Leonid Kalasnikov Haberleri

Yetişkinler eğlendi, o kazandı! OnlyFans'ın sahibinden 2 yılda 500 milyon dolar gelir

Genellikle cinsel içeriklerle tanınan OnlyFans platformuna giren yetişkinler, bir yandan eğlenceli vakitler geçirirken, bir yandan da platformun sahibi Leonid Radvinsky'ye dudak uçuklatıcı bir servet kazandırdı. Özellikle Kovid-19 pandemisi sırasında popülerleşen OnlyFans'ın sahibi Radvinsky, 2 yılda yaklaşık 500 milyon dolar gelir sağladı. Kullanıcılar sitede 2021'de tam 4,8 milyar dolar harcadı.

Haber 2022-09-02 14:46:44

Ukrayna savaşı: BBC'ye ulaşan video kayıtlarında Rus askerlerin silahsız sivilleri öldürdüğü görülüyor

Leonid Pliats ve patronu Rus askerler tarafından arkalarından vurulurken, cinayet güvenlik kameraları tarafından net bir şekilde ve bütün dehşet verici detaylarıyla kayda alınıyordu. BBC'nin eline geçen kayıtlar şimdi Ukraynalı savcılar tarafından muhtemel savaş suçu kanıtı olarak incelemeye alındı.

Haber 2022-05-12 18:58:37

Rusya'dan flaş müzakere açıklaması! Yakın zamanda anlaşmalar imzalanabilir

Rusya-Ukrayna savaşında çatışmalar devam ederken bir yandan gözler müzakerelere çevrilmiş durumda. Müzakerelerden nasıl bir sonuç çıkacağı tüm dünyada merakla bekleniyor. Son olarak Rusya'dan flaş bir açıklama geldi. Rus müzakereci Leonid Slutsky yaptığı açıklamada anlaşmaların imzalanabileceği mesajını verdi. Kiev ile Moskova’nın ülkede barış ve ateşkes amacıyla oluşturduğu müzakere heyetinde yer alan Slutsky, “Müzakerelerde ilerleme kaydediliyor, yakın zamanda anlaşmalar imzalanabilir” dedi.

Haber 2022-03-13 18:42:09

Sosyal medyadan duyurdu! Ünlü oligark, Rus vatandaşlığından çıkıyor

Rus asıllı İsrailli iş adamı Leonid Nevzlin, "Putin'in dokunduğu her şey ölüyor. Ben savaşa karşıyım" diyerek Rus vatandaşlığını bırakmayı planladığını duyurdu.

Haber 2022-03-09 19:35:58

Dünyanın en yaşlı tenisçisi, savaşta ülkesini terk etmedi! Rus askerlerine meydan okudu: Kimseden korkmuyorum

Dünyanın en yaşlı tenisçisi olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran Leonid Stanislavskyi, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından Vladimir Putin’in güçlerinden korkmadığını ve ülkesini terk etmeyeceğini söyledi. İkinci Dünya Savaşı’nı da gördüğün ifade eden tenisçi, “Bu ikinci savaşım. Kimseden korkmuyorum” dedi.

Trend 08-03-22 16:57

Rusya ile Ukrayna arasında savaşa neden oldular! Donetsk ve Luhansk’ın liderleri kim? Dünya onları merak ediyor…

Dünya Putin’in Donetsk ve Luhansk’ı tanıma kararını konuşurken Ukrayna cephesinden de tepkiler peş peşe geliyor. Ukrayna, Avrupa’yı Rusya’ya karşı yaptırım uygulamaya çağırdı. Donetsk ve Luhansk bölgelerinde Rusya’nın kendilerini tanımasından sonra büyük bir sevinç var. Tüm dünya Donetsk ve Luhansk’ın liderlerini merak ediyor. Denis Pushilin ve Leonid Pasechnik’i yakından tanıyalım…

Haber 22-02-22 14:41

Leonid Kuravlyov kimdir? Nereli? Ünlü Rus aktör Leonid Kuravlyov kaç yaşında, neden öldü?

