Lamiya Haci Basar Haberleri

MasterChef Cemre'nin dönüşü sosyal medyayı salladı! Sergen'e sert çıktı

MasterChef All Star yarışmasına MasterChef şampiyonları da dahil oldu. Cemre Uyanık daha stüdyoya ayak basar basmaz olay oldu. Sergen'i terslemesiyle sosyal medyanın gündemine düşen Cemre Uyanık hakkında pek çok paylaşım yapıldı.

Magazin 2023-09-26 14:28:10

Icardi, İstanbul'a ayak basar basmaz eleştirilerin odağı oldu! ''Geçen seneki gibi faydalı olmaz!''

Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, Suudi Arabistan'dan teklif aldığını ve bu teklifi reddettiğini açıkladı. Süper Lig hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Icardi'nin Galatasaray'a gelişini değerlendirdi.

Spor 2023-07-29 10:31:48

Kan davasına kurban gitmişti! Cinayet sanığı kendini böyle savundu: 'Elini beline attı...'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Nazmi Kaplan (44), otobüsten indiği sırada uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak hayatını kaybetti. Yapılan araştırma sonucu, Kaplan'ın kan davasına kurban gittiği belirlendi. Cinayetle ilgili davanın ilk duruşmasında savunma yapan tutuklu sanık Haci Balyeci (19), "Şahsın yanına yaklaştığımızda 'Nimet' diye bağırdım. Bunun üzerine bağırdığım kişi, elini beline attı. Ben de bize zarar verecek diye korktum. Öldürme amacım olmaksızın rastgele ateş ettim" dedi.

Haber 2023-04-27 14:59:37

Son dakika | 'Tek dertleri altlarına kırmızı plakalı araç çekmek' Erdoğan Millet İttifakı'na böyle yüklendi! Bakalım yarın kimler çıkacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerindeki fotoğrafına gönderme yaparak "Kıbleyi bilmeyenler tabii ki seccadeye ayakla basar. Ama bunlara asıl kıblenin neresi olduğunu 14 Mayıs'ta siz bildireceksiniz!" dedi. Erdoğan ayrıca İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Millet İttifakı'na yüklenen Erdoğan, "6'lı masa dediler, 7'li masa dediler, anlaşamadılar" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-04-09 16:49:51

Son dakika: Willian Arao ve İrfan Can Kahveci, oyuna girerken şoke oldu! Jorge Jesus ne yaptıysa engel olamadı! Fenerbahçeli taraftarlardan büyük protesto...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final etabında Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Sarı - lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, 67. dakikada İrfan Can Kahveci, Willian Arao ve Mert Hakan Yandaş'ı oyuna aldı. Fenerbahçeli taraftarlar; Arao ve Kahveci'ye zemine ayak basar basmaz ıslık ve uğultularla büyük bir tepki gösterdi. Teknik direktör Jorge Jesus ise taraftarlara 'Yapmayın' şeklinde bir uyarıda bulundu ama yararlı olmadı. İşte detaylar...

Spor 06-04-23 22:16

Survivor Nefise kimdir, nereli ve kaç yaşında? Milli Atlet Nefise Karatay adaya ayak basar basmaz parkuru karıştırdı!

Milli atlet Nefise Karatay, Survivor 2023'e yedekler dahil olan yarışmacılar arasında yer alıyor. Ünlüler takımı için bu akşam erzak oyununda parkurda koşacak olan genç yarışmacı, Avcı ile yaşadığı tartışma sebebiyle merak konusu oldu. Survivoe'ın fragmanında Nefise'nin "Bu nasıl bir karakter" diyerek isyan ettiği görüldü. Peki, Survivor Nefise kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Milli Atlet Nefise Karatay'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 19-01-23 20:52

Bedavaya taksi kullanıyor! Taksicileri aynı yöntemle tuzağına düşürüyor... Bu kez kameraya yakalandı

İstanbul'da sürekli taksi kullanan ancak hiç para vermeyen dolandırıcı bu kez kameralara yakalandı. Evden para alacağını söyleyerek ara sokak girişinde taksiciyi bekleten kişi, ziline basar gibi yaptığı binanın yanındaki aradan kaçarak uzaklaşıyor. Dolandırıcının bu yöntemle, taksicileri defalarca tuzağa düşürdüğü ortaya çıktı.

