Kuzey Irak Haberleri

Operasyonların devam ettiği bölgede son durumu Fulya Öztürk, 'İnanılmaz bir yerdeyiz!' diyerek paylaştı

Kuzey Irak’taki üs bölgesine terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda 9 askerimiz şehit oldu. Bölgeyle ilgili saldırıya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, sınırın sıfır noktasında son durumu canlı olarak aktardı.

Haber 13-01-2024 21:10

Şehit Er Yasin Karaca’nın naaşı memleketi Tokat’a getirildi

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın naaşı, hava yoluyla memleketi Tokat’a getirildi.

Yurthaber 26-12-2023 07:45

Son dakika: MSB 'Bir gece ansızın' notuyla paylaştı! Irak'ın kuzeyine hava harekatı

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Bir gece ansızın" notuyla Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Avaşin, Hakurk ve Kandil bölgelerine hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. MSB, gerçekleştirilen hava harekatında 19 hedefin imha edildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 25-10-2023 22:25

Irak'ın kuzeyindeki operasyonda yaralanan uzman çavuş baba ocağı Erzurum'a döndü

Uzman Çavuş Osman Sefa Tosun'un babası Selami Tosun: - "Oğlum kahramanca görevini yaptı. Vatan sağ olsun. Durumu da iyiye gidiyor. Allah bütün Mehmetçiklerimizi ve polislerimizi kanadının altına alsın, saklasın"

Yurthaber 20-10-2022 10:17

Kuzey Irak

Kuzey Irak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuzey Irak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.