Laptop Haberleri

Laptop RAM hızı yükseltme yöntemleri - Laptop RAM hızı nasıl yükseltilir?

Özellikle diz üstü bilgisayarlar çeşitli nedenlere bağlı olarak zaman içinde bazı sorunlar yaşatabilirler. Ekrana görüntü gelmemesi, bilgisayarın ilk zamanlara oranla çok daha geç açılıp kapanıyor olması, aşırı yavaş çalışması, programlar ya da sayfalar arası geçiş yaparken belirgin bir performans düşüklüğünün gözlenmesi bu sorunlardan bazılarıdır. Sorunun ne olduğuna ve neden kaynaklı yaşandığına bağlı olarak çözüm seçenekleri de çeşitlilik gösterir.

Haber 28-10-2023 19:05

Gaming Week bugün sona eriyor! Levet atlatan indirimleri kaçırmayın

Oyun ekipmanlarından konsollara, monitörlerden bilgisayarlara birçok üründe inanılmaz indirimler sunan Gaming Week, bugün sona eriyor. Hala indirimlerden yararlanmadıysanız, şimdi tam zamanı! Oyunlardaki performansınızı yükseltecek, yüksek teknoloji ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 16-10-2023 12:17

İster oyun oynayabileceğiniz ister işinizi yapabileceğiniz en iyi MSI marka laptoplar

Güçlü ve kaliteli bir laptop arıyorsanız MSI marka laptoplar tam size göre olabilir! Teknoloji sektöründe başarılı bir marka olarak bilinen MSI'ın birbirinden kaliteli laptopları ile hem oyun keyfini yaşayabilir hem işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Kaliteli malzemelerle tasarlanan ve gelişmiş teknoloji ile donatılan en iyi ve güçlü MSI marka laptopları gelin, beraber inceleyim.

Haber 21-09-2023 15:16

Tüm işlerinizi halledebileceğiniz en iyi Lenovo marka laptop modelleri

Laptop almaya karar verdiniz ama hangi modeli alacağınızı bilemiyor musunuz? O hâlde bu yazımız size yardımcı olabilir! Lenovo markasının pek çok farklı ihtiyaca yönelik geliştirdiği laptop modelleri bulunuyor. En iyi Lenovo laptoplar; kaliteli yapıları, güçlü performanslarıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Teknoloji deneyimini üst seviyeye taşıyan en iyi Lenovo laptop modellerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 21-09-2023 15:16

BİM AKTÜEL KATALOĞU 1 EYLÜL 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Android TV 13.999 TL, cep telefonu 7.999 TL!

BİM 1 Eylül Cuma aktüel kataloğu vatandaşların gündeminde yer aldı. BİM marketlerine haftalık olarak farklı kategorilerde aktüel ürünler gelmeye devam ediyor. Ev eşyasından elektroniğe, mobilyadan, oyuncaklara çok sayıda ürün BİM aktüel ürünler kataloğunda yerini alıyor. Peki, 1 Eylül 2023 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, hangi ürünler indirimde?

Finans 31-08-2023 13:28

Tüm işlemleri hızla tamamlayacak canavar gibi bir cihaz arayanlar için MacBook muadilleri

Güçlü teknik özellikleriyle sizi mest edecek bir bilgisayar mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz! Tasarımları ve donanımları ile MacBook'ları aratmayan bilgisayarlar hem gündelik ihtiyaçlarınızı hem performans gerektiren grafik işlerinizi rahatlıkla yapmaya hazır! Sizin için MacBook muadili olabilecek canavar gibi laptop alternatiflerini bir araya getirdik. Gelin, beğeninizi kazanacak ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 15-08-2023 17:56

Bu bilgisayarlarla uzaya gidebiliyor muyuz? Araba fiyatlarıyla yarışacak en pahalı laptoplar

Laptoplar; iş programlarını etkin kullanmaktan tam performans oyun oynamaya, filmleri canlı ve akıcı görsellikle seyretmekten internette hızlıca gezintiye çıkmaya kadar birçok farklı amaç için kullanılabiliyor. Bazı laptoplar ise son teknoloji donanımları sayesinde nefes kesici bir deneyim yaşatıyor ancak bu modellerin fiyatları dudak uçuklatıyor. Gelin, dünyanın en pahalı ve bir o kadar da işlevsel laptoplarına beraber göz atalım!

Haber 18-05-2023 19:06

Her gün saatlerce başında oturduğumuz bilgisayarlar ve laptoplar nasıl temizlenir? Doğru temizleme yöntemi nedir?

Dizüstü bilgisayarınızın performansından artık memnun değil misiniz? Bilgisayarınız sürekli performans kayıpları yaşıyor, bir anda kapanıp açılıyorsa belki de temizlik yapmanın vakti gelmiş demektir. Peki, bilgisayarınızı nasıl temizlemelisiniz? Haydi gelin, en pratik temizlik yöntemlerini beraber inceleyelim.

