Kuveyt Buyukelciligi Haberleri

İletişim Başkanlığı, İsrail'i yalanladı: Kuveyt Meydanı'nda Filistinliler ateş açtı iddiası doğru değil!

İsrail'in Gazze'deki saldırıları devam ederken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi "Gazzeli sivillere Kuveyt Meydanı yakınında Filistinlilerin ateş açtığı" iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Haber 2024-03-20 16:33:01

Altında rekor üstüne rekor gelirken kilogram fiyatı da 2 milyon lirayı aştı

Altın fiyatlarındaki rekor üstüne rekor gelirken altının kilogram fiyatı da yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, VakıfBank, Ahlatcı Metal Rafineri, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Kuveyt Türk Katılım Bankası olarak sıralandı.

Finans 2024-03-07 17:36:14

Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti!

Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah, yayınladığı kararname ile parlamentoyu anayasayı ihlal etmekle suçlayarak feshetti.

Haber 2024-02-15 23:24:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt'in yeni emiri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Devleti'nin yeni emiri olan Şeyh Meşal ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 2023-12-19 19:55:22

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-23 13:05

SON DAKİKA | Netanyahu Parçalayacağız dedi, İran İsrail'e gözdağı verdi! Seyirci kalmayacağız, ihtimal her geçen saat artıyor

Son dakika haberi: Hamas-İsrail çatışmasının 9. gününde de sular durulmuyor. Çok sayıda sivilin yaşamını yitirdiği savaşa dahil olma ihtimali konuşulan İran'dan İsrail'e uyarı geldi. Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, "İsrail'e, Gazze'de işledikleri suçların durdurulmaması halinde yarın çok geç olacağını bildirdik" dedi. Netanyahu ise, “Hamas parçalanacağımızı düşünüyordu ama Hamas’ı biz parçalayacağız” sözleriyle vurguladı. İsrail, Gazze'deki Kuveyt Hastanesi'nin derhal boşaltılmasını istedi.

Haber 15-10-23 07:48

Turisti darbeden kişiyle ilgili flaş gelişme!

Trabzon Valiliği kentte bir turistin darp edilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Trabzon Valiliği'nce yapılan açıklamada, "Turistlerin polise mukavemet ettiği' şeklinde yorumlayan ve olaya karışıp Kuveyt vatandaşı bir turiste yumruk atarak yaralanmasına neden olan Türk vatandaşı polis tarafından anında yakalanarak gözaltına alınmış, savcı talimatıyla hakkında başlatılan adli soruşturma neticesinde bugün itibarıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Haber 17-09-23 17:06

Kuveyt’ten gelen sağlık ekibi depremzedeleri ameliyat ediyor

Kuveyt Zekat Evi Kurumuna bağlı Tıbbi Şifa Derneği sağlık ekibi, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından geldikleri Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaralıları ameliyat ediyor.

Yurthaber 13-02-23 14:22

İslam dünyası ayağa kalktı! İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor

Aşırı sağcı Danimarka-İsveç vatandaşı politikacı Rasmus Paludan, Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı. Ürdün, Kuveyt, Pakistan ve Suudi Arabistan infial uyandıran olayı kınadı.

Haber 21-01-23 21:44

ABD, Avrupa ve Çin'i geride bıraktı: Bayraktar TB2 SİHA'dan büyük başarı! Artık o ülkede de uçacak

Türkiye'nin terörle mücadelesinde büyük rol üstlenen ve Azerbaycan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde büyük başarılara imza atan Bayraktar TB2 SİHA'ya Kuveyt talip oldu. Ülkede, ABD, Avrupa ve Çin'den önemli firmaların da yer aldığı rekabete dayalı sürecin kazananı, Türkiye'nin milli SİHA'sı Bayraktar TB2 oldu. Halihazırda 27 ülke tarafından kullanılan silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2 Kuveyt'e de ihraç edilecek. İşte haberin detayları...