Haber 19-01-23 11:24

Kucağında bebekle yürürken öldürülmüştü! Korkunç olayda yeni gelişme...

Korkunç olay Sultangazi'de meydana gelmişti. Kucağında bebekle yolda yürüyen Hatice Haci, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Hatice Haci'nin 17 yaşındaki kardeşi A.H. tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Gözaltına alınan Hatice Haci'nin anne, baba ve kardeşlerinin aralarında bulunduğu 9 kişinin sorgusu Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sürüyor.

Haber 28-11-22 19:27

Kırklareli'ndeki su basar ormanları güz mevsimi renklerine büründü

Avrupa'nın en büyük su basar ormanlarından İğneada longozları sonbaharın renklerini yansıtıyor.

Yurthaber 09-11-22 10:21

Basar ne demek? Basar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Basar kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Basar ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:16

İntihara kalkışan kızına atla işimi kolaylaştır demişti! Cezası belli oldu

Sultangazi'de darp iddiasıyla balkona çıkan ve intihar girişiminde bulunan 15 yaşındaki kızına "Atla işimi kolaylaştır" dediği öne sürülen baba Haci Ş. hakkında karar verildi. Mahkeme Haci Ş.'yi, ‘iyi hal indirimi’ uygulayarak 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Tutuklu yargılanan Haci Ş. tahliye edildi.

Haber 23-05-22 15:46

Ağır basar, yeğni kalkar ne demek? Ağır basar, yeğni kalkar TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Ağır basar, yeğni kalkar ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Ağır basar, yeğni kalkar TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:38

Sultangazi'de kızına 'Hadi atla işimi kolaylaştır' deyip, intihara teşvik etmişti! 15 yaşındaki çocuk: Babamdan şikayetçi değilim

Sultangazi'de kızının sosyal medyada erkeklerle konuşmasına sinirlenerek şiddet uygulayan baba Haci Ş.'nin yargılandığı davada, 15 yaşındaki mağdur kızın ifadesini alan polisler tanık olarak dinlendi. Karakolda babasının "Atla" demesi üzerine atladığını belirten mağdur A.Ş'nin mahkemede "Dengem kayboldu, düştüm" diyerek ifade değiştirmesi üzerine dinlenen polisler, mağdurun kendi iradesiyle söylediklerini tutanağa geçirdiklerini belirttiler.

Haber 28-04-22 14:31

Eşini ve kayınpederini öldürdü, savunması 'pes' dedirtti: Öldürme kastım olsaydı, tüfek yerine tabanca getirirdim

Bilecik'te boşanma aşamasında olduğu eşi Cemile Nur Acar ve kayınpederi Abdullah Duman'ı adliye önünde pompalı tüfekle öldüren Onur Acar'ın yargılanması başladı. Mahkemede söz alan Acar, savunmasında "Öldürme kastım olsa neden tüfek getireyim? Tabanca getirirdim. Öldürmek istesem gece evlerini basar öldürürdüm" dedi. Acar'ın açıklamaları 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber 16-02-22 15:45

Cinayet şüphelisi eşten ilginç savunma: Öldürmek istesem gece evlerini basardım

Boşanma aşamasındaki eşi ve kayınpederini pompalı tüfekle öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan tutuklu sanık Onur Acar, duruşmada söylediği sözlerle dikkat çekti. Hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Acar, ''Ben öldürme kastıyla hareket etmedim. Öldürmek istesem adliye önünde yapmaz, gece evlerini basar, evlerinde öldürürdüm" dedi.

Haber 16-02-22 15:42

İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli’den 'dolar' göndermesi!

Evlendikten sonra balayına çıkamayan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli balayı için New York’u seçti. İdo ve Yasemin ABD’ye ayak basar basmaz dolar kuruna göndermede bulundu.