Leonid Kuravlyov'dan acı haber geldi. Sovyet ve Rus oyuncu Leonid Kuravlyov hayatını kaybetti. Bilhassa Andrey Tarkovski filmlerinde canlandırdığı karakterlerle izleyicinin gönlünde taht kuran oyuncunun ölüm haberi sevenlerini üzdü. Peki Leonid Kuravlyov kimdir? Nereli? Ünlü Rus aktör Leonid Kuravlyov kaç yaşında, neden öldü? İşte Leonid Kuravlyov'un hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-02-22 10:52

Terörizmle Mücadele ve Bölgesel Bağlantılılığın Güçlendirilmesi 4. Parlamento Başkanları Konferansı

Rusya Federasyonu Devlet Duması Dışişleri Komisyonu Başkanı Leonid Slutskiy: - "Türkiye'deki meslektaşlarımızla iş birliği sayesinde Suriye'de önemli başarılar elde ettik. Bu konuda İran'a da teşekkür ediyorum, bizlerle sıkı iş birliğine girdiler. Samimi ve etkin bir iş birliği sayesinde ortak mücadele sürdürülecektir" - Afganistan Halk Meclisi Başkanı Mir Rahman Rahmani: - "Siyasi ve diplomatik ilişkilerin pekiştirilmesi, terörizme yönelik ortak mücadele yürütülmesi bölgemizin ekonomisini de canlandıracaktır" - Pakistan Milli Meclis Başkanı Asad Kaiser: - "Değişen dinamikler altında aşırılık ve terörizmle mücadele etmek için yeni yollar bulmalıyız, daha yaratıcı olmalıyız"

Yurthaber 25-03-21 18:30

Kendi apandisit ameliyatını kendisi yaparak tıp tarihine geçen Sovyet doktor: Leonid İvanoniç Rogozov

1960-1961 yıllarında düzenlenen altıncı Sovyet Antartik Seferi'nde pratisyen hekim olarak görev alan Sovyet doktor Leonid İvanoviç Rogozov, seferde başına gelecekleri bilse bu yolculuğa gönüllü olur muydu tahmin etmek zor. Ancak bir doktorun başına gelebilecek en kötü olayla karşılaşan Rogozov kendi kendisini ameliyat etmek zorunda kaldı.

Trend 18-03-21 15:19

TBMM Başkanı Şentop'un kabulü

Mustafa Şentop, Rusya Devlet Duması Uluslararası İlişiler Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy'i kabul etti

Haber 03-09-19 21:22

DHA DIŞ - Rusya Duma Meclisi: ABD baskıcı siyasetine devam ediyor

Rusya Duma Meclisi Uluslararası Komite Başkanı Leonid Slutsky, ABD’nin Venezuela’ya karşı tutumunu sert bir dille eleştirdi Leonid Slutsky ABD’nin Venezuela Devlet Başkanı olarak Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu tanıdığı açıklamasını eleştirerek ABD’nin dış ülkelere baskıcı müdahalesinin bir yenisini daha eklediğini söyledi.

Haber 29-01-19 21:39

Rusya Duma Meclisi: ABD baskıcı siyasetine devam ediyor

Rusya Duma Meclisi Uluslararası Komite Başkanı Leonid Slutsky, ABD’nin Venezuela’ya karşı tutumunu sert bir dille eleştirdi Leonid Slutsky ABD’nin Venezuela Devlet Başkanı olarak Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu tanıdığı açıklamasını eleştirerek ABD’nin dış ülkelere baskıcı müdahalesinin bir yenisini daha eklediğini söyledi.

Haber 29-01-19 21:38

Astana’daki Dostluk Evi etnik gruplara imkanlar sağlıyor

Kazakistan Halkı Asamblesi Başkan Yardımcısı Leonid Porkopenko: - "Burada onların ana dillerini, gelenek ve göreneklerini geliştirmeleri ve korumaları için tüm şartlar oluşturulmuştur" - Kazakistan Halkı Asamblesi Sekreterliği Başkanı Lyazzat Kusayinova: - "Kültürlerini ve ana dillerini geliştirmeleri için herkese eşit imkanlar sağlanıyor"

Haber 06-01-19 11:36

DUMA üyesi Slutskiy: ABD’nin açıklamalarını eylemlerle doğrulamaları gerek

Duma Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, ABD’nin Suriye’den birliklerini çekme kararının doğru olduğunu, fakat artık sözlerini eylemlerle kanıtlamaları gerektiğini bildirdi.  Slutskiy Rus haber ajansı Ria Novosti’ye yaptığı açıklamada, “Washington’un ABD’nin Suriye’den birliklerini çekeceğine yönelik açıklamasını olumlu karşılıyorum.

