorlandı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Karabağ zaferinin birinci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Aliyev, işgalden kurtarılan topraklara ziyaretini anlatırken gözleri doldu.

Haber 27-09-21 14:37

Çekya Başbakanı Babis'ten AB'ye: Afganistan'dan göç konusunda derhal Türkiye ile görüşün

Çekya Başbakanı Andrej Babis, Slovenya'da düzenlenen ve bu yılki konusu "Avrupa'nın Geleceği" olan Bledi Stratejik Forumu öncesinde, Afganistan'da Taliban zaferinin ardından ortaya çıkan yeni durum üzerine AB'nin acil olarak Türkiye ile görüşmesi gerektiğini söyledi.

Haber 01-09-21 16:46

Belediye personellerinin okuduğu 30 Ağustos zaferini anlatan şiiri tüyleri diken diken etti

Düzce Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünde özel denetimli belediye otobüsünde farkındalık çalışması yaptı. Düzce Belediyesi çalışanları, 30 Ağustos Zaferinin 99. yıldönümü dolayısıyla okudukları şiirle dinleyenlerin tüylerini diken diken ederken, vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdiler.

Haber 30-08-21 09:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlham Aliyev'e 'Cumhuriyet Günü' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i Azerbaycan Cumhuriyet Günü dolayısıyla kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Kardeş Azerbaycan, bu yıl Cumhuriyet Günü'nü Vatan Savaşı'ndaki haklı zaferinin gururuyla taçlandırdı. Türkiye de 'kederini kendi kederi' olarak gördüğü Azerbaycan'ın bu mutluluğunu paylaşıyor." ifadesini kullandı.

Haber 27-05-21 21:25

Ergin Ataman: Şampiyonluk için savaşacağız

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Final Four zaferinin ardından konuştu.

Spor 04-05-21 21:52

Türk tarihinin büyük zaferi: Kut'ül Amare

Irak Cephesinde 29 Nisan 1916'da Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Kut'ül Amare Savaşı, Birinci Dünya Savaşı'nın temel muharebelerinden biri olarak kabul ediliyor - Genelkurmay Başkanlığının arşivinde bulunan Kut'ül Amare Savaşı'na ilişkin askeri belge, kroki ve komutanların yazışmaları, 13 bin 300 kişilik İngiliz ordusunun teslim alınışıyla elde edilen zafere dair pek çok ayrıntıya ışık tutuyor

Yurthaber 28-04-21 11:23

Aşçıların kepçeleriyle seyrini değiştirdiği savaş: Haçova Meydan Savaşı

Tarih boyunca yüzlerce savaş yapılmıştır. Devletlerin sınırlarını korumak ya da genişletmek için yaptığı bu savaşlardan en ilginç olanı ise Haçova Meydan Muhaberesi olarak tarihe geçmiştir. Çünkü bu savaşta aşçılar büyük rol oynamıştır. Aşçılar savaşın akıbetini değiştirerek Osmanlı Devleti’nin zaferinin baş mimarı olmayı başarmıştır.

Trend 06-04-21 09:27

AK Partili gençlerden anlamlı ziyaret

AK Parti Kilis İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara ile yönetim kurulu üyeleri, Yavuz Sultan Selim’in anıtını ziyaret ettikten sonra Yavuzlu köyünde öğrencilere, boyama kitapları ve çocuk dergileri dağıttılar.İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara ile yönetim kurulu üyeleri, Yavuzlu köyünde bulunan Mercidabık Zaferinin yapıldığı tören alanındaki Yavuz Sultan Selim’in anıtını ziyaret ettiler.

Yurthaber 27-03-21 10:45

Sivas Belediyesi 58 bin eve “İnancın Zaferi Çanakkale” kitabını dağıttı

Sivas Belediyesi, 58 bin eve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106.

Yurthaber 24-03-21 14:16

106 yıllık gurur tuvale ve şiirlere yansıdı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 106.

Yurthaber 20-03-21 11:02

Gamze Özçelik'i duygulandıran ziyaret

Son olarak 2018'de TRT'de yayınlanan Kut'ül Amare dizisinde rol alan Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği'nin Gana'da yaptırdığı oyun parkını ziyaret etti.

Magazin 20-03-21 07:40

Şanlıurfalı kadınlar Çanakkale ruhunu yeniden yaşattı

Haliliye Belediyesi Süleymaniye Millet Evindeki kadın kursiyerler Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıl dönümünde üzüm hoşafı ikram yaptı.Haliliye Belediyesi Süleymaniye Millet Evinde Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıl dönümünde şehitlerin anması adına Çanakkale Menüsünün hazırlandığı program düzenlendi.

Yurthaber 19-03-21 16:41

Şehitler anısına fidan dikildi

Yozgat’ın Çekerek İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106.

Yurthaber 19-03-21 15:18

Çanakkale Kahramanları Pursaklar’da anıldı

Pursaklar’da 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıl dönümü nedeni ile Şehitlik Anıtı’nda tören düzenlendi.Şehitlik Anıtı’nda düzenlenen anma programına şehit aileleri, gaziler, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yurthaber 19-03-21 11:34

Kaymakam Dertlioğlu ve Başkan Sağlam’dan şehit ailelerine ziyaret

Horasan ilçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Sağlam Garnizon Komutanı Murat Günhan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106.

Yurthaber 19-03-21 10:38

Kaymakam Aksoy’un “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy Çanakkale Zaferinin 106.

Yurthaber 19-03-21 01:01

Kaymakam Aksoy’un “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy Çanakkale Zaferinin 106.

Yurthaber 19-03-21 01:01

Kaymakam Aksoy’un “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy Çanakkale Zaferinin 106.

Yurthaber 19-03-21 01:01
Yurthaber 19-03-21 01:00

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türk askeri Ada’dan bir daha gitmeyecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıl dönümünde Kıbrıs Türk Kuvvetleri Alayı’nı ziyareti sonrası yaptığı konuşmada “Türk askerinin 1960 anlaşmaları tahtında, 82 yıllık bir aradan sonra Kıbrıs’a tekrar ayak basmasıyla Kıbrıs Türk halkı çok büyük bir mutluluk yaşamıştır. 82 yıllık bir aradan sonra Kıbrıs’a gelen Türk askeri bir kez daha gitmeyecektir” dedi.

Haber 18-03-21 19:15

Elazığ’da şehit ailelerine yönelik program düzenlendi

Elazığ’da şehit ailelerine yönelik program düzenlendi.18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 106’ıncı yıldönümü kapsamında valilik tarafından şehit ailelerine yönelik program düzenlendi.

Yurthaber 18-03-21 18:08

Kızılay 106 yıl öncesine götürdü

Türk Kızılay’ı Adana Şubesi Çanakkale Zaferinin 106.

Yurthaber 18-03-21 17:54

18 Mart’ın Yıl Dönümü ve Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni gerçekleşti

Gaziantep Valiliği tarafından organize edilen, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 106.

Yurthaber 18-03-21 17:20