Magazin 31-10-21 15:40

18 yaşına giren Derin Talu işi kaptı! İddialı pozları olay oldu

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen 18 yaşındaki Derin Talu bir marka için iddialı pozlar verdi. 18 yaşına basar basmaz iş anlaşması yapan Defne Samyeli'nin kızı takipçilerinin dikkatini çekmeyi de başardı.

Magazin 25-10-21 09:33

Photoshop yapıp dalga konusu olan Seren Serengil: Seda Gülben'e yüz basar

Photoshop'tan vazgeçemeyen Seren Serengil, Seda Sayan'ın fotoğrafını görünce yıldızının bir türlü barışmadığı Gülben Ergen'i photoshopla suçladı. Serengil'in yorumu sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 27-07-21 16:14

Ramazanı migren ağrısı yaşamadan geçirmek doğru gıdalarla mümkün

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Algoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Haci Ahmet Alıcı: - "Migren hastaları ramazanda iftar ve sahur arasındaki süreçteki doğru yiyecek ve içecek tercihleriyle ağrıyı engelleyebilir. Kronik migren hastalarına migren botoksunun yanı sıra radyofrekans tedavileri de etkili çözüm sunuyor"

Yurthaber 26-04-21 10:05

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı izle | Lefkoşa işgal altında! Liderler düşerse savaş orada biter

TRT1'de yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Kıbrıs, her Perşembe izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa’yı hem de göçenleri rahatlatmak amacıyla hamlelerine başlamıştı. Peki Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Haber 15-04-21 15:03

Kaymakam Mutlu’dan bedensel engelli kıza doğum günü sürprizi

Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, doğuştan bedensel engelli kızın evine giderek üzerinde resminin olduğu pastayla 32’inci doğum gününü kutladı.Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu ve eşi Nesrin Mutlu, kırsal Akbudak Mahallesi’nde yaşayan Haci Ateş ile Fatma Ateş’in sekizinci çocukları doğuştan bedensel engelli Telli Ateş’in 32’inci yaş gününde sürpriz yaptı.

Yurthaber 05-04-21 10:57

Besni ilçesinde Korona Virüs denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında Adıyaman’ın Besni ilçesinde "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla korona virüs denetimi yapıldı.Besni ilçe merkezinde yapılan denetimlere, Kaymakam Nazlı Demir, ilçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen ve Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, zabıta ekipleri, polis ekipleri ve bazı STK’ların temsilcileri katıldı.

Yurthaber 04-03-21 18:09

Gölbaşı’nda Hacı Gani Diler Cami ibadete açıldı

Hayırsever Hacı Gani Diler ve vatandaşların desteğiyle Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe merkezinde yaptırılan cami ibadete açıldı.Açılışa Vali Mahmut Çuhadar, Gölbaşı Kaymakamı Mutlu Köksal, İlçe Müftülüğü görevlileri, ilçe kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan Vali Mahmut Çuhadar, hayırsever Haci Gani Diler ve caminin yapımına destek olan vatandaşlara teşekkür ederek, “Hayırseverimiz Hacı Gani Diler amcamız, hayırda yarışın diyen Peygamber Efendimizin emirine uyarak vatandaşlarımızın da desteği ile güzel bir hizmete vesile olmuş ve bir cami yaptırmış.

Yurthaber 26-02-21 18:31

Eskişehirli 82 yaşında emekli avukat şair-yazar Tahsin Bezek’in yedi eseri yayımlandı

Eskişehirli 82 yaşında emekli avukat şair-yazar Tahsin Bezek’in yedi adet eseri Eskişehir’de yayımlandı ve okuyucuları ile buluştu.Şair ve yazarlığa düşkün olan Bezek konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Şiirlerimde, manilerimde, romanlarımda insanlık sevgisi ağır basar.