Haber 22-12-18 16:54

DHA DIŞ

Duma Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, ABD’nin Suriye’den birliklerini çekme kararının doğru olduğunu, fakat artık sözlerini eylemlerle kanıtlamaları gerektiğini bildirdi.  Slutskiy Rus haber ajansı Ria Novosti’ye yaptığı açıklamada, “Washington’un ABD’nin Suriye’den birliklerini çekeceğine yönelik açıklamasını olumlu karşılıyorum.

Haber 22-12-18 16:53

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Bozkır, Rus mekidaşıyla görüştü

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Rusya Federasyonu Devlet Duması Dışilişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutsky ile bir araya geldi - Bozkır: - "Rusya ile ilişkilerde parlamentolar arası işbirliğinin daha da geliştirilmesi noktasında ön anlaşmaya vardık. Önümüzdeki günlerde bu protokolün imzalanması konusunda da imzaları atacağız" - Slutsky: - "Rusya Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti'nin geçmişte yaşamış olduğu tüm olumsuzluklara rağmen şu anda kendi yoluna devam etmesi ve milli refah yolunda attığı adımların her zaman yanında olacaktır"

Haber 01-10-18 13:43

ABD'nin Türkiye tehdidine Rusya'dan sert tepki

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'in, Rus S-400 füze sistemi alımının Türkiye'ye yeni yaptırımları kışkırtabileceği açıklamasını değerlendiren eski Kıdemli Orgeneral Leonid İvaşov, "ABD'nin, Rusya-Türkiye ilişkilerine karışma hakkı yok" dedi.

Haber 25-08-18 19:23

Sular durulmuyor! Rusya'dan ABD açıklaması: Savaşa yol açabilir

Rus vekil Leonid Slutskiy, Rusya’nın ABD’nin yaptırımlarının ilk etabını savunma sanayi sektörü için tehdit olarak görmediğini, ancak ikinci etabın ikili ilişkilerin dondurulmasına ve hatta ticaret savaşına yol açabileceğini söyledi.

Haber 24-08-18 23:17

TBMM Başkanı Yıldırım, Kırgız mevkidaşı ile görüştü

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kırgızistan Meclis Başkanı Dastanbek Cumabekov ile görüştü - Yıldırım, TÜRKPA Genel Sekreteri Altınbek Mamayusupov ile Rusya Federasyonu Devlet Duması Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy'i kabul etti

Haber 08-08-18 18:50

Helsinki, ABD-Rusya zirvelerinin adresi oldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump, 16 Temmuz'da Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de bir araya gelecek - Helsinki, hem Sovyetler Birliği döneminde hem de sonrasında Rus ve Amerikan liderlerinin zirvelerine ev sahipliği yaptı - SSCB lideri Leonid Brejnev ile ABD Başkanı Gerald Ford 1975'te, SSCB'nin son lideri Mihail Gorbaçov ile ABD Başkanı George Bush 1990'da, Rusya Devlet Başkanı Boris Yeltsin ile ABD Başkanı Bill Clinton 1997'de Helsinki'de bir araya gelmişti

Haber 29-06-18 17:08

Rusya: Erdoğan’ın yeniden seçilmesi Rusya ve Türkiye’nin ilişkilerinde öngörülebilirlik sağlayacak

Rusya meclis alt kanadı Duma Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesinin Suriye barış süreci dahil olmak üzere Rusya ve Türkiye’nin işbirliğinin kilit konularında öngörülebilirliği sağlayacağını duyurdu.  Slutskiy gazetecilere yaptığı açıklamada, “Türkiye Rusya için önemli bir partner.

Haber 25-06-18 09:49

BBC muhabiri Rus milletvekilinin 'cinsel tacizine uğradı'

BBC Rusça Servisi'nden Farida Rustamova, üst düzey Rus siyasetçi Leonid Slutsky'nin cinsel tacizine uğradığını açıkladı. Rustamova, Slutsky'yi cinsel tacizle suçlayan üçüncü Rus gazeteci oldu.

