Kuzey Ege Haberleri

Marmara ve Ege'nin bazı kesimleri için fırtına uyarısı

Marmara ve Ege'nin bazı kesimleri için fırtına uyarısında bulunuldu.

Yurthaber 17-01-2024 12:23

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görüldü! O anlar saniye saniye kaydedildi

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de Ak Lagos görüldü. Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde balıkçı İlker Özdemir, 11 metrelik teknesiyle açıldığı Saros Körfezi'nde, derin su balığı Ak Lagos yakaladı. Özdemir, yaklaşık 50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görülen Ak Lagos'u yakaladığını ve bunun heyecan verici olduğunu söyledi. Ak Lagos’un yakalanma anlarını saniye saniye videoya alan Özdemir, "Biz de ilk kez yakaladık. Bu da popülasyonun çok net bir şekilde canlandığını bize gösteriyor” diye konuştu.

Haber 04-12-2022 16:07

Edremit Körfezi'ndeki işletmeciler turizmi 12 aya yaymayı hedefliyor

Yaz sezonunu kalabalık geçiren Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerindeki turizm işletmelerinden termal özelliğe sahip olanlar kışın da misafirlerini ağırlayacak - Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Atamer Ulusoy: - "Termal turizm, dağ turizmi, kültür turizmi olsun turizmin bu gibi donelerini çok daha iyi kullanabilirsek turizm 2 ay değil 12 aydır. Bu körfezde binlerce turistin dolaştığını gördüğümüz zaman daha mutlu olacağız"

Yurthaber 29-09-2022 13:04

Meteorolojiden Kuzey Ege için fırtına uyarısı

Meteorolojiden Kuzey Ege için fırtına uyarısı

Yurthaber 26-09-2022 12:27

Kuzey Ege

Kuzey Ege Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuzey Ege Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ayvalık'ta turizm hareketliliği sonbaharda da devam edecek

Adaları, plajları, kamp ve dalış turizmi alanları ve gastronomisiyle yaz sezonu yoğun turist çeken ilçedeki işletmelerde eylülden itibaren birkaç ay daha rezervasyon yoğunluğu yaşanacak - Belediye Başkanı Mesut Ergin: - "Ayvalık, ulaşılabilir bir şehir oldu. İstanbul ve Bursa gibi metropol kentlere ciddi anlamda bir yakınlaşma söz konusu. Özellikle kışın bile hafta sonları bir hareketlilik oluyor"

Yurthaber 31-08-2022 11:23

Marmara'nın güney ve batısı ile Kuzey Ege için kuvvetli yağış uyarısı

Marmara'nın güney ve batısı ile Kuzey Ege için kuvvetli yağış uyarısı

Yurthaber 23-08-2022 14:26