Yurthaber 11-02-21 10:43

Muhtarlara konteyner desteği

Adıyaman Belediyesi tarafından şehir merkezindeki mahallelerde ihtiyaç duyulan muhtarlıklara konteyner desteğinde bulunuldu.Muhtarların halka daha iyi hizmet sunabilmesi için konteynere ihtiyaç duyan Yenipınar, Turgutreis, Yunus Emre, Kayalık ve İmamağa mahalle muhtarlıklarına dağıtılmak üzere gerçekleştirilen konteyner dağıtım programına Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Demirhan Seçilmiş, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Haci Mustafa İlik, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve muhtarlar katıldı.Programda konuşan Belediye Başkanı Kılınç, Adıyaman Belediyesi olarak vatandaşların işlerini daha iyi ve sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri amacıyla muhtarlara her türlü desteği vermeye devam ettiklerini belirtti.Başkan Kılınç, “Bu kapsamda, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm mahallelerimize hizmetlerimizi eşit şekilde götürmeye çalışıyoruz.

Yurthaber 08-02-21 10:45

Rita Ora karantinayı geceliği 500 dolar olan otelde geçirecek

programı için gittiği Avustralya’da katı salgın kurallarına uymak zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı, ülkeye ayak basar basmaz lüks otelde karantinaya girecek.

Magazin 02-02-21 15:53

Merhum Gazeteci Bozkurt’un adı sokağa verildi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 4 ay önce hayatını kaybeden Gazeteci Haci Bozkurt’un adı Belediye Meclisi tarafından bir sokağa verildi.Yakalandığı korona virüs hastalığına yenik düşen gazeteci Haci Bozkurt’un ismi Hürriyet Mahallesi’nde yaşayacak.

Yurthaber 25-01-21 18:32

Putin o görüntüleri yalanladı!

Rusya, Kremlin muhalifi Alexey Navalny’nin ülkeye ayak basar basmaz gözaltına alınmasının ardından YouTube üzerinden yayınlanan belgesel ve sonrasında sokaklara taşan protesto gösterileriyle çalkalanıyor. Navalny'nin Rusya Devlet Başkanı Putin hakkında akıl almaz iddialarını içeren film 24 saatte 20 milyona yakın kişi tarafından izlenmişti. Putin belgeselde yer alan iddialar karşısında suskunluğunu bozdu ve çok sert açıklamalar yaptı.

Haber 25-01-21 16:13

Arka Sokaklar 570. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar ve Mesut'a ne olacak? Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Kanal D'de 15. sezonuyla ekranlarda olan Arka Sokaklar'ın 570. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde Servan'ın peşinde olan ekip şok üstüne şok yaşar. Önce Bahar vurulur. Aramadaki şiddetini artıran ekip asıl Mesut konusunda faka basar. Mesut kafasındaki planı uygulamaya çalışırken ne yapacak? Ekibi yıkan haber ne? İşte Arka Sokaklar 570. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 12-12-20 02:06

Karantinada olması gerekirken trafik kontrolünde yakalandı

Eskişehir’de denetim yapan trafik ekipleri karantinada olması gereken bir vatandaş dışarıda yakalandı.Çarşı Polis Merkezi Amirliği trafik ekiplerinin Haci Ali Bey mahallesinde yaptıkları kontrolde karantinada olması gereken M.B.

Yurthaber 29-11-20 19:31

Öğretmenevinin ismi Hacı Bozkurt’ olsun önerisi

Adıyaman’ın Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, 2006 de Kahta’ya Öğretmenevinin kazandırılmasında büyük emekleri olan ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Gazeteci Hacı Bozkurt’un isminin Kahta Öğretmenevi’ne verilmesini talep etti.Kahta ilçesine öğretmenevini kazandırmak için yaklaşık 4 yıl mücadele verdiği binaya isminin verilmesi, Haci Bozkurt’a yakışır bir vefa örneği olacağını belirten KGY Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, memlekete faydalı hizmetleri olan böyle bir insanın unutulmaması için öğretmenevine isminin verilmesini istedi.Merhum Hacı Bozkurt’un, gazeteci kimliğinin yanında aynı zamanda da iyi bir eğitimci olduğunu hatırlatan KGY Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, Hacı Bozkurt isminin ve onun güzel hatırasının yaşatılmasıyla ilgili olarak atılacak olan böyle güzel adımın vefanın gereği olduğunu söyledi.Kahta’da öğretmenlik yaptığı yıllarda birçok insanın eğitimine katkı sunduğuna dikkat çeken KGY Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri, “Kahta Öğretmenevi ’ne, Hacı Bozkurt isminin verilmesi, başta ailesi olmak üzere hem meslektaşlarını hem de eğitimcileri mutlu edeceğini düşünüyorum.