Haber 18-01-23 17:41

Soğuk ve yağışlı hava Arap Yarımadası'nı esir aldı! Çöle kar yağdı

Arap Yarımadası'nda yer alan Kuveyt ve Suudi Arabistan'ın bazı bölgelerinde sıcaklıkların düşmesi ile dolu ve kar yağışı görüldü. Kuveyt'in aynı isimli başkentine dolu yağdı.

Haber 28-12-22 00:09

Kuveyt Türk çalışma saatleri nedir? Kuveyt Türk şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Türkiye’de faaliyet göstermekte olan pek çok özel banka bulunuyor. Bu bankalar arasında Kuveyt Türk Bankası da yer alıyor. Vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında bankaların çalışma saatleri bulunuyor. Banka müşterileri, şubelerde halletmeleri gereken işleri halletmek için mesai saatlerini bilmek istiyor. Peki Kuveyt Türk şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-22 17:16

Türkiye'nin yanı başında yeni kriz! Irak'a ait savaş gemileri Kuveyt karasularına girdi

Irak'a ait 3 savaş gemisi, Kuveyt'e ait karasularına girdi. Kuveyt Dışişleri Bakanlığı, bu gemilerin derhal geri çekilmesini talep eden muhtıra verildiğini bildirdi. Yapılan açıklamada Kuveyt'in egemenliğini etkileyen herhangi bir ihlalin reddedildiği ve yasal yollara uygun olarak yanıt verme hakkının saklı tutulduğu vurgulandı. Konuyla ilgili Irak'tan henüz bir açıklama yapılmadı.

Haber 02-12-22 09:24

Ülkelerden İstanbul'daki patlamayla ilgili taziye mesajları geldi

Azerbaycan, Pakistan, Ukrayna, ABD, Hollanda, İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya, Çekya, Fransa, Yunanistan, İsveç, Cezayir, Kuveyt, Katar, Filistin, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Lübnan, İsrail, Irak, Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, İslam İşbirliği Teşkilatı, Körfez İşbirliği Konseyi, Hamas, Filistin Alimler Birliği, NATO, Avrupa Konseyi ve Türkiye'deki yabancı ülke temsilcilikleri, 6 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2'si ağır 81 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Haber 13-11-22 19:55

Kuveyt Türk TLREFK endeksine uygun finansal kiralama hizmetini başlattı

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: - "Müşterilerimize önemli bir fayda sunan leasing sektöründe ikinci sıraya yerleşmiş bulunuyoruz. Bu alanda geleceğe yönelik çok ciddi adımlar atmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 19-10-22 12:21

Türk Kızılay ile Kuveyt Kızılay arasında iş birliği protokolü imzalandı

Kuveyt Kızılay sel ve orman yangınlarından etkilenen afetzedeler için kullanılmak üzere Türk Kızılaya 5 milyon dolarlık hibe verdi

Yurthaber 10-10-22 14:57

Architecht’e 4 yeni genel müdür yardımcısı atandı

Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olan finansal teknoloji şirketi Architecht, yeni dönemde Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Grubu’nun önemli bir bölümünü bünyesine katarak çalışan sayısını 600’e yükseltti

Yurthaber 29-09-22 13:04

Kuveyt Türk’ten tarım odaklı girişimlere çağrı

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz: - "Hayata geçirdiğimiz iş birlikleriyle ve anlaşmalarla sürdürülebilir bir tarım bankacılığı yapısını kurmak ve geliştirmek önceliklerimiz arasında yer alıyor"

Yurthaber 29-09-22 12:39

Kuveyt Türk’e en yenilikçi banka ödülü

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Dr. Selman Ortaköy: - "Katılım finansın geleceğini tasarlarken, inovatif bir bakış açısıyla müşterilerimize dünya çapında en ileri teknolojileri sunmaya ve işlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 15-09-22 11:26

Kuveyt Büyükelçisi Alenzi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu

Kuveyt Büyükelçisi Alenzi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu

Yurthaber 14-09-22 16:30

Kuveyt Türk’ten Dijital Araç Finansmanı

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: - "Sunduğumuz finansman çözümlerine müşterilerimizin kolay, hızlı ve güvenli şekilde ulaşmasını kıymetli buluyoruz"

