Kyle Dyer Haberleri

Kendisi 91, sevgilisi 31 yaşında! Aralarındaki yaş farkı olay oldu: 'Kayınvalidemin yaşı benden küçük'

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 91 yaşındaki Marjorie McCool , birkaç yıldır kendisinden 60 yaş küçük erkek arkadaşı Kyle Jones ile birlikte. İkilinin aralarındaki yaş farkı sosyal medyanın bir hayli ilgisini çekti. Haklarındaki tüm olumsuz yorumlara rağmen birbirlerine aşık olduğunu dile getiren McCool'un itirafları çok konuşuldu.

Trend 2024-02-28 14:32:40

Manchester City, Kyle Walker'ın sözleşmesini uzattı

İngiliz ekibi Manchester City, sağ bek Kyle Walker'ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı.

Spor 2023-09-15 11:46:22

Kanye West ve Bianca Censori'nin tepki çeken görünümlerinin arkasındaki sebep ne? Şaşırtan iddia

Kim Kardashian ile boşanan Kanye West bir süre sonra Bianca Censori ile evlendi. Çiftin özellikle Venedik'teki sokak tarzları büyük gündem oldu ve tepki çekti. Avustralyalı radyo sunucusu Kyle Sandilands ilginç sözleriyle gündem oldu.

Magazin 2023-09-05 11:23:45

NBA'de takım arkadaşı Anderson'a yumruk atan Gobert, özür diledi

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezonun son maçında takım arkadaşı Kyle Anderson'a yumruk atan Minnesota Timberwolves pivotu Rudy Gobert, davranışından dolayı özür diledi.

Spor 2023-04-10 14:46:58

63 bebeğin donörü fenomen sperm bağışçısı açıklamasıyla gündem yarattı! “Kadınlara ünlü spermimi kazanma şansı vereceğim”

Dünyanın en ünlü sperm bağışçısı olarak kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 31 yaşındaki Kyle Gordy, 63 çocuğun babası olmaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi. Kaliforniyalı adam şimdi anne adaylarının onun spermleri için yarışacağı bir televizyon programının üzerinde çalıştığını dile getirdi.

Trend 25-03-23 14:31

İngiltere bu olayla çalkalanıyor! Manchester City'nin yıldız oyuncusu Kyle Walker, pantolunu indirip tacizde bulundu

Manchester City'nin yıldızı Kyle Walker'ın ortaya çıkan videosu İngiltere'yi karıştırdı. Bir barın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde pantolonunu indirdiği görülen yıldız oyuncu, barda gördüğü herkesi teker teker taciz etti.

Spor 08-03-23 16:18

Neredeyse bir bacağını kaybedecekti! Timsah tarafından saldırıya uğradı... Bir saat sonra bardaydı

Batı Avustralya'da yaşayan talihsiz bir adam, Kimberley Bölgesi'ndeki Buttons Crossing, Kununurra yakınlarında korkunç bir saldırıya uğradı. 1.5 metrelik bir timsah tarafından yakalanan ve sağ kaval kemiğinde üç derin sıyrıkla hızla tedavi altına alınan Kyle Hutchinson, birkaç saat sonra bir barda bira içerken görülünce herkesi şoke etti.

Trend 05-12-22 15:18

Göğüslerini yaptırmak için para biriktirmişti! Kocası parayı arabasının kompresörüne harcayınca olanlar oldu...

Avustralya, Sydney'in 1 numaralı radyo kanallarından biri olan KIISFM'in Kyle and Jackie O isimli programında yaşanan bir olay, dinleyenleri şaşkına çevirdi. Sunucuların Renee isimli bir kadını arayıp ona eşinin birikimlerinin bir kısmını kullandığı haberini vermesi üzerine yaşananlar akıllara durgunluk verdi.

Trend 24-11-22 11:10

Ambulans şoförü taşıdığı hastayla cinsel ilişkiye girip hamile bıraktı!

ABD'nin Florida eyaletinde bir ambulans şoförü akıl sağlığı yerinde olmayan bir hastayla cinsel ilişkiye girdikten sonra tutuklandı. 35 yaşındaki Kyle Rasmussen, taşımakta olduğu 18 yaşındaki hasta ile iki kez cinsel ilişkiye girdiği iddialarına, olayın genç kadının rızasıyla gerçekleştiğini söyleyerek karşılık verdi.