Haber 07-03-18 14:47

Erdoğan Kiev'de neden uyukladı? Rus uzmandan açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile ortak gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında uyuklamasını değerlendiren Rus psikoterapist Leonid Tretyak, Erdoğan'ın çok yoğun programı nedeniyle fiziksel bitkinlik yaşamış olabileceğini söyledi.

Haber 11-10-17 16:33

Rus psikoterapist Erdoğan'ın basın toplantısında uyuklamasının muhtemel nedenini açıkladı

Rus psikoterapist Leonid Tretyak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile ortak gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında uyuklamasını değerlendirdi. Leonid Tretyak, Erdoğan'ın bir sağlık sorununun olduğunu düşünmediğini Erdoğan'ın çok yoğun programı nedeniyle fiziksel bitkinlik yaşamış olabileceğini söyledi.

Haber 10-10-17 17:38

Rusya'dan ABD'ye nükleer açıklaması: Soğuk savaş kaçınılmaz

Rusya Parlamentosu'ndan Leonid Slutskiy, ABD'nin nükleer alanda üstünlük elde etme politikası izlemesi durumunda, Soğuk Savaş dönemine dönüşün kaçınılmaz olacağını ifade etti.

Haber 24-02-17 18:10

Rusya: Çavuşoğlu gelecek hafta Moskova'yı ziyaret edecek

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma'nın uluslararası ilişkiler komitesi başkanı Leonid Slutskiy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun gelecek hafta Moskova'yı ziyaret edebileceğini açıkladı.

Haber 06-02-17 15:24

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün kurucusu General Ivashov Türkiye'ye geliyor

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün fikir babası ve kurucularından Emekli Rus General Prof. Leonid Grigoryevich Ivashov örgüte Türkiye'nin katılımı ile ilgili bir konuşma yapmak üzere Türkiye'ye geliyor.

Haber 16-12-16 09:06

'Türkiye üye olur ama NATO’dan çıkması lazım'

Türkiye'nin ŞİÖ'ye üye olmasının "doğru bir karar" olacağını söyleyen ŞİÖ kurucularından Orgeneral Leonid İvaşov, "Türkiye üye olur, ama zamanla NATO'dan çıkması lazım" ifadelerini kullandı

Haber 21-11-16 19:49

Aslan Takımyıldızı Meteor Olup Yağdı

33 yılda bir gözlemlenen Leonid Meteor Yağmuru, bu yıl 17 Kasım gecesi gerçekleşti. Aslan Takımyıldızı’ndan...

Yurthaber 18-11-16 17:27

Slutski: ''rusya Suriye'deki Insani Aralara Devam Etmeli''

- Duma Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutski, Rusya'nın Halep'te Rus askerlere ateş açılmasına rağmen Suriye'de insani aralara devam etmesi

Yurthaber 05-11-16 09:25

'Türkiye'yi ABD'nin maceraperest politikasından koparmak gerek'

Rusya Savunma Bakanlığı Uluslararası Askeri İşbirliği Yönetimi Başkanı General Leonid İvaşov, "Türkiye'yi ABD'nin maceraperest politikasından kopartmak gerek" dedi.

Haber 02-11-16 14:21

İvaşov: ''türkiye'yi Abd'nin Maceraperest Politikasından ‘Koparmak’ Gerek''

- Rusya Savunma Bakanlığı Uluslararası Askeri İşbirliği Yönetimi Başkanı, Jeopolitik Sorunlar Akademisi Başkanı General Leonid İvaşov, Türkiye'nin Rusya'nın askeri stratejik

Yurthaber 02-11-16 14:18

Rusya Milli Takımı'nda Pellegrini sesleri

EURO2016'da grup aşamasında elenen Rusya'da istifa eden Leonid Slutsky'nin yerine Manuel Pellegri'nin gelmesi bekleniyor.

Spor 22-06-16 16:40

Rusya'da istifa geldi!

EURO2016'ya grup aşamasında veda eden Rusya'da teknik direktör Leonid Slutski görevi bırakma kararı aldığını açıkladı.

Spor 21-06-16 01:01

Kendi Kendini Ameliyat Edip Tıp Tarihine Geçen Doktor: Leonid İvanoviç Rogozov

Böyle bir olay daha önce ne görüldü, ne de duyuldu...