Yurthaber 08-09-22 11:53

Kuveyt Türk mobil üzerinden tamamlanabilen Dijital Araç Finansmanı hizmetini başlattı

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: - "Türkiye'de bir ilke imza atarak geliştirdiğimiz ‘Dijital Araç Finansmanı’ çözümümüzle Kuveyt Türk Mobil üzerinden araç finansmanı hizmeti sunarak müşterilerimizin finansmana ulaşmasını kolaylaştırıyoruz"

Yurthaber 07-09-22 14:24

Kuveyt Türk’ün inovasyon merkezine uluslararası ödül

Kuveyt Türk’ün inovasyon merkezi Innhouse, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan “en başarılı işyeri tasarımı” kategorisinde ödüle layık görüldü

Yurthaber 19-08-22 11:56

Emekli maaşını Kuveyt Türk’e taşıyanlara 6 bin TL’ye varan promosyon

Kuveyt Türk’ün sunduğu ayrıcalıklardan faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşının e-Devlet üzerinden veya tüm şubeler aracılığıyla Kuveyt Türk’e taşıması yeterli oluyor

Yurthaber 17-08-22 13:29

Kuveyt Türk'ten yılın ilk yarısında 5,8 milyar liralık net kâr

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: - "Belirsizliklere rağmen gerek bilanço büyüklükleri gerekse kârlılık göstergelerinde ivme yukarı yönlü olmaya devam etti. Yılın ikinci yarısında da bu ivmenin devam edeceğini öngörüyoruz"

Yurthaber 10-08-22 13:29

Kuveyt Türk’ün Uluslararası Tedarik Zinciri Finansmanı’na, FCI’dan yılın işlemi ödülü

Uluslararası Tedarik Zinciri Finansmanı, ihracat yapan tüzel müşterilere yurt dışı vadeli mal ve hizmet satışları için tahsilat yönetimi, muhabir garantisi ve finansman ürünlerinin bir arada bulunduğu kapsamlı hizmet sunuyor

Yurthaber 29-07-22 11:49

Bergen filmi, Arap sinemaseverlerden tam not aldı! “Tüm tahminleri aştı”

“Acıların Kadını” lakabıyla Türk arabesk dünyasının en güçlü kadın seslerinden biri olarak kabul edilen Bergen’in hayatını anlatan film, Türkiye’deki gişe rekorunun ardından şimdi de Arap seyircisinden tam not aldı. Türk sinemalarında 10 milyon doların üzerinde üzerinde hasılat elde eden film, şimdi Suudi Arabistan, BAE, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Lübnan ve Umman’da rekora koşuyor.

Trend 22-07-22 17:57

OSBÜK ile Kuveyt Türk, OSB'lerde GES yatırımlarının finansmanı için protokol imzaladı

Protokole göre, OSB Müdürlükleri ve OSB sanayicileri, herhangi bir Kuveyt Türk şubesine başvurarak kredi sürecini başlatabilecek, GES yatırımlarında piyasa koşullarına göre uygun kar payı ve vade imkanlarından yararlanabilecek

Yurthaber 19-07-22 17:01

Kuveyt Türk'ten kamu ihaleleri için öngörülü dijital danışmanlık hizmeti

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz: - "Birçok entegrasyon ve geliştirme ile benzersiz müşteri deneyimi yaşatmayı ve onların işin her anlamda kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kamu ihaleleri veri analizi hizmetiyle de bu alanda büyük bir kolaylık sağlıyoruz"

Yurthaber 08-07-22 11:36

Son dakika: Galatasaray'dan Kuwait Airways açıklaması! 5 yıl için 80 milyon dolar iddia edilmişti...

Son dakika haberleri: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Kuveyt Devlet Fonu yetkilileriyle yaptığı sponsorluk görüşmesinin detaylarının ortaya çıktığı iddia edilmişti. Sarı - kırmızılı kulübün sponsorluk anlaşmasından 5 yıllığına 80 milyon dolar almaya hazırlandığı öne sürülmüştü. Galatasaray'dan konuyla alakalı KAP'a resmi açıklama geldi.