Trend 05-11-22 12:30

Klozet yalayarak ünlü olmuştu! 'Yeterince ünlü olmadıkları için' ailesiyle görüşmüyor

2020'de, Koronovirüs'e meydan okuyan bir trend kapsamında klozet yaladıktan sonra manşetlere çıkan bir sosyal medya fenomeni, kendisi kadar takipçileri olmadığı için ailesiyle konuşmayı reddettiğini söyledi. 23 yaşındaki Larz, katıldığı Kyle ve Jackie O Show'da insanların onun hala ailesiyle konuştuğunu düşünmesini bile 'utanç verici' bulduğunu açıkladı.

Trend 27-10-22 15:14

51 çocuğu olan sperm donöründen itiraf! “Ayda 5 kez bağış yapıyorum”

Kyle Fordy isimli bir adam lezbiyen bir çiftin çocuk sahibi olmasına yardım ettikten sonra gayri resmi olarak spermlerini bağışlamaya başladı ve o zamandan beri dünya çapında bir bağışçıya dönüştü. Sperm donörü olmanın bilinmeyen yönlerinden söz eden Fordy’in açıklamaları gündem yaratmayı başardı.

Trend 26-09-22 17:21

Oğlunun babası bir sperm donörü ama umurunda değil! ''Ondan daha çok çocuk istiyorum''

ABD'nin Kaliforniya eyaletinden 35 yaşındaki Angela Turrey ve eşi, defalarca çocuk sahibi olmayı denedikten sonra sosyal medyada "seri sperm donörü" olarak biline Kyle Gordy ile karşılaştı ve onun hamile kalmak için onun spermini kullanmaya karar verdi. Hamile kalan ve bir erkek bebek dünyaya getiren Turrey, Gordy'den daha fazla çocuk sahibi olmayı istiyor.

Trend 09-06-22 17:07

57 çocuğunun biyolojik babası olan sperm donöründen ilginç açıklama! “Flört hayatımı etkiliyor”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Kyle Gordy isimli bir adam sperm donörü olarak dünya çapında 57’den fazla çocuğun biyolojik babası oldu. Sperm donörü olmaktan pişmanlık duymadığını dile getiren Gordy, kendi ailesini kurmak istediğinde bu durumun flört hayatını etkilediğini itiraf etti.

Trend 30-04-22 11:43

Seri sperm donörü! Bağış turunun ardından 55 çocuğu olacak

ABD’nin Kaliforniya eyaletinden, 30 yaşındaki Kyle Gordy kadınların hamile kalmasına yardımcı olmak için spermlerini bağışlıyor. Bunun karşılığında hiçbir şey talep etmeyen genç adamın yapacağı son bağış turunun ardından tam 55 çocuğu olacak. Yardım alan insanlar ona duydukları minneti paylaşıyor.

Trend 19-04-22 15:52

Uzay yolculuğu çekilişini o kazanmıştı! Diskalifiye nedenini öğrenince hayatının şokunu yaşadı

ABD’li pilot Kyle Hippchen’ın uzay yolculuğunu fazla kiloları yüzünden kaçırdığı öğrenildi. Hippchen Elon Musk’ın şirketi SpaceX’in Eylül 2021'de ilk defa 4 “amatör astronotu” yörüngeye gönderdiği uzay yolculuğu için yapılan çekilişte kazananlar arasında bulunduğunu ancak fazla kiloları nedeniyle diskalifiye olduğunu anlattı. ABD’li pilot uzun süre bu bilgiyi çok yakınları hariç hiç kimseyle paylaşmadığı söyledi.

Haber 28-01-22 00:41

EKOTÜRK Stüdyo VOA 22 Kasım

isconsin eyaletinin Waukesha kasabasında Noel eğlenceleri sırasında bir aracın kalabalığa dalması sonucu en az 5 kişi öldü, 40 kadar da yaralı var. Şüpheli gözaltında. Yine Wisconsin’de ırkçılık karşıtı protestoların içine dalarak makineli tüfeğiyle iki kişiyi öldüren ve bir kişiyi yaralayan Kyle Rittenhouse’un mahkemede beraat etmesi, ABD’de protestolara neden oldu. ABD’de federal çalışanların yüzde 90’ından fazlası aşılandı. Başkan Biden ABD Merkez Bankası’nın (FED) başkanlığına yine...

Haber 23-11-21 00:00

ABD'de Rittenhouse'un beraat etmesi bazı kentlerde protesto edildi

ABD'de geçen yıl Kenosha şehrinde ırkçılık karşıtı protestolarda iki kişiyi öldüren ve bir kişiyi yaralayan Kyle Rittenhouse'un berat etmesinin ardından, ülke genelinde bazı kentlerde protesto gösterileri düzenlendi.

