La Casa De Papel Haberleri

La Casa de Papel: Berlin dizisinin viayon tarihi kesinleşti! Hayranlarıyla ilk afişi de paylaşıldı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin serüvenini anlatan ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisiyle geri dönüyor. Pedro Alonso'nun Berlin karakterine hayat verdiği dizi 29 Aralık'ta Netflix'te görücüye çıkacakken dizinin ilk afişi de paylaşıldı.

Trend 25-11-2023 15:50

La Casa De Papel efsanesi yeniden canlanıyor! Bu kez Berlin'le geri dönüyor... İkinci fragmanı yayınlandı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin yolculuğunu anlatan yeni bir diziyle geri dönüyor. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Dizinin 29 Aralık'ta gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 19-09-2023 15:35

La casa de papel Gaziosmanpaşa! Salvador Dali maskesiyle soygun girişimi kamerada

Gaziosmanpaşa'da 2 kişi, bir kuyumcuya soygun girişiminde bulundu. Soygunu gerçekleştiremeden olay yerinden kaçan 2 şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Suçlarını itiraf eden şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklandı. Soygun girişimi ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlıların soygun girişimi sırasında yüzlerini gizlemek için ünlü dizi La casa de papel'deki gibi Salvador Dali maskesi kullandıkları görüldü. İşte detaylar...

Haber 31-08-2023 09:35

La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero öyle pozlar verdi ki... Eteği yok gibiydi

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran La Casa De Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero paylaşımlarıyla olay oldu. Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde neredeyse yok gibi eteğiyle paylaştığı pozlarıyla sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Magazin 15-12-2022 13:29

La Casa De Papel

La Casa De Papel Hakkındaki Haberler Mynet'te. La Casa De Papel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

La Casa de Papel'in 'Tokyo'su Ursula Corbero yeni imaj!

La Casa de Papel dizisindeki Tokyo rolüyle hafızalara kazınan Ursula Corbero, yeni projesi için uzun zamandır kısa kullandığı saçlarını uzattı. Yeni imajıyla bambaşka birine dönüşen oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 17-09-2022 12:26

La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir? Darko Peric nereli ve kaç yaşında?

La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric, 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-08-2022 11:53

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olacağı 'Atatürk' dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric de katıldı

Son olarak Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynayacağı 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dünyaca ünlü bir isim daha katıldı. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Atatürk dizisine İngiliz oyuncu Emma Watson'un ardından La Casa de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric de dahil oldu. Aras Bulut İynemli dizide, Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak.

Magazin 22-08-2022 20:35