Yurthaber 21-11-20 12:31

Hayırsever iş adamından yetim ve öksüz çocuklara oyuncak

Arabanlı hayırsever genç iş adamı ve kanaat önderi Haci Şahin, el yapımı organik oyuncakları ilçedeki yetim-öksüz çocuklara hediye ederek yüzlerini güldürdü.Araban ilçesi Kaymakamlığının ‘’Güçlü Kadınlar Mutlu Çocuklar’’ projesi kapsamında kursiyer kadınların ürettikleri organik oyuncakları alan iş adamı Şahin, bunları ilçedeki yetim-öksüz çocuklara hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Yurthaber 18-11-20 14:23

Vatandaşlara tek kullanımlık seccade dağıtımı yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından cuma namazına gelen vatandaşlara tek kullanımlık seccade dağıtımı yapıldı.Covid-19 tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, tek kullanımlık seccade dağıtımını Cuma Namazı öncesi 4 noktada Ulucami, Haci Cümbüş, Kayabaş ve Küçük sanayi Sitesi camilerinde yapıldı.

Yurthaber 25-09-20 14:34

Haci Şahin’in Araban İlçe Başkanlığına adaylığı devam ediyor

11 Eylül’de yapılması planlanan AK Parti Araban ilçe kongresinin iptal edilmesin ardından Arabanlı hayırsever iş adamı Haci Şahin, AK Parti Araban İlçe Başkanlığı için adaylığının devam ettiğini açıkladı.Haci Şahin, 11 Eylül 2020 günü saat 10’da yapılması planlanan AK Parti Araban ilçe kongresinin genel merkez tarafından iptal edilmesini saygıyla karşıladığını ve hiçbir konuda alınganlık göstermediğinin altını çizerek, ’’Biz diğer partiler gibi kavgayla dövüşle, birbirimize hasımlık yaparak siyaset yapan bir parti değiliz.

Yurthaber 14-09-20 10:10

Bahar Şahin selfie çekti, 15 bin TL'den oldu!

Bir arkadaşının teknede düzenlenen doğum günü partisine katılan genç oyuncu Bahar Şahin, selfie çekmek isterken 15 bin TL değerindeki son model telefonunu denize düşürdü. Oyuncu karaya ayak basar basmaz yeni bir telefon aldı.

Magazin 07-09-20 16:20

Haci Şahin AK Parti’den aday

Arabanlı hayırsever işadamı Hacı Şahin, 11 Eylül tarihinde yapılacak olan Ak Parti 7.

Yurthaber 03-09-20 16:14

Denizle ormanın kucaklaştığı Karacabey Longozu'nda izole tatil keyfi

Marmara Denizi'nin Karacabey sahilinde yer alan ve birbirinden farklı canlı türlerine ev sahipliği yapan su basar ormanları, Kovid-19 salgını sürecinde kapalı ortamlardan uzaklaşıp açık havayı tercih eden günübirlik tatilcilerin, ilgisini çekiyor - Oyuncu Şahan Gökbakar'ın, fenomen karakteri "Recep İvedik 6" filmi için longozda inşa ettirdiği bungalov evler de ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi - Gündüz harika doğasıyla ziyaretçileri kendine hayran bırakan longoz, geceleri de gökyüzü izleme etkinliklerine ev sahipliği yapıyor