Haber 20-11-21 21:16

ABD’de İki Protestocuyu Öldüren Genç Aklandı

ABD’nin Wisconsin eyaletinin Kenosha kentinde geçen yılki ırkçılık karşıtı protestolar sırasında iki kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan 18 yaşındaki Kyle Rittenhouse hakkındaki tüm suçlamalardan beraat etti. Jürinin kararının ardından çeşitli kentlerde protesto gösterileri yapıldı

Haber 20-11-21 20:09

Elon Musk’ın kendisine Tesla vereceğini düşündüğü için 420 günlük pizza yeme meydan okumasını başlattı

Sosyal medya platformu TikTok’ta fenomen olan Kyle Young isimli bir kullanıcı oldukça dikkat çeken bir meydan okumaya imza attı. Yiyecekleri alışılmışın dışında metotlarda tüketerek dikkatleri üzerine çeken Young’un videolarına Elon Musk’ı dahil etmesi yeni bir meydan okumayı başlattı. Meydan okumaya göre, Young, 420 gün boyunca pizza yiyecek ve sonunda bir Tesla sahibi olacaktı.

Trend 24-06-21 10:31

Fenerbahçe Beko'da 6 isimle yollar ayrıldı

Fenerbahçe Beko'da Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle O’Quinn, Alex Perez ve Johnny Hamilton ile yollar ayrıldı.

Spor 17-06-21 12:22

400 bebeğin ölümünden sorumlu tutuldu! “Bebek çiftçisi” lakaplı seri katil: Amelia Dyer

Tarih boyunca pek çok seri katil yaşadı. Bu katillerin bir kısmının hayatı dizi, film ve kitaplara konu oldu. Yaklaşık 400 bebeğin ölümünden sorumlu olan kadın seri katil Amelia Dyer, soğukkanlı tavırları ve kusursuz planlarıyla tarihe adını yazdırmayı başardı.

Trend 28-04-21 09:32

18 yaşındayken 50 yaşında sevgilisi vardı! ''Yaşlı kadınlarla olmaya bağımlıyım''

"Yaşlı kadınlarla çıkmaya bağımlı" olduğunu söyleyen 32 yaşındaki adam, son beş yılda 60 yaşın altında kimseyle sevgili olmadığını şu ana kadar en yaşlı kız arkadaşının 91 yaşında olduğunu söylüyor. İlk randevusunu 18 yaşındayken 50 yaşındaki bir kadınla yapan Kyle, yaşlı kadınlar olgun insanlar'' diyor.

Haber 10-04-21 07:41

Fenerbahçe Beko Kyle O’Quinn'i kadrosuna kattı

Fenerbahçe Beko, pivot Kyle O’Quinn ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Spor 20-01-21 12:54

Fenerbahçe pota altına NBA'den takviye!

Fenerbahçe Beko, 30 yaşındaki Amerikalı uzun Kyle O'Quinn ile el sıkışmaya çok yakın...

Spor 19-01-21 15:26

Vahşi pumayla yüz yüze! Bugün ölmek istemiyorum dedi saniye saniye o anları kaydetti

Yirmi altı yaşındaki Kyle Burgess, ABD'nin Utah eyaleti Provo'daki Slate Kanyonu'nda koşu yaparken korkunç bir manzarayla karşılaştı. Dört puma yavrusuyla karşılaşınca çekim yapmaya başlayan Kyle, annelerinin geldiği anları da saniye saniye kaydetti.

Haber 13-10-20 11:11

NBA'de Los Angeles Lakers, Batı Konferansı finaline çıktı

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off turunda Los Angeles Lakers, Houston Rockets'ı 119-96 yenerek seriyi 4-1 kazandı ve Batı Konferansı finaline yükseldi. Lakers'ta Lebron James, 29 sayı, 11 ribaunt, 7 asistle galibiyette başrol oynadı. Kyle Kuzma 17, Markieff Morris 16, Danny Green 14 ve Anthony Davis 13 sayı üretti. Rockets'ta ise James Harden'ın 30, Jeff Green'in 13 ve Russell Westbrook'un 10 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Spor 13-09-20 11:14

Skandal görüntüler aylar sonra ortaya çıktı! ABD'de kadını darp eden polis memuru görevden alındı

ABD’de 7 Ocak’ta gözaltına alınarak polis merkezine getirilen kadın oturtulduğu sandalyede başını duvara vurmaya başladı. Polis memuru Kyle Oliver (29), başını duvara vuran kadını saçından tutarak yere savurdu. O anlara ilişkin görüntüler ortaya çıkınca polisin işine son verildi.