Spor 02-07-22 12:53

Galatasaray'dan tarihi anlaşma! Rakiplerini teker teker yok edecek...

Galatasaray bu kez çok büyük oynuyor! Başkan Dursun Özbek'in Kuveyt Devlet Fonu yetkilileriyle yaptığı sponsorluk görüşmesinin detayları ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar 5 yıllığına 80 milyon Dolar almaya hazırlanıyor.

Spor 01-07-22 09:55

Kuveyt Türk Fikrinn Platformu, trend konularda araştırma raporları hazırladı

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Selman Ortaköy: - "Kuveyt Türk olarak, bir taraftan inovatif teknolojilere yönelik yatırım ve çalışmalarımızı sürdürürken, diğer taraftan metaverse, blokzincir ve kripto para gibi kavramların yanı sıra trend konulara yönelik inceleme ve araştırmalar yapmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 16-06-22 12:04

Kuveyt, Hz. Muhammed'e hakaret içeren paylaşımlar nedeniyle Hindistan'a protesto notası verdi

Kuveyt, Hz. Muhammed'e hakaret içeren paylaşımlar nedeniyle Hindistan'a protesto notası verdi

Yurthaber 05-06-22 21:17

Kuveyt Türk'ün Yeni Nesil XTM çözümüne IDC Türkiye'den ödül

Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Grup Müdürü Dr. Hadi Rubacı: - "Müşterilerimiz, XTM hizmetimiz aracılığıyla çağrı merkezine kolayca bağlanabiliyor ve görüntülü olarak tüm işlemlerini hızlı, pratik ve güvenli şekilde gerçekleştirebiliyor"

Yurthaber 03-06-22 10:54

Kuveyt Türk ilk çeyrekte 1 milyar 465 milyon TL net kar elde etti

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: - "Kullandırdığımız fon miktarının ilk çeyrekle birlikte 150,2 milyar TL’ye ulaşmış olması, reel ekonomiye destek olma konusunda gösterdiğimiz titizliğin bir göstergesidir"

Yurthaber 12-05-22 13:26

Kuveyt Türk “57. Alay Vefa Yürüyüşü”ne katılan izcilerin yanında

Kuveyt Türk, Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından 20'ncisi bu yıl düzenlenen Çanakkale 57. Alay Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı’na destek vererek izcilerin yanında yer aldı

Yurthaber 27-04-22 12:07

Doktor Strange 2, sansür engeline takıldı! O ülkelerde gösterime girmeyecek

“Doktor Strange 2: Çoklu Evren Çılgınlığında” filmi içinde yer alan LGBTIQ+ karakter nedeniyle sansüre engeline takıldı. Başrolünü Benedict Cumberbatch’in üstelendiği Marvel filmi eşcinsel öğeler nedeniyle Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’da sinemalarda gösterime girmeyecek.

Trend 25-04-22 17:10

Kuveyt Türk, çalışanları ve aileleri için 17 bin fidan dikiyor

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği ile iş birliğine giden Kuveyt Türk, çalışanları ve aile bireyleri adına toplam 17 bin 164 fidanı Kocaeli ve Kilis’te toprakla buluşturacak

Yurthaber 11-04-22 13:11

Kuveyt Türk üst üste 5. kez Türkiye'nin En İyi İşvereni seçildi

Kuveyt Türk Strateji, İK, Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir: - "Son 5 yıldır Türkiye'nin En İyi İşverenleri listesinde yer alıyoruz. Çalışanlarımızın memnuniyetini ve gelişimini odağımıza alan yaklaşımlar sergilemeye, özgün uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz"

Yurthaber 02-04-22 11:27

Kuveyt Türk 2022 yılı genel kurul toplantısını gerçekleştirdi

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan: - "2025 yılına ulaştığımızda en iyi müşteri deneyimini 10 milyon müşterimize sunmayı hedefliyoruz" - "Güçlü sermaye yapımızla ve dinamik kurumsal yönetim anlayışımızla hissedarlarımızın birikimlerine değer katan adımlar atmayı sürdüreceğiz"