Yurthaber 23-08-20 11:12

Denizle ormanın kucaklaştığı Karacabey Longozu'nda izole tatil keyfi

Marmara Denizi'nin Karacabey sahilinde yer alan ve birbirinden farklı canlı türlerine ev sahipliği yapan su basar ormanları, Kovid-19 salgını sürecinde kapalı ortamlardan uzaklaşıp açık havayı tercih eden günübirlik tatilcilerin, ilgisini çekiyor - Oyuncu Şahan Gökbakar'ın, fenomen karakteri "Recep İvedik 6" filmi için longozda inşa ettirdiği bungalov evler de ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi - Gündüz harika doğasıyla ziyaretçileri kendine hayran bırakan longoz, geceleri de gökyüzü izleme etkinliklerine ev sahipliği yapıyor

Yurthaber 23-08-20 11:12

Arabanlı hayırsever iş adamı Şahin’in acı günü

Gaziantep’in Araban ilçesinde yaşayan Arabanlı hayırsever genç iş adamının babası ve Kadiri tarikatı şeyhlerinden Mehmet Şahin vefat etti.Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yüksek tansiyon tedavisi gören Kadiri Tarikatı Kosan Ocağı Çavuşu Şeyh Mehmet Şahin, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Arabanlı hayırsever genç iş adamı Haci Şahin’in babası olan Şeyh Mehmet Şahin’in cenazesi Araban ilçesi mezarlığında kılınan öğle namazına müteakip ilçe mezarlığına defnedilecek.

Yurthaber 13-08-20 10:30

Kaymakam Mutlu’dan hayırsever iş adamı Şahin’e plaket

Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, ilçede çok sayıda hayır işine katkı sağlayan iş adamı Hacı Şahin’e teşekkür plaketi verdi.Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, ilçede cami, Kur’an Kursu, mescit, okul gibi pek çok hayır işine katkı sağlayan, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanması için bağışta bulunan ve Kaymakamlığının yardım kampanyalarına destek veren Arabanlı hayırsever genç iş adamı Haci Şahin’e teşekkür plaketi verdi.Kaymakamlık makamında düzenlenen ve Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet’in de katıldığı programda konuşan Kaymakam Abdulhamit Mutlu, hayırsever iş adamı Haci Şahin’e ilçedeki tüm hayır işleri ve kaymakamlığın tüm yardım kampanyalarına yaptığı maddi yardımları için teşekkür etti.Konu ile ilgili kaymakamlığın resmi internet sayfasından yapılan yazılı açıklamada ise, "Tüm kampanyalarımıza destek olan ve son olarak tavuk karası hastalığı olan kız çocuğumuzun göz ameliyatına desteğinden dolayı Kaymakamımız Abdulhamit Mutlu tarafından Hacı Şahin’e teşekkür plaketi verildi’’ açıklaması yapıldı.Hayırsever iş adamı Haci Şahin ise kendisini teşekkür plaketine layık gören Kaymakam Mutlu’ya teşekkür etti.

Yurthaber 29-07-20 16:05

Kaymakam Bedirhan İmamoğlu’na plaket

Adıyaman’ın Besni Muhtarlar Derneği, Besni’de yaptığı başarılı çalışmalar ve Besni’ye sağladığı katkılardan dolayı Kaymakam Bedirhan İmamoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.Plaketi dernek adına Başkan Haci Uçar verdi.

Yurthaber 28-07-20 15:19

Yardım sever işadamından camiye klima

Hava sıcaklıkların 45 dereceye ulaştığı Gaziantep’in Araban ilçesindeki yardım sever işadamı Hacı Şahin, ilçe kırsalında bulunan Şehit Recep Öncebe Camisine klima hediye etti.Arabanlı yardım sever genç iş adamı Haci Şahin tarafından ilçeye bağlı Emir Haydar kırsal mahallesinde Araban Belediyesi ve bölgedeki hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Şehit Recep Öncebe Camisi’ne salon tipi klima monte ettirildi.