Trend 03-02-16 15:06

Balonla rekor üzerine rekor kırdılar

Troy Bradley ve Leonid Tiukhtyaev isimli iki pilot, helyum balonla 8 bin 467 kilometre yol kat ederek rekor kırdı.

Haber 30-01-15 11:50

Yeni Kalaşnikof'un tanıtımı yapıldı

Dünyanın en çok bilinen silahlarından Kalaşnikof tüfeklerinin yeni görünümlü hali ve yeni logosu Moskova'da kamuoyuna tanıtıldı. Kalaşnikofları üreten firma "Kalasnikov Concern" KC markasıyla avcılık giysileri ve bıçaklar da satışa sunacak.

Haber 03-12-14 15:30

Ukraynalı vali pencereden atlayarak kaçtı

Ukrayna’nın batısındaki Khmelnytski kentinde halk valilik binasını bastı. Öfkeli halk görevini yapmadığını düşündüğü Vali Leonid Prus’a saldırdı.

Haber 04-07-14 12:06

Abhazya Başbakanı Lakerbaya:

SOHUM/ Abhazya Başbakanı Leonid Lakerbaya, "Türkiye'den anlayış bekliyoruz. Tüm problemlere rağmen birbirimize çok yakınız. Türkiye'de çok sayıda Abhaz diasporası var. Birbirimizi anlamaya

Yurthaber 17-05-14 12:41

Rusya: 'Batı, Ukrayna'da çifte standart uyguluyor'

Ukrayna Dışişleri Bakanı Leonid Kozhara ve muhalefet lideri Vitali Kliçko, Münih'teki güvenlik zirvesinde oturumda tartıştı. Zirvede Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, Batı'yı Ukrayna'da şiddet içeren protestolar konusunda çifte standartlı olmakla suçladı.

Haber 02-02-14 13:15

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kojara Türkiye’de Temaslarda Bulunuyor

Ukrayna Dışişleri Bakanı, AGİT Dönem Başkanı Leonid Kojara, 27 Haziran'da başladığı Türkiye temaslarına devam ediyor.Ziyaret...

Yurthaber 28-06-13 18:10

Davutoğlu: Gazze Ziyareti En Kısa Zamanda Gerçekleşecek

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, konuk Ukrayna Dışişleri Bakanı Leonid Kozhara ile görüştükten sonra ortak basın...

Yurthaber 28-06-13 12:39

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kozhara, Reyhanlı’daki Saldırıyı Kınadı

Ukrayna Dışişleri Bakanı Leonid Kozhara, “Türkiye’nin Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen saldırıları şiddetle kınıyorum. Türk halkı ve...

Yurthaber 13-05-13 10:35

İş adamına suikast anı kamerada

Rusya'da özel aracıyla alışverişe giden Leonid Kolesnikov isimli iş adamı suikaste uğradı.

Haber 11-04-13 09:44

Rus Belediye Başkanından Akaydın'a Ziyaret

Rusya Çuvaş Cumhuriyeti'nin Çeboksarı Belediye Başkanı Çerkesov Leonid İliç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti.

Yurthaber 31-08-12 10:30

Güney Osetya'ya eski KGB lideri başkan

2008'de Gürcistan'dan bağımsızlığını ilan eden Güney Osetya'da başkanlık seçimlerini ikinci turda bölgenin eski KGB sorumlularından Leonid Tibilov kazandı.

Haber 09-04-12 15:13

30 yıllık fotoğraftaki şok ayrıntı!

Rus bilim adamı Leonid Ksanfomaliti, Venüs gezegeninin fotoğraflarını inceleyerek şok bir sonuca ulaştı.

Haber 24-01-12 08:46

Leonid Slutsky: Az hata yapan istediğini alacaktır

CSKA Moskova Teknik Direktörü Leonid Slutsky, yarınki maçta az hata yapanın sahadan istediği sonuçla ayrılacağını...

Yurthaber 01-11-11 19:12

Ukraynalı lider gazeteci cinayetinden yargılanacak

Ukrayna'nın eski cumhurbaşkanı Leonid Kuçma, 2000 yılında işlenen bir gazeteci cinayetinde rolü olduğu gerekçesiyle hakkında suç duyurusu yapıldığını söyledi.

Haber 24-03-11 17:07