Haber 03-09-20 23:19

Jacob Blake protestoları: ABD'de eylemcilere ateş açan 17 yaşındaki genç iki cinayet ve bir yaralama ile suçlanıyor

ABD'nin Wisconsin eyaletinde Jacob Blake isimli siyah bir vatandaşın polis tarafından vurulmasıyla başlayan protestolarda, göstericilere ateş açtığı için gözaltına alınan 17 yaşındaki Kyle Rittenhouse, üç kişiyi silahla vurmakla suçlanıyor.

Haber 28-08-20 12:15

Stranger Things oyuncusu Natalia Dyer: 'Genç arkadaşlarımın cinsellikleri çok fazla ön plana çıktı'

Stranger Things dizisinin genç yıldızlarından Natalia Dyer, “Hepsi harika insanlar ve hepsi çılgınca koşullar altında büyümek zorunda” dedi.

Trend 28-08-20 11:48

ABD'de İki Protestocuyu Öldüren Saldırgan 17 Yaşında

Wisconsin eyaletinin Kenosha kentinde göstericilere tüfeğiyle ateş açıp iki kişinin ölümüne yol açan Kyle Rittenhouse yetişkin olarak yargılanacak

Haber 27-08-20 21:29

Seks partisi veren Kyle Walker'a büyük şok!

Manchester City futbolcusu Kyle Walker'ın, EvdeKal çağrısı yapmadan 1 gün önce evinde escort kadınlarla seks partisi verdiği öğrenildi.

Spor 07-04-20 17:45

Lauryn Goodman İngiliz futbolcudan hamile kalmıştı! Objektif karşısına geçti

Ünlü İngiliz model Lauryn Goodman, Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Kyle Walker ile geçen sene yaşadığı kısa ilişkiden hamile kalmıştı.

Magazin 07-04-20 10:36

Kyle Walker, karantina kurallarını hiçe sayıp evde escort kadınlarla seks partisi verdi!

Manchester City futbolcusu Kyle Walker'ın, EvdeKal çağrısı yapmadan 1 gün önce evinde escort kadınlarla seks partisi verdiği öğrenildi.

Spor 05-04-20 18:44

Red Bull Ice Cross'ta ABD etabını Croxall ve Trunzo kazandı

Rekabete sahne olan turnuvanın üçüncü yarışını erkeklerde Kanadalı Kyle Croxall, kadınlarda ise son şampiyon Amanda Trunzo kazandı

Yurthaber 21-01-20 10:23

3 sayı yarışmasına katılacak oyuncular belli oldu

ING All-Star 2020’de düzenlenecek 3 sayı yarışmasına katılacak oyuncular belli oldu.Sinan Erdem Spor Salonu’nda 19 Ocak Pazar günü düzenlenecek ING All-Star 2020’de, 3 sayı yarışmasında şu isimler yer alacak:- Alerik Freeman (Bursaspor)- Buğrahan Tuncer (Anadolu Efes)- Kyle Wiltjer (Türk Telekom)- Matthew Lojeski (Tofaş)- Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe Beko)- Tyler Kalinoski (T.

Spor 02-01-20 21:21

Atalanta 1-1 Manchester City (UEFA Şampiyonlar Ligi)

Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında Atalanta ile Manchester City İtalya'da karşı karşıya geldi. 1-1 biten maçın 81. dakikasında konuk ekipte kaleci Bravo'nun yerine Kyle Walker kaleye geçti; akıllara 2005'teki Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ve Pancu geldi.

Spor 07-11-19 11:01

Türk Telekom, Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başladı

Türk Telekom, Basketbol Şampiyonlar Ligi ilk maçında deplasmanda karşılaştığı İsrail ekibi Unet Holon’u 82-79 mağlup etti.Türk Telekom Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Unet Holon’a karşı Enes Taşkıran, R.J Hunter, TJ Campbell, Moustapha Fall ve Kyle Wiltjer beşiyle çıktı.

Haber 16-10-19 11:15

Kyle Lowry Toronto Raptors ile sözleşmesini 1 yıl uzatı

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) son şampiyonu Toronto Raptors'ta Kyle Lowry'nin sözleşmesi bir yıl uzatıldı.