Yurthaber 15-07-20 12:45

Diyarbakır annelerinin oturma eylemine bir aile daha katıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinden eyleme dahil olan baba Haci Güger: - "Oğlumun psikolojik sorunları vardı. Onun sağ salim kolluk kuvvetlerine teslim olmasını istiyorum. Dileğimiz bütün çocukların gelmesidir"

Yurthaber 11-07-20 11:56

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Besni merkezden Üçgöz köyü istikametine gitmekte olan Haci Ali Doymaz idaresindeki 02 DA 831 plakalı Renault marka otomobil ile çevreyolundan şehir merkezine gitmekte olan Hasan Kılınç idaresindeki 07 YPE 10 plakalı Kuba marka motosiklet hastane kavşağında çarpıştı.

Yurthaber 08-07-20 18:38

Sonuçları harika! Evde hazırlayacağınız doğal halı temizleme karışımıyla...

Halıların üzerine kimi zaman kahve dökülür, kimi zaman çocuğunuz çamurlu ayakkabılarıyla basar. Bazen de yağ dolu bir şişe devrilir ve istemediğiniz lekeler oluşur. Neyse ki, neredeyse her türlü leke için doğal ev yapımı halı temizleme çözümleri var. Evinizde bulunan sadece birkaç malzemeyle halınızın üzerindeki lekelerle başa çıkabilecek kendi halı temizleyicinizi yapabilirsiniz.

Kadin 06-06-20 16:47

Arabanlı iş adamı 200 çocuğun yüzünü güldürdü

Arabanlı hayırsever genç iş adamı Haci Şahin 200 yetim ve öksüz çocuğa bayramlık aldı.Gaziantep’in Araban ilçesi Kaymakamlığınca yürütülen ‘‘Yetim Gülerse Dünya Güler’’ projesi üzerinden ilçedeki yetim ve öksüz 200 çocuğa bayramlık alan Arabanlı hayırsever genç iş adamı Haci Şahin yetim ve öksüz çocukları sevindirdi.Ramazan Bayramı münasebetiyle, ilçedeki 200 yetim ve öksüz çocuğa bayramlık alan Arabanlı hayırsever iş adamı Haci Şahin, ilçedeki yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçlarını temin etmek için projeler oluşturan Kaymakam Mutlu’ya teşekkür etti.

Yurthaber 22-05-20 16:40

Sanayi sitesinde ateş ölçer ile korona virüsü denetimi

Adıyaman’ın Besni Küçük Sanayi Sitesinden korona virüsü tedbirleri kapsamında esnaflar ve sanayi sitesine gelen vatandaşlar ateşi ölçüldükten sonra içeriye girebiliyor.Vatandaşların ve sanayi esnaflarının sağlığı için ateş ölçerli uygulamalar yaptıklarını söyleyen Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, “Korona virüs salgını nedeni ile Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu başkanlığında toplanan hıfzıssıhha kurulunun almış olduğu, Pazartesinden itibaren uygulamaya konulan tedbirler kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnaflarımız faaliyetlerine devam etmektedir.

Yurthaber 05-05-20 15:59

Babasından şiddet gören annesi için sosyal medyada yardım istedi

Kayseri'de oturan F.N.Y. (22), uyuşturucu kullanan babası Hacı İ'nin (39) annesi Serap İ'ye (40) 5 yıldan bu yana şiddet uyguladığını söyleyerek, sosyal medyada kadın platformlarından yardım istedi. F.N.Y.'nin, "Annem de Emine Bulut gibi katledilmesin" şeklindeki paylaşımı ardından yapılan incelemede Hacı İ.'nin, 13 Nisan'da 5 katlı binanın çatısında intihara kalkışan kişi olduğu belirlendi. Haci İ.'nin, hastanedeki tedavisi ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

Haber 22-04-20 17:55

Sağlık görevlilerine baklava dopingi

Arabanlı duyarlı genç iş adamı Haci Şahin’den sağlık Araban ilçesi Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına baklava ikramı yapıldı.Gaziantep’in Araban ilçesinde, hayırsever duyarlı genç iş adamı Haci Şahin, ilçedeki yeni tip korona virüs (KOVİD-19) salgınıyla mücadelede görev alan Araban Devlet Hastanesi sağlık personellerini ziyaret edip baklava ikramında bulundu.

Yurthaber 01-04-20 17:57