Haber 15-05-2023 18:35

Teknoloji tutkunlarının müthiş fiyatlarla sahip olabileceği tablet ve bilgisayar modelleri

Teknoloji tutkunlarının ilgisini çekecek işlevsel tablet ve bilgisayar modelleri, çok cazip fiyatlarla Bahar Fırsatları kapsamında satışa sunuluyor. Kendinize veya sevdiklerinize satın alabileceğiniz birbirinden kaliteli, kullanışlı bilgisayar ve tabletler arasından indirimde olanları sizler için derledik. İşte o ürünler!

Haber 06-04-2023 16:07

Asgari ücretin altında fiyata sahip en iyi fiyat performans ürünü laptop ve masaüstü bilgisayarlar

Çalışma hayatı ve eğitim gibi çeşitli sebeplerle laptop veya masaüstü bilgisayar almak isteyen ancak bütçesi el vermeyenler için harika önerilerle karşınızdayız. Güçlü donanıma sahip, hızlı, geniş depolama alanı sunan ve kaliteli ekranıyla eşsiz seyir deneyimi yaşatan birçok laptop ve masaüstü bilgisayar, asgari ücretin altında fiyatlarla satın alınabiliyor. Gelin, uygun fiyatlı en iyi bilgisayar çeşitlerini keşfedelim!

Haber 06-04-2023 14:47

2022 senesinin en güçlü ve en iyi donanımlı laptopları ve markaları

Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik cihazların başında gelen laptoplar, kompakt tasarımları ve kolay taşınabilir yapılarıyla kullanıcılara önemli avantajlar sağlıyor. Bu yıl birçok başarılı laptop markası 2022 yılının yıldızı olan birbirinden kaliteli ve kullanışlı laptop çeşitleriyle adından söz ettirdi. Gelin, her ihtiyaca uygun 2022'nin öne çıkan laptop markalarını ve modellerini beraber inceleyelim.

Haber 07-12-2022 16:34

Notebook ya da laptoplarınıza zarar gelmemesi için mutlaka kullanmanız gereken ürün önerileri

Dizüstü bilgisayarınızın ömrünü uzatmak için satın alabileceğiniz bazı ürünler var. Makul fiyatlara alabileceğiniz ürünlerle cihazınızın daha az yıpranmasını sağlayabilir, böylelikle onu uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Haydi gelin, notebook ve laptoplarınıza zarar gelmemesi için mutlaka kullanmanız gereken bu ürünlere beraber göz atalım.

Haber 13-11-2022 22:07

Hem iş hem oyun için kullanabileceğiniz en iyi Acer marka laptoplar

Üstün nitelikleriyle her alanda pratiklik sağlayan laptoplar; oyun oynamaktan ders çalışmaya, film izlemekten iş programlarını kullanmaya kadar gün boyu kullanıcılarına tam destek sağlıyor. En iyi dizüstü bilgisayar markalarından biri olan Acer, her ihtiyaca ve beğeniye uygun birbirinden başarılı laptop modelleri üretiyor. Gelin, Acer marka hem iş hem oyun için en iyi laptop çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 26-10-2022 17:12

Laptop ekran kartı değişir mi? Laptop bilgisayarlarda ekran kartı değişimi nasıl yapılır?

Ekran kartları dizüstü bilgisayarlar için son derece önemli işlevlere sahip bir donanım birimidir. Laptop bilgisayarlar için ekran kartı değişimi mümkündür. Yalnızca birkaç farklı markanın oyun için üretilen dizüstü bilgisayarlarında ekran kartı değişimi mümkün olabilir.

Haber 11-10-2022 15:29

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en iyi ve pratik laptop aksesuarları

Laptop kullanırken pratik birtakım araç gereçlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin, laptop klavyenizi karanlık ortamlarda rahatça görebilmeniz için hafif bir ışık veya saatlerce çalışmaktan ısınan bilgisayarınızı soğutacak özel bir ürün... Sizin de buna benzer ihtiyaçlarınız varsa listelediğimiz birbirinden yararlı en iyi laptop aksesuar ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. İşte, laptoplarınızın ayrılmaz parçaları olabilecek o ürünler…

Haber 06-10-2022 16:24

Laptop alırken markasına dikkat edenler için HP marka en iyi laptop modelleri

Laptoplar, oyun oynamaktan iş programlarını kullanmaya, sosyal medyada gezinmekten film izlemeye kadar birbirinden farklı aktiviteler için tercih ediliyor. En kaliteli laptop markalarından biri olan HP, başarılı ve kaliteli özellikleriyle dikkat çeken, kullanıcılarının yaşantısına fonksiyon kazandıran birçok laptop modeli üretiyor. Gelin, farklı kullanım tercihlerine ve her bütçeye uygun en performanslı HP laptop modellerini beraber inceleyelim!