Spor 07-10-19 16:59

TBSL: Türk Telekom: 78 - Galatasaray Doğa Sigorta: 66

66 mağlup etti.Salon: Ankara SporHakemler: Ali Serkan Emlek, Alper Özgök, Hüseyin ÇelikTürk Telekom: Nicholas Johnson xx 14, Ronald Jordan Hunter xxx 17, Muhammed Mustafa Baygül x 2, Polat Kaya x, Metin Türen xxx 8, Şafak Edge xx 7, Moustapha Fall xx 9, Ercan Bayrak x, Akif Egemen Güven x, Enes Berkay Taşkıran xx 3, Kyle Gregory Wiltjer xx 13, Terrance Orlando Campbell JR.

Haber 28-09-19 17:18

2019 FIBA Dünya Kupası'nda H Grubu: Kanada

Kanada Milli Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası'nda H Grubu'nda Senegal, Litvanya ve Avustralya ile karşılaşacak - Organizasyonun gediklisi olan Kanada, şampiyonaya 13 kez katılma başarısı gösterdi - Amerika Elemeleri'nde mücadele eden Kanada, iki turda da grubunu lider tamamlayarak Dünya Kupası biletini aldı - Geride kalan sezonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da tamamlayan Brady Heslip ve Türk Telekom'un yeni transferi Kyle Wiltjer Kanada formasıyla şampiyonada yer alacak

Spor 29-08-19 11:10

Kyle Wiltjer, Türk Telekom’da

Türk Telekom daha önce NBA’de de oynayan Kanadalı uzun forvet Kyle Wiltjer’ı kadrosuna kattı.Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Türk Telekom, yeni sezon transferler çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 24-07-19 15:58

Kylie Jenner'dan olay paylaşım!

21 yaşındaki TV yıldızı Kyle Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Jenner tatil pozuyla olay oldu

Trend 15-07-19 10:05

District 7 Müzik Festivali sona erdi

Antalya’nın Kaş ilçesinde bu yıl 5-7 Temmuz tarihlerinde ilk kez düzenlenen District 7 Müzik Festivali tamamlandı.Türkiye, İngiltere ve Hollanda’dan Kaş’a gelerek etkinliğe katılan DJ’ler Mehmet Çınar, Alp, Can Uzun, Nathan Surreal, Zac Dyer, Rowan Gilfedder, Soulmates, Morsarap, R.E.N.A.N performansıyla elektronik müzik tarzında parçalar sundu.Üç gün süren festivalin organizatörü Alperen Ozan, hedefin etkinlikle Kaş’a daha kaliteli turist getirebilmek olduğunu söyledi.Yabancı turist ve kalite konusunda özeleştiri yapılması gerektiğine dikkati çeken Ozan, “Kaş özellikle doğasıyla mükemmel bir yer.

Yurthaber 11-07-19 10:00

Kyle Mangraal Jackson resmi olarak Faze Clan grubunun bir parçası oldu!

Kyle "Mangraal" Jackson 13 yaşında Faze Clan'a katıldı.

Trend 09-07-19 09:40

Kendall Jenner yeni sevgilisini de NBA'den buldu

Basketbolcu sevgilisi Ben Simmons ile ilişkisini bitiren süper model Kendall Jenner, yeni aşkını da NBA'den buldu. 23 yaşındaki Kyle Kuzma ile tekne keyfi yaparken görüntülendi.

Trend 08-07-19 15:15

Chelsea'de 5 futbolcuyla yollar ayrıldı

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'de, Gonzalo Higuain, Gary Cahill, Rob Green, Eduardo ve Kyle Scott ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Spor 01-07-19 12:10

Chelsea'den 5 futbolcusuna veda

Londra ekibi, Gonzalo Higuain, Gary Cahill, Rob Green, Eduardo ve Kyle Scott ile yollarını ayırdı

Spor 01-07-19 12:10

Manchester City, Kyle Walker'ın sözleşmesini uzattı

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City, İngiliz futbolcu Kyle Walker'ın sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

Spor 19-06-19 17:16

Manchester City, Kyle Walker’ın sözleşmesini 2024’e kadar uzattı

İngiliz ekibi Manchester City, defans oyuncusu Kyle Walker’ın sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattığını açıkladı.Geride kalan sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi hariç diğer katıldığı turnuvaları kazanarak kapatan Manchester City, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında iç transferde anlaşma yaptı.

Haber 19-06-19 16:29