Yurthaber 24-03-22 12:23

Lonca BİGG için son başvuru tarihi 23 Şubat

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü ve Lonca Yönetim Komitesi Üyesi Dr. Selman Ortaköy: - "Ülkemizde girişim ekosisteminin gelişmesi ve girişimlerimizin dünya çapında yer edinmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Merkezimizdeki girişimcilerimizin her birine hem ürün geliştirmeleri hem de günlük ihtiyaçlarında kullanmaları için 50 bin TL’ye kadar nakit hibe desteği veriyoruz"

Yurthaber 21-02-22 11:47

Ideathon Fikir Yarışması'nın kazananları açıklandı

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Selman Ortaköy: - "Sürdürülebilirliği, topluma değer katan ve bu topraklarda kazandığını bu topraklar için faydaya dönüşten bir yaklaşımla ele aldık"

Yurthaber 01-02-22 12:54

Çin'den İran Konusunda Diplomatik Atak

Çin bu hafta Türk, İran, Suudi, Umman, Kuveyt ve Bahreyn dışişleri bakanlarını ayrı ayrı ağırlayarak İran'ın nükleer anlaşmaya dönmesi konusunu masaya yatırıyor

Haber 12-01-22 13:19

Kuveyt Türk'ten yenilikçi fikirler için Fikrinn Platformu

Kuveyt Türk Strateji, İK ve Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir: - "Hem üniversite öğrencilerimizin ve girişimcilerin yenilikçi fikirlerini hayata geçirebilmek gayesiyle hem de bireysel ve kurumsal müşterilerimizin ürün ve hizmetlerimizle ilgili değerlendirmelerinden yola çıkarak daha iyi bir müşteri deneyimi sunabilmek adına Fikrinn Platformu'nu hayata geçirdik"

Yurthaber 12-01-22 11:30

Dünyada en fazla Omicron vakası İngiltere'de görüldü! Vatandaşlarına ülkeyi 'terk edin' çağrısı

Dünyada Omicron varyantına bağlı vaka artışları endişeye yol açtı. Omicron'a bağlı İngiltere'deki "ciddi ve benzeri görülmemiş" vaka artışı nedeniyle Kuveyt, ülkedeki vatandaşlarına ülkeden ayrılmalarını tavsiye etti.

Haber 03-01-22 09:21

İzciler, Sarıkamış şehitleri için eksi 30 derecede çadırda sabahladı

Kuveyt Türk, Sarıkamış Harekatı'nın 107'nci yılında Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen Allahuekber Dağı Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı'nın resmi sponsorluğunu üstlendi

Yurthaber 29-12-21 11:36

Cüneyt Çakır maça damga vurdu! Saha bir anda karıştı...

Son Dakika Spor Haberi: FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Al-Kuwait ile Al-Qadisia takımları arasında oynanan Kuveyt Emir Kupası finalini yönetti. Müsabakada Mete Kalkavan da VAR olarak görev yaptı. Karşılaşmanın son düdüğüyle ortalık karıştı. Cüneyt Çakır'ın kararlarına tepki gösteren oyuncular tecrübeli hakemin üzerine yürüdü. İşte detaylar...

Spor 23-12-21 18:03

Kuveyt Türk’e ‘Türkiye’nin En Güçlü Bireysel İslami Bankası’ ödülü

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılık Pazarlama Grup Müdürü Mürsel Topuz: - "Salgın sürecinde de müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmak gayesiyle görüntülü görüşmeyle müşteri olma, birikimleri iki farklı yatarım aracında değerlendiren sepet hesap ve yerinde finansman hizmeti başta olmak üzere birçok yeniliği hayata geçirdik"

Yurthaber 21-12-21 11:16

Cüneyt Çakır Kuveyt Emir Kupası finalini yönetecek

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Al-Kuwait ile Al-Qadisia arasında oynanacak olan Kuveyt Emir Kupası finalini yönetecek.

Spor 21-12-21 09:29