Haber 22-09-2022 14:34

Oyun, iş, okul fark etmeksizin her şey için kullanabileceğiniz en hesaplı ve parasının hakkını veren laptop modelleri

Yaşamın her alanında kullanıma uygun seçeneklerle üretilen dizüstü bilgisayarlar içinde özellikle eğitim öğretim süreçlerinde kullanılabilecek modeller sık sık araştırılıyor. Bunun yanı sıra kullanıcıların araştırdığı ürünler, genellikle uygun fiyatlı ve yüksek donanımlı modeller oluyor. Sizler için farklı markalar tarafından üstün özelliklerle donatılmış dizüstü bilgisayar modellerini inceledik ve en hesaplı ürünleri listeledik.

Haber 08-09-2022 15:57

Öğrenciler için 2023 yılının en iyi laptop modelleri

Teknolojideki ilerlemeler sonucu eğitim sistemi bir hayli değişti ve öğrenciler, bilgisayar olmadan ders çalışamaz hâle geldi. Bu sebeple kaliteli ve işlevsel bir laptop, öğrencilerin eğitim hayatlarında en büyük yardımcıları arasında yer alıyor. Siz de çocuğunuz için kaliteli bir laptop arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Sizler için 2023 yılının en iyi laptop modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 05-09-2022 15:16

Hem oyun hem işiniz için kullanabileceğiniz en iyi Asus laptop modelleri

Gündelik kullanım, oyun ve iş için sıklıkla tercih edilen laptoplar; kullanıcılarına gün boyu pratiklik sağlıyor. En başarılı laptop markaları arasında birbirinden kaliteli ve yüksek performanslı ürünleriyle zirvede yer alan Asus markası, kullanıcılarına hem oyun hem iş için kullanabilecekleri birçok model sunuyor. Gelin; güçlü donanımları, kaliteli ekranları, kullanıcı dostu özellikleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkan en iyi Asus laptop çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 22-08-2022 17:08

Tüm işini bilgisayardan halletmek isteyenlerin bir numaralı ihtiyacı en iyi iş bilgisayarları

Etkin bilgisayar kullanımı, birçok farklı iş grubunda önemli rol oynuyor. İş için tercih edilecek bilgisayarların güçlü bir donanıma sahip olması ve işlevsel özellikler sunması, kullanıcılarına maksimum verimlilik sağlıyor. Birçok farklı markanın birbirinden kaliteli ve performanslı iş bilgisayarı bulunuyor. Gelin, iş performansınızı maksimum seviyeye yükseltecek en başarılı ve kaliteli iş bilgisayarı modellerine birlikte göz atalım.

Haber 08-08-2022 14:22

Yazılımla uğraşmak isteyenler için hem uzun ömürlü hem hızlı laptop modelleri

Teknoloji artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası ve süregelen zamanda da böyle olmaya devam edecek gibi duruyor. Ev, okul ve işte kullandığımız çoğu elektronik ürünün kaliteli ve dayanıklı olması önem taşıyor. Hem hızlı hem uzun ömürlü bir laptop arayan bir yazılımcıysanız sizler için listelediğimiz modellere mutlaka göz atmalısınız. İşte, yazılımla uğraşmak isteyenler için laptop modelleri...

Haber 05-08-2022 14:05

Yazılım ve programlarla ilgilenenlere yazılım için en iyi laptop modelleri

Yazılım ve çeşitli programların verimli bir şekilde çalışabilmesi için güçlü donanıma sahip laptoplara ihtiyaç duyuluyor. Birçok markanın imzasını taşıyan yüksek performans odaklı ve birbirinden başarılı donanımlara sahip laptop modelleri bulunuyor. Gelin, birden fazla programı aynı anda çalıştırırken performans kaybı yaşamayan ve verimliliği her zaman maksimum seviyede tutan en iyi laptop çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 04-08-2022 14:24

Çıktığı tatillerde işini uzaktan yürütmek isteyenler için kolay taşınabilir ofis laptop modelleri

Bir laptopta en çok aranan özelliklerden biri, küçük ölçülere sahip olması ve böylece çok kolay bir şekilde taşınabilmesi. Çünkü dizüstü bilgisayarları, çoğu zaman ofis dışında farklı yerlere de götürmek gerekebiliyor. Hatta bazen işler tatile çıkıldığında bile bitmeyebiliyor. Bu ihtimaller için işinizi uzaktan yürütebileceğiniz ve kolayca taşıyabileceğiniz ofis laptop modellerini sizler için listeledik.

Haber 03-08-2022 14:44

Her türlü oyunu kesintisiz yüksek ayarlarda oynatacak en güçlü ekran kartı modelleri

Hayatımızın merkezi hâline gelen teknolojik aletlerden biri olan bilgisayarlar, her geçen gün biraz daha gelişiyor. Onunla aynı hızla ilerleyen yeni nesil oyunlar da piyasaya çıkıyor. Bu oyunlar işlemci bazlı değil de daha çok ekran kartı üzerine dizayn ediliyor. Tabii bu durum bilgisayar piyasasını her geçen gün zenginleştiriyor. Peki, ekran kartı bakarken nelere dikkat etmeliyiz? Gelin, en kaliteli ekran kartlarını hep beraber inceleyelim.

Haber 28-07-2022 16:19